موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 22:46)سامانتاوآرش نوشته: سلام دوستای عزیز
من 3ساعت دیگه میرم فرودگاه !
بچه ها بعضی دوستان منو نگران کردن !
من مصاحبم12 ام هست و بلیطم چارتری هستو برگشتم 14فروردین
اگر یکضرب بگیرم من باید 14 برگردم کار و زندگی دارم تهران اونوقت چی میشه؟باید 4 روز پیش آفیسر پاسم بمونه؟!
لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارن اطلاع بدن
ممنون
به نظرم به سفارت اعلام کنین که 14 باید برگردین و پروازتون رو به آخرین وقت ممکن تغییر بدین
ان شا ا... باهاتون همکاری می کنن
ولی اگه نشد بهتره بمونین و ویزاتونو بگیرین 2 روز کاراتون عقب بیافته رو میتونین جبران کنین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اینجا اماراته،صدای مارو از دبی می شنوید☆☆☆
ما اول اپریل مصاحبه داریم و امروز ظهر رسیدیم دبی.ساعت 3 nmc بودیم.مدارک مورد نیاز شامل کارت زرد بین المللی، نامه دوم ، 5 قطعه عکس 5×5 جدید، ادرس ایران، آدرس دبی و آدرس آمریکا.
دخترم که 7 سالشه تست سل داد که باید دوشنبه مجددا بره مدیکال نشون بده. واکسن ابله مرغون هم زد که البته دکتر ازمون پرسید که ابله مرغون گرفته یا نه که ما هم از اونجاییکه با همسرم قرار گذاشتیم همه چیزو صادقانه جواب بدیم گفتیم نگرفته و براش واکسن زدن. خودمون هم فقط ازمایش خون و عکس قفسه سینه و معاینه شدیم. جواب مدیکال سه شنبه بعداز ظهر آمادس. البته اگه به خاطر دخترم نبود دوشنبه اماده بود. همه چیز اوکیه و برخورد nmc و دکتر شوکلا عالی بود. حتما حتما کارت مترو بگیرید. ما یک ایستگاه با مدیکال فاصله داریم و از این بابت خیلی عالیه.
هوا ظهر یه کم گرم بود ولی در کل هوا خوبه.
برامون دعا کنید. اگه سوالی بود درخدمتم....
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 23:30)sadri54 نوشته: سلام دوستان
اینجا اماراته،صدای مارو از دبی می شنوید☆☆☆
ما اول اپریل مصاحبه داریم و امروز ظهر رسیدیم دبی.ساعت 3 nmc بودیم.مدارک مورد نیاز شامل کارت زرد بین المللی، نامه دوم ، 5 قطعه عکس 5×5 جدید، ادرس ایران، آدرس دبی و آدرس آمریکا.
دخترم که 7 سالشه تست سل داد که باید دوشنبه مجددا بره مدیکال نشون بده. واکسن ابله مرغون هم زد که البته دکتر ازمون پرسید که ابله مرغون گرفته یا نه که ما هم از اونجاییکه با همسرم قرار گذاشتیم همه چیزو صادقانه جواب بدیم گفتیم نگرفته و براش واکسن زدن. خودمون هم فقط ازمایش خون و عکس قفسه سینه و معاینه شدیم. جواب مدیکال سه شنبه بعداز ظهر آمادس. البته اگه به خاطر دخترم نبود دوشنبه اماده بود. همه چیز اوکیه و برخورد nmc و دکتر شوکلا عالی بود. حتما حتما کارت مترو بگیرید. ما یک ایستگاه با مدیکال فاصله داریم و از این بابت خیلی عالیه.
هوا ظهر یه کم گرم بود ولی در کل هوا خوبه.
برامون دعا کنید. اگه سوالی بود درخدمتم....
فقط دعا می کنیم و کلی انرژی که همتون یه ضرب بگیرین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 21:05)Iaccept نوشته: (2015-03-28 ساعت 20:51)khalilkhah نوشته: دوستانی که در ماه می مصاحبه در دبی دارند, به هوش باشند که تمامی هتل ها در حال تخفیف های سنگین هستند (تا 70 درصد هم مشاهده شده), مواظب کلاهبری آژانس ها باشید, فقط بلیط و ویزای خود را به آژانس بسپارید
ممنون خلیل خان عزیز
برا اواسط آپریلم آف داریم!؟
من گذاشتم رزروو برا دو سه روز ب رفتن ک آف بخوره!
در مورد بلیط هواپیما نظرت چیه؟
من یه ماه پیش رفت و برگشت سیستمی از ماهان گرفتم ۸۰۰ الان شده بود ۹۲۱ !!!
برا ویزا ب نظر من حداقل سه هفته قبل از رفتن دوستان اقدام کنند ک کارشون حساب کتاب نداره!
شما هر سایتی ک رفتین برا رزرو هتل مثلا بری م س فر یا الی گ شت سریع اسم همون هتلو توی booking.com سرچ کنین ببینین چقد آف داره ک کلا سرتون نره
ولی این سایتا ایرانی تا اونجایی ک من فهمیدم یه چیز حدود ۱۰٪ پورسانت بیشتر نمیگیرن
در ضمن اگر مستر کارت دارید مستقیم از بوکینگ رزرو کنید
یا حق
{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
زندگی زیباست
حقیقتش دوست من, چون من اهوازم فقط در مورد قیمت بلیط هواپیمای این شهر می تونم نظر بدهم, ولی در کل سود آژانس ها روی تور و هتل است و سودی در ارتباط با ویزا یا بلیط هواپیما ندارند,
پیشنهاد من اینه که بخاطر تهیه ویزا شما بلیطت و ویزایت را از آژانس بگیر و هتلت را در منطقه دیره (به دلیل نزدیک بودن به مرکز پزشکی و فرودگاه) بگیر در ضمن هتلی بگیر که به خط مترو نزدیک باشه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز varchandi ما هم که با شما مصاحبه داریم 19مارس ready شدیم وهمون روز من و همسرم اپدیت داشتیم!واسه شما هم همینطوره?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، این کارت مترو ، بعد از این که شارژش تموم بشه، چه جوری می شه شارژش کرد?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.