موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نميدونم چرا مثه بقيه دوستان اصن استرس ندارم و لاكپشت وار دارم كارامو انجام مى دم.(: اميدوارم همه دوستان يكضرب بگيرن
دوستان چنتا سوال داشتم.
١ اينكه برگه contact كه ادرس محل اقامتو اينجور چيزاس چيه و اصن لازمه واسه روز مصاحبه
٢ اينكه نامه تست آنتى بادى كه واسه آبله مرغانه ديگه چيه و ايا اينم لازمه
٣ اينكه من كه ٢٩ جولاى وقت مصاحبه دارم از الان وقت دكتر بگيرم يا زوده و اگه وقت بگيرم واسه ايميلم نامه مياد؟چون ميگن پرينت ايميل تعيين وقت براى آزمايشات پزشكى واسه رفتن پيش دكتر لازمه.
٤ اينكه مدارك ترجمه شده بايد به تاييد دادگسترى برسه يا بعد از ترجمه جايي واسه تاييد بايد ببريم مداركو؟
در ضمن اين سوالا از تاپيك سفر به تركيه براى مصاحبه واسم پيش اومد چون سفارت من اول تركيه بود گفتم اينور بپرسم شايد لزومى نداشته باشه هيچكدوم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه من از طرف سفارت ۵ روز جلو افتاد امروز ایمل زدن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
عجله نکنین تو خرید بلیط و هتل وگرنه ضرر میکنین اگه عوض بشه
بگذارید برای هفته قبل از سفر
اما ویزا را زود اقدام کن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
جون هستم مصاحبم هفته اخر جون بود
۵ روز افتاد جلو
مجبورم اخر هفته دیگه برم
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
کاریش نمی شه کرد من که بلیط را خریدم...برای ویزا هم دیگه توی هفته ی دیگه اقدام می کنم
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 21:17)Memolk نوشته: کاریش نمی شه کرد من که بلیط را خریدم...برای ویزا هم دیگه توی هفته ی دیگه اقدام می کنم
عزيز ويزا از بليط واجبتره و دو ماه هم اعتبار داره ويزا رو درياب
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم بليط رو خريديم،اگر هم تاريخ رو عوض كنن ميگيم نميايم!!!!!والا مگه ما بيكاريم!!!
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 06:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-10 ساعت 06:18 توسط aria802.)
(2015-06-09 ساعت 19:56)azad229 نوشته: جون هستم مصاحبم هفته اخر جون بود
۵ روز افتاد جلو
مجبورم اخر هفته دیگه برم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 07:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-10 ساعت 07:50 توسط aria802.)
(2015-06-09 ساعت 19:56)azad229 نوشته: جون هستم مصاحبم هفته اخر جون بود
۵ روز افتاد جلو
مجبورم اخر هفته دیگه برم
برای من هم تغییر کرده ، جون هستم فقط ایمیل از ابوظبی گرفتم نامه دومدتغییر نکرده بود
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا