کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-22 ساعت 00:47)babak12 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 00:31)bahram10 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 10:28)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 05:28)hamid66 نوشته:  سلام اگه ميشه بگيد چه مداركي رو بايد بفرستيم و اينكه كپي از اصل مدرك رو هم بايد بفرستيم؟؟
سلام
تمام ترجمه ها کپی اصل مدرک را به همراه دارند همان کافی است
اما مدارک ارسالی به آنکارا
نامه تمکن مالی
ترجمه عقدنامه
ترجمه کارت پایان خدمت
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
ترجمه شناسنامه
کپی نامه اول. و دوم
نامه ثبت نام در سایت سیس
دوقطعه عکس 5 در 5
و یک فرم که از سایت سفارت دانلود کنید
موفق باشید

سلام راجع به ترجمه عقدنامه و ترجمه کارت پایان خدمت که ندارم پس نباید بفرستم و راجع به نامه اول همونی که موقع فهمیدن برنده شدن دیدم و نامه دوم نامه تاریخ مصاحبه و فرم داخل سایت که باید دانلود شه و پر شه همون سربازی دیگه؟ نامه ثبت نام در سیس چیه!؟
برای 2 مورد اول اگر ندارید که خیر
بله برای نامه اول و دوم درسته
فرم اطلاعات تماس که در اولین پست همین تاپیک هست
دفتر پستی که باید در اون ثبت نام کنید برای گرفتن پاسپورت ویزا خورده
این پست مطالعه بفرمایید

دوست عزیز کی باید در csc ثبت نام کنم؟ لینک ثبت نام کجاست؟ فرم پر شده باید پرینت بگیرم و بفرستم؟
مدرک دیپلم من فنی!!! چیکا کنم؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 01:24)bahram10 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 00:31)bahram10 نوشته:  [quote='مامان خانم' pid='534969' dateline='1407995907']
[quote='hamid66' pid='534895' dateline='1407977915']

سلام راجع به ترجمه عقدنامه و ترجمه کارت پایان خدمت که ندارم پس نباید بفرستم و راجع به نامه اول همونی که موقع فهمیدن برنده شدن دیدم و نامه دوم نامه تاریخ مصاحبه و فرم داخل سایت که باید دانلود شه و پر شه همون سربازی دیگه؟ نامه ثبت نام در سیس چیه!؟
این پست مطالعه بفرمایید

دوست عزیز کی باید در csc ثبت نام کنم؟ لینک ثبت نام کجاست؟ فرم پر شده باید پرینت بگیرم و بفرستم؟
تو پست بالا براتون لیتکش گذاشتم اولین پست در همون تاپیک مطالعه کنید کاملا توضیح داده شده
می تونید بعد از دریاقت نامه دوم ثبت نام کنید و یک دفتر پستی برای گرفتن پاسپورت انتخاب کنید
قبل از ثبت نام پشنهاد می کنم همون تاپیک بخونید تا بهترین دفاتر پستی انتخاب کنید (از تجربیات دوستان استفاده کنید )
من متوجه منظور شما نشدم
در همین تاپیک اولین پست فرم اطلاعات تماس که باید پر کنید و بفرستید
از اینجا
اخرین مدرک تحصیلی شما چیه دیپلم فنی ؟؟؟
شما باید دیپلم 12 ساله به بالا داشته باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 01:32)babak12 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 00:31)bahram10 نوشته:  [quote='مامان خانم' pid='534969' dateline='1407995907']

این پست مطالعه بفرمایید

تو پست بالا براتون لیتکش گذاشتم اولین پست در همون تاپیک مطالعه کنید کاملا توضیح داده شده
می تونید بعد از دریاقت نامه دوم ثبت نام کنید و یک دفتر پستی برای گرفتن پاسپورت انتخاب کنید
قبل از ثبت نام پشنهاد می کنم همون تاپیک بخونید تا بهترین دفاتر پستی انتخاب کنید (از تجربیات دوستان استفاده کنید )
من متوجه منظور شما نشدم
از اینجا

آخرین مدرک من کارشناسی، ولی دیپلم فنی!!
بابت دیپلم مگه نباید ترجمه کنم و بفرستم؟
من دیپلم فنی دارم ولی آخرین مدرک کارشناسی
ریز نمرات هم نیاز است ترجمه کنم و بفرستم؟
گواهی موقت پایان تحصیلات کارشناسی دارم ن دانشنامه، مشکل ساز نیست؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 01:38)bahram10 نوشته:  

این پست مطالعه بفرمایید

من متوجه منظور شما نشدم
از اینجا

ملاک ترجمه اخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوست عزیز
ولی در بعضی موارد افیسر مدرک دیپلم خواسته به نظر من ترجمه کنید مشکلی نداره
اگه قابل ترجمه باشه نه مشکل ساز نیست
اگر قابل ترجمه نیست باید حتما دانشنامه بگیرید
پشنهاد می کنم حتما سفرنامه امسال و سالهای قبل مطالعه بفرمایید به نکات بسیار خوبی دوستان اشاره کردن
و بسیار مفید خواهد بود
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: A_A
(2014-10-22 ساعت 01:43)babak12 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 01:38)bahram10 نوشته:  
(2014-10-22 ساعت 00:47)babak12 نوشته:  برای 2 مورد اول اگر ندارید که خیر
این پست مطالعه بفرمایید

من متوجه منظور شما نشدم
از اینجا

ملاک ترجمه اخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوست عزیز
ولی در بعضی موارد افیسر مدرک دیپلم خواسته به نظر من ترجمه کنید مشکلی نداره
اگه قابل ترجمه باشه نه مشکل ساز نیست
اگر قابل ترجمه نیست باید حتما دانشنامه بگیرید
پشنهاد می کنم حتما سفرنامه امسال و سالهای قبل مطالعه بفرمایید به نکات بسیار خوبی دوستان اشاره کردن
و بسیار مفید خواهد بود

مدرک دیپلم ترجمه کنم و بفرستم، بهم گیر نمیدن چرا دیپلم فنی داری و ویزا بهم ندن؟
هزینه ترجمه و ارسال مدارک چند میشه؟
هزینه رفت و برگشت و مدیکال و سفارت و ... تقریبا چند میلیون میشه؟
تشکر کنندگان:
می تونی نامه معادل پیش دانشگاهی بگیری که فکر نمی کنم نیاز باشه چون اخرین مدرک شما کارشناسی
نگران نباش
باید به دالترجمه مراجعه کنید
ارسال مدارک هم بستگی به پست که ارسال می کنید داره
همین تاپیک بخونید دوستان ی سری اطلاعات در خصوص هزینه ارسال مدارک و هتل گذاشتن مفید خواهد بود
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: saboteur ، bahram10 ، A_A
(2014-10-21 ساعت 21:00)Melon2015 نوشته:  همسرم امروز رفت بانك تا تمكن بگيره بهش گفتند چون حساب مشتركه تنها ٥٠ درصد موجودي را به عنوان تمكن ميده، با اينكه حق برداشت هر كدوممون ١٠٠ درصده. لطفا اينو هم در نظر بگيرين

توي نمكن مينويسه صاحب ٥٠درصد حساب با حق برداشت همه حساب، آخرشم مبلغ كل حساب و مينويسه، پارسيان كه اينطوره
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-10-22 ساعت 08:26)Hagh81 نوشته:  
(2014-10-21 ساعت 21:00)Melon2015 نوشته:  همسرم امروز رفت بانك تا تمكن بگيره بهش گفتند چون حساب مشتركه تنها ٥٠ درصد موجودي را به عنوان تمكن ميده، با اينكه حق برداشت هر كدوممون ١٠٠ درصده. لطفا اينو هم در نظر بگيرين

توي نمكن مينويسه صاحب ٥٠درصد حساب با حق برداشت همه حساب، آخرشم مبلغ كل حساب و مينويسه، پارسيان كه اينطوره

دوست عزيز كدوم بانك اينو گفته من و همسرم حساب مشترك پارسيان داريم هميشه تمام مبلغ رو مينويسه و
ميگه joint bank account
حق نداره نصف موجودى رو گزارش كنه
اينو ١٠٠٪ مطمئن هستم چون من هر سال يا رفتم uk يا كشور هاى شنگن و واسه ويزا هميشه تمكن بردم اصلا همچين چيزى نشنيده بودم
حتما پيگيري كنين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: babak12 ، Melon2015 ، rbrb-2015 ، AliReza.Sh
[quote='رضا2015' pid='557858' dateline='1413611727']
[quote='1352ghazal' pid='557856' dateline='1413610901']

سلام 1352ghazal , آیا راهی برای برگشتن به ایران بدون پاسپورت وجود داره که شما نوشتید در صورت ویزای یک ضرب شوهرم میمو نه تا پاسپورت ها رو بگیره و خودم برمیگردم ایران؟
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 10:29)babak12 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 10:25)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 10:11)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی
سلام
بله پاسپورت ها رو اخر مصاحبه بهتون میدن اگر کلیرنس بخورید.کپی پاسپورت ها همراهتون باشه .
اگر یه ضرب بگیرید و پاس هاتون رو نگه دارن بله ایشون میتونه بره پست ptt و مدارک رو بگیرن.
بانک ملت رو نمیدونم ولی باید باز باشه از سایت بانک ملت جویا شوید یا از 118 شماره بانک رو پیدا کنید و بپرسید.

بله دوست عزيز تمام بانكهاي فرودگاه كه وظيفه خدمات رساني دارن 24 ساعت بازن
چه براي گرفتن 300 دلار چه براي كارهاي جاري
سلام 1352ghazal ,
آیا راهی برای برگشتن به ایران، بدون پاسپورت وجود داره ، که شما نوشتید در صورت ویزای یک ضرب ، همسرم میمونه تا پاسپورت ها رو بگیره و خودم برمیگردم ایران؟
تشکر کنندگان:
دوست عزيز
فكر نمي كنم راهي باشه كه شما بدون پاسپورت به ايران برگرديد
شما بايد حتما مدرك شناسايي بين المللي داشته باشيد براي احراز هويت خروج يا وارد شدن به هر كشوري
................
اگر ويزا يكضرب گرفتيد 1 نفر مي تونه مراجعه كنه به دفاتر پستي انتخاب شده با مدرك شناسايي(كپي پاسپورت اعضاي خانواده) براي گرفتن پاسپورتها
و اگر هم كليرنس بخوريد كه پاسپورتها در اخر مصاحبه به شما تحويل ميدن
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان:
(2014-10-21 ساعت 16:25)Hagh81 نوشته:  سلام به دوستان، در مورد دي اچ ال ، تلفني كه پرسيدم گفتن سه روزه ميرسه ولي وقتي رفتم تحويل بدم مسوولش گفت اپراتورمون اشتباه كره چهار روز كاري طول ميكشه، حواستون باشه دقيقه نودي نفرستين، در مورد تمكن، بانك پارسيان بعضي از شعب ارزيش ٢٤ ساعت طول ميدن كه تمكن بدن، منو كه با هزار تا خواهش بازم يه صبح تا ظهر معطل يه پرينت تمكن كردن. گفتم اين مسايلي كه امروز صبح تا عصر وقتمو گرفت باهاتون در ميون بذارم.

برای تمکن بانک پارسیان بهترین جا شعبه ی ارزی مرکزی -خ عباس آباد- تقاطع میدون تختی- طبقه ی بالاشه- 10 دقیقه ای کارتون رو راه میندازن. سربرگ رنگی و ژیگول میگول با مهر برجسته. فقط حواستون باشه گردش جدا اگه می گیرین اونم مینویسه کنار موجودی که بهش بگین پاک کنه. من یه نسخه گردش گرفتم محض احتیاط همراهم باشه. ولی چون اینو تو نامه ی اصلی آورده بود مجبور شدم 2 تا موجودی خالی جدا بگیرم با کارمزد هزار تومن دونه ای Big Grin
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان: rbrb-2015
حساب امروز رو میده یا واسه آخر وقت دیروز رو؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان:
تو شهرستان ما تمكن رو يك كاغذ a4نشون داد گفت تو اين بصورت نامه البته لاتين ، نامه زده ميشه برا جايي كه ميخواهين!!! در صورتي كه من همش دارم ميشنوم پرينت از تمكن مالي. فرقي بين نامه و پرينت هست؟!
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 17:27)Samia نوشته:  تو شهرستان ما تمكن رو يك كاغذ a4نشون داد گفت تو اين بصورت نامه البته لاتين ، نامه زده ميشه برا جايي كه ميخواهين!!! در صورتي كه من همش دارم ميشنوم پرينت از تمكن مالي. فرقي بين نامه و پرينت هست؟!

نگران نباش دوست عزیز
منظور همون نامست
که باید با سربرگ همون بانک شما باشه
نمونه نامه تمکن مالی
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Samia ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان