کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-08 ساعت 20:21)sadaf44 نوشته:  سلام .لطفا کسانی که مصاحبه رفتند یه سفرنامه ی هرچند کوتاه بنویسن

سلام شما میتونید به تاپیک سفرنامه های 2015 مراجعه و کلیه تجربیات دوستانو که زحمت کشیدن مطالعه بفرمایید.

http://www.mohajersara.com/Forum-%D8%A7%...B%B1%DB%B5
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: farshad_dg ، Memolk ، farrokh33 ، bahar101 ، sadaf44
سایت سیس انکارا و ایروان رو از In Transit به Ready تغییر داده ولی ابوظبی فعلا مشخص نیست. اکثر کیسهای ایروان تو اخرین فایل سیس سیمون At NVC بودن که امروز Ready شدن.با بررسی که کردم اعداد زیر بدست اومد البته با اندکی خطا احتمالا.
از کارنتیهای جولای 82 نفر تو انکارا و 99 نفر تو ایروان مصاحبه دارن. از کیسهای جامانده ماههای گذشته هم 33 نفر تو انکارا مصاحبه دارن که درمجموع بدون ابوظبی 214 نفر تو ماه جولای تو این دوتا سفارت مصاحبه میرن.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، Memolk ، bahar101
[quote='m.ghoreishi' p
هر سوالي در مورد إنكارا داريد بپرسيد من تازه تازه جواب مي دم . ولي سفرنامه كمي وقت مي خوام حتما فكر كنم هفته اينده توتاپيك سفرنامه بزارم چون تازه بر گشتم و خيلي سرم شلوغه . ولي يه تجربه همه چيز خيلي ساده و راحته أصلا سخت نگيريد ، و بعضي موارد كيس با كيس متفاوته و در مورد همه صادق نيست مثلا تو سفرنامه و بعضي موارد من مي خوندم كه تو پرونده از قبل فرم صورتي اگه چك بخوريد تو پرونده هست و يا مدارك روي گيشه نيست براي من زمان مصاحبه هم مداركهم و پاسم روي گيشه بود وهم فرم صورتي تو پرونده كه أين موضوع باعث شد چند ثانيه از استرس شوك شده بودم و سوْال هاي أفسر را با تاخير جواب ميدادم بعد يهو فرم صورتي را برداشت زيرش سفيد بود و پاسم را هم از گيشه برداشت . تجربه ها و سفرنامه خيلي خوبه ولي بازهم تاكيد مي كنم كيس با كيس خيلي متفاوته
تشکر کنندگان: Memolk ، ican2015 ، bahar101
(2015-06-09 ساعت 00:28)narganzist نوشته:  [quote='m.ghoreishi' p
هر سوالي در مورد إنكارا داريد بپرسيد من تازه تازه جواب مي دم . ولي سفرنامه كمي وقت مي خوام حتما فكر كنم هفته اينده توتاپيك سفرنامه بزارم چون تازه بر گشتم و خيلي سرم شلوغه . ولي يه تجربه همه چيز خيلي ساده و راحته أصلا سخت نگيريد ، و بعضي موارد كيس با كيس متفاوته و در مورد همه صادق نيست مثلا تو سفرنامه و بعضي موارد من مي خوندم كه تو پرونده از قبل فرم صورتي اگه چك بخوريد تو پرونده هست و يا مدارك روي گيشه نيست براي من زمان مصاحبه هم مداركهم و پاسم روي گيشه بود وهم فرم صورتي تو پرونده كه أين موضوع باعث شد چند ثانيه از استرس شوك شده بودم و سوْال هاي أفسر را با تاخير جواب ميدادم بعد يهو فرم صورتي را برداشت زيرش سفيد بود و پاسم را هم از گيشه برداشت . تجربه ها و سفرنامه خيلي خوبه ولي بازهم تاكيد مي كنم كيس با كيس خيلي متفاوته
سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 00:38)s0053 نوشته:  سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن

برگه کلیرنس (اپ) منظورشه. سفارت با سفارت رنگهای متفاوتی دارن. مثلا برگ کلیرنس ایروان ابیه ولی انکارا صورتیه. برا یکضربیا همه سفیده
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101
(2015-06-09 ساعت 00:45)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:38)s0053 نوشته:  سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن

برگه کلیرنس (اپ) منظورشه. سفارت با سفارت رنگهای متفاوتی دارن. مثلا برگ کلیرنس ایروان ابیه ولی انکارا صورتیه. برا یکضربیا همه سفیده

يك ضرب امارات صورتيه
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Memolk ، bahar101
سلام دوست عزیزyekta2015با تبریک به شما .نگران نباشید درفوریه پسرم یکضرب گرفت ولی درسایت سیس تا2روز نوشته بودapولی بعد از زدن ویزا در پاسپورتش به ایشود تبدیل شد .سفر شادی رو برایتان آرزو میکنم
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
یه سوال داشتم.کسی که ویزا میگیره و میره.اما فعلا قصد موندن توی امریکا رو نداره باید هر 6 ماه که ایرانه دوماه بره امریکا? کسی میدونه به چه صورته? ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 02:03)s0053 نوشته:  یه سوال داشتم.کسی که ویزا میگیره و میره.اما فعلا قصد موندن توی آمریکا رو نداره باید هر ۶ ماه که ایرانه دوماه بره آمریکا? کسی میدونه به چه صورته? ممنون
اگر فعلا قصد ماندن ندارید می تونید ویزای سفید بگیرید و دو سال خارج از امریکا باشید
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، bahar101
سلام دوستان
ما هم ready شديم .
اولين آپديت 5 جون
تشکر کنندگان: bahar101
سلام
ما هم ready شدیم. بعدش منتظر چی باید باشیم؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
(2015-06-09 ساعت 09:47)houshym نوشته:  سلام
ما هم ready شدیم. بعدش منتظر چی باید باشیم؟
ویزای یکضرب
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، ARSAMNEW
دوستان عزیزم اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم من برنده اصلی نیستم و شغل دولتی دارم می خواستم بدونم لازمه سابقه بیمه ام را ببرم چون من از سازمان ذی ربط که پرسیدم گفتند که سابقه بیمه واسه شغل دولتی نمی تونیم بدیم فقط حکم کارگزینی را گرفتم . آیا کفایت می کنه؟ ضمنا سوء پیشنینه فقط واسه فرد برنده می خواد؟ اگه لازمه چطور باید اقدام کنیم ؟ ببخشید سوالاتم طولانی شد. لطفا پاسخ بدید.
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
سابقه بیمه نمیخواد یه نامه اشتغال از محل کارتونم بگیرین خوبه سوء پیشینه هم فقط برا کسایی هست که 6 ماه خارج از ایران زندگی میکردن
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
(2015-06-09 ساعت 11:00)bahar101 نوشته:  دوستان عزیزم اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم من برنده اصلی نیستم و شغل دولتی دارم می خواستم بدونم لازمه سابقه بیمه ام را ببرم چون من از سازمان ذی ربط که پرسیدم گفتند که سابقه بیمه واسه شغل دولتی نمی تونیم بدیم فقط حکم کارگزینی را گرفتم . آیا کفایت می کنه؟ ضمنا سوء پیشنینه فقط واسه فرد برنده می خواد؟ اگه لازمه چطور باید اقدام کنیم ؟ ببخشید سوالاتم طولانی شد. لطفا پاسخ بدید.

سابقه کار لازم نداری, اون برای کسی که مدرک دیپلم 12 سال نداره, سابقه را جای اون می بره, که معمولا هم موافقت نمی شه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان