کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-09 ساعت 18:45)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 12:25)ofrfar نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 07:21)Samia نوشته:  من از شلوغ پلوغ شدن تركيه بخاطر مسايل جديد ميترسم، آخه بچه كوچيك دارم Sad
نترسین هتل رو نزدیک سفارت بگیرید.....و داخل شلوغی حتی الامکان نشین...Rolleyes
سلام ما الان اینجاییم هیچ خبری هم از شلوغی نیست هوا هم عالیه
هتلمون demonti خوبه تمیزه نو سازه و نزدیک سفارت
ميشه لطف كنيد بگيد هزينه هتل چقدر شد؟
توي توي بوكينگ نوشته اتاقاي هتل دمونتي ٤٥ متره... واقعا اينطور بود؟
تميزيش در حدي هست كه بشه با بچه كوچيك رفت؟
و اينكه با تور رفتيد يا خير ؟

تشکر کنندگان:
(2014-10-10 ساعت 00:56)Melon2015 نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 07:21)Samia نوشته:  من از شلوغ پلوغ شدن تركيه بخاطر مسايل جديد ميترسم، آخه بچه كوچيك دارم Sad

سلام هتل نو ساز و بسیار تمیزه و از لحاظ مکانی هم خیلی خوبه خود هتل کوچکه البته نسبت به ۵ستاره ها اتاق ما چون ۳تخته هستش بزرگ نیست ولی اتاقای دیگرش بزرگترن ما خودمون رزرو کردیم که خیلی مناسب تر از تور در اومذ صبحانه هم خوبه کلا ما هتلو که با بقیه هتلهای۴ستاره مقایسه کردیم از انتخابمون راضی هستیم
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: babak12 ، ofrfar ، Melon2015 ، HERMES7
(2014-10-10 ساعت 02:17)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  

سلام هتل نو ساز و بسیار تمیزه و از لحاظ مکانی هم خیلی خوبه خود هتل کوچکه البته نسبت به ۵ستاره ها اتاق ما چون ۳تخته هستش بزرگ نیست ولی اتاقای دیگرش بزرگترن ما خودمون رزرو کردیم که خیلی مناسب تر از تور در اومذ صبحانه هم خوبه کلا ما هتلو که با بقیه هتلهای۴ستاره مقایسه کردیم از انتخابمون راضی هستیم
ارشان جان عدد بده ، !!!
قیمت ها رو بگو مزنه دستمون بیاد
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: Melon2015
(2014-10-10 ساعت 15:46)reza.aa نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 02:17)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 12:25)ofrfar نوشته:  نترسین هتل رو نزدیک سفارت بگیرید.....و داخل شلوغی حتی الامکان نشین...Rolleyes

ارشان جان عدد بده ، !!!
قیمت ها رو بگو مزنه دستمون بیاد

سلام شبی ۷۰ یورو هتل پرواز۷۴۵۰۰۰ تومان
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: Samia ، babak12 ، Melon2015 ، AliReza.Sh ، MJAVADIAN
ارشان عزيز خيلي كمك مفيدي كردين. باز هم ممنون. پرواز رو هم هر وقت تونستين بفرماييد از كجا گرفتين همه استفاده كنيم. خوش بگذره. به اميد موفقيتتون
تشکر کنندگان: ارشان۲۰۱۵
(2014-10-10 ساعت 21:05)Samia نوشته:  ارشان عزيز خيلي كمك مفيدي كردين. باز هم ممنون. پرواز رو هم هر وقت تونستين بفرماييد از كجا گرفتين همه استفاده كنيم. خوش بگذره. به اميد موفقيتتون
سلام خواهش میکنم نمی دونم می تونم اینجا بنویسم یا نه ما از برسام سیر گرفتیم
تشکر کنندگان:
دوستان من انکارا پارسال 4 بار رفتم
قیمت هتل ها از 100 لیر برای سه ستاره شروع میشه تا 250 لیر 5 ستاره خوب
پرواز هم ارزون ترین تابان هستش و بعد ایران ایر و بعد ماهان و بعد ترکیش .. .
اگر از الان وقت بزارید و نقشه انکارا را مرور کنید نیازی به تور و لیدر ندارید و میتونید راحت و با هزینه پایین کارهاتون رو انجام بدین و اون هزینه رو صرف خرید توی انکارا کنید .

موفق باشید.
تشکر کنندگان: aghamilad ، babak12 ، fa15 ، ofrfar ، Ehsan171 ، miyu ، Melon2015
(2014-10-11 ساعت 10:49)رضا2015 نوشته:  دوستان من انکارا پارسال 4 بار رفتم
اگر از الان وقت بزارید و نقشه انکارا را مرور کنید نیازی به تور و لیدر ندارید و میتونید راحت و با هزینه پایین کارهاتون رو انجام بدین و اون هزینه رو صرف خرید توی انکارا کنید .

موفق باشید.

آقا رضا شدیدا باتون موافقم ،من تمام کارام رو با استفاده از اینترنت انجام دادم و هنوز آنکارا نرفته تمام مسیرهای که باید برم رو فوت آبم ، از ایستگاه اتوبوس تویه فرودگاه گرفته ،تا سفارت و هتل و دکتر ،تازه یه چند جا هم واسه دیدن رو رو نقشه ستاره گذاشتم

گوشی من لومیا هست و سیستم عاملش ویندوز فونه هست ،یه نرم افزار داره به نام هیرمپ ،که واقعا عالیه الان که تویه ایران هم خیلی سفر میکنم کلی ازش استفاده میکنم ،مطمعنم که تویه آنکارا خیلی به کارم میاد ،من هتلم رو با استفاده از نقشه انتخاب کردم

به نظرم اگه برید و واسه یادگیری کار با جی پی اس وقت و هزینه کنید بازم می ارزه.

یه حسی که نقشه و جی پی اس به آدم میده اینه که شما گم نمیشی چون دقیقا میدونی کجایی. همینطور وقتی داری از بالا همه چیز رو میبینی واقعا از استرس ادم کم میکنه.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: ofrfar ، babak12 ، miyu ، laleht ، HERMES7 ، m.ghoreishi ، AliReza.Sh

موفق باشید.
سلام آقا رضا: میتونین از بین هتلهای 3ستاره بین رنج 100 تا 150 لیزه بگین کدوماش بترتیب بهترن؟ همونایی که میگین توی فرعی ها هستن.خیلی ممنون میشم
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: ofrfar
تا آقا رضا جوابتون رو بدند من بگم که ما هتل سه ستاره Etap Bulvar رو گرفتیم و اتاقهاش واقعا از هتل چهار ستاره ای که توی استانبول با قیمت بالاتر گرفته بودیم، تمیزتر و بهتر هست.

اتاق دو تخته نفری 95 هزار تومان (یعنی میشه 190 هزار تومان)
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
تشکر کنندگان: HERMES7 ، AliReza.Sh
واقعیتش من هتل هام دور از سفارت و بلوار اتاتورک بودن. موضوع رو کلی گفتم. از سفر نامه ها می تونید هتل ها رو پیدا کنید.
برای فردا نقشه گوگل انکارا را با یک سری هتل برای دوستان میگذارم تا بهتر نتیجه گیری کنن.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: babak12 ، aghamilad
(2014-10-11 ساعت 22:00)Mehrdad2001 نوشته:  تا آقا رضا جوابتون رو بدند من بگم که ما هتل سه ستاره Etap Bulvar رو گرفتیم و اتاقهاش واقعا از هتل چهار ستاره ای که توی استانبول با قیمت بالاتر گرفته بودیم، تمیزتر و بهتر هست.

اتاق دو تخته نفری 95 هزار تومان (یعنی میشه 190 هزار تومان)

بله کلا هتل های انکارا یه سر و گردن از هتل های استانبول بهترن و قیمتشون هم 10 تا 15 درصد ارزون تره .مثلا هتلی که در استانبول 120 لیر هست، در انکارا تمیز تر و سرویس بهتر و صبحانه مفصل تر 100 لیر میشود.

یه کار بسیار خوب این هست شما قبل از رزرو هتل در ترکیه میتوانید اتاق ها رو ببینید! و حتما این کار را قبل از تحویل اتاق انجام بدهید! البته برای کسانی که با بچه کوچیک یا همسر و بار تشریف میبرند سعی کنند از اینجا هتل خوب را مشخص کرده باشند.
تشکر کنندگان: babak12 ، Mehrdad2001
(2014-10-11 ساعت 20:38)hamed shayan نوشته:  

موفق باشید.
سلام آقا رضا: میتونین از بین هتلهای 3ستاره بین رنج 100 تا 150 لیزه بگین کدوماش بترتیب بهترن؟ همونایی که میگین توی فرعی ها هستن.خیلی ممنون میشم
دوست گرامی
ما هتل dream life بودیم . در حد هتل 4 ستاره بسیار تمیز و عالی اتاق یک تخته شبی 60 دلار . با صبحانه فوق العاده و چایی رایگان در طول روز.
بلوار اتا ترک - خیابان مشروطیت Big Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: aghamilad ، HERMES7

موفق باشید.

توي اين پروازها كه گفتيد، پروازي هست كه بعداز ظهر حركت كنه؟
چه رفت چه برگشت؟؟

تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 04:48)Melon2015 نوشته:  

موفق باشید.

توي اين پروازها كه گفتيد، پروازي هست كه بعداز ظهر حركت كنه؟
چه رفت چه برگشت؟؟

با آژانس ها تماس بگیرید و زمان دقیق پروازی رو بپرسید .البته سایت شرکت ها تابان و ایران ایر و ماهان هم هست.تا انجا که یادمه ایران ایر پرواز هاش بعدظهر هست و تابان ، ماهان پروازش صبح هاست ساعت 9 که 9:45 میرسه! :دی
تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، saboteur ، Melon2015 ، miyu

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان