2014-09-23 ساعت 21:56
(2014-09-23 ساعت 21:31)afrand نوشته: جناب بهداد ما فکر میکردیم جزو کارنتیهای اکتبریم که متاسفانه نشد .اگر مصاحبه ما به دسامبر به بعد بیفته که اینطور به نظر میاد پاسپورت کودکم کمتر از 6 ماه مهلت دارد به نظر شما :قربان بنده تا جایی که اطلاع دارم ایرانی ها اجازه خروج از کشور با پاسپورت کمتر از 6 ماه اعتبار ندارند. پس می بایست حتما پاسپورت رو تعویض کنید. این که از KCC بخواهید که فرم رو دوباره باز کنه یا اونجا اعلام کنید رو بنده نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم. مشکل حادی نیست البته. تجربه خودم نشون داد که ارسال اولیه فرم مهمه و من که بیش از یکماه بعد از ارسال اولیه فرمم را باز و ادیت کردم به مصاحبه دعوت شدم و دوستانی که خیلی قبل از من فرم را فقط یکبار پست کرده بودند منتظرند. اگر قرار باشه همین روند تکرار شه خوب خیلی عاقلانه خواهد بود که فرم را بخواهید باز کنند.
آیا پاسپورتش را عوض کنیم ؟
بعد از تعویض از kcc بخواهیم فرممان را باز کند تا شماره پاسش رو اصلاح کنیم ؟ یا اینکه برای مصاحبه رفتیم اعلام کنیم ؟
البته اگر پاسپورت فرزندتان را عوض کردید با در دست داشتن پاسپورت باطل شده قبل و پاسپورت جدید در زمان مصاحبه و توضیح به آفیسر هم نباید هیچ شک و شبهه ای براش باقی بمونه و منجر به طولانی شدن روند کلیرنستون بشه.
هر دو روش به نظر من کم خطرند حالا دیگه بقیه اش به خودتون بستگی داره. اما چیزی که مشخصه میبایست که پاسپورت تعویض بشه (اگر تا زمان مصاحبه کمتر از 6 ماه اعتبار داره)
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون