کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
از دوستاني كه اين ماه رفتن مصاحبه در انكارا ، مي تونين يكم در مورد شرايط اب و هواي انكارا و هم چنين داخل سفارت بگين؟ نيازي هست براي داخل سفارت يه كتي همراهمون باشه ؟ من ريه ام حساسه جايي كه كولر باشه بايد پشتمو گرم نگه دارم، ممنون ميشم يكم اطلاعات در ميون بذارين
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-07-07 ساعت 13:01)mbsamani نوشته:  کسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نبوووووووووووووووووود، ابوظبی هفته اول اگوستWink

کسی نبود بگو خودم بات میام تنها نباشی. فرض کن با هم میریم ابیانه یا باغ وردون SmileSmile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، AliReza.Sh ، mbsamani ، bahar101 ، hamed shayan
(2015-07-07 ساعت 20:02)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 13:01)mbsamani نوشته:  کسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نبوووووووووووووووووود، ابوظبی هفته اول اگوستWink

کسی نبود بگو خودم بات میام تنها نباشی. فرض کن با هم میریم ابیانه یا باغ وردون SmileSmile

دمت گرم دادا، ما مخلصییییییمSmileSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: bahar101 ، m.ghoreishi
(2015-07-07 ساعت 21:05)mbsamani نوشته:  

سلام. حیف هفته سومم وگرنه با هم میرفتیم Smile
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101 ، m.ghoreishi ، لطف اله
(2015-07-07 ساعت 21:16)areb1356 نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 21:05)mbsamani نوشته:  

سلام. حیف هفته سومم وگرنه با هم میرفتیم Smile

حیف شد همشهری، اگه میشد خیلی خُب بودSmile
تشکر کنندگان: areb1356
سلام
محل مصاحبه از آنکارا به ابوظبی منتقل شده. من تمام تحقیقات روز مصاحبه رو روی آنکارا متمرکز کرده بودم. حالا حسابی هل شدم. نمیدونم چه مدارکی نیازه و باید چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
ببخشید چند سوال داشتم:
۱ـ آیا درست کردن اکانت سی اس سی برای ابوظبی مورد نیاز هست؟ اگر نه پس دریافت پاسپورت در صورت قبولی یکضرب بچه صورت هست؟
۲ـ آیا ۳۳۰ دلار هزینه سفارتو داخل سفارت دادید یا باید قبل از روز مصاحبه پرداخت بشه؟
۳ـ آیا نیازی به رزرو وقت مدیکال هست؟ اگه هست به چه صورت باید انجام بشه؟
۴ـ وقت مصاحبه من صبح یکشنبه هست. چند روز قبل باید اونجا باشم؟
۵ـ آیا نیازی به پست مدارک قبل از مصاحبه هست؟ اگر هست به چه آدرسی؟
۶ـ من نتونستم هیچ لینکی برای دیدن لیست مدارک مصاحبه پیدا کنم. ممکنه لطفا راهنمایی کنید؟
۷ـ هزینه مدیکال ابوظبی برای هر نفر چه مقدار هست؟
۸ـ آیا بجز مدارکی که خودمون میبریم سفارت باید فرم دیگه ای هم پر بشه ؟ مثلا مثل کانتکت شیت برای آنکارا؟

ممنون از وقتتون
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-07-08 ساعت 00:30)niloo_980 نوشته:  سلام
محل مصاحبه از آنکارا به ابوظبی منتقل شده. من تمام تحقیقات روز مصاحبه رو روی آنکارا متمرکز کرده بودم. حالا حسابی هل شدم. نمیدونم چه مدارکی نیازه و باید چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
ببخشید چند سوال داشتم:
۱ـ آیا درست کردن اکانت سی اس سی برای ابوظبی مورد نیاز هست؟ اگر نه پس دریافت پاسپورت در صورت قبولی یکضرب بچه صورت هست؟
۲ـ آیا ۳۳۰ دلار هزینه سفارتو داخل سفارت دادید یا باید قبل از روز مصاحبه پرداخت بشه؟
۶ـ من نتونستم هیچ لینکی برای دیدن لیست مدارک مصاحبه پیدا کنم. ممکنه لطفا راهنمایی کنید؟
۸ـ آیا بجز مدارکی که خودمون میبریم سفارت باید فرم دیگه ای هم پر بشه ؟ مثلا مثل کانتکت شیت برای آنکارا؟

ممنون از وقتتون
سلام.
توی انجمن سفر به امارات جوابتون رو گذاشتم. Smile
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید چند سوال داشتم:

ممنون از وقتتون

۱:اگه یکضرب بشیم پاسو نگه میدارن ، ویزا روزهای ۳ و۵ شنبه صادر میشه.
۲:پول تو سفارت گرفته میشه
۳:رزرو مدیکال نمیخاد ساعت ۸ صبح اونجا باشین
۴: ۵ شنبه ساعت ۸ میدکال باشین که جوابو شنبه بتونین بگیرین
۵: مدارکو نیمخاد ارسال کنین.
۶: مدارک مثل مدارک انکاراس
۷:اگه واکسن نخورین ۵۲۵ درهم، که معمولا هم نمیزنه
۸: ادرس هارو فقط مدیکال میخاد که تو یه برگه داشته باشین ازتون میپرسه و تو فرم وارد میکنه. سفارت همون ادرسی که تو ۲۶۰ وارد کردینو قبول میکنه. چون تو پوشه همراه ویزا همون ادرس ۲۶۰ که نوشته بودیم بود.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من سوال اساسي دارم و هر چي گشتم در اين رابطه چيزي نديدم ايا با داشتن مبلغ مورد نظر به صورت سپرده شده از چند وقت پيش هم كافى است يعني تمكن مالي حساب ميشه يا بايد پول تو حساب جاري باشه ؟
كمك!!!!!!!!!! ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 10:39)babisondes نوشته:  
سلام
ببخشید چند سوال داشتم:

ممنون از وقتتون

۱:اگه یکضرب بشیم پاسو نگه میدارن ، ویزا روزهای ۳ و۵ شنبه صادر میشه.
۲:پول تو سفارت گرفته میشه
۳:رزرو مدیکال نمیخاد ساعت ۸ صبح اونجا باشین
۴: ۵ شنبه ساعت ۸ میدکال باشین که جوابو شنبه بتونین بگیرین
۵: مدارکو نیمخاد ارسال کنین.
۶: مدارک مثل مدارک انکاراس
۷:اگه واکسن نخورین ۵۲۵ درهم، که معمولا هم نمیزنه
۸: ادرس هارو فقط مدیکال میخاد که تو یه برگه داشته باشین ازتون میپرسه و تو فرم وارد میکنه. سفارت همون ادرسی که تو ۲۶۰ وارد کردینو قبول میکنه. چون تو پوشه همراه ویزا همون ادرس ۲۶۰ که نوشته بودیم بود.

۴- من برای مدیکال وقت گرفتم با وجود اینکه لازم نیست، ولی توی ایمیل زده اگه تست رو ۳شنبه، ۴شنبه یا ۵شنبه بدید جواب ۱شنیه اماده میشه و اگه شنبه، ۱شنبه و یا ۲شنبه انجام بشه جواب ۴شنبه اماده میشه، درضمن با پرداخت هزینه بیشتر جواب رو زودتر هم اماده میکنن.
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug  - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-07-08 ساعت 11:32)كاپوچىنو نوشته:  سلام دوستان من سوال اساسي دارم و هر چي گشتم در اين رابطه چيزي نديدم ايا با داشتن مبلغ مورد نظر به صورت سپرده شده از چند وقت پيش هم كافى است يعني تمكن مالي حساب ميشه يا بايد پول تو حساب جاري باشه ؟
كمك!!!!!!!!!! ممنون

من پولم رو تو حساب کوتاه مدت یک ساعت ریختم پرینت گرفتم و بردم . گردش مالی نمی خواد فقط رقم اخر حساب رو بگیر ببر .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101
دوستان سلام !
میشه خواهش کنم یکی از بچه ها متن ایملی که سفارت یک هفته قبل از مصاحبه میفرسته رو بزارید که یه موقع چیزی از قلم نیوفته ؟؟
ممنونم
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 12:15)rezasadeghi نوشته:  دوستان سلام !
میشه خواهش کنم یکی از بچه ها متن ایملی که سفارت یک هفته قبل از مصاحبه میفرسته رو بزارید که یه موقع چیزی از قلم نیوفته ؟؟
ممنونم
دوستان
مگه یک هفته قبل از مصاحبه سفارت نامه میفرسته؟!!!
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، bahar101
(2015-07-08 ساعت 12:32)houshym نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 12:15)rezasadeghi نوشته:  دوستان سلام !
ممنونم
دوستان
مگه یک هفته قبل از مصاحبه سفارت نامه میفرسته؟!!!

بله دوست عزیز. برای اغلب دوستان (نه همه) حدود یک هفته پیش از مصاحبه ایمیلی میاد که یاداوری میکنه چه مدارکی زمان مصاحبه شون موردنیاز هست و باید با خودشون بیارن.
(با توجه به تذکر دوست عزیز m.ghoreishi: این ایمیل ها بیشتر مربوط به بچه های آنکار هست.)
در همون نامه ست که از بعضی بچه ها CV یا مدارک ازدواج و ... خواستن.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، bahar101 ، Aghaman ، لطف اله
برای ما ایمیلی نیومد .... البته‌ ما ایروان بودیم
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، m.ghoreishi ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان