کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
June 25: Greetings everyone, and thank you for your patience. Today, we've restored connectivity to 165 of our 220 posts worldwide. Many of our colleagues overseas will be working through the weekend to make up for lost time. You can read more details on our website.

سفارت ابوظبی که جمعه تعطیله, معلوم بود مشکل ابوظبی امروز درست نمیشه. یکشنبه باز میکنه سفارت. استثنای این هفته اینه که شنبه یکشنبه کارمندای فنی رو این قضیه کار میکنند تا بقیه سفارت ها هم به سیستم صدور ویزا کامل وصل بشن. تا یکشنبه ایشالآ مشکل حال شده و از دوشنبه به بعد نامه ها میاد رو سایت. تا همه سفارت ها راه نیفتن نامه دوم نمیاد.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: mbsamani ، ریحانا ، bahar101 ، nimanoush ، w5gf
(2015-06-25 ساعت 15:37)ebrahim1e نوشته:  فکر می کنم اگر شخصی غیر از افرادی که در کیس هستند بخواهد ویزا را دریافت کند نیاز به وکالت نامه دارد افراد همان کیس بدون وکالتنامه می توانند دریافت کنند. باز هم تحقیق فرمایید

ممنون از راهنماييت
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-26 ساعت 10:17)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:59)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:54)bahar101 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:49)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:42)Sara01 نوشته:  مرسى رفتم شماره كيس نامبرم رازدم invalid زد چرا؟
ممنون بدون صفر زدم واردشد ودر حالت in transit زد يعنى بايدچكاركنم؟

با این حساب شما احتمالا ابوظبی هستید
أين يعنى چى؟بعدا حالت ready ميشه؟

بله، مرحله بعدی Ready شدنه، که کیس های ابوظبی هنوز نشدن.
كيس من حالت READY شده حالا چي ميشه اون بغل مغلا هم نوشته ايروان فكر كنم ايروانم ولي نامه دوم هنوز واسم نيومده كي مياد به نظرتون
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد
من فوق ديپلم داشتم و بعد از 10 سال ليسانس گرفتم ديپلم و ليسانسم رو ترجمه كردم آيا نيازي هست فوق ديپلمم رو هم ترجمه كنم
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 01:44)omid_bl نوشته:  
June 25: Greetings everyone, and thank you for your patience. Today, we've restored connectivity to 165 of our 220 posts worldwide. Many of our colleagues overseas will be working through the weekend to make up for lost time. You can read more details on our website.

سفارت ابوظبی که جمعه تعطیله, معلوم بود مشکل ابوظبی امروز درست نمیشه. یکشنبه باز میکنه سفارت. استثنای این هفته اینه که شنبه یکشنبه کارمندای فنی رو این قضیه کار میکنند تا بقیه سفارت ها هم به سیستم صدور ویزا کامل وصل بشن. تا یکشنبه ایشالآ مشکل حال شده و از دوشنبه به بعد نامه ها میاد رو سایت. تا همه سفارت ها راه نیفتن نامه دوم نمیاد.

دوست عزيز من هم كيسم 7000 تقريبا نامه دوم براي شما كجا اومد، پس چرا واسه ما نمي ياد مرديم از استرس
تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 08:12)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 10:17)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:59)Sara01 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:54)bahar101 نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 09:49)Sara01 نوشته:  ممنون بدون صفر زدم واردشد ودر حالت in transit زد يعنى بايدچكاركنم؟

با این حساب شما احتمالا ابوظبی هستید
أين يعنى چى؟بعدا حالت ready ميشه؟

بله، مرحله بعدی Ready شدنه، که کیس های ابوظبی هنوز نشدن.
كيس من حالت READY شده حالا چي ميشه اون بغل مغلا هم نوشته ايروان فكر كنم ايروانم ولي نامه دوم هنوز واسم نيومده كي مياد به نظرتون
اگه Ready شدید که کنار کیس نامبرتون یه عدد و مخفف اسم سفارتتون رو نوشته، تو کارنتی های ماه جون کیسهای آنکارا و ایروان Ready شدن. تو این سایت هم میتونید کنسولگری خودتون رو ببینید.
ceac.state.gov/IV/Login.aspx
ما هم منتظر این نامه دوم هستیم، فکر کنم رفت برای دوشنبه !
تشکر کنندگان: ریحانا ، Hamraaz Jng ، bahar101 ، hamed shayan ، ahmad3ptop ، shayan seyfi
یه پیشنهاد به دوستانی که در حالت in transit هستن .
برن فرم 260 رو باز کنن ببین سفارت بالای صفحه سمت راست تغییر کرده یا نه.
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، bahar101 ، khaleghi ، shayan seyfi ، areb1356 ، w5gf
فکر کنم امروز هم از نامه خبری نشه رفت تا دوشنبه شب به وقت ما.
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، mbsamani
(2015-06-26 ساعت 23:04)سوین نوشته:  سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید

سفرنامه یادتون نره
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: bahar101 ، سوین
(2015-06-27 ساعت 11:31)farzad.ch نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 23:04)سوین نوشته:  سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید

سفرنامه یادتون نره

میشه لطفا منو هم راهنمایی کنین؛ من سربازی خریدم و.... ممنون میشم بتونم باهاتون تلفنی صحبت کنم
كيس نامبر**2015AS70
تاريخ دريافت نامه دوم:

تشکر کنندگان:
(2015-06-27 ساعت 08:17)ahmad3ptop نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد
من فوق ديپلم داشتم و بعد از ۱۰ سال ليسانس گرفتم ديپلم و ليسانسم رو ترجمه كردم آيا نيازي هست فوق ديپلمم رو هم ترجمه كنم
درود بر شما.شما با توجه به اعلام مدارک تحصیلی درفرم 260 باید همان مدارک را تهیه.ترجمه وهنگام مصاحبه ارایه بدید.شاد باشید
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: bahar101 ، ahmad3ptop
(2015-06-27 ساعت 12:30)hamed shayan نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 08:17)ahmad3ptop نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد
من فوق ديپلم داشتم و بعد از ۱۰ سال ليسانس گرفتم ديپلم و ليسانسم رو ترجمه كردم آيا نيازي هست فوق ديپلمم رو هم ترجمه كنم
درود بر شما.شما با توجه به اعلام مدارک تحصیلی درفرم 260 باید همان مدارک را تهیه.ترجمه وهنگام مصاحبه ارایه بدید.شاد باشید

تو فرم ds260 مدرك تحصيلي رو جاييش نپرسيده و فقط در فرم اوليه لاتاري اين مدرك رو پرسيده آيا بايد فرم اوليه ملاك قرار بگيره
تشکر کنندگان:
چرا دوست عزيز تو فرم ٢٦٠ هم مدارك تحصيلي بايد كامل ذكر بشه

كيس نامبر**2015AS70
تاريخ دريافت نامه دوم:

تشکر کنندگان:
بچه ها لطفا جواب بدید.من دوهفته مونده به مصاحبم.میتونم وقت مصاحبه رو عقب بندازم? اگر میتونم چطوری و چه مدت میشه عقب انداخت.ممنون.
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 18:36)Manamehr نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 14:02)nastaran_t نوشته:  سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشه Smile
آفیسر فارسی زبانه و میدونه منظورتون چیه.

دوست عزيز مگه نامه دوم رو شما با اين شماره كيستون دريافت كرديد كه زديد نيمه دوم اگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان