موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(dv 2016) ببخشید دوستان من این سالا قبلان تو فروم 2016 پرسیدم اما چون تا آخر december یعنی اواخر آذر فقط میتونم از کشور خارج شم دوباره این سوال میکنم ,من فرم را اول july پر کردم کیس هم سه رقمیه یکی میگه سه ماه یکی میگه پنج ماه طول میکش فرم را بررسی کنند??� خواهشاً یکی بهم میگه از شما با تجربه ها که کی نوبتم میشه برا مصاحبه یعنی کی نامه دومم میاد�
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
شما برای اینکه تخمین درستی از زمان داشته باشی به سایت ویزا بولتن مراجعه کنید و زمان کارنت شدن سالهای قبل را بررسی کنید براساس آن شما در اعلام اولیه کارنتیهای خواهید بود که 2 الی 3 ماهه اولیه بعداز سپتامبر برای مصاحبه خواهید رفت اما صدور ویزا برمیگردد به وضعیت شما ازنظر سوابق کاری که دولتی است یا خیر و همچنین سربازی شما اگر یک ضرب ویزا بگیرید شما بعد ازمصاحبه نهایتا 10روز بعد ویزا صادر شده و می توانید به آمریکا ورود پیدا کنید وگرنه وضعیت شما کلیر شود که د راین صورت زمان خواهد برد که براساس سال پیش یک ماه الی 5ماه طول خواهد کشید تا زمان صدور ویزا.
موفق باشید.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستاني كه نا مه ي تمكن بانكي دريافت كردن بانكي بوده كه همون روز كه درخواست كردن صادر كنه؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب ورود به امريكا : ٧ نوامبر
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 17:20)Macy نوشته: با سلام
از دوستاني كه نا مه ي تمكن بانكي دريافت كردن بانكي بوده كه همون روز كه درخواست كردن صادر كنه؟
ملی نیم ساعته میده
رفاه 4 روزه ( البته واسه شهرستانها تهران را نمیدونم)
صادرات هم گفت یک روزه
سپه هم یکروزه
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام کسی 6 اگوست انکارا نیسسسسسسسسسسسستتتتتتتتت؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفارت و مدیکال آنکارا چند عکس ودر چه سایزی میخواد؟
کیس نامبر:***6***2015
تعدادافرادکیس:1نفر
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرم:10آگوست
کارنت:10ژوئن
مصاحبه:6آگوست
وایزا:یه ضرب
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 17:35)AliReza.Sh نوشته: (2015-07-06 ساعت 17:20)Macy نوشته: با سلام
بله دوست عزیز. تقریباً همه بانک هایی که من دیدم بچه ها ازشون نامه تمکن مالی گرفتن در همون روز پرداخت کارشون انجام شده.
البته بودن بانک هایی که تا یک روز نیاز بوده پول توی حساب باشه.
و در مقابل هم بانک هایی که نیم ساعته نامه تمکن مالی دادن.
فکر کنم شما اگه اسم بانکی که مدنظرتون هست رو بگید دوستان بهتر بتونن راهنمایی تون کنن.
به تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها هم مراجعه کنید حتماً جواب خواهید گرفت.
موفق باشید.
دوستان من حسابم تو موسسه فرشتگان هست. اين موسسه مي گه واسه دادن گواهي، حداقل پول بايد ده روز (10 روز) بعد از صدور گواهي تو حسابت باشه. من مي خواستم بدونم که اصلاً اين موسسات را سفارت آمريکا به رسميت مي شناسه که ارزش اين درد سرشون را داشته باشد. ممنون مي شم دوستاني که در اين مورد تجربه دارند نظر بدن. راستي اگر يک بانک ديگه حساب باز کنم و گواهي بگيرم با توجه به تاريخ افتتاح حساب، سفارت گير نمي ده؟
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 00:53)P.E نوشته: دوستان سلام کسی ۶ اگوست انکارا نیسسسسسسسسسسسستتتتتتتتت؟
سلام. دوست عزيز من ٦ آگوست انكارا مصاحبه دارم.
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015