موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته: دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی
بايدي وجود نداره،دوستي بودن روز مصاحبه ما كه هم خودشون و هم عكسشون محجبه بود و ويزاشونو يكضرب گرفتن
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-13 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 21:02 توسط bahar101.)
دوستان مگه عکس توی پاسپورت را باید حتما بدیم واسه مصاحبه؟ چه اشکالی داره عکس مصاحبه متفاوت باشه و بدون حجاب ولی عکس پاسپورت با حجاب باشه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید بچه ها فرم 9 سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مگه ویزا رو تو پاسپورتمون نمیزنن؟
پس چجوری عکس داره؟
کاش یکی عکس ویزای خوشگلشو میزاشت ببینیم
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامه تمکن مالی بانک تاریخش چند روز قبل از مصاحبه باید باشد
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 20:59)bahar101 نوشته: دوستان مگه عکس توی پاسپورت را باید حتما بدیم واسه مصاحبه؟ چه اشکالی داره عکس مصاحبه متفاوت باشه و بدون حجاب ولی عکس پاسپورت با حجاب باشه؟
اشکال نداره که عکس دیگه ای بدین. منظور من اینه که وقتی ویزا بخان صادر کنن عکستون اگه بی حجاب باشه شاید تو فرودگاه برادران جان بر کف بخان بخاطر بی حجابی تو عکس گیر بدن که گمونم این کارو هم کردن
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-13 ساعت 23:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 23:37 توسط P.E.)
(2015-06-13 ساعت 23:03)Shahram914 نوشته: (2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته: سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
امید برای ویزای یک ضرب و از دست میده این حرکت اشتباه؟
(2015-06-13 ساعت 23:03)Shahram914 نوشته: (2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته: سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
امید برای ویزای یک ضرب و از دست میده این حرکت اشتباه؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته: دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
من از مشهد با ويزاى بى حجاب رفت و آمد كردم مشكلى پيش نمياد
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر