کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-10 ساعت 13:18)Aghaman نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 11:57)houshym نوشته:  دوستان
در خصوص مدارک خواسته شده ایا لازم است که از ترجمه ها هم کپی داشته باشیم یا اینکه اصل خود ترجمه ها رو بر میداره؟

سفارت اصل ترجمه ها رو میگیره
اگر لازم دارید حتما ازشون کپی بگیرید
میدونم میگم از ترجمه ها برای سفارت کپی لازم دارم که بهشون بدم یا نه؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 01:18)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 19:00)Macy نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 15:07)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:46)areb1356 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:08)ARSAMNEW نوشته:  برای ما ایمیلی نیومد .... البته‌ ما ایروان بودیم

سلام.
آرسام عزیز شما از کدوم بانک نامه تمکن مالی گرفتی؟

سلام بانک ما بانک پاسارگاد بود خیلی سریع هم بهم نامه رو دادن کلا همش یک ساعت پول تو حسابم بود البته حسابم برای پنج شیش سال پیش بود .

سلام دوست عزيز
من هم از بانك پاسارگاد گرفتم تاريخ افتتاح حساب نزده براي شما هم همينطوره؟

برای من تاریخ افتتاح حساب رو زده بود ... بادقت بخونید حتما میزنن

ا راست ميگين با دقت خوندم ديدم زدن Big Grin
اگه شما فقط مبلغ ١ ساعت تو حسابتون بود پس بايد مثل من قسمت please note نوشته كه در سي روز گذشته چه مقداري تو حسابتون بوده ، واسه من كه ١١،٩٩٩ ريال بوده Big Grin مشكلي نداره اين قسمت؟؟؟
البته من از بانك صادرات كه حساب اصليم بوده هم نامه گرفتم ، به اجبار برام گردش ٦ ماه زدن كه بد نيست اما average balance پاييني دارم ، موندم كدوم رو بفرستم ، لطفا راهنمايي كنين
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
دوستان من دیپلم فنی دارم و اخرین مدرک من هم فوق دیپلم آیا نداشتن پیش دانشگاهی مشکلی ایجاد می کند (دو سال سابقه کار هم دارم)؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
بچه هایی که الان نامه هاتون اومده ، کسی از شما انلاک داشته قبلا ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 18:05)rezasadeghi نوشته:  بچه هایی که الان نامه هاتون اومده ، کسی از شما انلاک داشته قبلا ؟؟
من فرم ها رو جون فرستادم ، دوباره جولای آنلاک داشتم نگران نباشید نامه تون به موقع میاد
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: areb1356 ، Hamraaz Jng
(2015-07-10 ساعت 17:50)amirshariati نوشته:  دوستان من دیپلم فنی دارم و اخرین مدرک من هم فوق دیپلم آیا نداشتن پیش دانشگاهی مشکلی ایجاد می کند (دو سال سابقه کار هم دارم)؟؟؟؟؟

خانوم من هم مثل شما بود مدارکش و نخاستن پیش رو، شما اگه میتونی نامه معادل سازی فوق به پیش رو از معاونت متوسطه بگیر گرچه اونم از ما نخاستن. موفق باشین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: amirshariati ، bahar101
بچه ها با اعلام بولتن جدید الان هیچ حس و امیدی ندارم خدا به خیر بگذرونه آمین
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101 ، Memolk ، Manamehr ، shayan seyfi ، mbsamani
(2015-07-10 ساعت 13:23)houshym نوشته:  
در خصوص مدارک خواسته شده ایا لازم است که از ترجمه ها هم کپی داشته باشیم یا اینکه اصل خود ترجمه ها رو بر میداره؟

نه فقط اصل رو میخواد
کپی اضافه لازم ندارن
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 22:38)Aghaman نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 13:23)houshym نوشته:  

نه فقط اصل رو میخواد
کپی اضافه لازم ندارن

جسارتا طبق تجربه خودم میگم اما از ما تو ابوظبی خاستن که کپی از ترجمها هم تحویل بدیم اما همراه نداشتیم ، اما در کل مشکلی پیش نیومد فقط خانومه اخم کردBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: bahar101 ، Memolk ، آزاده_امین ، ahmad3ptop ، َalikh
با سلام
دوستان به نظرتون بهتر نيست بليط برگشت گرفته نشه و اگر ويزا يكضرب دادند بليط رو همونجا بگيريم و اگر مثلا 4 روز ديگه بود بليط به همان روز گرفته بشه براي جلوگيري از از بين رفتن بليط برگشت
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: w5gf
(2015-07-11 ساعت 10:41)ahmad3ptop نوشته:  با سلام
دوستان به نظرتون بهتر نيست بليط برگشت گرفته نشه و اگر ويزا يكضرب دادند بليط رو همونجا بگيريم و اگر مثلا ۴ روز ديگه بود بليط به همان روز گرفته بشه براي جلوگيري از از بين رفتن بليط برگشت

ما هم همین کار رو خواهیم کرد.
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug  - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
تشکر کنندگان: shayan seyfi
دوستان به نظرتون بهتر نيست بليط برگشت گرفته نشه و اگر ويزا يكضرب دادند بليط رو همونجا بگيريم و اگر مثلا ۴ روز ديگه بود بليط به همان روز گرفته بشه براي جلوگيري از از بين رفتن بليط برگشت
سلام
فط توجه داشته باشین که تمدید هتل با قیمتهای خود هتل انجلم میشه و بمراتب گرونتر از اونی هست که آزانس برای شما بصورت پکیج میگیره . ضمنا حتما به وای فای مجانی قبلا گیر بدبد و بگین تو قرارداد تون بنویسن اکثرا هتلها ندارن و براش کلی باید پول بدین
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان ما از طریق سایت airbnb.com یه آپارتمان گرفتیم در ایروان و برای ۵ شب و ترانسفر از فرودکاه بهمون ۳۱۰ دلار قیمت داده،البته برای ما که بچه کوچیک داریم آپارتمان راحت تره و امکان پختن غذا برای بچه و ...هست.
محلشم میدون جمهوری هست،دوخواب،با وای فای عکسایی هم که از اپارتمان نشون دادن خیلی خوب بود و رویوهاشم تو سایت خوبه.
اگه کسی میخواد شماره صابخونه رو بش بدم خصوصی.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101 ، ebrahim1e
(2015-07-11 ساعت 11:32)w5gf نوشته:  

ما هم همین کار رو خواهیم کرد.
دوستان عزیز
الان قیمت بلیط ها ارزونه و مناسب در میاد. اگه شما بخواهید بلیط برگشت رو بزارین اونجا بگیرین براتون گرون در میاد.
اگه احتمال یک ضربی می دید بلیطهاتون رو سیستمی بگیرین تا 24 ساعت قبل از پرواز بدون شارژ هزینه اضافه ای می تونین تاریخ رو عوض کنین.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 11:49)Manamehr نوشته:  دوستان ما از طریق سایت airbnb.com یه آپارتمان گرفتیم در ایروان و برای ۵ شب و ترانسفر از فرودکاه بهمون ۳۱۰ دلار قیمت داده،البته برای ما که بچه کوچیک داریم آپارتمان راحت تره و امکان پختن غذا برای بچه و ...هست.
محلشم میدون جمهوری هست،دوخواب،با وای فای عکسایی هم که از اپارتمان نشون دادن خیلی خوب بود و رویوهاشم تو سایت خوبه.
اگه کسی میخواد شماره صابخونه رو بش بدم خصوصی.

دوست عزیز من واستون پیام خصوصی دادم لطفا پاسخ بدید
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان