موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی برای ارمنستان نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه فقط منم؟؟؟؟برای کسی نامه نیومده؟؟؟
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-12 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-12 ساعت 15:23 توسط babak12.)
فعلا كه خبري نيست دوست عزيز
بايد منتظر بود
از دوشنبه شب بايد جك كنيد
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
از اول اکتبر کسی ایروان مصاحبه نداشته یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟استرس گرفتم!
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 15:22)babak12 نوشته: فعلا كه خبري نيست دوست عزيز
بايد منتظر بود
از دوشنبه شب بايد جك كنيد
دوشنبه تعطیله روز یادبود کریستف کلمب هستش. از سه شنبه بعد از ظهر باید منتظر بود
کیس نامبر: 2015AS0##0/ سفارت: آنکارا/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/مشاهده قبولی: 1 می 2014/ ارسال فرم: 13 جون 2014/ کارنت شدن: 12 آگوست 2014/ نامه دوم: 24 نوامبر 2014/ زمان مصاحبه: هفته اول ژانویه 2015/ آپدیتها: 6، 7، 8، 12 ژانویه، 20 فوریه و 8، 10، 14 آپریل هردو نفر، 13، 14 ژانویه، 12 فوریه، 9، 16 مارچ و 2، 3 آپریل خودم، 1، 2 آپریل خانمم/ کلیر شدن 14 آپریل
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما برای جمعه برنامه ریزی کنید. احتمالش کمه که سه شنبه براتون نامه بیاد
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 10:19)behdadK نوشته: یک سری خبر برای همه.
در فروم ایمیگریشن یک نفر به KCC همین جمعه زنگ زده و KCC بهشون گفته که دارند بررسی فرم 260 افرادی که آخر جون مدارک رو براشون فرستادن انجام میدن.
مثل اینکه KCC اصلا اولویت بندی بر اساس شماره کیس نامبر انجام نمیده و اولویت بندی بررسی بر اساس زمان ارسال مدارکه.
پس اگر کارنت شده اید (حالا از دو ماه پیش یا سه روز پیش) و فرم هاتون رو می و یا اوایل جون فرستادید به احتمال قوی این ماه نامه دریافت خواهید کرد. اگر اواخر جون بودید و تا الان پروندتون پروسس شده باز به احتمال قوی این ماه نامه رو دریافت خواهید کرد. بعد از جون فرم را فرستاده باشید و یا جزو افرادی باشید در آخر جون که هنوز پرونده تون کامل نشده پروسه اش این ماه منتظرش نباشید.
در کل این فرم جدید باعث شده که 3 ماه تاخیر در بررسی بوجود بیاد که البته به مروز زمان این تاخیر از بین خواهد رفت ولی نه همین امروز!
همچنین به نظر سیمون باز کردن فرم و دادن تغییرات کوچیک در اون مثل عوض کردن آدرس باعث بررسی مجدد فرم و دیر به مصاحبه دعوت شدن نمیشه . نمونه زنده اش هم خودم! اما اگر مثلا فرم را باز کنید و همسر جدیدتان را در آن وارد کنید به احتمال قوی پروسس مجدد و بکگراند چک خواهید داشت و باعث تاخیر خواهد شد.
نامه دوم هم احتمالا اواخر این هفته و جمعه به دست همه خواهد رسید. اگر کسی قصد داره زودتر خبردار بشه که آیا اصلا نامه رو میگیره و شاید هم بهش بگن که دقیق کی مصاحبه داره از چهارشنبه میتونه به KCC زنگ بزنه و بپرسه.
با این مطلب ناامیدم کردین بهداد جان یعنی من دسامبر هم نمیرم مصاحبه ؟؟؟
بر اساس شواهد و مطالب اینجا بهم چک میخوره حالا استرس گرفتم هر چی مصاحبه دیرتر کلییر دیرتر خطر اتمام ویزا بیشتر...........................پاک روحیمو از دست دادم.
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان بنده وضعیت شما رو نمیدونم چطوره اما به جز پارسال که به شخصه حسابش رو جدا میگذارم روند بررسی کلیرنس ها هر چه به آخر میرفتیم کوتاه تر میشد. این مسئله ای که بنده هم گفتم تا نامه رو نبینید یک حدس باقی میمونه. ضمنا شما هم میتونین یکضربی باشید و کلیرنس شما حتمی نیست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-12 ساعت 17:34)behdadK نوشته: قربان بنده وضعیت شما رو نمیدونم چطوره اما به جز پارسال که به شخصه حسابش رو جدا میگذارم روند بررسی کلیرنس ها هر چه به آخر میرفتیم کوتاه تر میشد. این مسئله ای که بنده هم گفتم تا نامه رو نبینید یک حدس باقی میمونه. ضمنا شما هم میتونین یکضربی باشید و کلیرنس شما حتمی نیست.
البته من شوخى كردم و مطالبى كه شما اينجا صادقانه در اختيار ما ميگذارين واقعا ارزشمند و قابل تقديره من به شخصه مديون راهنمايي هاى همه دوستان هستم حالا ممكنه برخى مطالب هم خوشايند ما نباشه ولى خوب زندگى روبرو شدن با همين حقايق هست ولو تلخ.
اين مورد رو تو فورم ايميگريشن هم خودم مجزا جويا شدم و درست مطلب شما رو بهم پاسخ دادن
فعلا ظاهرا چاره ما فقط صبر هست
بازم از پاسخ ها و راهنماييهاى شما سپاس
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله. بنده پست شما رو در فروم ایمیگریشن هم دیدم.
منطق میگه که از این ماه باید روند بررسی ها سرعت بگیره چون منطقا باید تراکم فرم ها در ماه اول بیشتر باشه و به مرور کمتر بشه. بیشتر انرژی را برای بعد از قبولی بگذارید که اون طرف چه کار میخواهید بکنید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه مورد دیگه که حین مصاحبه متوجه شدیم و می خوام باهاتون در میان بزارم اینه که وقتی شمارتون برای تحویل اصل مدارک اعلام میشه ، یه خانم که فارسی بلد نیست ازاتون مدارک را تحویل میگیره. مدارکی هم که درخواست میکنه کیس با کیس ممکنه تفاوت کنه. بسته به مدارکی که پست کردید ، آفیسر تعیین کرده چه مدارکی از شما بگیرند.
حالا نکته مهم اینه که این خانم بعد از تحویل شناسنامه و ... به شما میگه: Diploma please
حواستون باشه اینجا منظورش لزوما مدرک دیپلم نیست، بلکه منظورش اصل آخرین مدرک تحصیلی تون هست.
حواستون باشه بعضی بچه ها دیپلم داده بودند و وقتی برای مصاحبه رفتند ، آفیسر با حالت بدی ازشون اصل آخرین مدرک را خواسته بود.
امیدوارم همه موفق باشید.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9