کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: salar5452
دوستان
من تا جایی که یادم میاید مدرک دیلپم را زمان ثبت نام دانشگاه اصلش را میگرفتند. چون یکی از دوستان نوشته بود که ازش مدرک دیپلم را خواسته بود( با وجودیکه فوق داشت) ایا کسی در این خصوص نظری دارد؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 08:54)houshym نوشته:  دوستان
من تا جایی که یادم میاید مدرک دیلپم را زمان ثبت نام دانشگاه اصلش را میگرفتند. چون یکی از دوستان نوشته بود که ازش مدرک دیپلم را خواسته بود( با وجودیکه فوق داشت) ایا کسی در این خصوص نظری دارد؟

سلام دوست عزیز
اگر مدرک کارشناسی و پیش دانشگاهی دارید دیپلم ضروری نیست :-) خودم با طرف صحبت کردم
نگران این موضوع نباشید

رتبه ما فراموش نشه :-) ؛-)
تشکر کنندگان: bahar101

شما وقتى ميرى اصل مدرك ليسانس رو از دانشگاه ميگيرى(اصل نه موقت) تمام مدارك ديپلم و پيش دانشگاهى رو هم بهتون برميگردونن يعنى بايد برگردونن

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 10:12)ehsan_pars نوشته:  

سلام دوست عزیز
اگر مدرک کارشناسی و پیش دانشگاهی دارید دیپلم ضروری نیست :-) خودم با طرف صحبت کردم
نگران این موضوع نباشید

رتبه ما فراموش نشه :-) ؛-)
زمان ما پیش دانشگاهی نبود.ایا مکاتبه ای کردید؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم رو عوض کردم چون اعتبارش تموم شد و در فرم 260 شماره پاس قبلیم رو زدم و بیست روز دیگه مصاحبه دارم ایا باید فرم 260 رو انلاک کنم و
شماره پاس جدید رو بزنم یا نیازی نیست؟
برنده اصلی خودم هستم
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 13:02)ahuraee نوشته:  سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم رو عوض کردم چون اعتبارش تموم شد و در فرم 260 شماره پاس قبلیم رو زدم و بیست روز دیگه مصاحبه دارم ایا باید فرم 260 رو انلاک کنم و
برنده اصلی خودم هستم

سلام دوست عزيز
هيچ نيازي به آنلاك كردن نيست شما فقط روز مصاحبه اطلاع بدين
موفق باشيد
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: ahuraee ، Memolk ، bahar101
برنده اصلی خودم هستم
سلام نه نیازی نیست با پاس جدید برید سفارت و کپی پاس قدیم و پاس جدید رو بدین .
اگر پاس قدیم هم همراهتون باشه خوبه .
الان پرونده شما دیگه در کی سی سی نیست که بخواین تغییر بدین.
تشکر کنندگان: ahuraee ، bahar101
خوب دیگه من هم که آخرین روز جولای مصاحبه دارم تو فایل سیس ready شد وضعیتم
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
برنده اصلی خودم هستم

آنلاک نکنید بهیچ وجه
یه ایمیل به سفارت بزنید توضیح بدید پرینت ایمیلو داشته باشید و قبل از قسم بازم به آفیسر بگید.
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
دوستان این جریان اشکال در سیستم صدور ویزا چیه؟
امیدوارم براحتی حل بشه.
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 14:46)Manamehr نوشته:  
برنده اصلی خودم هستم

آنلاک نکنید بهیچ وجه
یه ایمیل به سفارت بزنید توضیح بدید پرینت ایمیلو داشته باشید و قبل از قسم بازم به آفیسر بگید.

مرسی از راهنمایی دوستان
میشه لطفا متن ایمیل رو برام بفرستید
و به چه ادرسی میل بزنم؟
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
تشکر کنندگان:
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا
(2015-06-13 ساعت 14:56)ahuraee نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 14:46)Manamehr نوشته:  
برنده اصلی خودم هستم

آنلاک نکنید بهیچ وجه

مرسی از راهنمایی دوستان
میشه لطفا متن ایمیل رو برام بفرستید
و به چه ادرسی میل بزنم؟
این تاپیک رو ببینید:
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%86...8%AA--7028
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
دوستان
به نظر میرسه که ایروان بعضی از مصاحبه ها را تا یک هفته زودتر هم انداخته. دوستانی که این تجربه رو دارند لطفا یک اماری بدن. من سه روز زودتر را خبر دارم کسی بوده بیشتر از یک هفته مصاحبه اش را جلو انداخته باشن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان