موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا دوستانی که ویزای امارات گرفتن یا دارن برای سفر خودشون رو آماده می کنند راهنمایی کنند. آیا میشه از آژانس فقط برای گرفتن ویزا اقدام کرد ؟هتل وهواپیما رو خودمون آنلاین بگیریم .چون خوندم که برای ویزا حتما باید رزرو هتل هم داشته باشیم. در غیر این صورت باید چک 5 میلیونی بدیم.آیا این درست هست؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 19:13)parastoo23 نوشته: سلام لطفا دوستانی که ویزای امارات گرفتن یا دارن برای سفر خودشون رو آماده می کنند راهنمایی کنند. آیا میشه از آژانس فقط برای گرفتن ویزا اقدام کرد ؟هتل وهواپیما رو خودمون آنلاین بگیریم .چون خوندم که برای ویزا حتما باید رزرو هتل هم داشته باشیم. در غیر این صورت باید چک ۵ میلیونی بدیم.آیا این درست هست؟
بله دوست عزیز حتما میشه ، بستگی به سیاست کاری اژانس داره ! ولی در هر صورت بیشتر اژانس ها چک ضمانت را میخواهند .
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-01 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-01 ساعت 23:26 توسط joybar.)
(2015-07-01 ساعت 21:34)khatarnak نوشته: (2015-07-01 ساعت 19:13)parastoo23 نوشته: سلام لطفا دوستانی که ویزای امارات گرفتن یا دارن برای سفر خودشون رو آماده می کنند راهنمایی کنند. آیا میشه از آژانس فقط برای گرفتن ویزا اقدام کرد ؟هتل وهواپیما رو خودمون آنلاین بگیریم .چون خوندم که برای ویزا حتما باید رزرو هتل هم داشته باشیم. در غیر این صورت باید چک ۵ میلیونی بدیم.آیا این درست هست؟
۱: بلیط رفت و برگشت را به صورت انلاین از ایران ایر یا ماهان و... تهیه کنید
۲: اگر ویزا کارت دارید اگر هم ندارید
تشیف ببرید به این سایت و هتل تان را انتخاب و خرید کنید
http://www.berimsafar.com/
یا هتل با ما hotelbama
,....
۳: با کنسول گری امارات در تهران و جنوب می توانید تماس بگیرید
و در خواست سایر مدارک و تین وقت نمایید
دوست عزیز صدور ویزای امارات توسط شرکت های خصوصی ثبت شده در امارات یا ایرلاین ها به واسطه اژانس های مسافرتی صورت می گیرد سفارت یا کنسولگری امارات در هیج جا ویزای توریستی یا ویزیت صادر نمیکند . (برخلاف دیگر کشورها)
لطفا بفرمایید از چه مرجعی میگوید بروید سفارت و وقت بگیرید !؟
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که در ابوظبی مصاحبه دارند و به دبی هم سفر میکنند. انشاله که همگی ویزا بگیرید. یک مورد که تقریبا در سفر به امریکا و حتی جاهای دیگه حتما بدردتان میخورد . ویزا کارت است. در دبی در شعب فروشکاههای کارفور (مادرهمین هایپر استار خودمان ) ویزا کارت دبیت میفروشند و براحتی میتونید بخرید وتا سقف 3500درهم یا همون حدود 1000دلار شارژ کنید و هر جای دنیا باهش خرید کنید حتی خریدهای انلاین .هزینه خرید خود کارت 15درهم است و از 100تا 3500درهم را میتونید پول بریزید توش . لطفا توجه داشته باشید که این نوع کارت دوباره شارژ نمیشه و درضمن نقد هم نمیشه گرفت از خودپردازها. هرچند اگر مبالغ بیشتر میخواهید میتوانید تعداد بیشتری کارت بخرید. محل فروش ان پای صندوق ها است . لطفا با گیفت کارت کارفور اشتباهی نگیرید. ظاهر ان دقیقا مثل یک کردیت کارت است بدون نام با شانزده شماره. یعنی مطمین باشید که در امریکا روزهای اول خیلی بدردتان میخورد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 21:23)mojgan m نوشته: (2015-07-01 ساعت 20:39)joybar نوشته: (2015-07-01 ساعت 19:13)parastoo23 نوشته: سلام لطفا دوستانی که ویزای امارات گرفتن یا دارن برای سفر خودشون رو آماده می کنند راهنمایی کنند. آیا میشه از آژانس فقط برای گرفتن ویزا اقدام کرد ؟هتل وهواپیما رو خودمون آنلاین بگیریم .چون خوندم که برای ویزا حتما باید رزرو هتل هم داشته باشیم. در غیر این صورت باید چک ۵ میلیونی بدیم.آیا این درست هست؟
بله دوست عزیز حتما میشه ، بستگی به سیاست کاری اژانس داره ! ولی در هر صورت بیشتر اژانس ها چک ضمانت را میخواهند .
سلام . با الی گشت تماس بگیرید. به تنهایی میتونید ازشون درخواست ویزا کنید و یا هتل و پرواز هم بگیرید.
سلام،آره ميشه ويزاي تكي گرفت چك هم نميخواهد،راستي دوستان هتل هاي دبي خيلي تخفيف خورده پول الكي ندهيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اگوست مصاحبه دارین،کدومتون ابوظبی هتل رزرو میکنید.من هم دارم برای اونجا برنامه ریزی می کنم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااام دوستان
ما ساعت ۱۲ برگشتیم دبی
خانومم چون برنده اصلی بود یک ضرب گرفت من موندم واسه کلیرنس
بچها واقعا راحت بود ، اول که درگیر تحویل مدارک میشین بعدش پول و انگشت نگاری، بعدشم انتظار واسه داخل شدن به اتاق، افیسر ما خانوم بود، و کلی مهربون. اینقدر ریلکس بود اصلا نفهمیدیم مصاحبس، اصلا نگفت قسم بخورین . از خانومم پرسید کارت چیه و قبلا چکار میکردی : خانومم گفت قبلا تو شرکت خصوصی کار میکردم و الان بیکارم. عمه ریکا کسی رو دارین? از منم پرسید کارت چیه منم گفتم ازاد و خدمت کجا بودی? گفتم ارتش و امریه اداره. گفت ویزای خانوم ۳ شنبه حاضره ساعت ۱۲ بیاد بگیره و منم گفت نهایتا ۳ ماه مراحل اداری.
کلا فکر کردیم امروز تو اداره دنبال مدارک دادن هستیم چون خیلی خیلی راحت بود
کلا ۵ تا کیس بودیم ، خانوم من، camelو یک خانوم دیگه یک ضرب بقیه نفرات چه اصلی و غیر اصلی کلیرنس
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس