کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-10 ساعت 21:33)P.E نوشته:  سلام دوستان من بالاخره کارنت شدم و پرتاب شدم به این مرحله با امیدواری ویزای یک ضرب برای دوستان و ویزا گرفتن سریع دوستانی که در پروسه کلیرنس هستنننننننن

ما هم امدیمممممم
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: khalilkhah ، ARSAMNEW ، farshad_dg ، P.E ، bahar101
دوستان كساني كه كارنت ميشن چه زماني استتيوس سيك براشون تغيير مي كنه؟؟؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، areb1356 ، bahar101
خوش امد میگم به تمام کارنتی های عزیز جدید ایشالا همه ویزا خوشگله تو پاسشون باشه اخرش
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Macy ، P.E ، Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 23:01)Macy نوشته:  دوستان كساني كه كارنت ميشن چه زماني استتيوس سيك براشون تغيير مي كنه؟؟؟

عجله نکنید ما که کارنتی ماه قبل بودیم تازه ردی شدیم . ایشالا هر وقت نامه دوم اومد . ماه قبل که خیلیا رو دیر دادن نامشونو . ایشالا این ماه زودتر نامه ها رو جایگزین کنن
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Macy ، areb1356 ، babisondes ، Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 22:04)nimanoush نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 21:33)P.E نوشته:  سلام دوستان من بالاخره کارنت شدم و پرتاب شدم به این مرحله با امیدواری ویزای یک ضرب برای دوستان و ویزا گرفتن سریع دوستانی که در پروسه کلیرنس هستنننننننن

ما هم امدیمممممم
سلام ما هم حاضری میزنیم.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، P.E ، Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 14:45)s0053 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 13:57)yekta2015 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 10:27)شیرین0053 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 21:20)narganzist نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 00:38)s0053 نوشته:  سفیدو صورتی چیه? چه فرقی باهم دارن

يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد
سلام.من یه سری سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.برای گرفتن وقت مدیکال اول اینکه شماره گذرنامه فعلا ندارم چکارکنم؟ و هم اینکه دوتا ادرس خواسته یکیش باید ادرسم تو ایران باشه و یکیش ادرسم توی آمریکا؟ مصاحبم ۷ جولای یک نفر.
اگه سوالتون براي فرم كانتكت اينفرميشن آنكارا هست، ميلينگ آدرستون آدرس سكونت فعليتونه و اون يكي براي ام ري كا تون، براي سوال اولتون هم بدون شماره پاسپورت نميتونيد از طريق سايت ثبت نام كنيد مگه اينكه با خود دكتر تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد.

يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد
سلام.من یه سری سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.برای گرفتن وقت مدیکال اول اینکه شماره گذرنامه فعلا ندارم چکارکنم؟ و هم اینکه دوتا ادرس خواسته یکیش باید ادرسم تو ایران باشه و یکیش ادرسم توی آمریکا؟ مصاحبم ۷ جولای یک نفر.
اگه سوالتون براي فرم كانتكت اينفرميشن آنكارا هست، ميلينگ آدرستون آدرس سكونت فعليتونه و اون يكي براي ام ري كا تون، براي سوال اولتون هم بدون شماره پاسپورت نميتونيد از طريق سايت ثبت نام كنيد مگه اينكه با خود دكتر تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد.

باید انگلیسی باهاش صحبت کنم?

إنكارا منشئ دكتر فارسي بلده و انگليسي مشكلي نداره
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 23:42)narganzist نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:45)s0053 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 13:57)yekta2015 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 21:20)narganzist نوشته:  يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد

(2015-06-09 ساعت 21:20)narganzist نوشته:  يه برگه است توپرونده سفيد يعني همون موقع ويزا مي گيريد ولي كاغد صورتي يعني نياز به بررسي بيشتر است و صورتي را به خودتون ميده تا سايت را چك كنيد تا كلير بشيد

باید انگلیسی باهاش صحبت کنم?

إنكارا منشئ دكتر فارسي بلده و انگليسي مشكلي نداره
جدی? پس صبح تماس میگیرم و با منشی به فارسی موضوع رو درمیون میزارم.ممنونم.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 18:22)mohad00 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 15:22)mel نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:42)mohad00 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:37)Memolk نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 13:41)mohad00 نوشته:  سلام دوستان. من یه سوال داشتم. اگه ۵شنبه بریم واسه مصاحبه، ممکنه جمعه ویزا بدن?

بعید می دونم .کدوم سفارت خونه هستین؟ سفر نامه ی دوستان را بخونید

ارمنستانم. امروز رفتم مصاحبه گفتن فرم260 کامل نیست تا فردا کامل کن بیا. همه مدارکم دست اوناست. میخاستم بدونم اگه فردا اوکی باشه کی ویزا میدن? اصلا تاحالا واسه کسی این اتفاق افتاده??

اي بابا فرم ٢٦٠ تون چرا كامل نبود اخه ؟نه دوست عزيز فردا در صورت موافقت هم ويزا رو نميدن ، حداقل دو روز براش درنظر بگيريد

مرسی
اسممو اشتباه نوشته بودم با آدرسمو به اضافه اینکه پاسپورتم تغییر کرده بود شمارش تغییر کرده بود همین.
جالب اینکه فرم قرار بود تا الان برام آنلاک شه ولی هنوز نشده. خیلی استرس دارم.

دوست عزيز از كجا متوجه شدن ادرس اشتباهه؟ خودتون گفتين؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101
سلام دوستان
ما هم امروز کارنت شدیم و اومدیم به تاپیک انتظار مصاحبه!‌
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug  - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، ARSAMNEW ، Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-06-10 ساعت 22:04)nimanoush نوشته:  

ما هم امدیمممممم

خوش اومدی دوست عزیز ب امید ویزای یک ضرب
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
(2015-06-10 ساعت 23:23)ARSAMNEW نوشته:  خوش امد میگم به تمام کارنتی های عزیز جدید ایشالا همه ویزا خوشگله تو پاسشون باشه اخرش

ب امید ویزای یک ضرب برای خودت دوست عزیز موفق باشی
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، ARSAMNEW ، Hamraaz Jng
همه بچه های کارنتی خوش اومدین به این تاپیک امیدوارم همتونو آخر آگوست تو تاپیک آولین ورود ببینم
بازم تبریک میگم
ما هم اومدیم اینجا.خوش اومدیم
کیس نامبر:7XXX
تاریخ رویت قبولی:1May2015
کنسولگری:Ankaraبه yeravan
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:26 oct
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:10August تغییر کرد به 11 August
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا: ایشالله یکضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
شماره کیس برای کارنتیهای جدید کی از at nvcخارج میشه
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101 ، hamed shayan
[quote='nimanoush' pid='623419' dateline='1433998127']
شماره کیس برای کارنتیهای جدید کی از at nvcخارج میشه
[/quot
با سلام
انشاله چند روز بعد از دريافت نامه دوم.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، nimanoush ، mojgan m ، mbsamani ، bahar101 ، hamed shayan ، Memolk ، Hamraaz Jng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان