کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
ببخشید فکر کردم نوشتین ایران
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، ریحانا ، Memolk
ما كه بليط سيستمي ماهان رو گرفتيم.اگه نياز به تغيير پرواز داشته باشه با هزينه كم امكان دارهدرسته كرون تر ميشه ولي خيالم راحته
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 12:27)مهدی هژ نوشته:  یه خورده مهربونتر بشینید ما هم داریم میایم اینور به امید خدا

قدمتون رو چشم . ایشالا زودتر اعلام کنن
من امشب اینجا رو اب و جاروکنم کلی از دوستان ایشالا امشب میان تو این تاپیک. ببین اینجا بهم ریختس بده زشته Big Grin
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، sasanoush ، Alex 2014
سلام دوستان
توی بعضی از نوشته ها به پر کردن فرم contact information برای آنکارا اشاره کردن، اما سایت سفارت چک لیستی که داده برای ارسال پیش از مصاحبه همچین فرمی توش نیست
http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf

ممکنه دوستان راهنمایی کنن که لازمه اون فرم پر بشه و جاهایی که کار کردیم، سفرها و ... رو اعلام کنیم؟
متشکرم

کیس: 6XXX
مصاحبه: نیمه اول جولای
تشکر کنندگان:
...ممکنه دوستان راهنمایی کنن که لازمه اون فرم پر بشه و جاهایی که کار کردیم، سفرها و ... رو اعلام کنیم؟
...
دوست عزیز یک فرم کانتکت هست که یک بحثه که سفارت آنکارا در صفحه پایانی اش آن را دارد و بحث دیگر فرم 9 سئوالی هست که سفرهایی که رفتید را در یک بند آن باید لیست کنید. که بهتره پر شده آنرا برای مصاحبه فقط همراه داشته باشید که درصورت درخواست آفیسر تحویل دهید.
بهرحال این دو فرم مجزا و برای قصدهای متفاوتی هستند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Memolk
سلام به همه دوستان .
یک سوال ، اگه ویزا یکضرب بدن که امیدوارم برای همه به این صورت باشه، چند روز معمولا طول میکشه تا پاسپورت رو تحویل بدن؟
چون برای گرفتن بلیط نمیشه درست برنامه ریزی کرد.
مرسی.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
(2015-06-07 ساعت 22:40)Aghaman نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 20:18)farhadfarhad57 نوشته:  سلام...بسیار ممنونم از لطف Aghaman . متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی بزنم. این خلاصه وضعیت منه. نامبرم 7900 هست و الان واکسن های ام ام ار و هپاتیت رو کامل زدم و میخوام ببرم پاستور ترجمه. آیا نیازی به واکسن دیگه هست. پسرم هم ۲.۵ سالشه و میخوام همون کارت واکسنشو بدم پاستور ترجمه.
مدارک زیر رو میخوام بدم دارالترجمه: شناسنامه-آخرین مدرک تحصیلی- عقدنامه-کارت پایان خدمت-کارت ملی (آیا همینا کافیه؟)
محل مصاحبه ابوظبی هست نمیدونم وقت دکتر میخواد یا نه؟! و چند روز قبل برم؟!
چقدر باید تو حساب باشه واسه ۳ نفر واسه پرینت و چند روز قبل مصاحبه پرینت بگیرم؟! راستی حدودا کی میشه مصاحبه؟
ببخشید خیلی سوال شد...ممنون

دکتر شوکلا در دبی به واکسن TD حساسه ز، چون ننوشته بودی نمیدونم در چه وضعیتی هستی اگر توضیح بدی بهتر میشود راهنمایی کرد ، در مورد آبله مرغان هم اگر گرفتید حتما تست آنتی بادی بدهید در غیر این صورت دکتر خودش تزریق میکنه
احتمالا منظورت از ترجمه در پاستور گرفتن کارت زرد بین المللی میباشد ، درسته ؟
وقتی بری پاستور خودشان کاملا توضیح میدهند و اگر واکسنی کم باشد برایتان تزریق میکنند
کاش در رابطه با مدرک تحصیلی هم توضیح میدادی تا بهتر میشد راهنمایی کرد ، از بعضی کیس ها ریز نمرات هم خواسته شده ، از خیلی ها هم نه ، اگر ترجمه ریز نمرات هم همراهتان باشد بد نیست .
از عقد نامه یک نسخه ترجمه اضافه بگیرید .
دکتر وقت نمیخواهد ولی با توجه به اینکه از فرزندتان تست سل گرفته خواهد شد ، دقت کنید زمان لازم قبل از مصاحبه را داشته باشید و به موقع به دبی بروید .
تاریخ نامه تمکن هرچه به تاریخ مصاحبه نزدیک تر باشد بهتر است ولی یک ماه هم مانده باشد خوب است
حداقل حدود 90 میلیون باشد خوب است البته قانونا کمتر هم باشد بسته به 125 درصد خط فقر ایالتی که میخواهید بروید ولی من پیشنهادم اینه که اگر میتوانید حدود 110 تا 120 میلیون بگیرید البته اگر نشود هم مهم نیست
سلام . واکسن TD رو کجا میزنن البته اگه معنیش کزازه که زدم قبلا بچه بودم پاستور گفت نمیخواد. همسرم هم 6-7 سالپیش زدن یه بار. آیا بازم بزنیم؟ و تست انتی بادیه ابله مرغان کجا؟
بله منظورم از ترجمه همینه. ولی چند ماه پیش که رفتم همین واکسنا که زدم رو گفتن فقط!
مدرک فوق لیسانس دارم.
پس عقدنامه 2 نسخه شد.
چند روز قبل مصاحبه برم دبی؟ بدون وقت گرفتن هم میشه دیگه؟! راستی مبلغ تمکن مالی طبق جدول امریکا من فکر میکردم واسه 3 نفر میشه حدود 250 میلیون!!
ممنونم بسیار
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 14:55)ریحانا نوشته:  ...ممکنه دوستان راهنمایی کنن که لازمه اون فرم پر بشه و جاهایی که کار کردیم، سفرها و ... رو اعلام کنیم؟
...
دوست عزیز یک فرم کانتکت هست که یک بحثه که سفارت آنکارا در صفحه پایانی اش آن را دارد و بحث دیگر فرم ۹ سئوالی هست که سفرهایی که رفتید را در یک بند آن باید لیست کنید. که بهتره پر شده آنرا برای مصاحبه فقط همراه داشته باشید که درصورت درخواست آفیسر تحویل دهید.
بهرحال این دو فرم مجزا و برای قصدهای متفاوتی هستند.

من منظورم اون فرم 9 سوالی نیست، همون که می فرمایید در صفحه پایانی سایت سفارت قرار داره، ممکنه لطفا لینکش رو بدید؟ ممنونم از جوابتون
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 08:23)rezasadeghi نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 23:06)farshad_dg نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 20:05)ladank نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:17)sinapco نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  ۲ نفرمون ۳ تومن.

يعني بليط رفت و برگشت+ويزا+هتل با صبحانه و نهار و شام شد ٣تومن؟!!!!

منم با چندتا آژانس كه صحبت كردم هتل چهار ستاره نفرى ١.٥ ميشد كل هزينه ها

سلام به همه دوستان .
امروز من قیمت گرفتم با پرواز چارتری ماهان ۷ شب نفری 1400 با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی ، بیمه و ویک گردش در شهر.
ولی از هر آژانسی پرسیدم گفت هتل ها نهار یا شام ندارن.
به نظرتون خوبه؟
البته یه آژانسی گفت اصلا به ستارهاشون توجه نکن.
خب بابی جان الان یه سوال !
شما فرمودی واسه ۷ شب .
اگر ویزات یکضرب شد ، اونوقت ۷ شب کم نیست ؟؟

۲ یا ۳ روز قبل مصاحبه باید اونجا باشی ، اگر هم ویزا یکضرب بود تقریبا ۴ روز طول میکشه دیگه . اینجوری زمان کم میاد که !
p
من 8 شب اوکی کردم عزیز. دوستم که پارسال اونجا مصاحبه داشت،ویزاش 2 روزه حاضر بود. بس میشه زمانش Shy
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، Memolk
(2015-06-08 ساعت 08:01)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:24)babisondes نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:04)sinapco نوشته:  دوست عزيز نفري ٣تومن؟

۲ نفرمون ۳ تومن.

بله بله، تازه هنوزم گرونه. شاید کمتر هم بشهRolleyes اگه اژانس اشنا داشته باشین حتمن قیمت خوب گیر میارین چون اژانس ها خوب میتونن جیبو خالی کنن، چون یک صحنه داشتن سرم کلاه میذاشتن توسط یکی از اشناها که متوجه شدم ، حدود ۶۰۰ تومن.

سفارتت معلوم شد بابی ؟ چرا زدی تو امضا فعلا انکارا ؟

تغییرش دادم دایی. برو ایروان از اب و هوا لذت ببر. من بیچاره از گرما متنفرم. میگن از چیزی بدت بیاد سرت میاد من از گرما بدم میادSad
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk
(2015-06-08 ساعت 15:20)farshad_dg نوشته:  سلام به همه دوستان .
یک سوال ، اگه ویزا یکضرب بدن که امیدوارم برای همه به این صورت باشه، چند روز معمولا طول میکشه تا پاسپورت رو تحویل بدن؟
چون برای گرفتن بلیط نمیشه درست برنامه ریزی کرد.
مرسی.

3تا 5 روز تو برگه اي كه سفارت بهتون ميده نوشته ولي براي من ٢روزه آمد. بعضي از دوستان ميگفتن 5 روزه امد ولي بيشتر از 5 روز نميشه
(2015-06-07 ساعت 12:25)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 11:41)mehdi1989 نوشته:  دوستانی که رفتند مصاحبه میشه جواب بدین؟
ایا در زمان مصاحبه مشخصات پاسپورت را با ترجمه شناسنامه چک میکنند یانه؟ مشکل من اینه که اسپل اسم پدر در پاسپورت و ترجمه ها در یک S اختلاف داره گیر نمیدن؟ ممنون

سلام نه مشکلی نداره. فکرتو مشغول نکن

سلام نه بابا اينقدر چيز دارن كه بهش توجه كنند به يكs نميرسه ، الكي براي خودت استرس درست نكن
تشکر کنندگان: mehdi1989
(2015-06-06 ساعت 08:04)s0053 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 00:34)narganzist نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:39)fati.d نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 18:02)narganzist نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 13:02)narganzist نوشته:  Fati نه متاسفانه پايم خصوصي چون 25 إرسال نداشتم نمي تؤنستم جواب بدم نه هنوز شنبه مياد من امروز إيميل دريافت كردم گفت ظرف ٢ روز كاري بيانين ptt تبريك مي گم موفق باشيد

سلام من ساعت ٣ گرفتم
منم امروز ساعت ١و نيم رفتم و باسبورت و مداركمو تحويل كرفتم بهتون تبريك ميكم

سلام
ما فردا برمي گرديم به سلامتي به شما هم تبريك مي گم
میشه از جلسه ی مصاحبه بگید? چه سوالاتی ازتون پرسیده شد?

(2015-06-04 ساعت 21:48)yekta2015 نوشته:  دوستان ما هم يه ضرب گرفتيم ولي توي سايت سيس وضعيتمون به administrative processig تغييركرده كسي از دوستان يه ضرب گرفته تجربه اي در اين خصوص داره؟

میشه از جلسه ی مصاحبه بگید? چه سوالاتی ازتون پرسیده شد?

از من در مورد كارم كه شركت خصوصي يا دولتي با نفت و پتروشيمي كار كرده ام يا نه أيا در شركتي كه دولت ايران در ان شريك هست استخدام بوده ام و سربازي چرا معاف شده ام همين. ولي از چند نَفَر جلوتر من پرسيد أمريكا چه كاري مي خواي بكني .چطور پول با خودت به أمريكا مي بري .
تشکر کنندگان: farrokh33 ، bahar101
سلام .لطفا کسانی که مصاحبه رفتند یه سفرنامه ی هرچند کوتاه بنویسن
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 18:43)babisondes نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 08:01)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:24)babisondes نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  ۲ نفرمون ۳ تومن.

بله بله، تازه هنوزم گرونه. شاید کمتر هم بشهRolleyes اگه اژانس اشنا داشته باشین حتمن قیمت خوب گیر میارین چون اژانس ها خوب میتونن جیبو خالی کنن، چون یک صحنه داشتن سرم کلاه میذاشتن توسط یکی از اشناها که متوجه شدم ، حدود ۶۰۰ تومن.

سفارتت معلوم شد بابی ؟ چرا زدی تو امضا فعلا انکارا ؟

تغییرش دادم دایی. برو ایروان از اب و هوا لذت ببر. من بیچاره از گرما متنفرم. میگن از چیزی بدت بیاد سرت میاد من از گرما بدم میادSad

اشکال نداره مهم اینه که ویزارو بگیرم جاش فرقی نمیکنه ایشالا موفق باشی
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: babisondes ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان