کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-06 ساعت 11:19)aliusha نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 12:26)bahar101 نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 12:23)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 09:03)babisondes نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 08:59)areb1356 نوشته:  سلام.
پشت زمینه سفید. نگاه به روبرو (دو تا گوش معلوم باشه). بدون کلاه و .... . بدون رتوش زیاد و ...

۵تا مدیکال ، ۲ تا سفارتWink
تو پست هاي قبلي تعداد عكس مديكال رو ۳ تا زده بودند و سفارت ۲ تا

ضمنا سفارت ۵*۵ و مدیکال ۳*۴ می خواد
مدیکال کدوم سفارت عکس ۳*۴ میخواد؟
سفارت آنکارا چندتا عکس ,در چه سایزی میخواد؟
ما که ایروانیم دکتر در ایمیلش مدارک مورد نظر را ذکر کرده و 6 تا عکس 4*3 هم جزء مدارک است
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: ahmad3ptop
(dv 2016) ببخشید دوستان من این سالا قبلان تو فروم 2016 پرسیدم اما چون تا آخر december یعنی‌ اواخر آذر فقط میتونم از کشور خارج شم دوباره این سوال می‌کنم ,من فرم را اول july پر کردم کیس هم سه رقمیه یکی‌ میگه سه ماه یکی‌ میگه پنج ماه طول میکش فرم را بررسی کنند‌??� خواهشاً یکی‌ بهم میگه از شما با تجربه ها که کی‌ نوبتم می‌شه برا مصاحبه یعنی‌ کی‌ نامه دومم میاد�
تشکر کنندگان:
شما برای اینکه تخمین درستی از زمان داشته باشی به سایت ویزا بولتن مراجعه کنید و زمان کارنت شدن سالهای قبل را بررسی کنید براساس آن شما در اعلام اولیه کارنتیهای خواهید بود که 2 الی 3 ماهه اولیه بعداز سپتامبر برای مصاحبه خواهید رفت اما صدور ویزا برمیگردد به وضعیت شما ازنظر سوابق کاری که دولتی است یا خیر و همچنین سربازی شما اگر یک ضرب ویزا بگیرید شما بعد ازمصاحبه نهایتا 10روز بعد ویزا صادر شده و می توانید به آمریکا ورود پیدا کنید وگرنه وضعیت شما کلیر شود که د راین صورت زمان خواهد برد که براساس سال پیش یک ماه الی 5ماه طول خواهد کشید تا زمان صدور ویزا.
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
با سلام
از دوستاني كه نا مه ي تمكن بانكي دريافت كردن بانكي بوده كه همون روز كه درخواست كردن صادر كنه؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 17:20)Macy نوشته:  با سلام
از دوستاني كه نا مه ي تمكن بانكي دريافت كردن بانكي بوده كه همون روز كه درخواست كردن صادر كنه؟

بله دوست عزیز. تقریباً همه بانک هایی که من دیدم بچه ها ازشون نامه تمکن مالی گرفتن در همون روز پرداخت کارشون انجام شده.
البته بودن بانک هایی که تا یک روز نیاز بوده پول توی حساب باشه.
و در مقابل هم بانک هایی که نیم ساعته نامه تمکن مالی دادن.
فکر کنم شما اگه اسم بانکی که مدنظرتون هست رو بگید دوستان بهتر بتونن راهنمایی تون کنن.
به تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها هم مراجعه کنید حتماً جواب خواهید گرفت.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Macy ، Aghaman
(2015-07-06 ساعت 10:19)Soheilkhazaei نوشته:  سلام دوستان نامه دوم من هم اومد دوبي ٢٧ آگوست سوالم اينه آيا ميتونم تاريخ مصاحبه رو تغيير بدم واصلاً كار درستي هست راهش چيه لطفاً راهنمايي بفرماييد ممنون

دبی یا ابوظبی؟ به نظر من هم تغییر تاریخ مصاحبه این آخر کاری، درست نیست.
تشکر کنندگان:

ملی نیم ساعته میده
رفاه 4 روزه ( البته واسه شهرستانها تهران را نمیدونم)
صادرات هم گفت یک روزه
سپه هم یکروزه
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، bahar101 ، Macy
با آرزوي ويزاي يكضرب
تشکر کنندگان: mbsamani
دوستان سلام کسی 6 اگوست انکارا نیسسسسسسسسسسسستتتتتتتتت؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان:
دوستان سفارت و مدیکال آنکارا چند عکس ودر چه سایزی میخواد؟
کیس نامبر:***6***2015
تعدادافرادکیس:1نفر
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرم:10آگوست
کارنت:10ژوئن
مصاحبه:6آگوست
وایزا:یه ضربBig Grin
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 18:41)mbsamani نوشته:  
(2015-07-06 ساعت 10:19)Soheilkhazaei نوشته:  سلام دوستان نامه دوم من هم اومد دوبي ٢٧ آگوست سوالم اينه آيا ميتونم تاريخ مصاحبه رو تغيير بدم واصلاً كار درستي هست راهش چيه لطفاً راهنمايي بفرماييد ممنون

دبی یا ابوظبی؟ به نظر من هم تغییر تاریخ مصاحبه این آخر کاری، درست نیست.

سلام دوست عزيز.
منم 26 اگوست ابوظبي هستم ...اگه خواستيد باهم هماهنگ باشيم براي مسافرت؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 17:35)AliReza.Sh نوشته:  

بله دوست عزیز. تقریباً همه بانک هایی که من دیدم بچه ها ازشون نامه تمکن مالی گرفتن در همون روز پرداخت کارشون انجام شده.
فکر کنم شما اگه اسم بانکی که مدنظرتون هست رو بگید دوستان بهتر بتونن راهنمایی تون کنن.
موفق باشید.

بانک آینده شعبه مرکزیش نرسیده با م آرزانتین فکر کنم کوچه 15 همون موقع میده که خیلی هم کامل هست با مبلغ ریالی و معادل دلاری
بانک سامان یک روز بعد

من تجربه این دوبانک و داشتم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، Macy
(2015-07-06 ساعت 17:35)AliReza.Sh نوشته:  

موفق باشید.

دوستان من حسابم تو موسسه فرشتگان هست. اين موسسه مي گه واسه دادن گواهي، حداقل پول بايد ده روز (10 روز) بعد از صدور گواهي تو حسابت باشه. من مي خواستم بدونم که اصلاً اين موسسات را سفارت آمريکا به رسميت مي شناسه که ارزش اين درد سرشون را داشته باشد. ممنون مي شم دوستاني که در اين مورد تجربه دارند نظر بدن. راستي اگر يک بانک ديگه حساب باز کنم و گواهي بگيرم با توجه به تاريخ افتتاح حساب، سفارت گير نمي ده؟
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
(2015-07-07 ساعت 00:53)P.E نوشته:  دوستان سلام کسی ۶ اگوست انکارا نیسسسسسسسسسسسستتتتتتتتت؟

سلام. دوست عزيز من ٦ آگوست انكارا مصاحبه دارم.

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: P.E
کسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نبوووووووووووووووووود، ابوظبی هفته اول اگوستWink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان