کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-12-05 ساعت 16:39)aghamilad نوشته:  سلام بچه ها من مدارکم را به آنکارا ارسال کردم و جمعه هفته پیش رسید دستشون و یک ایمیل زدم ه آیا مدارکم رسیده یا نه که امروز اینا به من جواب دادند
We have not reviewed your documents yet. They will soon will reviewed and you will be notified of the missing documents thru this email address.
میشه یکی دقیقا بگه منظورش چیه من سه شنبه هم پرواز دارم و خیلی نگرانم

نگران نباشید ، نگفته که نرسیده ، میگه مدراک هنوز برسی نشده ،به زودی برسی میکنیم و جوابش رو واستون ایمیل میکنیم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: aghamilad ، HERMES7 ، miyu
لطفا کسانی که تعداد نفرات کیس شون بیش از دو نفر هست و مصاحبه رفتند جواب بدند
چند تا سوال که جواب های متناقض داده شده و لاز م هست کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
1-مدارک اعضا خانوادمو در پاکت های جداگانه بزارم یا همه رو با هم در یک پاکت ارسال کنم
2- در صورت ضرورت جداگانه بودن پاکت های اعضا یک خانواده میتونم ترجمه سند ازدواج رو کپی کنم و اصلشو در یک پاکت وکپی رو در پاکت همسرم بزارم؟به عبارت دیگه اصل بودن هر دو ترجمه سند ازدواج چقر مهمه
3- نامه تمکن رو تو پاکت فرزند وهمسر نیز باید بگذارم یا نیازی نیست.
4-اگر مقدار عمده تمکن تو حساب همسرم که برنده اصلی نیست باشه آیا مشکل سازه ؟Smile
تشکر کنندگان: sunn789
(2014-12-03 ساعت 22:38)sunn789 نوشته:  من امروز رفتم برای ژانویه بلیط گرفتم برای 4 نفر شد تقریباً 2،700،000 از این نسوختم اما از اینکه برای 4 نفر باید 300،000 تومن بدم بابت عوارض خروج سختمشده

هرکه بامش بیش برفش بیشتر.داداش تازه اول راهه بری پیش اونگان و اب مقطرهاش و 330 دلار برای هر نفر سفارتو و بعدش قبو لیو و بلیط امریکا برای هر نفر پنج میلیونو وتازه تو امریکا به چهار نفر خونه زیر دو خواب نمیدنو و بیمه برای چهار نفرو وووووو یعنی شیرین ماهی باید5000 دلار برایه یک زندگی خیلی معمولی بزاری کنار.Wink "سختمشده" !!!!!
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: goliii ، miyu ، vahidbaq
(2014-12-05 ساعت 21:03)powermohsen نوشته:  لطفا کسانی که تعداد نفرات کیس شون بیش از دو نفر هست و مصاحبه رفتند جواب بدند
چند تا سوال که جواب های متناقض داده شده و لاز م هست کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
1-مدارک اعضا خانوادمو در پاکت های جداگانه بزارم یا همه رو با هم در یک پاکت ارسال کنم
2- در صورت ضرورت جداگانه بودن پاکت های اعضا یک خانواده میتونم ترجمه سند ازدواج رو کپی کنم و اصلشو در یک پاکت وکپی رو در پاکت همسرم بزارم؟به عبارت دیگه اصل بودن هر دو ترجمه سند ازدواج چقر مهمه
4-اگر مقدار عمده تمکن تو حساب همسرم که برنده اصلی نیست باشه آیا مشکل سازه ؟Smile

دوست عزيز شما فقط مدارك خواسته شده رو اماده و با هم پست كنيد نياز نيست بصورت جدا بفرستيد، نامه تمكن هم به گفته ى دوستان قديمى مهاجرسرا مشكلى نداره كه در حساب شما و همسرتان باشد فقط از هر دو حسابتان نامه موجودى تهيه كنيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: powermohsen
(2014-12-05 ساعت 21:03)powermohsen نوشته:  لطفا کسانی که تعداد نفرات کیس شون بیش از دو نفر هست و مصاحبه رفتند جواب بدند

من مدارك هر نفر رو به هم سنجاق كردم و لاي كاور گذاشتم، كه زياد قاطي نباشه ولي همه رو باهم dhl كردم، زير نيم كيلو باشه، تعرفش تغيير نميكنه.
اصل بودن ترجمه سند ازدواج مهمه اگه دوتا نباشه نقص ميخوريد. يعني كلا جزو مداركي مه ارسال ميكنيد دوتا ترجمه سند ازدواج باشه، نه اينكه براي هر نفر كيس دوتا..نامه تمكن يكي باشه كافيه.من براي خودم و كپي تمكن رو گذاشتم و مشكلي نبود. و جواب سوال اخر رو هم نميدونم..

تشکر کنندگان: powermohsen
(2014-12-04 ساعت 10:48)visa2015 نوشته:  
(2014-12-04 ساعت 10:23)visa2015 نوشته:  
(2014-12-03 ساعت 23:33)masouleh نوشته:  
(2014-12-03 ساعت 23:21)visa2015 نوشته:  سلام

کسی میدونه زمان مصاحبه چقدر طول می کشه؟
می خوام بلیط برگشت بگیرم نمیدونم عصر بگیرم یا ظهر ؟
زمان مصاحبه من رو 7:30 صبح گفتن تا ساعت 12 نوبتم میرسه دیگه؟
لطفا کسی میدونه بگه
سپاس
دوست عزیز شما مثل اینکه خودت AP زدی برا خودت نمیخوای ویزا یک ضرب بگیری
اگه AP بخوری پاسپورت دستت و الا باید پاسورت رو بهشون تحویل میدی ویزا بزنن که تا یکهفته زمان میبره

احتمال زیاد ap بخورم کارمند دولتم. و نمیتونم بیش از یک هفته مرخصی داشته باشم. یعنی راهی نداره؟

توی پستی خوندم تو ویزای یکضرب اگه کپی پاسپورت بدم پاسپورت رو به خودم میدن. اینجوری میشه برگشت. بعدا ویزا رو میگیرم.
این حرف صحت داره؟

اصلا اين حرف درست نيست. اصل پاس پورتو ميگيرن كه توش ويزا بزنند و دو روز براي من طول كشيد كه پاس پورتم رو فرستادند دفتر پستي. و ايميل زدند كه برو پاسپورتتو از ptt بگير... ماهان بليط سيستمي نداره و براي تغيير زمان پرواز ١٠٠ دلار ميگيره

تشکر کنندگان: anahita 62
(2014-12-06 ساعت 09:51)Melon2015 نوشته:  اصلا اين حرف درست نيست. اصل پاس پورتو ميگيرن كه توش ويزا بزنند و دو روز براي من طول كشيد كه پاس پورتم رو فرستادند دفتر پستي. و ايميل زدند كه برو پاسپورتتو از ptt بگير... ماهان بليط سيستمي نداره و براي تغيير زمان پرواز ١٠٠ دلار ميگيره

100$ ؟!؟!؟ دوست من که با هم آنکارا بودیم جلو رو خودم با 21 دلار عوض کرد.
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان: m.mehrjoo ، R-AL
ما فردا صبح پرواز داریم
مسلمایک ضرب نیستیم چون سربازی اونم تو سپاه دارم
به هر حال به امید کلییرنس کوتاه....
فعلا بای
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: babak12 ، aghamilad ، hilda60 ، behjat ، HERMES7 ، afrand ، rbrb-2015 ، R-AL ، m.ghoreishi ، kimfar
(2014-12-05 ساعت 21:43)shahin2737 نوشته:  
(2014-12-03 ساعت 22:38)sunn789 نوشته:  من امروز رفتم برای ژانویه بلیط گرفتم برای 4 نفر شد تقریباً 2،700،000 از این نسوختم اما از اینکه برای 4 نفر باید 300،000 تومن بدم بابت عوارض خروج سختمشده

هرکه بامش بیش برفش بیشتر.داداش تازه اول راهه بری پیش اونگان و اب مقطرهاش و 330 دلار برای هر نفر سفارتو و بعدش قبو لیو و بلیط آمریکا برای هر نفر پنج میلیونو وتازه تو آمریکا به چهار نفر خونه زیر دو خواب نمیدنو و بیمه برای چهار نفرو وووووو یعنی شیرین ماهی باید5000 دلار برایه یک زندگی خیلی معمولی بزاری کنار.Wink "سختمشده" !!!!!

حالا چه نيازي هس شما نگرانش كنين؟! نه تنها براي ايشون، چنين دادن چنين هزينه هايي براي اكثر ما سخت هست. و حرف ايشون اصلا چيز ديگه اي بود.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، Mahboy
سلام بچهها میخواستم بدونم حتما از طرف سفرت ایمیل میاد؟ واسه یاداوری تاریخ مصاحبه؟ و حتما میگن فلان مدارک را با خودتون بیارید منظورم اینه که ایا به کسی گفتن که فقط اصل مدارک را بیار و مدارک ارسالی کمل هست ؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:
(2014-12-07 ساعت 19:56)aghamilad نوشته:  سلام بچهها میخواستم بدونم حتما از طرف سفرت ایمیل میاد؟ واسه یاداوری تاریخ مصاحبه؟ و حتما میگن فلان مدارک را با خودتون بیارید منظورم اینه که ایا به کسی گفتن که فقط اصل مدارک را بیار و مدارک ارسالی کمل هست ؟
سلام دوست عزیز احتمال اینکه سفارت ایمیل بده 50 <50 است شاید ایمیل بده اگر برای تایید رسیدن مدارکتون بهشون ایمیل زدید و اونها هم جواب دادن شاید ایمیل بعدی هم واستون بیاد واسه ما اینطوری بود ولی یکی از هم هتلیهای ما کهیک ضرب هم گرفت هیچ ایمیلی دریافت نکرده بود
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: aghamilad
سلام دوستان
ما امروز بليتها رو از هواپيمايي ايران اير گرفتيم. به دوستاني كه تاريخ مصاحبشون رو ميدونن توصيه ميكنم در اولين فرصت بليت تهيه كنن، چون هر چي به تاريخ پرواز نزديكتر بشيم بليتهاي كلاسهاي ارزونتر پر ميشه و ناچار ميشيم بليت همون پرواز رو با قيمت بيشتري تهيه كنيم، و همونطور كه ميدونين اين پول اضافه تاثير چنداني در سرويس دهي هم نداره و فقط ناچاريم اين پول رو از جيب مبارك بيرون بريزيم.
بنده دو روز پيش از دفتر ايران اير (نه آژانسها) واسه ژانويه قيمت گرفتم ٧١٧١٠٠ تومان و امروز كه رفتم بليت بگيرم ناچار شدم ٧٦٨١٠٠ تومان پرداخت كنم، چون اون كلاس ارزونترش پر شده بود، يعني ١٠٠٠٠٠ تومان اضافه و بدون هيچ سرويس خاصي!
علاوه بر اين ما هنوز هتل رو رزرو نكرديم، اگه كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه كه از كجا ميتونم با كمترين هزينه اضافه هتل بگيرم ممنون ميشم. هتلهاي انتخابي ما "اتاپ بلوار" و "سگمن" هست. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
به اميد موفقيت همه عزيزان
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: goliii
دوستان كسي در مورد هتل "متروپل" اطلاعي داره؟ ممنون ميشم اگر كسي اطلاع داره از نظر فاصله تا سفارت و تميزي هتل و قيمت يه اتاق دو تخته توضيح بده.
سپاس
تشکر کنندگان:
من امروز هتل سورمالی را برای ماه ژانویه رزرو کردم 5 ستاره است و 10 دقیقه تا میدان کیزلای فاصله داره ،بچه هایی که پارسال این هتل رفته بودند خیلی ازش تعریف میکردند خود آژانس هم میگفت هتل خیلی عالیه شبی 80 دلار بهم داد
تشکر کنندگان: kimfar
(2014-12-10 ساعت 19:39)iman2 نوشته:  من امروز هتل سورمالی را برای ماه ژانویه رزرو کردم 5 ستاره است و 10 دقیقه تا میدان کیزلای فاصله داره ،بچه هایی که پارسال این هتل رفته بودند خیلی ازش تعریف میکردند خود آژانس هم میگفت هتل خیلی عالیه شبی 80 دلار بهم داد

ميشه بگيد از كدوم آژانس گرفتيد؟
اگر اينجا جنبه تبليغ پيدا ميكنه و نميتونيد بگيد، ممنون ميشم پيام خصوصي بذاريد.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان