موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان از کسانی که دانشجو بودند و برای مصاحبه رفتند چه مدرکی بردن؟ من تو فرمم نوشته بودم دانشجوی ارشد ولی الان دفاع کردم و کارهای فارق التحصیلی رو کامل انجام ندادم ولی کارت دانشجویی رو تحویل دادم. در واقع در حال حاضر مدرکی ندارم این که دانشجوی ارشد بودم و مدرک لیسانس رو هم با وثیقه از دانشگاه ارشد گرفتم. ممنون میشم هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما هستم و از دانشگاه یک نامه گرفتم که چه تعداد واحد پر کردم!البته چون نامه دومم نیومده تا اون موقع مدرکمو میگیرم
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
منظورتونو نمیفهمم دوست عزیز!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-21 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-21 ساعت 11:41 توسط neda733.)
دوست عزیز این فرمی که بابت تعداد واحد میدن یک ساعت بیشتر کار نداره!باز هر طور که خودت صلاح میدونی!ممکنه روز مصاحبه هیچ مدرکی نخوان اما برعکسش هم ممکنه!اما همه جوانب احتیاط رو رعایت کن!نظر بقیه دوستان هم مهمه!
اگه شرایط یکضرب گرفتن رو داری سعی کن مدارکت کامل باشه!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
نگرانی نداره دوست عزیز!حتما شانس هست !البته شما مدرک لیسانسو داری و نامه تسویه حساب!اینا همش مدرکه! بخش سفرنامه هارو حتما بخوون و نظر بقیه مهاجر سرایی هم بپرس!افرادی که مصاحبه رفتن بهتر میتونن کمک کنن!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-21 ساعت 13:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-21 ساعت 13:01 توسط آی تک.)
(2014-08-13 ساعت 10:52)behdadK نوشته: لطفا فقط گفت؟؟؟؟؟ای مربوط به تور، هتل، بلیط، ترانسفر، کرایه ماشین و .... برای سفر به ترکیه را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.
در صورتی که اطلاعاتی که نیاز دارید در این تاپیک پیدا نشد مرجع اطلاعات اضافه تاپیک های مشابه سالهای قبلتاپیک 2014 و تاپیک 2013 و سفرنامه 2014 و سفرنامه 2013 می باشد. اطلاعات فوق حتما به تمامی سئوالات شما پاسخ خواهد داد. پس حتما قبل از ارائه سئوال تکراری اول تاپیک موجود را مطالعه کنید. بعد در صورت نیاز تاپیک های بالا و علی الخصوص سفرنامه 2014 ای ها را و اگر جواب را پیدا نکردید سئوال خود را در این تاپیک مطرح کنید.
[font=Times New Roman]دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند در نظر داشته باشند که باید اصل ترجمه های مدارکشون رو با پست حدود 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت مورد نظر در آنکارا برسونند.
مدارک مورد نیاز برای سفارت آنکارا
البته فرم 230 دیگه وجود نداره و باید فرم 260 ای که در سایت پر کردید رو پرینت بگیرید و در پرونده بجاش بگذارید.
[b]آدرس سایت آنکارا و لینک های مفید این سایت
آدرس سفارت در آنکارا:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey
The Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 16:00 - 17:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 468 6103
Non-Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 11:00 - 12:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 466-1586
و ايميل:
E-Mail: webmasterankara@state.gov , CA-Ankara@state.gov
[/b][/font]
فــــــــــــــــرم اطلاعات تماس
سلام
من یه سوال داشتم.نمی دونم تو کدوم تایپیک باید می پرسیدم. من دانشجو هستم. اصل مدرک دیپلمم رو دادم دانشگاه. بهم پس نمیدن. به نظرتون کپی برابر اصل ببرم ایراد می گیرن؟مصاحبه ام یه ماه دیگه آنکاراست.
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان 2015 کسانی که به آنکارا تشریف بردن خصوصا از شیراز ایا کسی آدرس یا شماره هتل یا هاستل ارزون یا مسافرخونه سراغ نداره یا آژانسی که این کار رو انجام بده . اخه من نمیخام زیاد بابت هتل هزینه کنم . سایت های ایرانی هم که این کار رو انجام میدن معمولا از دو ستاره به بالا را پیشنهاد میدن که خیلی در میاد .
اگر کسی چیزی سراغ داره بگه یا پیام خصوصی بده
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
من به تازگی نامه سفارتم برای هفته دوم بهمن ماه اومده ، ضمن ارزوی موفقیت برای همه برندگان سوالم اینه که ما کلا چند روز در انکارا اقامت خواهیم داشت ؟ منظورم اینه که رزرو بلیط و هتل چند روزه باید باشه ؟
ممنون