موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-28 ساعت 14:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 14:18 توسط laleht.)
(2015-06-28 ساعت 08:59)gholamrezaei نوشته: سلام بر دوستان گرامی ، یه سوال . برای ورود به سفارت خانمها زبور الات و طلا رو باید جدا کنن و دربیارن با مانعی نیست؟
سلام بر دوستان گرامی ، یه سوال . برای ورود به سفارت خانمها زبور الات و طلا رو باید جدا کنن و دربیارن با مانعی نیست؟
من گردن بند تو گردنم بود چیزی نگفتن اما شوهرم کمربندش رو باز کرد و زیر دستگاه رد کردن و دوباره بست (هر دو مون حلقمون هم دستمون بود)
بعضی خانمها که موگیر یا کلیپس داشتن هم باز کردن زیر دستگاه رد شد دوباره زدن به سرشون (اینقد هوای اونجا شرجی هست که ساعتها هم که مو رو درست کنی باز وز میشه بهتره خودتو حداقل واسه مو خسته نکنی عزیزم )
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من هفته پیش مصاحبه داشتم و امروز ویزامو گرفتم مشکل کاملا حل شده.از همه دوستان و مدیران سایت به خاطر راهنمایی ها تشکر میکنم.
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من فرم اطلاعات تماس جدید که شامل سه قسمت آدرس امارات و ایران و آمری کا است و فرم 9 سوالی رو ندارم. لطفا اگر لینک و یا فرم رو دارید ارسال کنید
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما ۱ ساعت پیش رسیدیم با فلای دبی هتل گراند سنترال، تا الان که همه چی خوب بوده. تا ببینیم از فردا چه پیش خواهد امد
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،كسي تجربش رو داره بدون ترنسفر با اتوبوس از دبي فته باشه ابوظبي؟ميشه راه شو بگيد