کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-09 ساعت 18:41)farshad_dg نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:27)farshad_dg نوشته:  سلام به همه.
من امروز رفتم اداره پست برای ارسال مدارک ، dhl گفت در صورتی پست میکنیم که نام گیرنده و شخص باید باشد در غیر این صورت بعد دو روز برگشت میخوره.
گفت حتما باید اسم شخص گیرنده ، کد پستی ، آدرس کامل.
میشه راهنمایی کنید با چه پستی ارسال کنم ؟
چون اسم شخص که تو سفارت ندارم.
مرسی.
دوستان میشه راهنمایی کنید؟
این ready یعنی چی ؟ کجا باید چک کنیم؟
مرسی.

سلام
با شماره پست Dhl تماس بگيرد حتي رايگان دم منزل ازتون تحويل مي گيره دفترشون همه تو وزرا كوچه ٢٠ تو جاها ي ديگه هم داره يه اسرچ تو گوگل كن مياد اختلاف قيمتي هم فكر نكنم زياد داشته باشه با پست 125 مدارك من شد

(2015-06-09 ساعت 18:44)bahar101 نوشته:  سابقه کار لازم نداری, اون برای کسی که مدرک دیپلم 12 سال نداره, سابقه را جای اون می بره, که معمولا هم موافقت نمی شه

دوست عزیز عدم سؤ پیشینه را باید از دفاتر پلیس+۱۰ بگیرین اما انگار آنکارا عدم سؤ پیشینه ایران را قبول نداره
[/quote]

ممنونم دوستان عزیزShy
[/quote]

سوء پيشينه نمي خواد الكي ٤٠ ٥٠ تؤمن نديد قبول نمي كنه و نمي خواد
تشکر کنندگان: bahar101 ، farshad_dg
(2015-06-09 ساعت 12:01)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 11:00)bahar101 نوشته:  دوستان عزیزم اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم من برنده اصلی نیستم و شغل دولتی دارم می خواستم بدونم لازمه سابقه بیمه ام را ببرم چون من از سازمان ذی ربط که پرسیدم گفتند که سابقه بیمه واسه شغل دولتی نمی تونیم بدیم فقط حکم کارگزینی را گرفتم . آیا کفایت می کنه؟ ضمنا سوء پیشنینه فقط واسه فرد برنده می خواد؟ اگه لازمه چطور باید اقدام کنیم ؟ ببخشید سوالاتم طولانی شد. لطفا پاسخ بدید.

سابقه کار لازم نداری, اون برای کسی که مدرک دیپلم 12 سال نداره, سابقه را جای اون می بره, که معمولا هم موافقت نمی شه

بهتر تا جاي كه ميشه و دروغ نباشه نگي جاي دولتي و حساس كار مي كردي چون چك مي خوري شما مي خواي سابقه كار ببري . فقط مداركي كه تو فرم ازتون خواسته را ببريد الكي موضوع را پيچيده نكنيد
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-09 ساعت 00:38)s0053 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:28)narganzist نوشته:  [quote='m.ghoreishi' p
هر سوالي در مورد إنكارا داريد بپرسيد من تازه تازه جواب مي دم . ولي سفرنامه كمي وقت مي خوام حتما فكر كنم هفته اينده توتاپيك سفرنامه بزارم چون تازه بر گشتم و خيلي سرم شلوغه . ولي يه تجربه همه چيز خيلي ساده و راحته أصلا سخت نگيريد ، و بعضي موارد كيس با كيس متفاوته و در مورد همه صادق نيست مثلا تو سفرنامه و بعضي موارد من مي خوندم كه تو پرونده از قبل فرم صورتي اگه چك بخوريد تو پرونده هست و يا مدارك روي گيشه نيست براي من زمان مصاحبه هم مداركهم و پاسم روي گيشه بود وهم فرم صورتي تو پرونده كه أين موضوع باعث شد چند ثانيه از استرس شوك شده بودم و سوْال هاي أفسر را با تاخير جواب ميدادم بعد يهو فرم صورتي را برداشت زيرش سفيد بود و پاسم را هم از گيشه برداشت . تجربه ها و سفرنامه خيلي خوبه ولي بازهم تاكيد مي كنم كيس با كيس خيلي متفاوته
سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن

يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد
تشکر کنندگان:
دوستان پیشکسوت راهنمایی کنین لطفا
بعد ۵۵روز وکلی پیگیری تلفنی دیروز بلاخره از سازمان مرکزی دانشگاه ازاد متوجه شدم که ریز نمرات هنوز تایید نشده بخاطر اشتباه تایپی و دارن برگشت میدن شهرستان که تصحیح بشه و وقتی نمیمونه که بخاد برگرده واسه تایید . و چون مدرک خانومم فوق دیپلمه و دیپلم فنی داره ایا نداشتن ریزنمرات مشکل ایجاد میکنه? البته ریزنمرات دیپلمش و نامه معادل سازی رو گرفتیم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
سلام
ما هم READY شدیم به تاریخ دیروز
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk
(2015-06-10 ساعت 07:58)gholamrezaei نوشته:  سلام
ما هم READY شدیم به تاریخ دیروز

مبارکه.. من یه آپدیتم دیروز داشتم فکرکنم پروندهامون افتاده رو غلطکBig Grin
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: gholamrezaei ، Memolk ، Hamraaz Jng
سلام به همگی
دوستان من امروز سایت سیس رو چک کردم و وضعیت کیسم رو زده ready و مصاحبم هم 8 جولای هستش ولی یه up date در تاریخ 9 jun دارم این معنیش چیه ؟ برای چی من اون موقع up date شدم ....؟ ممنونم از راهنماییاتون .Shy
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-06-10 ساعت 08:32)ملايي نوشته:  سلام به همگی
دوستان من امروز سایت سیس رو چک کردم و وضعیت کیسم رو زده ready و مصاحبم هم ۸ جولای هستش ولی یه up date در تاریخ ۹ jun دارم این معنیش چیه ؟ برای چی من اون موقع up date شدم ....؟ ممنونم از راهنماییاتون .Shy

منم این اپدیت رو دارم . احتمالا دارن روی پروندمون کار می کنن چیز مهمی نباید باشه
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ملايي
(2015-06-10 ساعت 07:23)babisondes نوشته:  دوستان پیشکسوت راهنمایی کنین لطفا
بعد ۵۵روز وکلی پیگیری تلفنی دیروز بلاخره از سازمان مرکزی دانشگاه ازاد متوجه شدم که ریز نمرات هنوز تایید نشده بخاطر اشتباه تایپی و دارن برگشت میدن شهرستان که تصحیح بشه و وقتی نمیمونه که بخاد برگرده واسه تایید . و چون مدرک خانومم فوق دیپلمه و دیپلم فنی داره ایا نداشتن ریزنمرات مشکل ایجاد میکنه? البته ریزنمرات دیپلمش و نامه معادل سازی رو گرفتیم.

بابی منم مشکل شمار رو داشتم البته ریز نمرات دانشگاه رو فقط گرفتم با نامه معادل سازی همینو می خوام ببرم البته ظاهرا فقط آخرین مدرک تحصیلی رو بخواد.... ولی اگه دوستانی که رفتن مصاحبه این مشکل رو توضیح بدن بهتره
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 08:32)ملايي نوشته:  سلام به همگی
دوستان من امروز سایت سیس رو چک کردم و وضعیت کیسم رو زده ready و مصاحبم هم ۸ جولای هستش ولی یه up date در تاریخ ۹ jun دارم این معنیش چیه ؟ برای چی من اون موقع up date شدم ....؟ ممنونم از راهنماییاتون .Shy

سلام

این یعنی اینکه پرونده شما الان دیکه کامل دست سفارت هست و آماده مصاحبه هست Cool
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: ملايي ، Memolk
(2015-06-09 ساعت 21:20)narganzist نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:38)s0053 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:28)narganzist نوشته:  [quote='m.ghoreishi' p
هر سوالي در مورد إنكارا داريد بپرسيد من تازه تازه جواب مي دم . ولي سفرنامه كمي وقت مي خوام حتما فكر كنم هفته اينده توتاپيك سفرنامه بزارم چون تازه بر گشتم و خيلي سرم شلوغه . ولي يه تجربه همه چيز خيلي ساده و راحته أصلا سخت نگيريد ، و بعضي موارد كيس با كيس متفاوته و در مورد همه صادق نيست مثلا تو سفرنامه و بعضي موارد من مي خوندم كه تو پرونده از قبل فرم صورتي اگه چك بخوريد تو پرونده هست و يا مدارك روي گيشه نيست براي من زمان مصاحبه هم مداركهم و پاسم روي گيشه بود وهم فرم صورتي تو پرونده كه أين موضوع باعث شد چند ثانيه از استرس شوك شده بودم و سوْال هاي أفسر را با تاخير جواب ميدادم بعد يهو فرم صورتي را برداشت زيرش سفيد بود و پاسم را هم از گيشه برداشت . تجربه ها و سفرنامه خيلي خوبه ولي بازهم تاكيد مي كنم كيس با كيس خيلي متفاوته
سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن

يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد
سلام.من یه سری سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.برای گرفتن وقت مدیکال اول اینکه شماره گذرنامه فعلا ندارم چکارکنم؟ و هم اینکه دوتا ادرس خواسته یکیش باید ادرسم تو ایران باشه و یکیش ادرسم توی امریکا؟ مصاحبم 7 جولای یک نفر.
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-06-10 ساعت 07:23)babisondes نوشته:  دوستان پیشکسوت راهنمایی کنین لطفا
نمیدونم مطلب سیمون رو خوندین که از یکی سوالات تخصصی در مورد رشتشو , واحدها و مطالبی که خونده کرده و جون طرف خیلی یادش نبوده ریچکت کردتش
ایشالا که برا شما اصلا کاری نداره ببینین قاعدتا نباید اون لازم باشه , ولی من تو تاپیکها خودم که بعضا یه آفیسر گیر به ریز نمرات داده البته بیشتر برا دیپلمیها دیدم استرس به خودت راه نده معمولا قبول کردن همون مدارکی که گفتیو این برا محکم کاریه ,
بازم به نظرم اگه وقت هست و حضوری چواب مبده برین خجز و لابه کنین و بگین نامه رو خودتون الک و مهر میبرین و بر می گردونین شاید جواب گرفتین
ایشالا در هر صورت ویزا رو میگیری
تشکر کنندگان:
کیس ما هم از in transit به ready تبدیل شده...وای یهویی استرس گرفتم نمی دونم چرا...انکار اصلا آمادگیش را ندارم با اینکه همه ی کارهام را انجام دادم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، sayat ، Macy ، bahar101
سلام دوستان. من یه سوال داشتم. اگه 5شنبه بریم واسه مصاحبه، ممکنه جمعه ویزا بدن?
تشکر کنندگان:
سلام براي اكثر دوستان دو روز طول كشيد تا به پست داده بشه. خيلي بعيده كه يه روزه صادر شه.

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان