موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو رو خدا ویزای امارت را به آژانس معتبر معتبر بدید بگیره و حداقل یک ماه یا بیشتر قبل از سفر اقدام کنید برای ویزا
من خیلی سر ویزا اذیت شدم و نزدیک بود از مصاحبه جا بمونیم بخاطر اشتباه آژانس در ورود اظلاعات پاسپورتمون در سایت ویزا ، کلی استرس و نگرانی ...........
خواهش میکنم به روزهای آخر نندازید
قضیه ویزا از مهمترین قسمتهای سفر به دبی هست که من فکرش را نمیکردم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها . در مورد ویزای امارات یک سوال دارم. من در ویزایی که گرفتم و از الی گشت هم گرفتم داخلش محل تولد را به فارسی نوشته همچنین حرف اول شماره پاسپورت که حرف انگلیسی هست را ننوشته میخواستم بدونم درسته؟ ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سارا خانم من با آسمان گرفتم اون هم چارتری
چون بچه دارم پرواز سه شنبه صبح ساعت ۱۱ رفت از شیرز ساعت ۱۲ میرسیم دبی و عصر همون سه شنبه میرسم nmc ابوظبی و یک شنبه هفته بعد ساعت ۸:۳۰ صبح مصاحبه و شب هم بلیط برگشت داریم
اگه راهنمایی چیزی دارید ممنون میشم بفرمایید
گفتین با آسمان نرید نگران شدم
چی کار کنم حالا
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه شیراز دبی در ماه رمضان فقط آسمان هر روز داشت مجبور شدم
خدا بهم رحم کنه که اصلا حوصله استرس را ندارم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 08:28)azad229 نوشته: متاسفانه شیراز دبی در ماه رمضان فقط آسمان هر روز داشت مجبور شدم
دیگه بهش فکر نکن میتونستی با گلف ایر شیراز-بحرین و بحرین-ابوظبی یا دبی بگیری ولی مهم نیست الان اصلا بهش فکر نکن و ایشالا بسلامتی با دست پر بر میگردی عزیز
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-08 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-08 ساعت 10:18 توسط aria802.)
(2015-06-08 ساعت 08:40)laleht نوشته: (2015-06-08 ساعت 08:28)azad229 نوشته: متاسفانه شیراز دبی در ماه رمضان فقط آسمان هر روز داشت مجبور شدم
دیگه بهش فکر نکن میتونستی با گلف ایر شیراز-بحرین و بحرین-ابوظبی یا دبی بگیری ولی مهم نیست الان اصلا بهش فکر نکن و ایشالا بسلامتی با دست پر بر میگردی عزیز
پروازهای آسمان شیراز دبی معمولا سر موقع میپره
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا