موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز منظور از اپ چی هستش?
شماره کیس:###2015AS2 / تاریخ ارسال فرم:21 جون / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: -/ مصاحبه:3DEC -دریافت کلیرنس:cleared / دریافت ویزا:7 april - / ورود به آمریکا: - / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نامه دوم من هم اومده، الان چک کردم ، بالاش تاریخ نامه رو ۱۹ سپتامبر زده (تو سه روز اخیر چک نکرده بودم)
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گرامی لطفا توجه و دقت فرمایید
از شما تقاضا دارم که لطفا هر چه سریع تر قسمت امضای پروفایل خود را تکمیل نمایید تا همه با هم از روند برنامه ها و شرایط و زمان مصاحبه ها و مراحل بعد از آن بهتر مطلع شویم. لطفا مدیران گرامی پیگیری نمایند و دوستان دیگر هم اطلاع رسانی نمایید.
با سپاس از همه و با آرزوی ویزای یک ضرب همه
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیس نامبرم 10xx هست از کارنتی های اکتبر که هنوز نامه دوم نیومده به نظر شما دیگه رفت تا ماه آینده یا هر هفته ممکنه یه سری نامه جدید بیاد؟ با تجربه هاش لطفا نظر بدین.
یکی از دوستان میگه کاری به ایمیل نداشته باش هر روز همون سایت که نامه قبولیت رو دیدی چک کن نامه اونجا جایگزین میشه؟
مرسی از محبت همگی در راهنمایی هایی که میکنین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چند نفر شرایط ما رو دارن که اکتبر کارنت شدن و می هم مدارک رو ارسال کرده اند ولی نامه دوم نیومده ؟ مثل اینکه فقط یکی دو نفریم که انقدر بد شانسیم
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خواستم بگم اگر دوستان علاقه دارند که آمار بگیرند بهترین کار منتظرسرای 2015 هست که saboteur زحمتش رو کشیده. اگر همه ثبت نام کنند ایشون میتونه ریپورت بگیره که چه درصدی براشون نامه نیومده و چه ربطی به زمان پر شدن و سفارت داشته
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم دوستان توضیح بدید دقیقا نامه دوم کجا چک میکنید و کیس نامبر بدون صفر میزنید؟