کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-23 ساعت 23:27)afrand نوشته:  
(2014-11-23 ساعت 16:29)aghamilad نوشته:  [quote='afrand' pid='564846' dateline='1416724602']
دوستان من هتل دمونتی رو انتخاب کردم . آیا هر وقت بخواهیم به ما آب جوش میدهند ؟ آیا هزینه ای دریافت میکنند ؟

سلام دوست عزیز منم هتل دمونتی را گرفتم و هفته سوم دسامبر مصاحبه دارم شما کی میرید انکارا؟
=========
سلام دوست عزیزم ما هفته اول دسامبر مصاحبه داریم . موفق باشید

سلام دوست عزیز
من برای Feb زمان مصاحبمه هتلمو دمونتی میخوام انتخاب کنم به نظر شما چطور هتلیه؟ راضی بودین؟
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
تشکر کنندگان:
دوستان کارت زرد واکسیناسیون و رسید csc رو همراه بقیه مدارک باید 15 روز جلوتر پست کنیم یا با خودمون ببریم برای روز مصاحبه کافیه؟
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
(2014-12-18 ساعت 01:25)mel نوشته:  دوستان کارت زرد واکسیناسیون و رسید csc رو همراه بقیه مدارک باید 15 روز جلوتر پست کنیم یا با خودمون ببریم برای روز مصاحبه کافیه؟

سلام کارت واکسیناسیون را همراه خودتون ببرید ولی رسید cscرا با مدارکتون پست کنید موفق باشید

(2014-12-18 ساعت 01:28)mel نوشته:  15 روز جلوتراز مصاحبه باید مدارک رو برای سفارت آنکارا پست کنیم یا 15 روز جلوتر مدارک باید اونجا باشه ؟ یعنی 22 روز جلوتر پست کنیم؟

سلام مدارکتون باید ۱۵روز قبل از روز مصاحبتون به دست انها برسد
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: mel
(2014-12-18 ساعت 01:28)mel نوشته:  15 روز جلوتراز مصاحبه باید مدارک رو برای سفارت آنکارا پست کنیم یا 15 روز جلوتر مدارک باید اونجا باشه ؟ یعنی 22 روز جلوتر پست کنیم؟

کارت زرد رو باید برای مدیکال همراهتون ببرین.
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان: mel
[quote='afshin.as' pid='568416' dateline='1418843097']
[quote='afrand' pid='564939' dateline='1416769027']
[quote='aghamilad' pid='564896' dateline='1416743968']
[quote='afrand' pid='564846' dateline='1416724602']
د

سلام دوست عزیز
من برای Feb زمان مصاحبمه هتلمو دمونتی میخوام انتخاب کنم به نظر شما چطور هتلیه؟ راضی بودین؟
=====================
من دسامبر هتل دمونتی بودم . من راضی بودم تا میدان کیزلای 10 دقیقه راهه و تا سفارت هم کمتر از 10 دقیقه و دکتر هم رفتش سربالاییه ولی برگشتش به راحتی کمتر از 15 دقیقه راهه .
اتاقاش کوچیکه و کتری آب جوش هم نداره . باید بری لابی تا آب جوش رایگان بگیری . کارمنداشم درست انگلیسی نمیفهمند ولی در کل هتل تمیز و گرم و راحتیه .
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، afshin.as

بله بله!
تشکر کنندگان:
با سلام ایا لازم هست بعد ارسال مدارک به انکارا به سفارت ایمیل بزنیم؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
من به سفارت آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه و کامله؟ جواب ندادند چند روزه. باید چی کار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-12-19 ساعت 22:59)pardis2014 نوشته:  من به سفارت آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه و کامله؟ جواب ندادند چند روزه. باید چی کار کنم؟
از سایت dhl چک کنید اگر رسیده قطعا رسیده بعدش ایمیل بزنید و بپرسید
خیلی نگرانید تماس بگیرید
تشکر کنندگان: Mahboy
(2014-12-18 ساعت 01:25)mel نوشته:  دوستان کارت زرد واکسیناسیون و رسید csc رو همراه بقیه مدارک باید 15 روز جلوتر پست کنیم یا با خودمون ببریم برای روز مصاحبه کافیه؟

با سلام دوست عزیز کارت زرد رو باید تحویل دکتر بدید پس همرا ه خودتون ببرید ولی بقیه مدارک رو باید طوری پست کنید که ۱۵ روز قبل از مصاحبه دستشون برسه پس بهتره حدود یک ماه یا سه هفته قبل از مصاحبه مدارک رو پست کنید اگه زودتر پست کنید اشکالی نداره ولی اگه دیر بدستشون برسه فرصت بررسی ندارن شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، HERMES7
(2014-12-19 ساعت 23:07)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-19 ساعت 22:59)pardis2014 نوشته:  من به سفارت آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه و کامله؟ جواب ندادند چند روزه. باید چی کار کنم؟
خیلی نگرانید تماس بگیرید

من چند روز بعد اينكه رسيد DHL رو گرفتم اي-ميل زدم حتي در بخش طرح سول خود سايت سفارت هم سوالم رو مطرح كردم ولي جوابي نداد، خودش گفته در عرض 5 روز كاري جواب ميده ولي الان از اي-ميل اول من بيشتر از 5 روز ميگذره
به جاش اي-ميل زده كه مصاحبتون برنامه ريزي شده و ليست مداركي رو كه بايد همراه ببرم رو اعلام كرده، حالا نميدونم ميشه از اين اي-ميل برداشت كرد كه مدارك رو بررسي كردن و نقص مدركي وجود نداشته يا نه؟! Cool
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-12-20 ساعت 16:10)Mahboy نوشته:  
(2014-12-19 ساعت 23:07)رضا2015 نوشته:  
خیلی نگرانید تماس بگیرید

من چند روز بعد اينكه رسيد DHL رو گرفتم اي-ميل زدم حتي در بخش طرح سول خود سايت سفارت هم سوالم رو مطرح كردم ولي جوابي نداد، خودش گفته در عرض 5 روز كاري جواب ميده ولي الان از اي-ميل اول من بيشتر از 5 روز ميگذره
به جاش اي-ميل زده كه مصاحبتون برنامه ريزي شده و ليست مداركي رو كه بايد همراه ببرم رو اعلام كرده، حالا نميدونم ميشه از اين اي-ميل برداشت كرد كه مدارك رو بررسي كردن و نقص مدركي وجود نداشته يا نه؟! Cool

دوست عزیز ایمیل تایید تاریخ مصاحبه و مدارک خواسته شده نشان دهنده رسیدن مدارک شماست و در غیر این صورت اصلا ایمیلی براتون نمیامد.موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mahboy
سلام دوستان
من امروز مداركم رو با پست تي ان تي به آنكارا ارسال كردم، طرف گفت ٣ تا ٥ روز كاري ميرسه، ولي با توجه به اينكه توي اين هفته دو روز ما تعطيلي داريم و بعدشم تعطيلات كريسمس هست و سفارت تعطيلي داره كمي نگران شدم كه نكنه مداركم تا قبل از ژانويه به سفارت نرسه. كسي اطلاع داره كه سفارت غير از ٢٥ دسامبر و ١ ژانويه تعطيلي ديگه اي هم داره يا نه؟ به نظر شما با توجه به اين تعطيلات ما و اونا احتمالش هست مدارك بنده تا قبل از ژانويه به دستشون برسه؟
ممنون از راهنماييتون
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان:
(2014-12-20 ساعت 21:02)reza-alavi نوشته:  سلام دوستان
من امروز مداركم رو با پست تي ان تي به آنكارا ارسال كردم، طرف گفت ٣ تا ٥ روز كاري ميرسه، ولي با توجه به اينكه توي اين هفته دو روز ما تعطيلي داريم و بعدشم تعطيلات كريسمس هست و سفارت تعطيلي داره كمي نگران شدم كه نكنه مداركم تا قبل از ژانويه به سفارت نرسه. كسي اطلاع داره كه سفارت غير از ٢٥ دسامبر و ١ ژانويه تعطيلي ديگه اي هم داره يا نه؟ به نظر شما با توجه به اين تعطيلات ما و اونا احتمالش هست مدارك بنده تا قبل از ژانويه به دستشون برسه؟
ممنون از راهنماييتون
سفارت که از 26 دسامبر تا دوم ژانویه تعطیه ولی حتما کسی هست که بسته های پستی رو تحویل بگیره پس نگرانی نداره دوست عزیز. ضمنا تجربه من با پست DHL میگه که بسته شما تا پنجشنبه میرسه
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: R-AL
بعضی دوستان (کیسهای خانوادگی) گفتن که قبل از مصاحبه سفارت بهشون ای-میل داده که باید برای CSC جداگانه ثبت نام کنند؛ کسی میدونه این موضوع همراه با ای-میل تایید مصاحبه و اعلام مدارک مورد نیاز ارسال میشه یا ای-میل جداگانه ای ارسال میشه و چند روز قبل از مصاحبه معمولا؟
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان