کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام .خوش امدید... ان شا الله ویزای یکضرب بگیرید و به سلامتی پروسه رو تا ورود به آمریکا ادامه بدید
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
سلام منم به این تاپیک ملحق شدم و وارد یه مرحله جدید تو این پروسه شدم Rolleyes
حالا تا چقدر دیگه روز مصاحبه مشخص میشه و نامه دوم جاگزین نامه اول میشه ؟
دوستانی که ایروانی هستن و تو این دوره کارنتی ها کیا هستن ؟
بیاید با هم آشنا بشیم و قوت قلب هم دیگه باشیم Smile
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101 ، ARSAMNEW ، hamed shayan
(2015-06-10 ساعت 23:44)s0053 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:42)narganzist نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:45)s0053 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 13:57)yekta2015 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 10:27)شیرین0053 نوشته:  سلام.من یه سری سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.برای گرفتن وقت مدیکال اول اینکه شماره گذرنامه فعلا ندارم چکارکنم؟ و هم اینکه دوتا ادرس خواسته یکیش باید ادرسم تو ایران باشه و یکیش ادرسم توی آمریکا؟ مصاحبم ۷ جولای یک نفر.
اگه سوالتون براي فرم كانتكت اينفرميشن آنكارا هست، ميلينگ آدرستون آدرس سكونت فعليتونه و اون يكي براي ام ري كا تون، براي سوال اولتون هم بدون شماره پاسپورت نميتونيد از طريق سايت ثبت نام كنيد مگه اينكه با خود دكتر تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد.

(2015-06-10 ساعت 10:27)شیرین0053 نوشته:  سلام.من یه سری سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.برای گرفتن وقت مدیکال اول اینکه شماره گذرنامه فعلا ندارم چکارکنم؟ و هم اینکه دوتا ادرس خواسته یکیش باید ادرسم تو ایران باشه و یکیش ادرسم توی آمریکا؟ مصاحبم ۷ جولای یک نفر.
اگه سوالتون براي فرم كانتكت اينفرميشن آنكارا هست، ميلينگ آدرستون آدرس سكونت فعليتونه و اون يكي براي ام ري كا تون، براي سوال اولتون هم بدون شماره پاسپورت نميتونيد از طريق سايت ثبت نام كنيد مگه اينكه با خود دكتر تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد.

باید انگلیسی باهاش صحبت کنم?

إنكارا منشئ دكتر فارسي بلده و انگليسي مشكلي نداره
جدی? پس صبح تماس میگیرم و با منشی به فارسی موضوع رو درمیون میزارم.ممنونم.

تازه خود دكتر اونگان هم سوْال به فارسي أزتون مي پرسه فقط خانمش با فارسي و انگليسي سوْال مي پرسه كم فارسي بلده ولي أصلا نگران نباشيد
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hamed shayan
سلام علیکم بالاخره ما هم اومدیم اینور ارزوی اومدن به اینجارو داشتم ولی کاش بیشتر بودیم یه کوچولو حالم گرفت
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: mbsamani ، m.ghoreishi ، Hamraaz Jng ، Manamehr ، nimanoush ، shayan seyfi ، ARSAMNEW ، babisondes ، Memolk ، bahar101
(2015-06-11 ساعت 09:18)nimanoush نوشته:  شماره کیس برای کارنتیهای جدید کی از at nvcخارج میشه

یکی دو هفته قبل از مصاحبه, فعلا به کارهای اصلی برسید و اصلا نگران آن نباشید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: nimanoush ، shayan seyfi ، hamed shayan ، Hamraaz Jng
سلام
پس از بیش از یکسال انتظار بالاخره ما هم کارنت شدیم و اسباب کشی کردیم به اینجا
توصیه و نصیحتی برای تازه واردها ندارید؟! ؛)
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101 ، khalilkhah ، shayan seyfi ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، مهدی هژ ، Memolk ، Hamraaz Jng
سلام دوستان ،من هم کارنت شدم.
تشکر کنندگان: khalilkhah ، shayan seyfi ، hamed shayan ، مهدی هژ ، bahar101 ، Hamraaz Jng
(2015-06-10 ساعت 23:57)Macy نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 18:22)mohad00 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 15:22)mel نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:42)mohad00 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 14:37)Memolk نوشته:  بعید می دونم .کدوم سفارت خونه هستین؟ سفر نامه ی دوستان را بخونید

ارمنستانم. امروز رفتم مصاحبه گفتن فرم260 کامل نیست تا فردا کامل کن بیا. همه مدارکم دست اوناست. میخاستم بدونم اگه فردا اوکی باشه کی ویزا میدن? اصلا تاحالا واسه کسی این اتفاق افتاده??

اي بابا فرم ٢٦٠ تون چرا كامل نبود اخه ؟نه دوست عزيز فردا در صورت موافقت هم ويزا رو نميدن ، حداقل دو روز براش درنظر بگيريد

مرسی
اسممو اشتباه نوشته بودم با آدرسمو به اضافه اینکه پاسپورتم تغییر کرده بود شمارش تغییر کرده بود همین.
جالب اینکه فرم قرار بود تا الان برام آنلاک شه ولی هنوز نشده. خیلی استرس دارم.

دوست عزيز از كجا متوجه شدن ادرس اشتباهه؟ خودتون گفتين؟؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:
سلام و تبريك به همه تازه واردها،پيشنهاد ميكنم از فرصت باقيمونده تا مصاحبه نهايت استفاده رو ببرين،و همه مداركتون ،ترجمه شده و بدون كم و كاستي جمع اوري كنيد و منظم نگهداري كنيد تا روز مصاحبه و گرفتن ويزا اميد به خداSmile
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
تشکر کنندگان: bahar101 ، shayan seyfi ، hamed shayan ، Memolk ، Hamraaz Jng
ما هم آمدیم اینجا. ایشالا خیلی زود نامه دوم بیاد. بی حوصله شدیم دیگه Big Grin
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: bahar101 ، khalilkhah ، shayan seyfi ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، مهدی هژ ، Hamraaz Jng
(2015-06-11 ساعت 09:25)ican2015 نوشته:  [quote='nimanoush' pid='623419' dateline='1433998127']
شماره کیس برای کارنتیهای جدید کی از at nvcخارج میشه
[/quot
با سلام
انشاله چند روز بعد از دريافت نامه دوم.

بعدش به چه حالتی درمیاد؟
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، hamed shayan ، bahar101
سلام دوستان عزیز ظاهرا نوبت من هم رسید. لطفا یه جای کوجولو هم برایی من باز کنید. به نظرتون غیر از آماده کردن مدارک بر اساس محل سفارت انتخابی خودمون در فرم 260 /چه مواردی هستند که میتونند برای همه سفارتها مشترک باشه واونها رو آماده کنیم یا انجام بدیم؟ممنون
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: mbsamani ، shayan seyfi ، ARSAMNEW ، khalilkhah ، bahar101 ، Hamraaz Jng
(2015-06-11 ساعت 00:50)P.E نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 22:04)nimanoush نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 21:33)P.E نوشته:  سلام دوستان من بالاخره کارنت شدم و پرتاب شدم به این مرحله با امیدواری ویزای یک ضرب برای دوستان و ویزا گرفتن سریع دوستانی که در پروسه کلیرنس هستنننننننن

ما هم امدیمممممم

خوش اومدی دوست عزیز ب امید ویزای یک ضرب
سلام
ماهم حاضری میزنیم
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، khalilkhah ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، مهدی هژ ، Memolk ، bahar101 ، P.E ، nimanoush ، Hamraaz Jng
سلام دوستان عزیز امیدوارم همه ویزا بگیرید و تا اخر سپتامبر کسی نمونده باشه .لطفا دوستان با تجربه در این تاپیک کمک کنند ب ما تازه واردا سوال من اینه که در مورد انکارا بغیر از کارهای کلیشه ای ک برای هر سه سفارت مشابه هست چه کارهای دیگه ای باید برای رفتن ب مصاحبه انجام داد از لحاظ مدارک پزشکی وافیسر وبطورکللی چه موارده مهمه دیگه ای هست که باید بدونیم ؟.ممنون میشم که پاسخ بدین
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان: bahar101 ، mbsamani ، hamed shayan
بچه ها زودترین زمان نامه دوم دوشنبه میاد دیگه اره؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان