کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-26 ساعت 09:49)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:42)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:34)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:27)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:06)p00ya2001 نوشته:  شما وقتي وارد اين سايت ميشين ميرين به قسمت ويزاهاي مهاجرتي
اونجا كيس نامبرتونو كه وارد كنين مشخص ميكنه كه وضعيت كيستون تو چه حالتي هست
ready
in transit
A.p
يا
issue
توكدوم سايت ؟ممنونم
این سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
مرسى رفتم شماره كيس نامبرم رازدم invalid زد چرا؟
ممنون بدون صفر زدم واردشد ودر حالت in transit زد يعنى بايدچكاركنم؟

با این حساب شما احتمالا ابوظبی هستید
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: Sara01
(2015-06-26 ساعت 09:54)bahar101 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:34)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:27)Sara01 نوشته:  توكدوم سايت ؟ممنونم
این سایت

أين يعنى چى؟بعدا حالت ready ميشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 09:59)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:54)bahar101 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:34)mbsamani نوشته:  این سایت

أين يعنى چى؟بعدا حالت ready ميشه؟

بله، مرحله بعدی Ready شدنه، که کیس های ابوظبی هنوز نشدن.
تشکر کنندگان: Sara01
خوب با توجه به تعداد دوستان در حالت in transit که احتمالا برای ابوظبی هستن و تعداد 153 کیس in transit در فایل سیس
من حدس میزنم حداکثر 50 الی 70 کیس به ابوظبی اضافه بشن و الباقی برای سفارت های دیگه باشن.
تشکر کنندگان: bahar101 ، areb1356 ، آزاده_امین ، mohammad_sepah ، AliReza.Sh ، alireza_iv ، Memolk
سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشه Smile
تشکر کنندگان: farzad.ch
پس کی ایمیل میدن نامه دوم جایگزین میشههههههههههه زنگم میزنی قطع میکننننننننننننننن
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان: bahar101 ، mbsamani ، Hamraaz Jng
(2015-06-26 ساعت 16:59)P.E نوشته:  پس کی ایمیل میدن نامه دوم جایگزین میشههههههههههه زنگم میزنی قطع میکننننننننننننننن

دیگه اعصابی نمونده!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWink
تشکر کنندگان: P.E ، bahar101 ، shayan seyfi ، Hamraaz Jng
دوستان دوستان، به اعصاب خودتون مسلط باشيد.
اميدوارم كه ويزا رو يكضرب بگيريد ولي اگه خدايي نكرده كليرنس بخوريد روزهاي خيلي سخت تر از اين مقطع در انتظارتونه. اين اوضاع (زمان رسيدن نامه دوم) در اختيار و كنترل شما نيست پس Take It Easy ... همه چي طبق روال پيش خواهد رفت. موفق باشيد.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101 ، Hamraaz Jng
(2015-06-26 ساعت 14:02)nastaran_t نوشته:  سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشه Smile
آفیسر فارسی زبانه و میدونه منظورتون چیه.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101 ، nastaran_t
(2015-06-26 ساعت 17:49)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 16:59)P.E نوشته:  پس کی ایمیل میدن نامه دوم جایگزین میشههههههههههه زنگم میزنی قطع میکننننننننننننننن

دیگه اعصابی نمونده!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWink
زنگ زدید قطع کردن؟!! :O
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101
سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: bahar101 ، ebrahim1e ، Memolk ، farzad.ch ، khaleghi
چرا نامه نمیاد؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: mbsamani
واقعا منم كلافه شدم

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101
Exclamation 
(2015-06-26 ساعت 23:04)سوین نوشته:  سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید

درود دوست عزیز، من شما رو به تالار کلیـــرنس لاتــــاری 2015 دعوت میکنم. اونجا دوستان با انرژی زیاد و با اطلاعات زیاد میتونن به شما کمک کنن. ابوظبی ظاهراً هنوز سیستم ش راه نیوفتاده و هنوز به مرکز متصل نشده که ویزا صادر کنه ولی دو سفارت آنکارا و ایروان راه افتادن و در روزهای اخیر مبادرت به صدور ویزا کردن. ابوظبی هم به زودی راه میوفته و ویزای شما رو بهتون میدن. با یان حال شما به تالاری که عرض کردم بیاید دوستان بیشتر راهنمایی میکنن. موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101 ، khaleghi ، سوین
(2015-06-26 ساعت 23:40)bahar101 نوشته:  چرا نامه نمیاد؟

فکر کنم میخوان نامه دوم ما رو با کارنتياي سپتامبر یه جا بفرستند، میخوان دوباره کاری نشه Sad
اون یکی هم که کلا انگار نميخواد ready شه Smile
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: bahar101 ، mbsamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان