کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-28 ساعت 10:40)khaleghi نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 10:33)babisondes نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 22:57)bahar101 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 22:47)s0053 نوشته:  سلام بچه ها.فرن contact رو موندم
1_local mailing adres
2_telephon number.work.hom
جلوی اینا چی بنویسم? ادرس ایمیل و شماره و ادرس خودم?
این سوال من هم هست اگه دوستان پاسخ بدهند ممنون میشم . که این آدرس محل اقامتون توی شهر محل مصاحبه است یا آدرس پستی در ایران؟

اول ادرس ایران و شماره تلفن
دوم ادرس عمه ریکا و اسم و شماره تلفن کسی که میخاین برین پیشش
سوم ادرس محل اقامت در دبی
البته من به سلیقه خودم نوشتمشShy
یعنی فرم مشخصی وجود نداره که بشه دانلود کرد یا....؟
چرا . من یک فرم دانلود کردم اما یادم نیست از کدام تاپیک بود.
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: khaleghi
فرم کانتکت شیت را از این لینک زیر دانلود فرمایید .

http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf

صفحه آخر این پی دی اف فرم کانتکت شیت می باشد.

به ازای افراد خانواده در کیس این فرم را پر فرمایید .

موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: bahar101 ، m.ghoreishi ، khaleghi ، ahmad3ptop
(2015-06-27 ساعت 13:40)mbsamani نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:15)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 18:36)Manamehr نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 14:02)nastaran_t نوشته:  سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشه Smile
آفیسر فارسی زبانه و میدونه منظورتون چیه.

دوست عزيز مگه نامه دوم رو شما با اين شماره كيستون دريافت كرديد كه زديد نيمه دوم اگوست

اگه تو سایت سیس In Transit یا Ready هستین میتونید با KCC تماس بگیرید و زمان مصاحبه رو بپرسید. شماره کیس، اسم و سال تولد میخواد. شماره تلفن تو نامه اول هست. Wink

شما براي سفر فرقي نمي كنه دبي، آنكارا، ايروان، چند روز مد نظر گرفتيد براي رفت و برگشت.
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 12:05)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:40)mbsamani نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 14:02)nastaran_t نوشته:  سلام ...من استاد حق التدریس هنر در دانشگاهها هستم...حالا اگه آفیسر پرسید کارت دولتی هست...چجوری بهش کلمه حق التدریس رو بفهمونم و بگم نیست؟؟ کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟.....میخام کوتاه و ساده باشه Smile

دوست عزيز مگه نامه دوم رو شما با اين شماره كيستون دريافت كرديد كه زديد نيمه دوم اگوست

اگه تو سایت سیس In Transit یا Ready هستین میتونید با KCC تماس بگیرید و زمان مصاحبه رو بپرسید. شماره کیس، اسم و سال تولد میخواد. شماره تلفن تو نامه اول هست. Wink

شما براي سفر فرقي نمي كنه دبي، آنكارا، ايروان، چند روز مد نظر گرفتيد براي رفت و برگشت.

ببینید، این بسته به خودتون داره اما حداقل زمان، قبل از مصاحبه باید دو روز باشه، چون تست مدیکال دو روز وقت میخواد، یک روز تست و فرداش برای گرفتن حواب تستتون. هرجند بودن دوستانی که روز خود مصاحبه جواب مدیکال رو گرفتن و به مصاحبه رفتن!! تو سفرنامه ها میتونید بخونید. اما به نظر من حداقل زمان قبل از مصاحبه 3 روز خوبه. البته میتونید در روز اول ورود، تست رو انجام بدین، به شرط نداشتن بچه، که میتونید 2 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید. اگه زودتر رفتین که میتونید با حوصله بیشتر این کار رو انجام بدین. بازم میگم بستگی به خودتون داره.
بعد از مصاحبه هم بستگی داره اگه یکضرب بگیرید که 3،4 روز باید بمونید و اگر کلیرنس خوردین که دیگه...
فکر کنم بسته به تاریخ مصاحبه و دریافت کلیرنس، 4 شب خیلی خوبه Wink به نظر من البته.
دوستان با تجربه و مصاحبه رفته بهتر میتونن کمک کنن.
تشکر کنندگان: ahmad3ptop

من هفته پیش بعد از ready شدن زنگ زدم از KCC پرسیدم.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 12:04)Mahmood129 نوشته:  فرم کانتکت شیت را از این لینک زیر دانلود فرمایید .

موفق باشید

خیلی ممنون دوست عزیز
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان:
(2015-06-28 ساعت 14:07)khaleghi نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 12:04)Mahmood129 نوشته:  فرم کانتکت شیت را از این لینک زیر دانلود فرمایید .

موفق باشید

خیلی ممنون دوست عزیز
سلام دوستان ببخشید این فرم چیه؟ چه کسانی باید این فرم رو پر کنن؟
تشکر کنندگان: shayan seyfi
انتظار این لاتاری از سخت ترین انتظارهای کل زندگیم بوده ولی سخت تر از آن میدونید چیه؟
انتظار این یک هفته مونده به مصاحبه .Sad
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: mbsamani ، AliReza.Sh ، آزاده_امین
فرم کانتکت تا جایی که میدونم فقط برای آنکاراست، دوستانی که برای ابوظبی و ایروان در حال گشتن دنبال فرم کانتکت هستن فکر میکنم نیازی نیست. با این حال بهتره سایر دوستان هم نظر بدن.
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: mbsamani

موفق باشید

سلام
جریان این فرم کانتکت شیت چیه جناب مدیر
من اولین باره میشنوم
قبلا هم چیزی نشنیده بودم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: shayan seyfi
(2015-06-28 ساعت 16:32)ریحانا نوشته:  انتظار این لاتاری از سخت ترین انتظارهای کل زندگیم بوده ولی سخت تر از آن میدونید چیه؟
ریحانا خانم، من از اوایل عضویت م توی سایت، نمیدونم چرا ولی هر وقت اسم و آواتار شما رو میدیدم حس میکردم شما به راحتی ویزا میگیری. مطمئن باش اگه این چیزیه که خوشحالتون میکنه پس ویزا رو میگیرید و میرید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا
(2015-06-28 ساعت 19:39)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 16:32)ریحانا نوشته:  انتظار این لاتاری از سخت ترین انتظارهای کل زندگیم بوده ولی سخت تر از آن میدونید چیه؟
ریحانا خانم، من از اوایل عضویت م توی سایت، نمیدونم چرا ولی هر وقت اسم و آواتار شما رو میدیدم حس میکردم شما به راحتی ویزا میگیری. مطمئن باش اگه این چیزیه که خوشحالتون میکنه پس ویزا رو میگیرید و میرید.

نمیدونم چرا ولی منم همین حس رو نسبت به ریحانا داشتم ، ایشالا حسمون درست باشه دوست عزیز
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-06-28 ساعت 20:48)آزاده_امین نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 19:39)AliReza.Sh نوشته:  

نمیدونم چرا ولی منم همین حس رو نسبت به ریحانا داشتم ، ایشالا حسمون درست باشه دوست عزیز

لطفا حستونو نسبت به بنده هم بگين Wink
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، AliReza.Sh ، ریحانا
بچه های آنکارا کی هفته اول آگوست مصاحبه داره ؟ هماهنگ کنید برنامتون چیه با هم باشیم.Cool
هتل کجا بگیریم . با چه پروازی بریم
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
(2015-06-28 ساعت 22:22)farzad.ch نوشته:  بچه های آنکارا کی هفته اول آگوست مصاحبه داره ؟ هماهنگ کنید برنامتون چیه با هم باشیم.Cool
هتل کجا بگیریم . با چه پروازی بریم

ما ٦ آگوست مصاحبه داريم. شما كي؟

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان