کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-08 ساعت 13:31)afshin.as نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 01:13)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 00:49)paradisee نوشته:  دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای ارسال مدارک عکسی که باید بفرستیم باید پشت نویسی بشه ؟شامل اسم و کیس نامبر؟آیا اطلاعات دیگه ای هم باید نوشت؟

بله رو تمام مدارک کیس نامبر رو با مداد سمت چپ بالا بنویسید
یه فرم سفارت هست که contact sheet هست اونم باید پر کنید و بفرستید
سلام دوست عزیز
تو فرم اطلاعات سفارت یا همون contact sheet منظور از local address آدرس ایران
یا آدرس ترکیه؟
ادرس ایران عزیز
تشکر کنندگان: Mahboy
دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، Samia
(2015-01-08 ساعت 14:04)ajab1 نوشته:  دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
هر طوری که راحتی برو دوست من
سخت نگیر
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Mahboy ، farrokh1675 ، babisondes ، m.ghoreishi ، ajab1
(2015-01-08 ساعت 14:04)ajab1 نوشته:  دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
==============
نه اصلا دوست عزیز . ما با لباس رسمی رفتیم که البته هوا هم خیلی سرد نبود ولی اگر اغراق نکرده باشم تقریبا همه غیر ما کاپشن و لباسهای کاملا گرم و راحت پوشیده بودند .طوری برید که خیلی راحت و مرتب باشید ولی لزومی نداره لباس رسمی بپوشید.
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، farrokh1675 ، babisondes ، m.ghoreishi ، babak12 ، ajab1 ، ریحانا
دوست عزیز داخل سفارت اونقدر سرد نیست میتونید وقتی وارد سفارت شدید کاپشن رو در بیارید رو صندلی بذارید و برید مصاحبه ولی سعی کنید بعد از مصاحبه ویک ضرب گرفتن Big Grinکاپشن یادتون نره جا بمونه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: babisondes ، HERMES7 ، m.ghoreishi ، babak12 ، Abdorrezaa ، ریحانا ، AliReza.Sh

دوست عزيز با لباسي كه هميشه موقع رفتن بيرون وانجام يك كار اداري ميپوشي، برو. حالافوقش نميخواي مقنعه و مانتو نپوش ولي راحت و مرتب برو.

فقط هر كي رفت اونجا يه شال زرشكي پيدا كرد واسه من هست ها دخترم انقده شيطوني كرد هول كردم جا گذاشتم. بياره واسم ؛)
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، ajab1
(2015-01-09 ساعت 01:40)Samia نوشته:  

دوست عزيز با لباسي كه هميشه موقع رفتن بيرون وانجام يك كار اداري ميپوشي، برو. حالافوقش نميخواي مقنعه و مانتو نپوش ولي راحت و مرتب برو.

فقط هر كي رفت اونجا يه شال زرشكي پيدا كرد واسه من هست ها دخترم انقده شيطوني كرد هول كردم جا گذاشتم. بياره واسم ؛)
در خصوص لباس هم خانما هم آقلیون ، باور کنید آخرین چیزی که تو سفارت ارزش داره و در پروسه شما تاثیر میزاره لباسه ، یعنی اصلا نگاهت هم نمیکنن ، خودشون که اونطرف کانتر نشستن یه لباس معمولی تنشونه ، گارمندای زن یه بلوز شلوار یا بلوز دامن ، و مرد ها هم پیراهن شلوار پارچه ای که نصفشون کراوات هم ندارن ، من توصیه میکنم خانوما یه بلوز یا تیشرت آستین بلند ، با شلوار و همین طور کاپشن یا پالتو گرم و لباسایی استفاده کنید که فلز توشون کار نشده باشه یا خیلی کم باشه ، اگه واستون مهم نیست از روسری و شال استفاده نکنید چون دیدم خیلی خانوما باش درگیر بودن ، البته بگم اونجا دوتا دختر ترک دیدم که حجاب کامل داشتن . به نظرم تا میتونید لباس روز مصاحبه رو گرم انتخاب کنید اصلا مهم نیست چیه فقط گرم و راحت باشه .
اما آقایون من خودم شلوار لی و کفش اسپروت با یه جلیقه و پیرهن پوشیدم اما خدایش یخ زدم ، لباس گرم خیلی مهمه اگه تو ایران کت شلوار میپوشین اونجا هم بپوشید ولی به نظرم باید روش اور کت یا پالتو هم استفاده کنید ، اما اگه کت شلواری نیستید نرید پولتون رو حروم کنید یه لباس گرم و تر تمیز کفایت میکنه ، خلاصه نوع لباس مهم نیست ، مهم گرم بودنشه ، من پاییز اونجا بودم یخ زدم وای به حال کسایی که میخوان تو سرمای زمستون نیم ساعت بایستن جلو در سفارت ،و سه ساعت تو اون سالن سرد ،

یادم رفت بچه ها ؛ بچه اسمش رووشه تا میتونید لباس تنشون کنید هم باعث میشه کمتر ورجه ورجه کنن هم یه بچه مریض رو دستتون نمی افته ، تو سفارت هی لبتون رو گاز نگیرید و چش غُره نرید ، والا منم سه ساعت نمیتونم یه جا بی سُک و دُک بشینم

چندتا دارو هست که توصیه میکنم حتما ببرید
اول قطره نفازلین : ابریزش بینی رو قطع میکنه ، میتونید به داروخونه دار بگید قطره آبریزش بینی ، چرا ؟؟؟؟؟ چون هیشکی دلش نمیخواد روز مصاحبه آب از دماغ خودش و بچش سرآزیر بشه.

قرص ضد حساسیت: فقط خارجیش رو بگیرید و تاکید کنید که خواب آور نباشه ، اما خیلی کاربردیه

چند برگ ژلوفن ؛ اگه دندونتون درد بیاد ، خودتون میدونید درد دندون گرونه نمیشناسه

اگه سینوزیتی هستین خیلی از خودتون مواظبت کنید ، واسه شما یه اسپری بکلو متازون تجویز میکنم ، همه از آبریزش بینی و چشم جلوگیری میکنه هم موقع خواب به شما اجازه میده راحت نفس بکشید

دستکش و هد بند و شال گردن هم به نظرم بد نیست

همه این دارو ها اندازه یه پفک جا نمیگیره اما میتونه خیلی به شما کمک کنه
بازم میگم پول بیخود جای لباس ندید ، مگر اینکه واقعا لباس نداشته باشید.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، vahidbaq ، m.ghoreishi ، laleht ، farrokh1675 ، soruosh ، ramon30 ، AliReza.Sh
دوستان من یه سوال تخصص دارم متاسفانه جوابشو نتونستم پیدا کنم .
از وقتی که قطار پر سرعت استانبول - آنکارا راه افتاده اون یکی خط رو برداشتن (منظورم قطارهای قدیمی هست )
من تور آنکارا گرفتم و لی می خوام بعد از مصاحبه خودم سه روز با قطار برم استانبول موقع برگشتن چون بلیط برگشت هواپیما ساعت 11 هست اگر بخواه با قطار پر سرعت بیام 6/30 حرکت میکنه و 10/30 میرسه آنکارا اینجوری نمی تونم به هواپیما برسم ولی اگر از اون قدیمی ها باشه و من شب راه بیوفتم و صبح برسم به آنکار نور علی نور میشه و اینجوری برنامه ریزیم به هم نمی خوره در بدترین شرایط باید یک روز زودتر بیام آنکارا . دوستان اگر در ترکیه هستند از تور لیدرشون این سوال رو برام بپرسن ممنون میشم . اینکه قطارهای قدیمی بین استانبول و انکارا فعال هست یا اینکه همشون شدن پر سرعت ؟
راستی از دوستان کسی هست که هفته اول فوریه مصاحبه داشته باشه ؟
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشید
ادرسی که توی نامه دوم برای سفارت موجود هست با ادرسی که توی لینک شما هست و همچنین در لینک مربوط به مدارک در سفارت امریکا یه کم تفاوت داره ، کدوم ادرس رو جهت ارسال مدارک باید استفاده کنیم
تشکر کنندگان:
(2015-01-09 ساعت 15:34)somayeh1363 نوشته:  سلام و خسته نباشید
ادرسی که توی نامه دوم برای سفارت موجود هست با ادرسی که توی لینک شما هست و همچنین در لینک مربوط به مدارک در سفارت آمریکا یه کم تفاوت داره ، کدوم ادرس رو جهت ارسال مدارک باید استفاده کنیم

سلام دوست عزیز
همون چیزی که توی نامه دومتون نوشته شده
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من باید مدارکم رو تا 2-3 روز دیگه ارسال کنم اما هنوز موفق نشدم ادرسی رو در امریکا پیدا کنم ، لطفا اگه میتونین منو راهنمایی کنید . ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-01-09 ساعت 22:14)somayeh1363 نوشته:  سلام دوستان ، من باید مدارکم رو تا 2-3 روز دیگه ارسال کنم اما هنوز موفق نشدم ادرسی رو در آمریکا پیدا کنم ، لطفا اگه میتونین منو راهنمایی کنید . ممنون

با شرکت پرواز سبز ارزو تماس بگیرید
شمارشون بالای سایت هست
تشکر کنندگان:
اگر مدارکو با dhl بفرستم چند روزه میرسه؟ مدارک باید 15 روز کاری قبل از مصاحبه برسه یا 15روز؟
تشکر کنندگان:
عزیزان دلم که اینقدر خوبید و همیشه کمک میکنید و ایشالا موفق باشید تو همه مراحل زندگیتون، من یه سوال دارم و اینکه خب بلد نیستم دیگه اگرم سوالم ساده است، میخواستم بدونم این که میگن ترانسفر بگیرید تو فرودگاه یعنی چی؟ و اینکه چه طوری میشه این رو گرفت؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 15:33)ajab1 نوشته:  عزیزان دلم که اینقدر خوبید و همیشه کمک میکنید و ایشالا موفق باشید تو همه مراحل زندگیتون، من یه سوال دارم و اینکه خب بلد نیستم دیگه اگرم سوالم ساده است، میخواستم بدونم این که میگن ترانسفر بگیرید تو فرودگاه یعنی چی؟ و اینکه چه طوری میشه این رو گرفت؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی

دوست عزیز ترانسفر یعنی از قبل با هتل یا یک جایی هماهنگ کنید بیان دنبالتون فرودگاه. اغلب این ترانسفر گرونتره مگر اینکه هتل بصورت مجانی داشته باشه.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: ajab1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان