موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-03 ساعت 21:13)masouleh نوشته: (2014-12-03 ساعت 20:16)reza-alavi نوشته: سلام دوستان
ما در ماه ژانويه در آنكارا مصاحبه داريم، من تمامي مدارك لازم رو آماده كردم و با توجه به مطالعه تمامي تاپيكهاي مرتبط، مراحل بعدي كار رو هم تقريبا ميدونم، از قبيل ثبت نام توي CSC و گرفتن وقت دكتر اونگان حداقل يك ماه قبل از مراجعه و گرفتن بليط و هتل و ارز و ارسال مدارك به سفارت و ... ولي مشكلي كه دارم اينه كه ترتيب مراحل رو نميدونم. چون همگي ميدونيم كه بعضي از مراحل پيش نياز بعضي مراحل ديگه هستند، و براي ثبت نام در برخي مراحل، اطلاعات ثبت نام در برخي مراحل ديگه لازمه. ميخواستم يه نفر كه اطلاع داره راهنمايي كنه و مراحل رو به صورت گام به گام عنوان كنه.
يك دنيا سپاس
سلام کیس چند نفره برای CSC جدا ثبت نام کنید چون تو ایمیل برای من به اینصورت اومد که اصلاح کردیم
در ضمن بقیه رو هم که دوستان زحمت کشیدن
ممنون از توضيحتون، ولي من متوجه نميشم. مگه براي ثبت نام در CSC اول كيس اصلي رو وارد نميكنيم و بعد ساير نفرات كيس رو به همون فرد اضافه كنيم؟
من تاپيكهاي مختلف رو كه خوندم اينجوري دستگيرم شد.
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد.
سپاس
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز رفتم برای ژانویه بلیط گرفتم برای 4 نفر شد تقریباً 2،700،000 از این نسوختم اما از اینکه برای 4 نفر باید 300،000 تومن بدم بابت عوارض خروج سختمشده
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه زمان مصاحبه چقدر طول می کشه؟
می خوام بلیط برگشت بگیرم نمیدونم عصر بگیرم یا ظهر ؟
زمان مصاحبه من رو 7:30 صبح گفتن تا ساعت 12 نوبتم میرسه دیگه؟
لطفا کسی میدونه بگه
سپاس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-03 ساعت 20:30)رضا2015 نوشته: (2014-12-03 ساعت 20:16)reza-alavi نوشته: سلام دوستان
ما در ماه ژانويه در آنكارا مصاحبه داريم، من تمامي مدارك لازم رو آماده كردم و با توجه به مطالعه تمامي تاپيكهاي مرتبط، مراحل بعدي كار رو هم تقريبا ميدونم، از قبيل ثبت نام توي CSC و گرفتن وقت دكتر اونگان حداقل يك ماه قبل از مراجعه و گرفتن بليط و هتل و ارز و ارسال مدارك به سفارت و ... ولي مشكلي كه دارم اينه كه ترتيب مراحل رو نميدونم. چون همگي ميدونيم كه بعضي از مراحل پيش نياز بعضي مراحل ديگه هستند، و براي ثبت نام در برخي مراحل، اطلاعات ثبت نام در برخي مراحل ديگه لازمه. ميخواستم يه نفر كه اطلاع داره راهنمايي كنه و مراحل رو به صورت گام به گام عنوان كنه.
يك دنيا سپاس
پیشنهاد میکنم سفرنامه ها رو بخونید دستتون میاد کار ها
1-واکسن و کارت واکسن
2-ترجمه مدارک
3-نامه تمکن مالی یک ماه قبل مصاحبه
4-ارسال مدارک 25 روز قبل از مصاحبه شامل لیست مشخص شده
5- بلیط و هتل 3 روز قبل از مصاحبه
6-وقت دکتر و عکس پرسنلی سفارت
7 -پرواز.......
باسلام و با اجازه ترتیب مراحل رو تصحیح میکنم
حدود یک ماه قبل از مصاحبه باید مدارک زیر را به سفارت آنکارا بفرستی
تمکن مالی -اصل ترجمه ها (شناسنامه-کارت ملی-دیپلم-پیش دانشگاهی ویا آخرین مدرک تحصیلی-کارت خدمت)- پرینت نامه دوم-فرم ثبت نامcsc-کپی از صفحه پاسپورت-عکس--
اکنون شما باید بلیط هواپیما بگیری سه روز قبل از مدیکال (معاینات پزشکی )سپس نوبت دکتر-مراجعه به بانک برای پرداخت مبلغ ارز مسافرتی --روز مصاحبه اصل تمامی مدارک رو همراه خودت میبری سفارت شاد باشی دوستان اگه نکته ای رو فراموش کردم لطفا اضافه کنید
موقع
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-04 ساعت 10:48)visa2015 نوشته: (2014-12-04 ساعت 10:23)visa2015 نوشته: (2014-12-03 ساعت 23:33)masouleh نوشته: (2014-12-03 ساعت 23:21)visa2015 نوشته: سلام
کسی میدونه زمان مصاحبه چقدر طول می کشه؟
می خوام بلیط برگشت بگیرم نمیدونم عصر بگیرم یا ظهر ؟
زمان مصاحبه من رو 7:30 صبح گفتن تا ساعت 12 نوبتم میرسه دیگه؟
لطفا کسی میدونه بگه
سپاس
دوست عزیز شما مثل اینکه خودت AP زدی برا خودت نمیخوای ویزا یک ضرب بگیری
اگه AP بخوری پاسپورت دستت و الا باید پاسورت رو بهشون تحویل میدی ویزا بزنن که تا یکهفته زمان میبره
احتمال زیاد ap بخورم کارمند دولتم. و نمیتونم بیش از یک هفته مرخصی داشته باشم. یعنی راهی نداره؟
توی پستی خوندم تو ویزای یکضرب اگه کپی پاسپورت بدم پاسپورت رو به خودم میدن. اینجوری میشه برگشت. بعدا ویزا رو میگیرم.
این حرف صحت داره؟
سلام دوست عزیز کپی پاسپورت چه به درد سفارت میخوره اگه بخوان ویزای یکضرب بزنن حتما پاسپورت رو میخوان در ضمن فکر نکنم کارت تو ایران آنقدر مهم باشه که ویزای آمریکا را تو اولویت دوم قرار میدی یک روز دیر تر بری سر کار اتفاقی نمیفته سعی کن تمرکزت رو مصاحبه ات باشه شاد باشی
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من مدارکم را به آنکارا ارسال کردم و جمعه هفته پیش رسید دستشون و یک ایمیل زدم ه آیا مدارکم رسیده یا نه که امروز اینا به من جواب دادند
We have not reviewed your documents yet. They will soon will reviewed and you will be notified of the missing documents thru this email address.
میشه یکی دقیقا بگه منظورش چیه من سه شنبه هم پرواز دارم و خیلی نگرانم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما