موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
مي خواستم بپرسم برگ ابى كه سفارت مى دهد و روى ان اف بى اى چك نزده و گفته سايت رو چك كنيم
به چه معنى است
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ، لطفا توجه داشته باشید که حتما برگ کانفیرمیشن فرم 260را که پر کردید موقعه تحویل مدارک به کانتر مربوطه بدهید. برای ما که نزدیک بود بخاطر همین موضوع مصاحبه مان بتاخیر بیفته(علیرغم اینکه کانفیرمیشن باهمون بود) که انشاله بموقعه تو سفر نامه علتش را میگم. کلا روز مصاحبه ما در ابوظبی روز خوبی نبود وخیلی هم شلوغ بود در حدی که جای نشستن کم بود البته فقط سیزده مورد ویزای مهاجرتی بود ولی برای بقبه ویزاها غلغله بود. جالب اینکه مصاحبه ویزاهای توریستی ایستاده پشت کانتر و بااستفاده از بلند گو انجام میشد که همه به وضوح میشنیدند
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني که اخيرا به دوبی براي معاينه پزشکي رفتن مي شه راهنمايي کنن که واکسن TD را آيا سه بار زدن و اگر نزدن اونجا واکسن دريافت کردن؟ آخه من از پزشک متخصص عفوني پرسيدم مي گن اين واکسن هر ده سال یک بار کافيه مگر جراحت وحشتناکي داشته باشين که باز در اين موارد کمتر از 4 الی 5 سال لازم نيست دوباره واکسن بزنيد. راستي من واکسن را يک سال پيش زدم. ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من تور گرفتم و نصف کل هزينه را ازم گرفت، حالا ازش بليط هواپيما و ويزاي دوبی ميخوام، مي گه بايد صبر کني دو سه روز مونده به زمان پرواز بليط به شما تحويل مي شه ولي ويزاي شما آماده است. بليط هواپيما ماهان است. آیا اين روند عادي است ؟ من فکر مي کردم، بايد همون موقع که رزرو تور را نهايي کردي و آماده پرداخت شدي همه مدارک از جمله بليط به شما داده بشه.
مي شه دوستاني که تجربه دارند، راهنمايي بفرمايند.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یک سوال
ادرس سفارت امریکا در ابوظبی کجاست. توی نامه وقت سفارت من زده السودان استریت . ولی وقتی گوگل میکنم که فاصلشو با هتلهای مختلف چک کنم همش سفارت سودانو میاره.
ممکنه لطفا پاسخ بدین؟
ممنون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ميشه لطفا اسم چند تا هتل تو ابوظبي رو که کنار سفارت هست و قيمتاش گرون نباشه بهم يگين
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 15:59)Azer نوشته: دوستاني که اخيرا به دوبی براي معاينه پزشکي رفتن مي شه راهنمايي کنن که واکسن TD را آيا سه بار زدن و اگر نزدن اونجا واکسن دريافت کردن؟ آخه من از پزشک متخصص عفوني پرسيدم مي گن اين واکسن هر ده سال یک بار کافيه مگر جراحت وحشتناکي داشته باشين که باز در اين موارد کمتر از ۴ الی ۵ سال لازم نيست دوباره واکسن بزنيد. راستي من واکسن را يک سال پيش زدم. ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
سلام....من سه بار زدم و رفتم nmc و مشکلی پیش نیومد شما هم برای اینکه خیالتون راحت باشه سه بار بزنید که اونجا الکی بهتون واکسن نزنند.....این واکسن اصلا ویروسی هم نیست واشکالی نداره که قبل از مصاحبه بزنید
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-14 ساعت 18:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-14 ساعت 18:47 توسط azad229.)
در خصوصی یکی از دوستان راجع به هتل ابوظبی و انتخاب بین هتل مریکور و هتل سنترو. المنهال روتانا سوال پرسیده بودن
نظر من: هتل مریکور گرونتر از هتل سنترو هست خوب حتما کیفیتش بالاتره ، من خودم بین مریکور و سنترو گیر کرده. بودم که کدوم را انتخاب کنم ، از طرفی مریکور تا nmc ابوظبی ۱۰ دقیقه پیاده راهه. اما سنترو ۲ کیلومتر هست با تاکسی رفت ۷ درهم برگشت ۹ درهم میشه تنها پول تاکسی که ما در ابوظبی دادیم همین یکبار بود . چون جواب آزمایش را همسرم پیاده رفت گرفت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پیاده روی تا nmc هست.
من خودم تصمیم گرفتم برم سنترو المنهال که بعد از اقامت همسرم بارها از من تشکر کرد به چند دلیل
۱- نسبت به مریکور ارزونتر بود ۲ - کیفیتش خصوصا نظافت روزانه اش بسیا بسیار عالی بود هر روز ملحفه ها عوض میشه و حمامش به صورت وانی نیست که آب بیرون از حمام بریزه و محیط سرویس بهداشتی را خیس کند ۳ - صبحانه اش بی نظیر بود در حد ناهار بود
۴- نزدیکی به الوحدا مال در حد یک دقیقه پیاده روی از کوچه پشت هتل که یکی بزرگترین مالهای ابوظبیه و نیاز شما را از رفتن به سایر مالها صفر میکنه( صرفه جویی در تاکسی و جلوگیری از گرماز دگی)
۵- مهمترین پارامترش هم نزدیکی به ایستکاه اتوبوس مرکزی ابوظبی همون خط e100 آخرین ایستکاه و اولین ایستگاش همینجاس که ما پیاده رفتیم هتل و پیاده هم برگشتیم به ایستگاه موقع برکشت( یک فرعی ۲۰ متری خلوت دقیقا جلو این ایستگاه اتوبوس مرکزی هست یعنی باید بیاین اون طرف خیابون بعد وارد فرعی میشین بطوریکه سمت راست این خیابون الوحدا مال قرار داره و سمت چپش پارکینک این مال بزرگ هست . دقیقا وقتی فرعی تموم شد بپیچید سمت چپ ، پشت ساختمال بلد سنترو را میبینید درش اون طرفش هست.
۶- استخر تمیز و سالن بدن سازی هم داره
فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk