کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-15 ساعت 19:00)mbsamani نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 18:20)Macy نوشته:  دوستان من فكر مي كنم متن نامه ي دوم زودتر جايگزين ميشه ايميلش يكم دير مياد ، مثل ايميلي كه واسه بولتن مي فرستن، نمي دونم البته، اين حدس منه، شايد اشتباه باشه
درود
مگه برای بولتن ایمیل میفرستن؟ برای من که هیچ وقت ایمیل نمیاد!!!

برای بولتن؟
نه نمیاد
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
(2015-06-15 ساعت 19:13)Manamehr نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 18:20)Macy نوشته:  دوستان من فكر مي كنم متن نامه ي دوم زودتر جايگزين ميشه ايميلش يكم دير مياد ، مثل ايميلي كه واسه بولتن مي فرستن، نمي دونم البته، اين حدس منه، شايد اشتباه باشه
درود

برای بولتن؟
نه نمیاد

اون وب سايتي كه بولتن رو چك مي كنين پايينش كه ميايين نوشته اگه مي خوايين ايميل دريافت كنين ثبت نام كنين ، ايميلش معمولا ديرتر ارسال ميشه
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: mbsamani ، ریحانا ، salar5452 ، ed2008

تا الان كه برعكسش بوده هميشه اول ايميل اومده و بعد نامه دوم جايگزين شده

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Macy ، salar5452 ، rbrb-2015
ایمیل حتما مياد؟ یعنی هر سفارتي باشی برات ایمیل میاد؟
لامصب هر مرحله استرسش از قبلی بيشتره.... کم بشو هم نيست انگار
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: mbsamani ، ریحانا ، salar5452 ، bahar101 ، مهدی هژ
(2015-06-15 ساعت 21:47)mohammad_sepah نوشته:  ایمیل حتما مياد؟ یعنی هر سفارتي باشی برات ایمیل میاد؟
اول واسه ما ایمیل اومد بعد ۱۰ روز نامه جایگزین شد ، بدترین حالتش اینه که تا ۱ جولای منتظر بمونین .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mohammad_sepah ، mbsamani ، Macy ، Memolk ، mojgan m ، salar5452 ، الناز٢ ، bahar101
دوستان کسی هفته مصاحبه داره این هفته?!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: salar5452 ، bahar101
درود

اگردر سایت بولتون درخواست کرده باشید بله با تاخیر ایمیلش می آید.
نامه دوم هم بهتره از همون سایت دی وی که قبولیتونو چک کردید هر روز چک کنید هیجانش بالاست حتی نامه اول هم هنوز باشه باز از دیدن صفحه اش کیف می کنید.Wink

(2015-06-15 ساعت 21:47)mohammad_sepah نوشته:  ایمیل حتما مياد؟ یعنی هر سفارتي باشی برات ایمیل میاد؟

و انتظارش سخت تر و گذشت زمانش طولانی تر.....
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: salar5452 ، Macy ، shayan seyfi ، mohammad_sepah ، hamed shayan ، bahar101 ، rbrb-2015 ، mbsamani
(2015-06-15 ساعت 11:52)salar5452 نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 10:51)behdadK نوشته:  [عکس: attachment.php?aid=3593]

این صفحه رو میچسبونن درست ورق وسط پاسپورت. من نمیدونم چرا هیچ مامور گمرک و سفارتی نمیاد به ترتیب ویزا ها رو بده. هر صفحه ای که دستشون میرسه مهر میزنن ویزا میچسبوننRolleyes

ضمنا اون ستاره زیر اسم و ابوظبی میاد زیر Annonation میزنه.
درسته كه كيس نامبرمون بالاست و دستمون به اين نمي رسه...شماهم با احساسات مابازي كنيدBig Grin

(2015-06-15 ساعت 11:21)َalikh نوشته:  التبه آقا بهداد زحمتشو کشیدن اینم یه دونه با جزییات
[عکس: pi3yrcykkajjamsqoxo1.jpg]
درسته كه كيس نامبرمون بالاست و دستمون به اين نمي رسه...شماهم با احساسات مابازي كنيدBig Grin

دستت طلا دیدنشم هیجان داره میگیریمش هممون ایشاا...Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
چقدر خلوته اینجا.هیچکس خبری خاصی نداره ؟
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101
(2015-06-15 ساعت 19:35)Macy نوشته:  
درود

برای بولتن؟
نه نمیاد

اون وب سايتي كه بولتن رو چك مي كنين پايينش كه ميايين نوشته اگه مي خوايين ايميل دريافت كنين ثبت نام كنين ، ايميلش معمولا ديرتر ارسال ميشه
ببخشید جریان چیه؟این ثبت نام برای اینه که قبل از جایگزین شدن نامه دوم ایمیل بیاد برامون؟میشه لینکش رو بذارید؟
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی Smile
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 19:14)alireza_iv نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 19:35)Macy نوشته:  
درود

برای بولتن؟
نه نمیاد

ببخشید جریان چیه؟این ثبت نام برای اینه که قبل از جایگزین شدن نامه دوم ایمیل بیاد برامون؟میشه لینکش رو بذارید؟

بحث ثبت نام ایمیل، مربوط بود به ایمیل اعلام کارنتی های هر ماه، که باید تو همون سایت اعلام بولتن، ثبت نام کنید تا از کارنت شدن ها از طریق ایمیل آگاه بشین.
تشکر کنندگان: ed2008 ، alireza_iv ، bahar101
سلام به همه دوستان.
یک سوال ، برای معاینه پزشکی در آنکارا اگر دیر تر از وقتی که گرفتیم برسیم (مثلا وقت ساعت ۱۰:00 میباشد و من ساعت 11:30 برسم دکتر ) قبول میکنن یا نه وقت باطل میشه کلا ؟؟؟
و آیا بدون وقت گرفتن معاینه انجام میدن ؟
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
هر چند احتمالش خیلی ضعیفه ولی امیدوارم نامه دوم همه تا جمعه بیاد, از شنبه هم برین دنبال بلیط Rolleyes
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، Hamraaz Jng ، Macy ، hamed shayan ، areb1356 ، nimanoush
فعلا که سیستم صدور ویزا مشکل خورده باید امیدوار باشیم زودتر حل بشه و کار به اونجا نکشهکه تاریخ مصاحبه هامون تغییر کنه وگرنه کل برنامه ریزی ها باید با کلی هزینه اضافی تغییرکند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m ، Memolk
اتفاقات خوبی داره میوفته و ظاهرا مشکل در حال مرتفع شدن هست.
بچه ها این موضوع در تاپیک کلیرنس برندگان 2015 داره بحث و بررسی میشه.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، ریحانا ، nimanoush ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان