کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-12-20 ساعت 22:08)Mahboy نوشته:  بعضی دوستان (کیسهای خانوادگی) گفتن که قبل از مصاحبه سفارت بهشون ای-میل داده که باید برای CSC جداگانه ثبت نام کنند؛ کسی میدونه این موضوع همراه با ای-میل تایید مصاحبه و اعلام مدارک مورد نیاز ارسال میشه یا ای-میل جداگانه ای ارسال میشه و چند روز قبل از مصاحبه معمولا؟
با هيچكدوم روز مصاحبه پرینت csc رو با خودتون می برید
حکمتش هم اینکه اگه یکی از اعضا ویزا رو گرفت با فرم همون csc اون شخص ویزآرو صادر کنن و اون یکی رسید رو داخل پرونده همراهتون میزارن تا روز کلیر
تشکر کنندگان: Mahboy
(2014-12-20 ساعت 23:36)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 22:08)Mahboy نوشته:  بعضی دوستان (کیسهای خانوادگی) گفتن که قبل از مصاحبه سفارت بهشون ای-میل داده که باید برای CSC جداگانه ثبت نام کنند؛ کسی میدونه این موضوع همراه با ای-میل تایید مصاحبه و اعلام مدارک مورد نیاز ارسال میشه یا ای-میل جداگانه ای ارسال میشه و چند روز قبل از مصاحبه معمولا؟
حکمتش هم اینکه اگه یکی از اعضا ویزا رو گرفت با فرم همون csc اون شخص ویزآرو صادر کنن و اون یکی رسید رو داخل پرونده همراهتون میزارن تا روز کلیر
ممنون دوست عزیز
حکمتش رو میدونم ولی تو چند تا سفرنامه خوندم که قبل از مصاحبه ای-میل زدن بهشون و خواستن جداگانه برای اعضای خانواده در CSC ثبت نام کنن و روز مصاحبه با خودشون ببرن، این بخش برام سوال شد که جریان این ای-میل چیه و کی ارسال میشه؟! SadSad
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-12-21 ساعت 00:13)Mahboy نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 23:36)رضا2015 نوشته:  
ممنون دوست عزیز
حکمتش رو میدونم ولی تو چند تا سفرنامه خوندم که قبل از مصاحبه ای-میل زدن بهشون و خواستن جداگانه برای اعضای خانواده در CSC ثبت نام کنن و روز مصاحبه با خودشنو ببرن، این بخش برام سوال شد که جریان این ای-میل چیه و کی ارسال میشه؟! SadSad
ايميل ياد اوري زمان مصاحبه و تهيه مداركه ظهارا همون دو سه هفته قبل از زمان مصاحبه ارسال ميشه اگر نقص مدركي يا چيز خاصي بخوان بگن روز مصاحبه بياريد
تشکر کنندگان: Mahboy
سلام

دوستان از کسانی که دانشجو بودند و برای مصاحبه رفتند چه مدرکی بردن؟ من تو فرمم نوشته بودم دانشجوی ارشد ولی الان دفاع کردم و کارهای فارق التحصیلی رو کامل انجام ندادم ولی کارت دانشجویی رو تحویل دادم. در واقع در حال حاضر مدرکی ندارم این که دانشجوی ارشد بودم و مدرک لیسانس رو هم با وثیقه از دانشگاه ارشد گرفتم. ممنون میشم هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
تشکر کنندگان:
دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما هستم و از دانشگاه یک نامه گرفتم که چه تعداد واحد پر کردم!البته چون نامه دومم نیومده تا اون موقع مدرکمو میگیرم
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، visa2015
(2014-12-21 ساعت 10:39)neda733 نوشته:  دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما هستم و از دانشگاه یک نامه گرفتم که چه تعداد واحد پر کردم!البته چون نامه دومم نیومده تا اون موقع مدرکمو میگیرم

البته من مدارکم رو ارسال کردم و روز مصاحبم روز اول کاری هست چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
منظورتونو نمیفهمم دوست عزیز!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان:
(2014-12-21 ساعت 10:59)visa2015 نوشته:  
(2014-12-21 ساعت 10:39)neda733 نوشته:  دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما هستم و از دانشگاه یک نامه گرفتم که چه تعداد واحد پر کردم!البته چون نامه دومم نیومده تا اون موقع مدرکمو میگیرم

البته من مدارکم رو ارسال کردم و روز مصاحبم روز اول کاری هست چیکار کنم؟

من دستم یه فرم تسویه حساب دارم که باید تحویل دانشگاه بدم تا کارهای فارقا لتحصیلی رو انچام بدن. میتونم این رو ترجمه و روز مصاحبه ببرم. اخه واسم مقدور نیس برم دانشگاه و فرصتم کم هس ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز این فرمی که بابت تعداد واحد میدن یک ساعت بیشتر کار نداره!باز هر طور که خودت صلاح میدونی!ممکنه روز مصاحبه هیچ مدرکی نخوان اما برعکسش هم ممکنه!اما همه جوانب احتیاط رو رعایت کن!نظر بقیه دوستان هم مهمه!

اگه شرایط یکضرب گرفتن رو داری سعی کن مدارکت کامل باشه!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان:
(2014-12-21 ساعت 11:39)neda733 نوشته:  دوست عزیز این فرمی که بابت تعداد واحد میدن یک ساعت بیشتر کار نداره!باز هر طور که خودت صلاح میدونی!ممکنه روز مصاحبه هیچ مدرکی نخوان اما برعکسش هم ممکنه!اما همه جوانب احتیاط رو رعایت کن!نظر بقیه دوستان هم مهمه!

اگه شرایط یکضرب گرفتن رو داری سعی کن مدارکت کامل باشه!

بله فرمایش شما صحیح ولی دانشگاهم یه شهر دیگه هس و نمی تونم مرخصی بگیرم همون 10 روز رو میگیرم که برم واسه مصاحبه.
دیروز مدارک من ترکیه رسیده اگه ناقص باشه حتما ایمیل میزنن؟؟ یا شانسی هس؟ خیلی نگران شدم نیدونم چیکار کنم.
تشکر کنندگان:
نگرانی نداره دوست عزیز!حتما شانس هست !البته شما مدرک لیسانسو داری و نامه تسویه حساب!اینا همش مدرکه! بخش سفرنامه هارو حتما بخوون و نظر بقیه مهاجر سرایی هم بپرس!افرادی که مصاحبه رفتن بهتر میتونن کمک کنن!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: visa2015
(2014-08-13 ساعت 10:52)behdadK نوشته:  لطفا فقط گفت؟؟؟؟؟ای مربوط به تور، هتل، بلیط، ترانسفر، کرایه ماشین و .... برای سفر به ترکیه را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.
در صورتی که اطلاعاتی که نیاز دارید در این تاپیک پیدا نشد مرجع اطلاعات اضافه تاپیک های مشابه سالهای قبلتاپیک 2014 و تاپیک 2013 و سفرنامه 2014 و سفرنامه 2013 می باشد. اطلاعات فوق حتما به تمامی سئوالات شما پاسخ خواهد داد. پس حتما قبل از ارائه سئوال تکراری اول تاپیک موجود را مطالعه کنید. بعد در صورت نیاز تاپیک های بالا و علی الخصوص سفرنامه 2014 ای ها را و اگر جواب را پیدا نکردید سئوال خود را در این تاپیک مطرح کنید.

[font=Times New Roman]دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند در نظر داشته باشند که باید اصل ترجمه های مدارکشون رو با پست حدود 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت مورد نظر در آنکارا برسونند.
مدارک مورد نیاز برای سفارت آنکارا
البته فرم 230 دیگه وجود نداره و باید فرم 260 ای که در سایت پر کردید رو پرینت بگیرید و در پرونده بجاش بگذارید.

[b]آدرس سایت آنکارا و لینک های مفید این سایت

آدرس سفارت در آنکارا:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey
The Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 16:00 - 17:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 468 6103
Non-Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 11:00 - 12:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 466-1586
و ايميل:
E-Mail: webmasterankara@state.gov , CA-Ankara@state.gov
[/b][/font]

فــــــــــــــــرم اطلاعات تماس

سلام
من یه سوال داشتم.نمی دونم تو کدوم تایپیک باید می پرسیدم. من دانشجو هستم. اصل مدرک دیپلمم رو دادم دانشگاه. بهم پس نمیدن. به نظرتون کپی برابر اصل ببرم ایراد می گیرن؟مصاحبه ام یه ماه دیگه آنکاراست.
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان:
سلام

از دوستان 2015 کسانی که به آنکارا تشریف بردن خصوصا از شیراز ایا کسی آدرس یا شماره هتل یا هاستل ارزون یا مسافرخونه سراغ نداره یا آژانسی که این کار رو انجام بده . اخه من نمیخام زیاد بابت هتل هزینه کنم . سایت های ایرانی هم که این کار رو انجام میدن معمولا از دو ستاره به بالا را پیشنهاد میدن که خیلی در میاد .

اگر کسی چیزی سراغ داره بگه یا پیام خصوصی بده

تشکر کنندگان: kimfar ، sunn789
سلام و خسته نباشید
من به تازگی نامه سفارتم برای هفته دوم بهمن ماه اومده ، ضمن ارزوی موفقیت برای همه برندگان سوالم اینه که ما کلا چند روز در انکارا اقامت خواهیم داشت ؟ منظورم اینه که رزرو بلیط و هتل چند روزه باید باشه ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-12-21 ساعت 14:19)somayeh1363 نوشته:  سلام و خسته نباشید
من به تازگی نامه سفارتم برای هفته دوم بهمن ماه اومده ، ضمن ارزوی موفقیت برای همه برندگان سوالم اینه که ما کلا چند روز در انکارا اقامت خواهیم داشت ؟ منظورم اینه که رزرو بلیط و هتل چند روزه باید باشه ؟
ممنون
به سلامتي سفر نامه هاي انكارز رو بخونيد ، شما بايد وقت دكتر بگيريد و زمان مصاحبه اونجا باشيد و اگر يه ضرب بگيريد سه تا پنج روز ديگه هم بايد بمونيد تا ويزا دستتون برسه
از صفحه برندگان -انجمن خصوصي به سفر نامه ها ميرسيد
از الان پيگير هتل باشيد البته انكارا تو زمستون خلوته
تشکر کنندگان: somayeh1363 ، bogey

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان