کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان اولین کسی که نامه دومش میاد اعلام کنه
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، salar5452 ، bahar101 ، hamed shayan
میگم یه دوستی بود قبلا اینجا گفت چه یکسال انتظار چه این چند روز برا اومدن نامه دوم واقعا از صمیم قلب درکش میکنم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، mbsamani ، salar5452 ، bahar101
(2015-06-13 ساعت 23:37)P.E نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 23:03)Shahram914 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته:  سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
امید برای ویزای یک ضرب و از دست میده این حرکت اشتباه؟

(2015-06-13 ساعت 22:20)P.E نوشته:  سلام دوستان اگر تو فرم اولیه ی اشتباهه ریز داشته باشی یعنی فرمی که قبل از قبولی برای ثبت نام پرکردی مشکلی داره من کانتی رو اشتباه ب اسم ایران پر کردم اما کانتری رو ایران زدم و townرو شهر خودم و countyهم همون شهر خودم هست هیچ فرقی نداره هردو یکیه اما من از سره عجله اشتباه کردم حالا چکار ککنم؟
براي اين مورد مشكلي نيست روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كنيد به احتمال زياد چيز مهمي نيست
خیر بمعنای واقعی اصلا مهم نیست قبل قسم خوردن اعلام کنید و الکی فکر منفی به ذهنتون نیارید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، P.E
(2015-06-13 ساعت 22:04)sasanoush نوشته:  دوستان نامه تمکن مالی بانک تاریخش چند روز قبل از مصاحبه باید باشد

از يك ماه قبل مصاحبه اقدام كنين هرچى تاريخش به مصاحبه نزديك تر باشه بهتره

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2015-06-14 ساعت 10:28)ladank نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته:  دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی

من از مشهد با ويزاى بى حجاب رفت و آمد كردم مشكلى پيش نمياد

من هم قبلا ويزاي بدون حجاب گرفتم ، خيالتون راحت
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-06-14 ساعت 14:34)ladank نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 22:04)sasanoush نوشته:  دوستان نامه تمکن مالی بانک تاریخش چند روز قبل از مصاحبه باید باشد

از يك ماه قبل مصاحبه اقدام كنين هرچى تاريخش به مصاحبه نزديك تر باشه بهتره

مرسی خیلی ممنون
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان:
سلام ،آیا سند ملک یا ماشین که با خودمان به سفارت میبریم باید توسط یک کارشناس دادگستری ارزش گذاری بشه؟
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-06-14 ساعت 15:15)Macy نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 10:28)ladank نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 17:29)babisondes نوشته:  دوستانی که رفتن مصاحبه و برگشتن لطفا راهنمایی کنین
ایا عکسی که به سفارت قراره تحویل بدیم واسه صدور ویزا باید حتما بدون حجاب باشه که گوشها معلوم باشه یا فرقی نمیکنه?
چون از فرودگاه یکم دلهره دارم که بخوان گیر بدن که چرا ویزا بدون حجابه و اما اگرهای بعدیش، چون ما از فرودگاه مشهد میخایم بریم و بیایم یکم گیرشون بیشتره نسبت به این قضایا. مرسی

من از مشهد با ويزاى بى حجاب رفت و آمد كردم مشكلى پيش نمياد

من هم قبلا ويزاي بدون حجاب گرفتم ، خيالتون راحت

نگران نباشين حتي عكس با حجابم ميتونين بدين تو خود سايت CEAC اينو نوشته و عكس هاي نمونه كه مورد قبول هست رو نشون داده
من يه بار لينكشو گذاشتم ولي تو سايتش بگردين تو قسمت مدارك مورد نياز واسه سفارت خانه ها ميبينينش Big Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2015-06-14 ساعت 07:54)Shahram914 نوشته:  
(2015-06-13 ساعت 23:37)P.E نوشته:  

پروسه AP معمولا براي مسائل امنيتي (البته از نظر اونا ) مثل سربازي و كار دولتي و تشابه اسمي با افراد خاص و تحصيلات عاليه مرتبط به موارد مشكوك ويا حتي تناقض گويي در زمان مصاحبه اتفاق ميوفته ... براي جابجايي آدرس اونم با شرايطي كه شما گفتيد بعيد ميدونم مشكلي پيش بياد فقط قبل از قسم خوردن حتما مطرح كنيد...

ممنون امیدوارم اتفاقی نیفته .
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان:
چرا هیچکس جواب منو نمیده Sad ایا فرم ۹ سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?
تشکر کنندگان:
(2015-06-14 ساعت 18:17)شیرین0053 نوشته:  چرا هیچکس جواب منو نمیده Sad ایا فرم ۹ سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?

بله فرق داره، فرم ۹ سوالی جزو مدارک ارسالی نیست اصلا، برای اطلاعات بیشتر ازت درخواست میکنن ارائه بدی که شامل سوالاتی مثه سفرهای خارجیت و سوابق کاریت ایناس، ولی فرم اطلاعات تماس رو باید پر کنی بفرستی و فقط ازت آدرس و شماره تلفن میخواد
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: ریحانا ، shayan seyfi
(2015-06-13 ساعت 21:57)Manamehr نوشته:  بچه ها مگه ویزا رو تو پاسپورتمون نمیزنن؟
پس چجوری عکس داره؟
کاش یکی عکس ویزای خوشگلشو میزاشت ببینیم

روي برگه ويزا همون عكسي كه به سفارت مي دهيد هست
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-06-14 ساعت 18:22)آزاده_امین نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 18:17)شیرین0053 نوشته:  چرا هیچکس جواب منو نمیده Sad ایا فرم ۹ سوالی با فرم contact information sheet فرق داره?

بله فرق داره، فرم ۹ سوالی جزو مدارک ارسالی نیست اصلا، برای اطلاعات بیشتر ازت درخواست میکنن ارائه بدی که شامل سوالاتی مثه سفرهای خارجیت و سوابق کاریت ایناس، ولی فرم اطلاعات تماس رو باید پر کنی بفرستی و فقط ازت آدرس و شماره تلفن میخواد

این فرم contact information sheet فقط برای سفارت آنکاراست یا همه سفارت ها (با تشکر)؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101
سلام دوستان،

من هم به اینجا منتقل شدم و برای ماه آگوست کارنت شدم.

در خصوص فرمی که برای تعهد خدمت به ایالات متحده برای افراد زیر 26 سال باید ارایه بشه چند تا سوال داشتم:

1) این فرم رو از کجا میشه پیدا کرد و باید با سایر مدارک به سفارت پست کنم یا همراه خودم به سفارت ببرم؟

2) ملاک تشخیص سن، زمان برنده شدن هست یا زمان رفتن به مصاحبه؟

3) این فرم فقط برای برنده اصلی الزامی هست یا تمام افراد زیر 26 سال اون کیس؟

متشکرم
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2015-06-15 ساعت 00:50)hamidrkh نوشته:  سلام دوستان،

من هم به اینجا منتقل شدم و برای ماه آگوست کارنت شدم.

در خصوص فرمی که برای تعهد خدمت به ایالات متحده برای افراد زیر 26 سال باید ارایه بشه چند تا سوال داشتم:

۱) این فرم رو از کجا میشه پیدا کرد و باید با سایر مدارک به سفارت پست کنم یا همراه خودم به سفارت ببرم؟

۲) ملاک تشخیص سن، زمان برنده شدن هست یا زمان رفتن به مصاحبه؟

۳) این فرم فقط برای برنده اصلی الزامی هست یا تمام افراد زیر 26 سال اون کیس؟

متشکرم
حمید جان این موضوع برای بعد از ورود به ایلات متحده هست فعلا نیازی نیست .
ممنون
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: hamidrkh ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان