کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بچه ها من الان انکارام و امروز رفتم مطب دکتر و کاراما انجام دادم و ابشالله دوشنبه هم مصاحبه دارم واسم دعا کنید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: behjat ، rbrb-2015 ، goliii ، HERMES7 ، mfte.teacher ، ارشان۲۰۱۵ ، miyu ، rezasadeghi
(2014-12-10 ساعت 19:39)iman2 نوشته:  من امروز هتل سورمالی را برای ماه ژانویه رزرو کردم 5 ستاره است و 10 دقیقه تا میدان کیزلای فاصله داره ،بچه هایی که پارسال این هتل رفته بودند خیلی ازش تعریف میکردند خود آژانس هم میگفت هتل خیلی عالیه شبی 80 دلار بهم داد

سلام ميشه بگید برای چند نفر شبی 80 دلار
تشکر کنندگان:
(2014-12-10 ساعت 19:39)iman2 نوشته:  من امروز هتل سورمالی را برای ماه ژانویه رزرو کردم 5 ستاره است و 10 دقیقه تا میدان کیزلای فاصله داره ،بچه هایی که پارسال این هتل رفته بودند خیلی ازش تعریف میکردند خود آژانس هم میگفت هتل خیلی عالیه شبی 80 دلار بهم داد

سلام میشه بگید برای چند نفر شبی 80 دلار
تشکر کنندگان: HERMES7
سلام
از بین دوستان کسی برای ۶ ژانویه مصاحبه داره؟
من ۲ ژانویه با پرواز ماهان میرم انکارا
هواپیما گرفتم اما هتل رو هنوز نه...
به نظرتون همون اینترنتی هتل رو خودم رزرو کنم یا از اژانسها بخوام...
تشکر کنندگان: key15
سلام دوستان

پيشنهاد من براي دوستاني كه احتمال مي دهند ويزاي يكضرب بگيرند اينه كه حتما بيليط برگشتشون رو اوپن بگيرند .چون ما بيليط رو سيستمي خريده بوديم بعد از گرفتن ويزا , برگشت رو لغو كرديم (پرواز سيستمي ماهان) زمان لغو از سيستم هيچ آلارم يا پيغامي مبني بر اينكه پولتون سوخت ميشه داده نشد بعدش كه پيگير شديم به ما گفته شد كه پولتون سوخت شد .در ثاني بيليط برگشت از انكارا بسيار گرانتر از تهران تهيه ميشه لطفا حواستون حمع باشه كه خداي نكرده نگراني براتون پيش نيايد . با آرزوي موفقيت براي همه Smile
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m.ghoreishi ، behjat ، miyu ، Mahboy ، hamed shayan ، goliii ، R-AL
(2014-12-11 ساعت 23:15)aghamilad نوشته:  سلام بچه ها من الان انکارام و امروز رفتم مطب دکتر و کاراما انجام دادم و ابشالله دوشنبه هم مصاحبه دارم واسم دعا کنید

امیدوارم شما و من و بقیه دوستان سال خوبمون باشه و ویزای یه ضرب بگیریم. نهایتش اگه ap خوردیم دو ماه- نهایتش سه ماهه کلیر بشیم. اما فعلا به یک ضب فقط فکر کن..
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ofrfar ، m.ghoreishi ، aghamilad ، goliii
(2014-12-12 ساعت 23:38)maria304 نوشته:  سلام
از بین دوستان کسی برای ۶ ژانویه مصاحبه داره؟
من ۲ ژانویه با پرواز ماهان میرم انکارا
هواپیما گرفتم اما هتل رو هنوز نه...
به نظرتون همون اینترنتی هتل رو خودم رزرو کنم یا از اژانسها بخوام...
سلام . میتونید از طریق شماره وایبر که براتون پیام خصوصی میذارم از خود آنکارا توسط یک آژانس درستکار هتلهای همونجا رو رزرو کنید . مزیتش اینه که اگه خواستید تعداد شبها رو پس و پیش یا کم و زیاد کنید راحتتر از آژانسهای داخل براتون انجام میشه.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

امروز مدارکم رو با dhlفرستادم و روز مصاحبه ام 5 ژانویه است. البته من کپی ترجمه ها رو فرستادم و اصل مدارک و اصل ترجمه ها رو با خودم میبرم. اشکالی نداره که؟

از دوستان میدونن چه عکس هایی ریجت میشن؟ حتما باید گوش ها دیده بشن؟ اخه خود سایتش اینو نگفته؟؟!!!
تشکر کنندگان:
(2014-12-16 ساعت 00:08)visa2015 نوشته:  سلام دوستان

امروز مدارکم رو با dhlفرستادم و روز مصاحبه ام 5 ژانویه است. البته من کپی ترجمه ها رو فرستادم و اصل مدارک و اصل ترجمه ها رو با خودم میبرم. اشکالی نداره که؟

از دوستان میدونن چه عکس هایی ریجت میشن؟ حتما باید گوش ها دیده بشن؟ اخه خود سایتش اینو نگفته؟؟!!!

نه نه نه!!!
سریع اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو بفرستید !!!اصل مدارک و کپی ترجمه ها روز مصاحبه!!
اگه می تونید با دی اچ ال هماهنگ کنید که بسته اتون برگرده!!!
سریع پیگیر باشید!!!!
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، Mahboy ، Samia
سلام آقای رضا 2015 ما بعد از مصاحبه پاسپورتامون رو عوض کردیم الان هممنتظر هستیم تا جواب کلیر شدن ما بیاد ایا باید به جایی اعلام کنیم که پاسپورتمون رو عوض کردیم اگر اره به کجا ؟ضمنا تو سفارت از عکس من ایراد گرفتن دوباره رفتمعکس گرفتم نشون دادم قبول کردن اما عکس جدید رو ازم نگرفتن اونو باید چی کار کنم ؟ضمنا برنده اصلی همسرم که کلیرنس خورده.
تشکر کنندگان:
(2014-12-16 ساعت 10:09)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بعد از مصاحبه پاسپورتامون رو عوض کردیم الان هممنتظر هستیم تا جواب کلیر شدن ما بیاد ایا باید به جایی اعلام کنیم که پاسپورتمون رو عوض کردیم اگر اره به کجا ؟ضمنا تو سفارت از عکس من ایراد گرفتن دوباره رفتمعکس گرفتم نشون دادم قبول کردن اما عکس جدید رو ازم نگرفتن اونو باید چی کار کنم ؟ضمنا برنده اصلی همسرم که کلیرنس خورده.

سلام
نه نیازی به اعلام ندارید.صبر کنید انشاله زمان کلیر با پاس جدید برید سفارت .
عکس جدیدتون رو احتمالا اسکن کردن ولی خوب برای سفر بعدی همراهتون باشه.
اگر در حین پروسه نقص مدرک ببین براتون ایمیل میزنن.

لطفا امضاتون رو هم کامل کنید.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: Mahboy
(2014-12-15 ساعت 12:48)sami_rg نوشته:  سلام دوستان

پيشنهاد من براي دوستاني كه احتمال مي دهند ويزاي يكضرب بگيرند اينه كه حتما بيليط برگشتشون رو اوپن بگيرند .چون ما بيليط رو سيستمي خريده بوديم بعد از گرفتن ويزا , برگشت رو لغو كرديم (پرواز سيستمي ماهان) زمان لغو از سيستم هيچ آلارم يا پيغامي مبني بر اينكه پولتون سوخت ميشه داده نشد بعدش كه پيگير شديم به ما گفته شد كه پولتون سوخت شد .در ثاني بيليط برگشت از انكارا بسيار گرانتر از تهران تهيه ميشه لطفا حواستون حمع باشه كه خداي نكرده نگراني براتون پيش نيايد . با آرزوي موفقيت براي همه Smile

من متوجه نشدم چطور بليط شما سيستمي بوده و سوخت شده؟!! Sad
زير خود بليط ماهان (البته بليط سيستمي نه چارتري) توضيح داده كه هزينه تغيير زمان بليط و شرايطش چطوريه ولي كل بليط كه ديگه سوخت نميشه.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:
من در عجبم زه دوستانی که حتی امضاشون رو یه نقطه هم توش نمیزارن و انتظار دارن ما از علوم غیب نگریمون استفاده کنیم ببینیم که آیا در هفت آسمان طالع چیزی برای آیندشون نوشته شده یا نه

باور کنید اسفاده از علوم غیبیه انرژی زیادی میبره و با این اوضاع اینترانت باید دروازهای سفر در کهکشان پراکسی رو باز کرد تا کمی به ش دست رسی پیدا کنیم.

با این همه سختی ازتون عاجزانه التماس میکنم کمی از اطلاعات گرانبهاتون رو در امضا مبارکتون وارد کنید تا این جادوگر پیر بتونه از رووش تقلبیه کنه و هجی مجی لا ترجی جواب سوالاتتون رو بده

باور کنید از این عدد ۲*** نمیشه جاسوسای سیا به اطلاعت گران شما رخنه کنن ،
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Mahboy ، HERMES7 ، miyu ، goliii ، R-AL ، AliReza.Sh
(2014-12-16 ساعت 15:08)reza.aa نوشته:  من در عجبم زه دوستانی که حتی امضاشون رو یه نقطه هم توش نمیزارن و انتظار دارن ما از علوم غیب نگریمون استفاده کنیم ببینیم که آیا در هفت آسمان طالع چیزی برای آیندشون نوشته شده یا نه

باور کنید اسفاده از علوم غیبیه انرژی زیادی میبره و با این اوضاع اینترانت باید دروازهای سفر در کهکشان پراکسی رو باز کرد تا کمی به ش دست رسی پیدا کنیم.

با این همه سختی ازتون عاجزانه التماس میکنم کمی از اطلاعات گرانبهاتون رو در امضا مبارکتون وارد کنید تا این جادوگر پیر بتونه از رووش تقلبیه کنه و هجی مجی لا ترجی جواب سوالاتتون رو بده

باور کنید از این عدد ۲*** نمیشه جاسوسای سیا به اطلاعت گران شما رخنه کنن ،

والا با اين نوناشون Smile Smile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: reza.aa ، goliii
سلام دوستان
من روز دوشنبه پاسپورت ها رو تحویل سفارت دادم امروز چهارشنبه است اما هنوز تو سایت usvisa-info می نویسه
There is no information on the courier Waybill Number at this time

دوستانی که تجربه دارن، این طبیعیه؟
بعد چند روز waybill number می خوره و چقدر بعد از اینکه شماره خورد، میشه رفت پاسپورت ها رو از ptt گرفت؟

به کمک فوری دوستان نیاز دارم، برای امروز بلیط داشتم اما با لین توصیف باید تاریخش رو تغییر بدم. نمی دونم به چه تاریخی؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان