موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من الان انکارام و امروز رفتم مطب دکتر و کاراما انجام دادم و ابشالله دوشنبه هم مصاحبه دارم واسم دعا کنید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از بین دوستان کسی برای ۶ ژانویه مصاحبه داره؟
من ۲ ژانویه با پرواز ماهان میرم انکارا
هواپیما گرفتم اما هتل رو هنوز نه...
به نظرتون همون اینترنتی هتل رو خودم رزرو کنم یا از اژانسها بخوام...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پيشنهاد من براي دوستاني كه احتمال مي دهند ويزاي يكضرب بگيرند اينه كه حتما بيليط برگشتشون رو اوپن بگيرند .چون ما بيليط رو سيستمي خريده بوديم بعد از گرفتن ويزا , برگشت رو لغو كرديم (پرواز سيستمي ماهان) زمان لغو از سيستم هيچ آلارم يا پيغامي مبني بر اينكه پولتون سوخت ميشه داده نشد بعدش كه پيگير شديم به ما گفته شد كه پولتون سوخت شد .در ثاني بيليط برگشت از انكارا بسيار گرانتر از تهران تهيه ميشه لطفا حواستون حمع باشه كه خداي نكرده نگراني براتون پيش نيايد . با آرزوي موفقيت براي همه
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-11 ساعت 23:15)aghamilad نوشته: سلام بچه ها من الان انکارام و امروز رفتم مطب دکتر و کاراما انجام دادم و ابشالله دوشنبه هم مصاحبه دارم واسم دعا کنید
امیدوارم شما و من و بقیه دوستان سال خوبمون باشه و ویزای یه ضرب بگیریم. نهایتش اگه ap خوردیم دو ماه- نهایتش سه ماهه کلیر بشیم. اما فعلا به یک ضب فقط فکر کن..
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز مدارکم رو با dhlفرستادم و روز مصاحبه ام 5 ژانویه است. البته من کپی ترجمه ها رو فرستادم و اصل مدارک و اصل ترجمه ها رو با خودم میبرم. اشکالی نداره که؟
از دوستان میدونن چه عکس هایی ریجت میشن؟ حتما باید گوش ها دیده بشن؟ اخه خود سایتش اینو نگفته؟؟!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای رضا 2015 ما بعد از مصاحبه پاسپورتامون رو عوض کردیم الان هممنتظر هستیم تا جواب کلیر شدن ما بیاد ایا باید به جایی اعلام کنیم که پاسپورتمون رو عوض کردیم اگر اره به کجا ؟ضمنا تو سفارت از عکس من ایراد گرفتن دوباره رفتمعکس گرفتم نشون دادم قبول کردن اما عکس جدید رو ازم نگرفتن اونو باید چی کار کنم ؟ضمنا برنده اصلی همسرم که کلیرنس خورده.
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
من در عجبم زه دوستانی که حتی امضاشون رو یه نقطه هم توش نمیزارن و انتظار دارن ما از علوم غیب نگریمون استفاده کنیم ببینیم که آیا در هفت آسمان طالع چیزی برای آیندشون نوشته شده یا نه
باور کنید اسفاده از علوم غیبیه انرژی زیادی میبره و با این اوضاع اینترانت باید دروازهای سفر در کهکشان پراکسی رو باز کرد تا کمی به ش دست رسی پیدا کنیم.
با این همه سختی ازتون عاجزانه التماس میکنم کمی از اطلاعات گرانبهاتون رو در امضا مبارکتون وارد کنید تا این جادوگر پیر بتونه از رووش تقلبیه کنه و هجی مجی لا ترجی جواب سوالاتتون رو بده
باور کنید از این عدد ۲*** نمیشه جاسوسای سیا به اطلاعت گران شما رخنه کنن ،
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-16 ساعت 15:08)reza.aa نوشته: من در عجبم زه دوستانی که حتی امضاشون رو یه نقطه هم توش نمیزارن و انتظار دارن ما از علوم غیب نگریمون استفاده کنیم ببینیم که آیا در هفت آسمان طالع چیزی برای آیندشون نوشته شده یا نه
باور کنید اسفاده از علوم غیبیه انرژی زیادی میبره و با این اوضاع اینترانت باید دروازهای سفر در کهکشان پراکسی رو باز کرد تا کمی به ش دست رسی پیدا کنیم.
با این همه سختی ازتون عاجزانه التماس میکنم کمی از اطلاعات گرانبهاتون رو در امضا مبارکتون وارد کنید تا این جادوگر پیر بتونه از رووش تقلبیه کنه و هجی مجی لا ترجی جواب سوالاتتون رو بده
باور کنید از این عدد ۲*** نمیشه جاسوسای سیا به اطلاعت گران شما رخنه کنن ،
والا با اين نوناشون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من روز دوشنبه پاسپورت ها رو تحویل سفارت دادم امروز چهارشنبه است اما هنوز تو سایت usvisa-info می نویسه
There is no information on the courier Waybill Number at this time
دوستانی که تجربه دارن، این طبیعیه؟
بعد چند روز waybill number می خوره و چقدر بعد از اینکه شماره خورد، میشه رفت پاسپورت ها رو از ptt گرفت؟
به کمک فوری دوستان نیاز دارم، برای امروز بلیط داشتم اما با لین توصیف باید تاریخش رو تغییر بدم. نمی دونم به چه تاریخی؟