موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیشکسوت راهنمایی کنین لطفا
بعد ۵۵روز وکلی پیگیری تلفنی دیروز بلاخره از سازمان مرکزی دانشگاه ازاد متوجه شدم که ریز نمرات هنوز تایید نشده بخاطر اشتباه تایپی و دارن برگشت میدن شهرستان که تصحیح بشه و وقتی نمیمونه که بخاد برگرده واسه تایید . و چون مدرک خانومم فوق دیپلمه و دیپلم فنی داره ایا نداشتن ریزنمرات مشکل ایجاد میکنه? البته ریزنمرات دیپلمش و نامه معادل سازی رو گرفتیم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما هم READY شدیم به تاریخ دیروز
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 07:58)gholamrezaei نوشته: سلام
ما هم READY شدیم به تاریخ دیروز
مبارکه.. من یه آپدیتم دیروز داشتم فکرکنم پروندهامون افتاده رو غلطک
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان من امروز سایت سیس رو چک کردم و وضعیت کیسم رو زده ready و مصاحبم هم 8 جولای هستش ولی یه up date در تاریخ 9 jun دارم این معنیش چیه ؟ برای چی من اون موقع up date شدم ....؟ ممنونم از راهنماییاتون .
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 08:32)ملايي نوشته: سلام به همگی
دوستان من امروز سایت سیس رو چک کردم و وضعیت کیسم رو زده ready و مصاحبم هم ۸ جولای هستش ولی یه up date در تاریخ ۹ jun دارم این معنیش چیه ؟ برای چی من اون موقع up date شدم ....؟ ممنونم از راهنماییاتون .
منم این اپدیت رو دارم . احتمالا دارن روی پروندمون کار می کنن چیز مهمی نباید باشه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 07:23)babisondes نوشته: دوستان پیشکسوت راهنمایی کنین لطفا
بعد ۵۵روز وکلی پیگیری تلفنی دیروز بلاخره از سازمان مرکزی دانشگاه ازاد متوجه شدم که ریز نمرات هنوز تایید نشده بخاطر اشتباه تایپی و دارن برگشت میدن شهرستان که تصحیح بشه و وقتی نمیمونه که بخاد برگرده واسه تایید . و چون مدرک خانومم فوق دیپلمه و دیپلم فنی داره ایا نداشتن ریزنمرات مشکل ایجاد میکنه? البته ریزنمرات دیپلمش و نامه معادل سازی رو گرفتیم.
بابی منم مشکل شمار رو داشتم البته ریز نمرات دانشگاه رو فقط گرفتم با نامه معادل سازی همینو می خوام ببرم البته ظاهرا فقط آخرین مدرک تحصیلی رو بخواد.... ولی اگه دوستانی که رفتن مصاحبه این مشکل رو توضیح بدن بهتره
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
کیس ما هم از in transit به ready تبدیل شده...وای یهویی استرس گرفتم نمی دونم چرا...انکار اصلا آمادگیش را ندارم با اینکه همه ی کارهام را انجام دادم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من یه سوال داشتم. اگه 5شنبه بریم واسه مصاحبه، ممکنه جمعه ویزا بدن?
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام براي اكثر دوستان دو روز طول كشيد تا به پست داده بشه. خيلي بعيده كه يه روزه صادر شه.
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست