کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به تمام دوستان عزیزم Shy
امیدوارم هممون تو این قضیه لاتاری عاقبت به خیر بشیم من یه پیشنهاد دارم برای دوستانی که سفارت خودشون رو انکارا انتخاب کردن اگه هزینه براتون زیاد مهم نیست و به نظر من زیاد هم تاثیر نمیذاره... بعد از مصاحبتون یکی دو روز برین استانبول رو هم ببینید واقعا شهر زیبا و دل نشینیه و دیدنی و برای خرید خیلی خیلی بهتر از انکارا هست حیفه که ادم ترکیه بره ولی شهر استانبول رو نبینه حالا از ما گفتن بودBig Grin موفق باشین.
تشکر کنندگان: aghamilad ، HERMES7 ، behjat ، miyu ، ofr ، goliii ، Ehsan171

سلام
دوستانی که باید مدارک برای انکارا ارسال کنند، باید این فرم رو دانلود کنند و اطلاعاتشون شامل نام آدرس محل سکونت و شماره تلفن های گفته شده و آدرس یو اس و ایمیل را داخلش بنویسند.

این فرم برای دسترسی سریع به دسترسی به شما هستش که اگر سفارت بخواد فوری با شما تماس بگیره بتونه ، مثل تماس هایی که اواخر ویزای 2014 با بعضی ها به صورت تلفنی و ایمیلی داشتن.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: goliii ، storagemeter ، afrand ، m.ghoreishi ، AliReza.Sh
(2014-10-08 ساعت 12:29)ofr نوشته:  
(2014-10-08 ساعت 12:26)ofr نوشته:  
(2014-10-07 ساعت 15:18)goliii نوشته:  دوستان سلام یک سوال در قسمت
contact information shit
برای هر یک از افراد کیس باید پر شود ؟
در قسمت local mailing address
باید همون ادرس محل سکونت پر بشه یا ادرس هتلمون در انکارا
د رقسمت us mailing address
c/o name همان اسم فردی که ادرسشون رو در آمریکا دادیم هست؟
ممنون از راهنمایهاتون به امید ویزای یک ضرب برای همه
1-بله......2-ادرس ایمیلتون......3-بله ادرس ا م ر ی ک ا تون....موفق باشید.Wink
یه سوالم من از شما دارم بعد از قبولی برای تک تک افراد فرم 260 رو پر کردید؟؟؟فرم 261 چیه؟؟ممنون از توضیحتون

ادرس ایمیلو جداگونه خواسته ؟لوکال میلینگ فکر کنم ادرس خونه باشه
فرم 261 هم نمیدونم چیه فرم 260 هم برای تمام افراد باید پر بشه
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-10-08 ساعت 22:14)رضا2015 نوشته:  
سلام
دوستانی که باید مدارک برای انکارا ارسال کنند، باید این فرم رو دانلود کنند و اطلاعاتشون شامل نام آدرس محل سکونت و شماره تلفن های گفته شده و آدرس یو اس و ایمیل را داخلش بنویسند.

این فرم برای دسترسی سریع به دسترسی به شما هستش که اگر سفارت بخواد فوری با شما تماس بگیره بتونه ، مثل تماس هایی که اواخر ویزای 2014 با بعضی ها به صورت تلفنی و ایمیلی داشتن.

موفق باشید.

سلام یک سوال در قسمت
contact information shit
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: aghamilad
دوستان با این اوضاعی که در انکارا هست نکنه سفارت بسته شه ؟چی کار کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-08 ساعت 23:15)goliii نوشته:  دوستان با این اوضاعی که در انکارا هست نکنه سفارت بسته شه ؟چی کار کنیم؟

بابا جنگ که نشده! نهایا اگر مشکلی باشه بهتون ایمیل میدن

نگران نباشید.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: miyu ، goliii
(2014-10-08 ساعت 23:02)goliii نوشته:  
سلام

موفق باشید.

سلام یک سوال در قسمت
contact information sheet

فکر میکنم بله برای هر فرد باید جداگانه پر شود.
ادرس محل سکونت local رو میخواد. بعد راه اندازی سیستم csc دیگه با هتل کاری ندارن!
بله همون شخصی که توی فرم هاتون اسم و ادرسش رو دادین رو باید قید کنید.
c/o name = Care Of name
در مورد شماره تلفن ها دقت کنید شماره ای رو بدید که عوض نشه و مشکلی نداشته باشه که اگر سفارت خواست باهاتون تماس بگیره براحتی متوجه بشوید.
تشکر کنندگان: babak12 ، goliii
(2014-10-09 ساعت 00:16)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-08 ساعت 23:02)goliii نوشته:  
سلام

موفق باشید.

سلام یک سوال در قسمت
contact information sheet

فکر میکنم بله برای هر فرد باید جداگانه پر شود.
ادرس محل سکونت local رو میخواد. بعد راه اندازی سیستم csc دیگه با هتل کاری ندارن!
بله همون شخصی که توی فرم هاتون اسم و ادرسش رو دادین رو باید قید کنید.
c/o name = Care Of name
در مورد شماره تلفن ها دقت کنید شماره ای رو بدید که عوض نشه و مشکلی نداشته باشه که اگر سفارت خواست باهاتون تماس بگیره براحتی متوجه بشوید.

پس لوکال منظور آدرس ایرانه؟
تشکر کنندگان: goliii
من از شلوغ پلوغ شدن تركيه بخاطر مسايل جديد ميترسم، آخه بچه كوچيك دارم Sad
تشکر کنندگان: ofrfar
(2014-10-09 ساعت 07:21)Samia نوشته:  من از شلوغ پلوغ شدن تركيه بخاطر مسايل جديد ميترسم، آخه بچه كوچيك دارم Sad
نترسین هتل رو نزدیک سفارت بگیرید.....و داخل شلوغی حتی الامکان نشین...Rolleyes
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Samia ، goliii
سلام

موفق باشید.
سلام وخسته نباشید به همه ،
و همیطور شما آقا رضا

عرض کنم خدمتتون تویه مدارکی که امسال خواسته و بنا بر همون پنج مرحله که تو سایت سفارت گذاشته شده و این پی دی اف ، نیازی به این فورم نیست چون تویه ثبت نام CSC / www.usvisa-info.com تمامی اطلاعاتی که تو این فورم باید وارد بشه رو ازمون میخواد همچنین تویه فورم ۲۶۰ هم این اطلاعات کاملا وجود دارن و دیگه نیازی نیست این برگه رو پست کنیم .

این چیزیه که بنده میدونم ،حالا دوستان میتونید به اصل محکم کاری رجوع کنید . من که تویه مدارک پستیم نزاشتم .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-10-09 ساعت 14:04)reza.aa نوشته:  
سلام

موفق باشید.
سلام وخسته نباشید به همه ،
و همیطور شما آقا رضا

عرض کنم خدمتتون تویه مدارکی که امسال خواسته و بنا بر همون پنج مرحله که تو سایت سفارت گذاشته شده و این پی دی اف ، نیازی به این فورم نیست چون تویه ثبت نام CSC / www.usvisa-info.com تمامی اطلاعاتی که تو این فورم باید وارد بشه رو ازمون میخواد همچنین تویه فورم ۲۶۰ هم این اطلاعات کاملا وجود دارن و دیگه نیازی نیست این برگه رو پست کنیم .

این چیزیه که بنده میدونم ،حالا دوستان میتونید به اصل محکم کاری رجوع کنید . من که تویه مدارک پستیم نزاشتم .
منم حدس میزنم نمی خواد ولی خوب میدونید که بعضی ها حساس هستند.
گذاشتنش هم ضرری نداره
تشکر کنندگان: ofrfar
(2014-10-09 ساعت 12:25)ofrfar نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 07:21)Samia نوشته:  من از شلوغ پلوغ شدن تركيه بخاطر مسايل جديد ميترسم، آخه بچه كوچيك دارم Sad
نترسین هتل رو نزدیک سفارت بگیرید.....و داخل شلوغی حتی الامکان نشین...Rolleyes
سلام ما الان اینجاییم هیچ خبری هم از شلوغی نیست هوا هم عالیه
هتلمون demonti خوبه تمیزه نو سازه و نزدیک سفارت
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، goliii ، ofrfar ، Samia

اصلا نگران نباشید. ما الان آنکارا هستیم و امروز هم وقت سفارت داشتیم. اوضاع کاملا عادی هست. فقط بعد از ظهر ها چند ساعت پلیس ضد شورش میاد توی خیابون که اگر یه موقع شلوغ شد، جلوش رو بگیرند. ولی ما که هیچ چیزی ندیدیم. چند روز قبل هم که استانبول بودیم اونجا هم وضع کاملا عادی بود. اصلا نگران نباشید.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
تشکر کنندگان: babak12 ، Samia ، ofrfar ، goliii ، m.ghoreishi
ممنون از دوستاني كه جواب دادن. دوست عزيز ميتونين بيشتر از هتل دمونتي بگين؟!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان