کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته:  دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی

بايدي وجود نداره،دوستي بودن روز مصاحبه ما كه هم خودشون و هم عكسشون محجبه بود و ويزاشونو يكضرب گرفتن
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
تشکر کنندگان: bahar101 ، Memolk
(2015-06-13 ساعت 15:43)Manamehr نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 14:56)ahuraee نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 14:46)Manamehr نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 13:02)ahuraee نوشته:  سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم رو عوض کردم چون اعتبارش تموم شد و در فرم 260 شماره پاس قبلیم رو زدم و بیست روز دیگه مصاحبه دارم ایا باید فرم 260 رو انلاک کنم و
شماره پاس جدید رو بزنم یا نیازی نیست؟
برنده اصلی خودم هستم
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

آنلاک نکنید بهیچ وجه
یه ایمیل به سفارت بزنید توضیح بدید پرینت ایمیلو داشته باشید و قبل از قسم بازم به آفیسر بگید.

مرسی از راهنمایی دوستان
میشه لطفا متن ایمیل رو برام بفرستید
و به چه ادرسی میل بزنم؟
این تاپیک رو ببینید:
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%86...8%AA--7028
Zسلام
من هم مثل شما بودم أصلا نيازي به انلاك نيست فقط پاس قديمي را با خودتون ببريد سفارت بهشون بگيرد البته اصولا نيازي نيست .چون تاريخ اعتبار پاس را تو فرم زديد خودشون ميدونند
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-13 ساعت 19:15)الناز٢ نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته:  دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین

بايدي وجود نداره،دوستي بودن روز مصاحبه ما كه هم خودشون و هم عكسشون محجبه بود و ويزاشونو يكضرب گرفتن

فرودگاه كاري با ويزاي شما ندارند هر جوري كه دوست داريد و باور داريد را انجام دهيد تو سايت شرايط عكس بودّيد يكي از نمونه هاي خودشون هم حجاب داره
تشکر کنندگان: Memolk
دوستان مگه عکس توی پاسپورت را باید حتما بدیم واسه مصاحبه؟ چه اشکالی داره عکس مصاحبه متفاوت باشه و بدون حجاب ولی عکس پاسپورت با حجاب باشه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
ببخشید بچه ها فرم 9 سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?
تشکر کنندگان:
بچه ها مگه ویزا رو تو پاسپورتمون نمیزنن؟
پس چجوری عکس داره؟
کاش یکی عکس ویزای خوشگلشو میزاشت ببینیم
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
دوستان نامه تمکن مالی بانک تاریخش چند روز قبل از مصاحبه باید باشد
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
(2015-06-13 ساعت 20:59)bahar101 نوشته:  دوستان مگه عکس توی پاسپورت را باید حتما بدیم واسه مصاحبه؟ چه اشکالی داره عکس مصاحبه متفاوت باشه و بدون حجاب ولی عکس پاسپورت با حجاب باشه؟

اشکال نداره که عکس دیگه ای بدین. منظور من اینه که وقتی ویزا بخان صادر کنن عکستون اگه بی حجاب باشه شاید تو فرودگاه برادران جان بر کف بخان بخاطر بی حجابی تو عکس گیر بدن که گمونم این کارو هم کردن Sad
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101
سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته:  سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
تشکر کنندگان: P.E ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 23:03)Shahram914 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته:  سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
امید برای ویزای یک ضرب و از دست میده این حرکت اشتباه؟

کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 21:22)s0053 نوشته:  ببخشید بچه ها فرم ۹ سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?
میشه لطف کنید و تمام سوالاتی که روز مصاحبه از شما پرسیده شد رو بگید.ممنون میشم.
(2015-06-13 ساعت 20:31)narganzist نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 15:43)Manamehr نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 14:56)ahuraee نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 14:46)Manamehr نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 13:02)ahuraee نوشته:  سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم رو عوض کردم چون اعتبارش تموم شد و در فرم 260 شماره پاس قبلیم رو زدم و بیست روز دیگه مصاحبه دارم ایا باید فرم 260 رو انلاک کنم و
شماره پاس جدید رو بزنم یا نیازی نیست؟
برنده اصلی خودم هستم
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

آنلاک نکنید بهیچ وجه
یه ایمیل به سفارت بزنید توضیح بدید پرینت ایمیلو داشته باشید و قبل از قسم بازم به آفیسر بگید.

مرسی از راهنمایی دوستان
میشه لطفا متن ایمیل رو برام بفرستید
و به چه ادرسی میل بزنم؟
این تاپیک رو ببینید:
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%86...8%AA--7028
Zسلام
من هم مثل شما بودم أصلا نيازي به انلاك نيست فقط پاس قديمي را با خودتون ببريد سفارت بهشون بگيرد البته اصولا نيازي نيست .چون تاريخ اعتبار پاس را تو فرم زديد خودشون ميدونند
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-13 ساعت 23:37)P.E نوشته:  

پروسه AP معمولا براي مسائل امنيتي (البته از نظر اونا ) مثل سربازي و كار دولتي و تشابه اسمي با افراد خاص و تحصيلات عاليه مرتبط به موارد مشكوك ويا حتي تناقض گويي در زمان مصاحبه اتفاق ميوفته ... براي جابجايي آدرس اونم با شرايطي كه شما گفتيد بعيد ميدونم مشكلي پيش بياد فقط قبل از قسم خوردن حتما مطرح كنيد...
تشکر کنندگان: bahar101 ، P.E

من از مشهد با ويزاى بى حجاب رفت و آمد كردم مشكلى پيش نمياد

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، babisondes ، salar5452 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان