کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-07 ساعت 18:17)sinapco نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:04)sinapco نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 17:00)babisondes نوشته:  بعد مدتها اومدم تو این روم، چه قد همه چیز عوض شده، چه قد بزرگ شدن همه، همرو ویزا میبینم!Big Grin
همگی موفق باشین. ما هم بلیط و هتل رو نسبتا اوکی کردیم حدود ۳ تومن واسه ۷ شب، با پرواز فلای دبی از مشهد. البته ویزا رو اقدام کردیم اما بقیشو واستادیم تا روزهای اخر که اژانس ها آف های کاملو اعلام کنن که گمونم بشه با ۲۵۰۰ بستش. البته هتل ۴ ستاره صبحانه ناهار شام هم تو پکیج ما هست.

دوست عزيز نفري ٣تومن؟

۲ نفرمون ۳ تومن.

يعني بليط رفت و برگشت+ويزا+هتل با صبحانه و نهار و شام شد ٣تومن؟!!!!

منم با چندتا آژانس كه صحبت كردم هتل چهار ستاره نفرى ١.٥ ميشد كل هزينه ها

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: farshad_dg ، bahar101 ، babisondes ، p00ya2001
(2015-06-07 ساعت 20:05)ladank نوشته:  [quote='sinapco' pid='621598' dateline='1433684834']
[quote='babisondes' pid='621596' dateline='1433684618']
[quote='sinapco' pid='621593' dateline='1433684073']
[quote='babisondes' pid='621570' dateline='1433680212']
بعد مدتها اومدم تو این روم، چه قد همه چیز عوض شده، چه قد بزرگ شدن همه، همرو ویزا میبینم!Big Grin
همگی موفق باشین. ما هم بلیط و هتل رو نسبتا اوکی کردیم حدود ۳ تومن واسه ۷ شب، با پرواز فلای دبی از مشهد. البته ویزا رو اقدام کردیم اما بقیشو واستادیم تا روزهای اخر که اژانس ها آف های کاملو اعلام کنن که گمونم بشه با ۲۵۰۰ بستش. البته هتل ۴ ستاره صبحانه ناهار شام هم تو پکیج ما هست.
[/quo

ميشه بكيد چند روز و چند شب؟

(2015-06-07 ساعت 20:05)ladank نوشته:  [quote='sinapco' pid='621598' dateline='1433684834']
[quote='babisondes' pid='621596' dateline='1433684618']
[quote='sinapco' pid='621593' dateline='1433684073']
[quote='babisondes' pid='621570' dateline='1433680212']
بعد مدتها اومدم تو این روم، چه قد همه چیز عوض شده، چه قد بزرگ شدن همه، همرو ویزا میبینم!Big Grin
[/quo

ميشه بكيد چند روز و چند شب؟
تشکر کنندگان:
سلام...بسیار ممنونم از لطف Aghaman . متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی بزنم. این خلاصه وضعیت منه. نامبرم 7900 هست و الان واکسن های ام ام ار و هپاتیت رو کامل زدم و میخوام ببرم پاستور ترجمه. آیا نیازی به واکسن دیگه هست. پسرم هم 2.5 سالشه و میخوام همون کارت واکسنشو بدم پاستور ترجمه.
مدارک زیر رو میخوام بدم دارالترجمه: شناسنامه-آخرین مدرک تحصیلی- عقدنامه-کارت پایان خدمت-کارت ملی (آیا همینا کافیه؟)
محل مصاحبه ابوظبی هست نمیدونم وقت دکتر میخواد یا نه؟! و چند روز قبل برم؟!
چقدر باید تو حساب باشه واسه 3 نفر واسه پرینت و چند روز قبل مصاحبه پرینت بگیرم؟! راستی حدودا کی میشه مصاحبه؟
ببخشید خیلی سوال شد...ممنون
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 20:18)farhadfarhad57 نوشته:  سلام...بسیار ممنونم از لطف Aghaman . متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی بزنم. این خلاصه وضعیت منه. نامبرم 7900 هست و الان واکسن های ام ام ار و هپاتیت رو کامل زدم و میخوام ببرم پاستور ترجمه. آیا نیازی به واکسن دیگه هست. پسرم هم ۲.۵ سالشه و میخوام همون کارت واکسنشو بدم پاستور ترجمه.
مدارک زیر رو میخوام بدم دارالترجمه: شناسنامه-آخرین مدرک تحصیلی- عقدنامه-کارت پایان خدمت-کارت ملی (آیا همینا کافیه؟)
محل مصاحبه ابوظبی هست نمیدونم وقت دکتر میخواد یا نه؟! و چند روز قبل برم؟!
چقدر باید تو حساب باشه واسه ۳ نفر واسه پرینت و چند روز قبل مصاحبه پرینت بگیرم؟! راستی حدودا کی میشه مصاحبه؟
ببخشید خیلی سوال شد...ممنون

دکتر شوکلا در دبی به واکسن TD حساسه ز، چون ننوشته بودی نمیدونم در چه وضعیتی هستی اگر توضیح بدی بهتر میشود راهنمایی کرد ، در مورد آبله مرغان هم اگر گرفتید حتما تست آنتی بادی بدهید در غیر این صورت دکتر خودش تزریق میکنه
احتمالا منظورت از ترجمه در پاستور گرفتن کارت زرد بین المللی میباشد ، درسته ؟
وقتی بری پاستور خودشان کاملا توضیح میدهند و اگر واکسنی کم باشد برایتان تزریق میکنند
کاش در رابطه با مدرک تحصیلی هم توضیح میدادی تا بهتر میشد راهنمایی کرد ، از بعضی کیس ها ریز نمرات هم خواسته شده ، از خیلی ها هم نه ، اگر ترجمه ریز نمرات هم همراهتان باشد بد نیست .
از عقد نامه یک نسخه ترجمه اضافه بگیرید .
دکتر وقت نمیخواهد ولی با توجه به اینکه از فرزندتان تست سل گرفته خواهد شد ، دقت کنید زمان لازم قبل از مصاحبه را داشته باشید و به موقع به دبی بروید .
تاریخ نامه تمکن هرچه به تاریخ مصاحبه نزدیک تر باشد بهتر است ولی یک ماه هم مانده باشد خوب است
حداقل حدود 90 میلیون باشد خوب است البته قانونا کمتر هم باشد بسته به 125 درصد خط فقر ایالتی که میخواهید بروید ولی من پیشنهادم اینه که اگر میتوانید حدود 110 تا 120 میلیون بگیرید البته اگر نشود هم مهم نیست
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: bahar101 ، p00ya2001
(2015-06-07 ساعت 20:05)ladank نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 17:00)babisondes نوشته:  بعد مدتها اومدم تو این روم، چه قد همه چیز عوض شده، چه قد بزرگ شدن همه، همرو ویزا میبینم!Big Grin

دوست عزيز نفري ٣تومن؟

۲ نفرمون ۳ تومن.

سلام به همه دوستان .
امروز من قیمت گرفتم با پرواز چارتری ماهان 7 شب نفری 1400 با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی ، بیمه و ویک گردش در شهر.
ولی از هر آژانسی پرسیدم گفت هتل ها نهار یا شام ندارن.
به نظرتون خوبه؟
البته یه آژانسی گفت اصلا به ستارهاشون توجه نکن.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-07 ساعت 18:24)babisondes نوشته:  

دوست عزيز نفري ٣تومن؟

۲ نفرمون ۳ تومن.

بله بله، تازه هنوزم گرونه. شاید کمتر هم بشهRolleyes اگه اژانس اشنا داشته باشین حتمن قیمت خوب گیر میارین چون اژانس ها خوب میتونن جیبو خالی کنن، چون یک صحنه داشتن سرم کلاه میذاشتن توسط یکی از اشناها که متوجه شدم ، حدود ۶۰۰ تومن.

سفارتت معلوم شد بابی ؟ چرا زدی تو امضا فعلا انکارا ؟
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 23:06)farshad_dg نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 20:05)ladank نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:04)sinapco نوشته:  دوست عزيز نفري ٣تومن؟

۲ نفرمون ۳ تومن.

سلام به همه دوستان .
امروز من قیمت گرفتم با پرواز چارتری ماهان ۷ شب نفری 1400 با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی ، بیمه و ویک گردش در شهر.
ولی از هر آژانسی پرسیدم گفت هتل ها نهار یا شام ندارن.
به نظرتون خوبه؟
البته یه آژانسی گفت اصلا به ستارهاشون توجه نکن.
خب بابی جان الان یه سوال !
شما فرمودی واسه 7 شب .
اگر ویزات یکضرب شد ، اونوقت 7 شب کم نیست ؟؟

2 یا 3 روز قبل مصاحبه باید اونجا باشی ، اگر هم ویزا یکضرب بود تقریبا 4 روز طول میکشه دیگه . اینجوری زمان کم میاد که !
p
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، babisondes
من هم درصدد اخذ بلیط هستم و فکرکنم الان بگیرم بهتر باشه و خیالم راحت هرچند حس میکنم ممکنه ارزانتر بشه ولی خب این قضیه جای ریسک نداره و باید همه چیز برنامه ریزی شده باشه (مگر اطمینان پیداکنم دیرترش ریسکی نداره؟؟؟؟)
هرجور هم بررسی کردم چارتر ارزانتر میشه تا بلیط ماهان را آنلاین بگیریم و جا هم جدا بگیریم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، bahar101
چه اخوبه اینجا همه پر انريین , امیدوارم همه از این تاپیک مستقیم برین تاپیک اولین ورود
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
(2015-06-08 ساعت 11:42)َalikh نوشته:  چه اخوبه اینجا همه پر انريین , امیدوارم همه از این تاپیک مستقیم برین تاپیک اولین ورود

آقای alikh فکرنکنم با وجود این همه ستاره دیگه نیاز به مصاحبه باشه از الان برید تاپیک اولین ورود.Wink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، ARSAMNEW
(2015-06-08 ساعت 11:47)ریحانا نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 11:42)َalikh نوشته:  چه اخوبه اینجا همه پر انريین , امیدوارم همه از این تاپیک مستقیم برین تاپیک اولین ورود

آقای alikh فکرنکنم با وجود این همه ستاره دیگه نیاز به مصاحبه باشه از الان برید تاپیک اولین ورود.Wink
یه ستاره جا داره اونم گذاشتم برا کارنتی این ماه , کارنت بشم اضافه کنم Wink
ایشالا که شمام پر ستاره بشی با ویزای یکضرب
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا
یه خورده مهربونتر بشینید ما هم داریم میایم اینور به امید خدا
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101
بادرود به دوستان گرامی
می خواستم بپرسم کسی آدرس نمایندگی هواپیمایی ماهان رو در ایروان داره اینجا برای من و دیگر دوستان بذاره . تشکر فراوان
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان:
تقاطع اتوبان شيخ فضل الله نوري و اتوبان جناح(مقابل عوارضي قديم)، خيابان آزادگان، پلاك21، برج ماهان
۶-44069960
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101
(2015-06-08 ساعت 13:23)مهدی هژ نوشته:  تقاطع اتوبان شيخ فضل الله نوري و اتوبان جناح(مقابل عوارضي قديم)، خيابان آزادگان، پلاك21، برج ماهان
۶-44069960
عزیز دل برادر عرض کردم ایروان -ارمنستان
بازم از توجهتون ممنون.
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان