کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
کاش h.mina93 هم سفرنامشونو بنویسند
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: soruosh ، HERMES7 ، Rooz ، r.bazargan
سلام دوستان من نمیتونم سفرنامه های جدید رو بخونم کدوم قسمت باید برم ؟ ممنونم
تشکر کنندگان:
(2014-10-06 ساعت 15:07)majid.sp نوشته:  سلام دوستان من نمیتونم سفرنامه های جدید رو بخونم کدوم قسمت باید برم ؟ ممنونم
انجمن خصوصی برندگان ۲۰۱۵
http://www.mohajersara.com/forum-97.html
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: r.bazargan ، miyu ، Rooz ، A_A ، behdadK ، elchin_f
(2014-10-06 ساعت 00:24)goliii نوشته:  
(2014-10-05 ساعت 17:06)mendoosh نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 22:51)goliii نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 08:02)mendoosh نوشته:  
(2014-09-29 ساعت 23:09)goliii نوشته:  دوستان کسی از هتل سمن یا segmen اطلاعی داره ایا کسی رفته راضی بوده ؟لطفا راهنمایی کنید

من يه سفرنامه خوندم كه خيلي تعريف كرده بود ازش، ٢٠١٢ يا ١٣ بود فك ميكنم. من خوشم اومد. شما از آژانسا جايي رو مي شناسين كه با سگمن كار كنه؟ مث كه خيلي نزديك هتل ددمانه و به سفارت و دكتر هم ٧-١٠ دقيقه راهه.
من مشكلم اينه كه مامانم خيلي اصرار داره كه حتمن با تور بريم. با اينكه من به نظرم بليت و هتل گرفتن دست خودمون باشه خيلي راحت تره. ميخواستم ببينم سگمن رو جايي بهتون معرفي كرده؟
سلام من در سفر نامه بچه ها و چند تا از اشنایان با فردی به نام عباس اشنا شدم شمارشو گیر اوردم بهش زنگ زدم اون به من گفت که هتلی که واسمون میگیره این هتله و خودش هم میاد فرودگاه دنبالمون ومیبره دکتر بعد هتل بعدهم سفارت ودر نهایت فرودگاه 150 دلارمیگیره البته کلی سوال داشتیم که بهمنون خیلی خوب جواب داد فکرمیکنم ادم خوبی باشه اگه خواستین پیام خصوصی بدین شمارهشو بهتون بدم وایبر و FB واسکاپ هم داره همیشه هم ان لاینه

١٥٠ دلار خيلييييي زياد و غير منطقيه براي ٦ بار تاكسي سوار شدن
آدم يا اگه نمي خواد خرج اضافه به تور بده و خودش ميخواد همه كارو كنه كه ديگه كمك گرفتن ازين آدم بي معنيه اگرم ميخواد هزينه رو كنه كه با همون تور ميره كه هزينه ي ترنسفر از فرودگاه به هتلم توش ديده شده. ازهتل تا دكتر و سفارتم كه "پياده" نهايتا ١٠ دقيقه س، ديگه ماشين سوار شدن نداره

شما درست میگین ما که تاحالا همه کارامونو به کمک بچه های مهاجر سرا انجام دادیم بعد از این هم میتونیم ولی همسر من میگه چون اولین سفر مون به خارج از کشور و انگلیسیشونهم خوب نیست ماهم ترکیمون این شخص میتونه کمکی واسمون باشه و راهنمایمون کنه کلا واسش قوت قلبهShy

من این شخص رو ویزیت کردم.پیشنهاد میدم خودتون کاراتونو انجام بدین.چون نه جای زیادی باید برید و نه کار خاصی.نیازی به مترجم هم ندارید.الکی هزینه نکنید.بجاش میتونید خرید کنید.
تشکر کنندگان: goliii ، behdadK
(2014-10-06 ساعت 12:33)elchin_f نوشته:  مرسی از تمام دوستان بابت تبریک های قشنگشتون من سفرنامه ام رو دارم مینویسم اگه برید تو موضوع سفرنامه 2015 سفرنامه من رو کامل کامل میتونید بخونید.

برای تک تکتون دعا میکنم که همگی یکضرب بگیرید.

به به مبارکه مبارکه
خدا رو شکر که خبرهای خوبی داره میرسه . دوست گلم میشه بگید آزمایشات پزشکی چیا بود ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: elchin_f
(2014-10-06 ساعت 22:00)afrand نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 12:33)elchin_f نوشته:  مرسی از تمام دوستان بابت تبریک های قشنگشتون من سفرنامه ام رو دارم مینویسم اگه برید تو موضوع سفرنامه 2015 سفرنامه من رو کامل کامل میتونید بخونید.

برای تک تکتون دعا میکنم که همگی یکضرب بگیرید.

به به مبارکه مبارکه
خدا رو شکر که خبرهای خوبی داره میرسه . دوست گلم میشه بگید آزمایشات پزشکی چیا بود ؟

دوست عزيز
ايشون داخل تاپيك سفرنامه كامل همه چيزرو توضيح دادن،تاپيك سفرنامه داخل انجمن خصوصي برندگان ٢٠١٥ست
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: elchin_f ، behjat ، afrand
سلام
لینک یا آدرسی نیس که تعطیلات دکتر آنکارا معلوم باشه؟طبق تغطیلات سفارت هست یا ترکیه؟ سفارت 11 نوامبر تعطیله..به نظرتون دکترهم تعطیله؟اخه 11 نوامبر تعطیلی ترکیه نیس
تشکر کنندگان:
(2014-10-05 ساعت 19:17)elchin_f نوشته:  سلام به دوستان مهربان

من همین الان با دست پر و یک ویزاقشنگ برگشتم هرکی هر سوالی داشت در خدمتش هستم.
فقط بگم خیلی آسون تر از اونی هست که فکر میکنید.

بهتون تبریک میگم الچین جان و امیدوارم امسال تمام بچه ها بدون دغدغه و استرس کم ویزا بگیرن Wink
تشکر کنندگان: ofrfar ، Melon2015 ، elchin_f
دوستان سلام یک سوال در قسمت
contact information shit
برای هر یک از افراد کیس باید پر شود ؟
در قسمت local mailing address
باید همون ادرس محل سکونت پر بشه یا ادرس هتلمون در انکارا
د رقسمت us mailing address
c/o name همان اسم فردی که ادرسشون رو در امریکا دادیم هست؟
ممنون از راهنمایهاتون به امید ویزای یک ضرب برای همه
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2014-10-06 ساعت 12:40)h.mina93 نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 09:10)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 02:18)h.mina93 نوشته:  

واقعا تبريك ميگم خيلي مباركه ...فكر كنم ما با هم بوديم ولي متاسفانه ما چك خورديم ...واسه منم دعا كنيد??

(2014-10-06 ساعت 02:16)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 02:04)h.mina93 نوشته:  عزيزم من تازه از تركيه برگشتم..هتل سورملي بودم ١ هفته البته ٥ نفر بوديم با تور پرواز ماهان هزينش با بليط ١٧٠٠
هنل خوب و خانوادگيه...٥ ستاره...ولي خيلي به عكساش دل خوش نكنيد ...با تاكسي ٥-٦ دقيقه راه تا مطب و سفارت هست پياده حدود ٣٠ دقيقه...موفق باشيد

سلام شما مصاحبه داشتید؟
بله من ٢ اكتبر مصاحبه داشتم ...ولي چك خوردم?

همه چک خوردید ؟ هر 5 نفر؟
تعداد نفرات كيس ٤ نفر بود كه چك خورديم ولي قطعا به خاطر پدرم بوده...اصلا استرس نداشته باشيد خيلي راحت تر از چيزيه كه تصورتون هست خانوماي جوون كه خيلي راحت كارتشون پيش ميره ,ما ٣ ساعت تو سفارت بوديم حدودا ٦-٧ تا كيس مصاحبه شدن از اون تعداد ٢ خانوم جوون و ٢ خانواده ٣ نفره برگه ي سفيد يك ضرب گرفتن...ريلكس بدون استرس ?
ميشه بگيد براي چهار نفر چقدر تمكن مالي بردين؟

تشکر کنندگان:
(2014-10-07 ساعت 18:03)Melon2015 نوشته:  

واقعا تبريك ميگم خيلي مباركه ...فكر كنم ما با هم بوديم ولي متاسفانه ما چك خورديم ...واسه منم دعا كنيد??

(2014-10-06 ساعت 02:16)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  سلام شما مصاحبه داشتید؟

تعداد نفرات كيس ٤ نفر بود كه چك خورديم ولي قطعا به خاطر پدرم بوده...اصلا استرس نداشته باشيد خيلي راحت تر از چيزيه كه تصورتون هست خانوماي جوون كه خيلي راحت كارتشون پيش ميره ,ما ٣ ساعت تو سفارت بوديم حدودا ٦-٧ تا كيس مصاحبه شدن از اون تعداد ٢ خانوم جوون و ٢ خانواده ٣ نفره برگه ي سفيد يك ضرب گرفتن...ريلكس بدون استرس ?
ميشه بگيد براي چهار نفر چقدر تمكن مالي بردين؟
من يه سفر نامه كوتاه گذاشتم تو تاپيك مربوط بهش...210 تومان البته سند هم بردم ولي نگرفتن.
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
تشکر کنندگان: Melon2015 ، behdadK ، HERMES7

(2014-10-06 ساعت 02:16)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-06 ساعت 02:04)h.mina93 نوشته:  عزيزم من تازه از تركيه برگشتم..هتل سورملي بودم ١ هفته البته ٥ نفر بوديم با تور پرواز ماهان هزينش با بليط ١٧٠٠
هنل خوب و خانوادگيه...٥ ستاره...ولي خيلي به عكساش دل خوش نكنيد ...با تاكسي ٥-٦ دقيقه راه تا مطب و سفارت هست پياده حدود ٣٠ دقيقه...موفق باشيد

سلام شما مصاحبه داشتید؟

سلام تبریک میپم بهتون . امیدوارم تو بقیه مراحل زندگی هم موفق باشین. کلا کارا تون با میدیکال و مصاحبه چن روز طول کشید؟ و کلا واسه بلیط، هتل و بقیه مخارج چقد هزینه کردین؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: r.bazargan ، ofr
(2014-10-07 ساعت 15:18)goliii نوشته:  دوستان سلام یک سوال در قسمت
contact information shit
c/o name همان اسم فردی که ادرسشون رو در آمریکا دادیم هست؟
1-بله......2-ادرس ایمیلتون......3-بله ادرس ا م ر ی ک ا تون....موفق باشید.Wink
تشکر کنندگان:
(2014-10-08 ساعت 12:26)ofr نوشته:  
(2014-10-07 ساعت 15:18)goliii نوشته:  دوستان سلام یک سوال در قسمت
contact information shit
c/o name همان اسم فردی که ادرسشون رو در آمریکا دادیم هست؟
1-بله......2-ادرس ایمیلتون......3-بله ادرس ا م ر ی ک ا تون....موفق باشید.Wink
یه سوالم من از شما دارم بعد از قبولی برای تک تک افراد فرم 260 رو پر کردید؟؟؟فرم 261 چیه؟؟ممنون از توضیحتون
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز آنکارا.لطفا توجه داشته باشید که اگه میخواهید هزینه سفرتون کمتر بشه یا قصد خرید دارین میتونین از هتل های 3 ستاره (مثل اتاپ بلوار که خودم اونجا بودم و کاملا هم راضی بودم) استفاده کنید.هزینه هتل و پروازتون تقریبا 1.5 میلیون میشه با ماهان.ضمنا برای خرید عجله نکنید.با حوصله بگردید میتونید چیزهای خوب و به صرفه خریداری کنید.من به شخصه چند دست کت وشلوار شیک به قیمت 70 لیر خریدم.مراکزی مثل آسیتی . آنکامال.قیمتاشن بد نیست.شبها نیز حراجیها هستن که از ساعت 9 به بعد میان و جنسای خوبی دارن.
تشکر کنندگان: HERMES7 ، r.bazargan ، ofr ، goliii ، Ehsan171 ، hamed shayan ، anita.k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان