کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
منم زنگ زدم گغت هر روز سایت رو چک کنین تاریخ مصاحبه هم افتاده 30 جولای همون سفارت ابوظبی که خوذن تغییر داده بودم
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
من تغییر نداده بودم...تاریخم هم شده 8 جولای....حالا ابوضبی از انکارا بهتره یا بدتر
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
دوستانی که نامه دومشون رو سایت اومده در سایت سیس هم به in transit تغییر کرده وضعیتشون یا خیر؟
(2015-05-26 ساعت 17:43)ladank نوشته:  منم زنگ زدم گغت هر روز سایت رو چک کنین تاریخ مصاحبه هم افتاده 30 جولای همون سفارت ابوظبی که خوذن تغییر داده بودم
شما كه كيست پايينه چرا دير ؟!!

]
(2015-05-26 ساعت 18:43)mamar1 نوشته:  Salam man 16tir vase mosahebe bayad eravan basham esteres daram kasi mitone rahnamayim kone.
Tarjomeyre madarek ba rize nomarat hododan cheghad Moshe
اولا فارسي بنويسيد
تو تاپيك ترجمه ميتونين اطلاعات كاملو ببينيد
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-26 ساعت 18:16)رضا2015 نوشته:  دوستانی که نامه دومشون رو سایت اومده در سایت سیس هم به in transit تغییر کرده وضعیتشون یا خیر؟

اين ماه فك كنم بخاطر لانگ ويكند همه از چند روز قبل رفتن حال و حول
كارا رو ماست مالي كردن
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m
درستان ميشه لطفا در سوالات قسمت Ds-260 به ما وروديهاى ٢٠١٦ هم كمك كنيد....

ممنون
تشکر کنندگان: HERMES7 ، mojgan m ، ریحانا
سلام. من نمیتونم با kccتماس بگیرم. چند بار شماره رو گرفتم. ولی فقط صدای تیک تیک میاد از گوشی و تماس برقرار نمیشه. چیکار کنم؟
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: bahar101 ، m.ghoreishi
(2015-05-26 ساعت 19:20)mojgan m نوشته:  سلام. من نمیتونم با kccتماس بگیرم. چند بار شماره رو گرفتم. ولی فقط صدای تیک تیک میاد از گوشی و تماس برقرار نمیشه. چیکار کنم؟

موفق شدم تماس بگیرم....Big Grin
مصاحبه من 15 جولای هست. و از آنکارا به ابوظبی تغییر کردهCool
خدا رو شکر
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، َalikh
اصلا براي جولاي كسي هست كه آنكارا مصاحبه داشته باشه؟؟؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
با سلام خیلی بهتره.چون امارات حدود 6 یا 7 مرکزپزشکی مورد تایید سفارت هست با قیمت مناسب که اکثرایرانیها به NMC دوبی درمنطقه دیره میروند.ولی درآنکارا فقط دکتریک دکترهست به نام اونگان که حسابی مردم ناچاررا سرکیسه میکنه.برای مصاحبه درامارات شما ترجمه ها را همراه خودتون روزمصاحبه به سفارت میبرید ولی برای ترکیه باید 15 روزقبل مصاحبه تمام کپی ترجمه ها را به آدرس سفارت درآنکارا پست کنید که اینهم یک هزینه اضافی به دوش برنده است.همینطورآمارویزاهای یضرب برا برنده های لاتاری درابوظبی خیلی بیشترازآنکاراست.خدا روشکرمصاحبه ما هم ازآنکارا افتاد به ابوظبی.خدا را خیلی شکرکنید که مصاحبتون افتاد امارات.با آرزوی ویزای یضرب برای شما وبقیه دوستان درانتظارمصاحبه.RolleyesSmile
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: mojgan m ، َalikh ، ریحانا ، AliReza.Sh
(2015-05-26 ساعت 19:00)َalikh نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 17:43)ladank نوشته:  منم زنگ زدم گغت هر روز سایت رو چک کنین تاریخ مصاحبه هم افتاده 30 جولای همون سفارت ابوظبی که خوذن تغییر داده بودم

من فكر ميكنم چون ويزام يكضربه ديگه گذاشتن آخر جولاى از لحاظ اعتماد به نفس بالام Smile

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
(2015-05-26 ساعت 19:43)Jefferson نوشته:  با سلام خیلی بهتره.چون امارات حدود ۶ یا ۷ مرکزپزشکی مورد تایید سفارت هست با قیمت مناسب که اکثرایرانیها به NMC دوبی درمنطقه دیره میروند.ولی درآنکارا فقط دکتریک دکترهست به نام اونگان که حسابی مردم ناچاررا سرکیسه میکنه.برای مصاحبه درامارات شما ترجمه ها را همراه خودتون روزمصاحبه به سفارت میبرید ولی برای ترکیه باید 15 روزقبل مصاحبه تمام کپی ترجمه ها را به آدرس سفارت درآنکارا پست کنید که اینهم یک هزینه اضافی به دوش برنده است.همینطورآمارویزاهای یضرب برا برنده های لاتاری درابوظبی خیلی بیشترازآنکاراست.خدا روشکرمصاحبه ما هم ازآنکارا افتاد به ابوظبی.خدا را خیلی شکرکنید که مصاحبتون افتاد امارات.با آرزوی ویزای یضرب برای شما وبقیه دوستان درانتظارمصاحبه.RolleyesSmile
بله. برای همین مسایل خدا رو شکر میکنم. Cool
تشکر کنندگان: ریحانا ، Memolk ، bahar101
(2015-05-26 ساعت 19:54)ladank نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 19:00)َalikh نوشته:  

من فكر ميكنم چون ويزام يكضربه ديگه گذاشتن آخر جولاى از لحاظ اعتماد به نفس بالام Smile

دليله خوبيه !!!
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، ladank ، bahar101
(2015-05-26 ساعت 19:32)mojgan m نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 19:20)mojgan m نوشته:  سلام. من نمیتونم با kccتماس بگیرم. چند بار شماره رو گرفتم. ولی فقط صدای تیک تیک میاد از گوشی و تماس برقرار نمیشه. چیکار کنم؟

موفق شدم تماس بگیرم....Big Grin
مصاحبه من 15 جولای هست. و از آنکارا به ابوظبی تغییر کردهCool
خدا رو شکر

مباركههههه!!!!
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان