کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-09 ساعت 12:37)mbsamani نوشته:  ابوظبی هم Ready کرد WinkWinkWink
با این وجود،احتمال تغییر تاریخ مصاحبه هست؟

دوست عزیز شما که هفته اول بودی، احتمال تغییر مصاحبه شما خیلی کمه، دیگه بخواد جلوتر بیاد میشه جولای،
به نظر من با خیال راحت برید دنبال کاراتون، نگزان چیزی هم نباشید.
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: areb1356 ، mbsamani ، bahar101
(2015-07-09 ساعت 00:28)bahar101 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 22:18)مهدی هژ نوشته:  بچه ها به غیر از خانواده من و بهارخانم کسی هفته اول ایروان مصاحبه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یک کاربر به اسم ابراهیم ( فکر کنم ) دیدم که ۵ آگوست ایروان مصاحبه داره ولی فکر کنم کیس دو نفره اند و هفته بعد از ما میرن.

سلام
بله ما هم 5 آگوست مصاحبه داریم و تاریخ مدیکالمون 3 آگوست هست
اگه کاری از دستم بر میاد صمیمانه در خدمتم.
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: bahar101 ، مهدی هژ
(2014-08-14 ساعت 11:35)zzarin نوشته:  اول از همه بهتون تبریک میگم چند تا نکته هست که از رو تجربه بهتون میگم
۱- سعی کنید تا اون جایی که ممکن هست به هیچایواینگید برنده شدید چون خود من واقعا پشیمون هستم همه میشن وزیر امور خارجه
۲- زندگی عادی خودتون رو ادامه بدید چون خیلی زمان میبره
۳- سعی کنید زبان بخونید من یک آموزشگاه میرم که توی ۶ ماه کامل میتونید صحبت کنید اگر کسی خواست پیغام خصوصی بده تا راهنمایش کنم
۴-هیچ چیزی از وسایل و دارایی تون رو نفروشید چون لاتاری تا آخرین زمان هم مشخص نمیکنه که شما ویزا میگرید یا نه
۵- زیاد خودتون رو درگیر این که چه مدرکی رو ترجمه کنم یا نکم نکید ، برای هر فردی این مدارک لازم هست (مدرک دیپلم ، پیش دانشگاهی ، لیسانس .... شخص برنده و همراهان ،شناسنامه ۱سری ، قواله ازدواج ۱ سری برای خودتون یک سری همسر، کپی پاسپورت ، عکس حتما جدید باشه ،کارت ملی نمی خواد و تمکن مالی که از بانک می تونید خیلی راحت بگیرد به نام شخص برنده )
۶- اصلا نگران مصاحبه نباشید ، با شما کاملا فارسی صحبت میشه ، اصلا نگران لباس نباشید هیچایوایبه لباس شما اهمیت نمی ده البته خوب که آدم همیشه مرتب باشه ، فقط اونجا به صداقت شما توجه می کنند همین و بس اگر سربازی رفته باشید یا کار دولتی داشته باشید یا تحصیلات مشکوک داشته باشید کلیرنس میخورد که اون هم شرایط خودش روداره ) و از قبل مشخص هست
برید صفحه های بچه های ۲۰۱۴ رو بخونید انصافا همه چیز رو خیلی خوب توضیح دادیم .فقط بدونید لاتاری از اول تا آخر شانس هستش امید وارم سال دیگه همین موقع همه تون یک ویزای خوشگل توی پاس تون داشته باشید اگر کمکی نیاز داشتید پیغام خصوصی بدید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم ویا حداقل از بچه های دیگه می پرسم در ضمن این جا از اطلاعات شخصی تون و کیس نامبر و یا چیزهای دیگه به کسی نگید

سلام اسم اون کلاس زبان رو میخوام لطفا
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
سلام اسم اون کلاس زبان رو میخوام لطفا
تشکر کنندگان:
دوستان من داخل فرم 260 ادرسی که برای امریکا بوده را وارد نکرده ام یعنی با NA پرش کردم , به نظر شما مشکلی پیش میاید؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 18:27)amirshariati نوشته:  دوستان من داخل فرم 260 ادرسی که برای آمریکا بوده را وارد نکرده ام یعنی با NA پرش کردم , به نظر شما مشکلی پیش میاید؟

سلام.
نه دوست عزیز فقط یه آدرس آماده کن هم برای روز مصاحبه و هم برای روز مدیکال باید داخل فرمی که بهت میدن بنویسی.
اگه آنکارا هم مصاحبه داشته باشی که باید داخل Contact sheet آدرس رو ذکر کنی.
موفق باشی
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 15:07)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:46)areb1356 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 14:08)ARSAMNEW نوشته:  برای ما ایمیلی نیومد .... البته‌ ما ایروان بودیم

سلام.
آرسام عزیز شما از کدوم بانک نامه تمکن مالی گرفتی؟

سلام بانک ما بانک پاسارگاد بود خیلی سریع هم بهم نامه رو دادن کلا همش یک ساعت پول تو حسابم بود البته حسابم برای پنج شیش سال پیش بود .

سلام دوست عزيز
من هم از بانك پاسارگاد گرفتم تاريخ افتتاح حساب نزده براي شما هم همينطوره؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-07-09 ساعت 18:52)areb1356 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 18:27)amirshariati نوشته:  دوستان من داخل فرم 260 ادرسی که برای آمریکا بوده را وارد نکرده ام یعنی با NA پرش کردم , به نظر شما مشکلی پیش میاید؟

سلام.
نه دوست عزیز فقط یه آدرس آماده کن هم برای روز مصاحبه و هم برای روز مدیکال باید داخل فرمی که بهت میدن بنویسی.
موفق باشی
مصاحبه من انکارا فقط نمی دونم که چه ادرسی باید وارد کنم من کسی در امریکا ندارم،ادرس از کجا بیارم؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 19:42)amirshariati نوشته:  
سلام.
موفق باشی
مصاحبه من انکارا فقط نمی دونم که چه ادرسی باید وارد کنم من کسی در آمریکا ندارم،ادرس از کجا بیارم؟

دوست من، شما باید برای دریافت SSN و گرین کارت تون یک آدرس مریبوط به آمــــ ـریـ ـکـ ـا در فرم وارد کنید.
برای اینکار میتونید از آَشنا یا فامیل که معتمد باشه استفاده کنید.
یا از دوستانی که سالهای گذشته اونجا ساکن شدن و شما بهشون اعتماد دارید کمک بگیرید.
راه سوم هم استفاده از خدمات شرکت هایی مثل پاریز تراول هست که آگهی شون هم بالای همین فروم هست.
مطمئناً یکی از سه راه فوق برای شما کمک کننده خواهد بود.
موفق باشید دوست عزیز.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: areb1356 ، amirshariati ، Aghaman

سلام.
موفق باشی
مصاحبه من انکارا،من کسی در امریکا ندارم که بخوام ادرسشو بنویسم،چه کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 19:48)amirshariati نوشته:  

سلام.
موفق باشی
مصاحبه من انکارا،من کسی در آمریکا ندارم که بخوام ادرسشو بنویسم،چه کنم؟
دوست عزیز از خدمات پاریز تراول استفاده کن.
اگه ایالت خاصی هم مدنظرتون هست می تونین توی انجمن های مربوط به هر ایالت تشریف ببرین، هستند دوستانی که اعلام آمادگی کردن برای چنین مواردی.
موفق باشین.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: HERMES7 ، amirshariati ، bahar101
(2015-07-09 ساعت 19:46)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 19:42)amirshariati نوشته:  
سلام.
موفق باشی
مصاحبه من انکارا فقط نمی دونم که چه ادرسی باید وارد کنم من کسی در آمریکا ندارم،ادرس از کجا بیارم؟

دوست من، شما باید برای دریافت SSN و گرین کارت تون یک آدرس مریبوط به آمــــ ـریـ ـکـ ـا در فرم وارد کنید.
برای اینکار میتونید از آَشنا یا فامیل که معتمد باشه استفاده کنید.
یا از دوستانی که سالهای گذشته اونجا ساکن شدن و شما بهشون اعتماد دارید کمک بگیرید.
راه سوم هم استفاده از خدمات شرکت هایی مثل پاریز تراول هست که آگهی شون هم بالای همین فروم هست.
مطمئناً یکی از سه راه فوق برای شما کمک کننده خواهد بود.
موفق باشید دوست عزیز.

ممنون از راهنمایی تون
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، areb1356 ، bahar101
دوستان یه سوال
من 5 آگوست مصاحبه دارم همه کارا انجام دادم و فقط وقت دکتر و پست انجام ندادم، دیر شده؟ اگه هفته بعد انجام بدم دیر می شه؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان:
دوستانی که نیمه دوم اگست وقت مصاجبه دارند دقیقا کی باید از دکتر وقت بگیریم
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان:
دوستانی که ایروان وقت مدیکال گرفتید چقدر بعد از ارسال ایمیل جواب گرفتید؟
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان