موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-13 ساعت 22:27)Mehrdad2001 نوشته: در پاسخ به سوال دوستمون: اصل مدرک منظورش هست. ترجمه ها رو قبلا باید پست کنید (البته فقط برای آنکارا، بقیه سفارتها را من اطلاعی ندارم.)
درضمن چیزهایی که من مینویسم از روز مصاحبه ام ، صرفا تجربه شخصی من هست و به هیچ عنوان توصیه یا وحی منزل نیست.
سلام
با تبریک بابت ویزای یک ضربتون
اگر ممکنه شما هم سفرنامتون رو بنویسین که همگی استفاده کنیم
ممنون
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 16:25)A L I R E Z A 67 نوشته: فکر میکنید با اطلاعاتی که تو امضا نوشتم این سری هم نامه دوم نمیاد ؟؟؟
اگر این سری نیاد سری بعدی احتمالا مصاحبه های دی ماه هست که میخوره به امتحانای خواهرم...چیکار میشه کرد ؟؟؟ میترسیم نامه بزنیم برای تعویقش و دوباره تو یه روند انتظار چند ماهه بیفتیم
تقریبا شرایط شما با ما یکی هست و اکثرا میگن این دفعه هم نامه ما نمیاد. منم اگه دی بیفته به امتحانات پسرم میخوره ولی به نظرم کاری نکنین چون همینطوری الکی 4-3 ماه ما از دست رفته. بزارین ببینین چی میشه بعد یه فکری آدم میکنه ولی درخواست تعویق خطریه...البته به نظر من باز نظر دیگر دوستان هم جویا بشین.
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 16:43)A L I R E Z A 67 نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:40)laleht نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:25)A L I R E Z A 67 نوشته: فکر میکنید با اطلاعاتی که تو امضا نوشتم این سری هم نامه دوم نمیاد ؟؟؟
اگر این سری نیاد سری بعدی احتمالا مصاحبه های دی ماه هست که میخوره به امتحانای خواهرم...چیکار میشه کرد ؟؟؟ میترسیم نامه بزنیم برای تعویقش و دوباره تو یه روند انتظار چند ماهه بیفتیم
تقریبا شرایط شما با ما یکی هست و اکثرا میگن این دفعه هم نامه ما نمیاد. منم اگه دی بیفته به امتحانات پسرم میخوره ولی به نظرم کاری نکنین چون همینطوری الکی 4-3 ماه ما از دست رفته. بزارین ببینین چی میشه بعد یه فکری آدم میکنه ولی درخواست تعویق خطریه...البته به نظر من باز نظر دیگر دوستان هم جویا بشین.
خوبی امتحانای خواهرم اینه که همش تو یه هفته جمع میشه مگر اینکه انقد بد شانس باشیم دقیقا بخوره به همون یه هفته
ایشالا که اونقدر هم بد شانس نیستین. بقول روانشناسا انرژی منفی بخودتون ندین . حتما همه چیز اونجور که میخواین میشه. موفق باشین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 16:45)laleht نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:43)A L I R E Z A 67 نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:40)laleht نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:25)A L I R E Z A 67 نوشته: فکر میکنید با اطلاعاتی که تو امضا نوشتم این سری هم نامه دوم نمیاد ؟؟؟
خوبی امتحانای خواهرم اینه که همش تو یه هفته جمع میشه مگر اینکه انقد بد شانس باشیم دقیقا بخوره به همون یه هفته
ایشالا که اونقدر هم بد شانس نیستین. بقول روانشناسا انرژی منفی بخودتون ندین . حتما همه چیز اونجور که میخواین میشه. موفق باشین
سلام
چرا گفتن این دفعه هم نمیاد؟
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 16:50)amirh20 نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:45)laleht نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:43)A L I R E Z A 67 نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:40)laleht نوشته: (2014-10-14 ساعت 16:25)A L I R E Z A 67 نوشته: فکر میکنید با اطلاعاتی که تو امضا نوشتم این سری هم نامه دوم نمیاد ؟؟؟
سلام
چرا گفتن این دفعه هم نمیاد؟
اگه به امضا من دقت کنین من دیر متوجه قبول شدنم شدم و فرمها رو دیر فرستادم (آگوست) و بررسی مدارک بر اساس تاریخ ارسال فرمها هست.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااااااااااا ما یک ضرب گرفتیم
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضرب
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکتون باشه. سفرنامه فراموش نشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 18:19)ارشان۲۰۱۵ نوشته: هورااااااااااااااااا ما یک ضرب گرفتیم
تبریک برای یک ضربی ما هم دعا کنید
به امید موفقیت همه بچه های ۲۰۱۵
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 18:19)ارشان۲۰۱۵ نوشته: هورااااااااااااااااا ما یک ضرب گرفتیم