کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-08 ساعت 12:32)houshym نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 12:15)rezasadeghi نوشته:  دوستان سلام !
میشه خواهش کنم یکی از بچه ها متن ایملی که سفارت یک هفته قبل از مصاحبه میفرسته رو بزارید که یه موقع چیزی از قلم نیوفته ؟؟
ممنونم
دوستان
مگه یک هفته قبل از مصاحبه سفارت نامه میفرسته؟!!!

دوست عزیز این مورد بیشتر برا سفارت انکارا بوده و بنده ایروان بودم اصلا ایمیلی دریافت نکردم. ابوظبی هم نشنیدم .
خیلی مهم نیست و تاثیری در روند مصاحبه نداره. شما با مدارک کامل تشریف ببرید و نگران نباشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، Aghaman
(2015-07-08 ساعت 14:35)m.ghoreishi نوشته:  
میشه خواهش کنم یکی از بچه ها متن ایملی که سفارت یک هفته قبل از مصاحبه میفرسته رو بزارید که یه موقع چیزی از قلم نیوفته ؟؟
ممنونم
دوستان

دوست عزیز این مورد بیشتر برا سفارت انکارا بوده و بنده ایروان بودم اصلا ایمیلی دریافت نکردم. ابوظبی هم نشنیدم .
خیلی مهم نیست و تاثیری در روند مصاحبه نداره. شما با مدارک کامل تشریف ببرید و نگران نباشید
میخوام ببینم یه سری چیزا مثل ریز نمرات یا اشتغال به تحصیل لازمه یا نه خب !!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-08 ساعت 14:08)ARSAMNEW نوشته:  برای ما ایمیلی نیومد .... البته‌ ما ایروان بودیم

سلام.
آرسام عزیز شما از کدوم بانک نامه تمکن مالی گرفتی؟
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101
(2015-07-08 ساعت 14:46)areb1356 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:08)ARSAMNEW نوشته:  برای ما ایمیلی نیومد .... البته‌ ما ایروان بودیم

سلام.
آرسام عزیز شما از کدوم بانک نامه تمکن مالی گرفتی؟

سلام بانک ما بانک پاسارگاد بود خیلی سریع هم بهم نامه رو دادن کلا همش یک ساعت پول تو حسابم بود البته حسابم برای پنج شیش سال پیش بود .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، ebrahim1e ، areb1356
دوستان گلم،
آقا ما اگوستی ها بریم برنامه ریزی کنیم برای ابوظبی، تغییر تاریخ مصاحبه ندن یهووووووWink
الان 25 روز دیگه، مصاحبه اگوستی ها شروع میشه هااااااااا!!!
تشکر کنندگان: bahar101 ، areb1356
به نظر من که این پروسه چندین ماه رو گذروندم تا الان بدترین روزهاش اقامت تو دبی بود که واقعا شهر مسخره و بد اب و هوایی بود که زمان رد نمیشد. و بهترین روزاش اینه که برگردی به شهرت و غذایی وطنی بخوری و به سختی اون چنروز فکر کنی که چه مسخره گذشت با اینکه خانومم یک ضرب گرفت و من کلیرنس و در ادامه از زندگی لذت ببری و شاد باشیShy
ایشالا همه میرن مصاحبه و این حسی که الان دارمو درک میکنن.
واقعا مصاحبه اون چیزی نیس که ما فکرشو میکنیم، یک جور تحویل مدارکه به نظرمShyRolleyesWink ارزوی موفقیت واسه همه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-07-08 ساعت 14:46)rezasadeghi نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:35)m.ghoreishi نوشته:  
ممنونم
دوستان

میخوام ببینم یه سری چیزا مثل ریز نمرات یا اشتغال به تحصیل لازمه یا نه خب !!

برای من ایمیلی نیومد ، من همش منتظر ایمیل بودم چون نامه اشتغال به تحصیلمو وقت نکردم بگیرم و پست نکرده بودم، همش هم استرس داشتم بگن وردار بیار چون نشد بگیرم کلا ... روز قبل مصاحبه ایمیل زدن و‌فقط مدارک مالی ، دیپلم ، شناسنامه و سند ازدواج رو خواسته بودن خوشبختانه
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، bahar101 ، لطف اله
سلام دوستان يه سوال از شما داشتم،براي ارايه ي تمكن مالي بايد حتما پول رو در حسابي بزاريم كه چندين ساله باز شده؟ اگر در بانك حساب جديد باز كنيم براي صدور تمكن مالي تاريخ افتتاح حساب رو ميشه درخواست كنيم مثلا ٢سال قبل بزنن؟از راهنماييتون ممنونم
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 21:15)sadaf44 نوشته:  سلام دوستان يه سوال از شما داشتم،براي ارايه ي تمكن مالي بايد حتما پول رو در حسابي بزاريم كه چندين ساله باز شده؟ اگر در بانك حساب جديد باز كنيم براي صدور تمكن مالي تاريخ افتتاح حساب رو ميشه درخواست كنيم مثلا ٢سال قبل بزنن؟از راهنماييتون ممنونم

درود
بعید میدونم در سیستم بانکی همچین کاری امکان پذیر باشه حتی با پارتی.
به توصیه دوستان بهتره پول در حسابی باشه که تاریخ افتتاح ش همون روز نباشه!! شما زودتر حساب باز میکردید که چند ماهی ازش گذشته باشه لاقل.
بانک دیگه ای حساب دیگه ای بالاخره. حتماً شما یه حساب قدیمی دارید خانم.
اگر نه که همین فردا حساب باز کنید دوست عزیز.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: sadaf44 ، bahar101 ، ARSAMNEW
بچه ها به غیر از خانواده من و بهارخانم کسی هفته اول ایروان مصاحبه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-07-08 ساعت 22:18)مهدی هژ نوشته:  بچه ها به غیر از خانواده من و بهارخانم کسی هفته اول ایروان مصاحبه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یک کاربر به اسم ابراهیم ( فکر کنم ) دیدم که 5 آگوست ایروان مصاحبه داره ولی فکر کنم کیس دو نفره اند و هفته بعد از ما میرن.
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: areb1356
دوستان عکس واسه سفارت ومدیکال تو انکارا چندتا وچه سایزییه؟
کیس نامبر:***6***2015
تعدادافرادکیس:1نفر
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرم:10آگوست
کارنت:10ژوئن
مصاحبه:6آگوست
وایزا:یه ضربBig Grin
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 21:22)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 21:15)sadaf44 نوشته:  سلام دوستان يه سوال از شما داشتم،براي ارايه ي تمكن مالي بايد حتما پول رو در حسابي بزاريم كه چندين ساله باز شده؟ اگر در بانك حساب جديد باز كنيم براي صدور تمكن مالي تاريخ افتتاح حساب رو ميشه درخواست كنيم مثلا ٢سال قبل بزنن؟از راهنماييتون ممنونم

درود
بعید میدونم در سیستم بانکی همچین کاری امکان پذیر باشه حتی با پارتی.
به توصیه دوستان بهتره پول در حسابی باشه که تاریخ افتتاح ش همون روز نباشه!! شما زودتر حساب باز میکردید که چند ماهی ازش گذشته باشه لاقل.
بانک دیگه ای حساب دیگه ای بالاخره. حتماً شما یه حساب قدیمی دارید خانم.
اگر نه که همین فردا حساب باز کنید دوست عزیز.
دوست عزیز شغل بنده همینه و باید بگم نمی کنن اینکارو چون برای شخص صادر کننده مسئولیت داره
همه چیز دقیقا همون قید میشه
شما میتونید از یه حساب قدیمیتون استفاده کنید و پولو برای مدت کمی توش بزارید.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، AliReza.Sh
ابوظبی هم Ready کرد WinkWinkWink
با این وجود،احتمال تغییر تاریخ مصاحبه هست؟
تشکر کنندگان: bahar101 ، areb1356
(2015-07-09 ساعت 12:37)mbsamani نوشته:  ابوظبی هم Ready کرد WinkWinkWink
با این وجود،احتمال تغییر تاریخ مصاحبه هست؟
بله
ما ردی بودیم دو هفته قبلش یک هفته انداخت جلو و
کلی خسارت دادیم

فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان: bahar101 ، areb1356 ، mbsamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان