موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-08 ساعت 14:04)ajab1 نوشته: دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
==============
نه اصلا دوست عزیز . ما با لباس رسمی رفتیم که البته هوا هم خیلی سرد نبود ولی اگر اغراق نکرده باشم تقریبا همه غیر ما کاپشن و لباسهای کاملا گرم و راحت پوشیده بودند .طوری برید که خیلی راحت و مرتب باشید ولی لزومی نداره لباس رسمی بپوشید.
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-08 ساعت 14:04)ajab1 نوشته: دوستان الان فصل سرد سال هست آیا اگر مثلا با کاپشن بریم سفارت ضایع هست؟
دوست عزیز داخل سفارت اونقدر سرد نیست میتونید وقتی وارد سفارت شدید کاپشن رو در بیارید رو صندلی بذارید و برید مصاحبه ولی سعی کنید بعد از مصاحبه ویک ضرب گرفتن کاپشن یادتون نره جا بمونه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال تخصص دارم متاسفانه جوابشو نتونستم پیدا کنم .
از وقتی که قطار پر سرعت استانبول - آنکارا راه افتاده اون یکی خط رو برداشتن (منظورم قطارهای قدیمی هست )
من تور آنکارا گرفتم و لی می خوام بعد از مصاحبه خودم سه روز با قطار برم استانبول موقع برگشتن چون بلیط برگشت هواپیما ساعت 11 هست اگر بخواه با قطار پر سرعت بیام 6/30 حرکت میکنه و 10/30 میرسه آنکارا اینجوری نمی تونم به هواپیما برسم ولی اگر از اون قدیمی ها باشه و من شب راه بیوفتم و صبح برسم به آنکار نور علی نور میشه و اینجوری برنامه ریزیم به هم نمی خوره در بدترین شرایط باید یک روز زودتر بیام آنکارا . دوستان اگر در ترکیه هستند از تور لیدرشون این سوال رو برام بپرسن ممنون میشم . اینکه قطارهای قدیمی بین استانبول و انکارا فعال هست یا اینکه همشون شدن پر سرعت ؟
راستی از دوستان کسی هست که هفته اول فوریه مصاحبه داشته باشه ؟
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
ادرسی که توی نامه دوم برای سفارت موجود هست با ادرسی که توی لینک شما هست و همچنین در لینک مربوط به مدارک در سفارت امریکا یه کم تفاوت داره ، کدوم ادرس رو جهت ارسال مدارک باید استفاده کنیم
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-09 ساعت 15:34)somayeh1363 نوشته: سلام و خسته نباشید
ادرسی که توی نامه دوم برای سفارت موجود هست با ادرسی که توی لینک شما هست و همچنین در لینک مربوط به مدارک در سفارت آمریکا یه کم تفاوت داره ، کدوم ادرس رو جهت ارسال مدارک باید استفاده کنیم
سلام دوست عزیز
همون چیزی که توی نامه دومتون نوشته شده
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من باید مدارکم رو تا 2-3 روز دیگه ارسال کنم اما هنوز موفق نشدم ادرسی رو در امریکا پیدا کنم ، لطفا اگه میتونین منو راهنمایی کنید . ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر مدارکو با dhl بفرستم چند روزه میرسه؟ مدارک باید 15 روز کاری قبل از مصاحبه برسه یا 15روز؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-10 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-10 ساعت 15:34 توسط ajab1.)
عزیزان دلم که اینقدر خوبید و همیشه کمک میکنید و ایشالا موفق باشید تو همه مراحل زندگیتون، من یه سوال دارم و اینکه خب بلد نیستم دیگه اگرم سوالم ساده است، میخواستم بدونم این که میگن ترانسفر بگیرید تو فرودگاه یعنی چی؟ و اینکه چه طوری میشه این رو گرفت؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-10 ساعت 15:33)ajab1 نوشته: عزیزان دلم که اینقدر خوبید و همیشه کمک میکنید و ایشالا موفق باشید تو همه مراحل زندگیتون، من یه سوال دارم و اینکه خب بلد نیستم دیگه اگرم سوالم ساده است، میخواستم بدونم این که میگن ترانسفر بگیرید تو فرودگاه یعنی چی؟ و اینکه چه طوری میشه این رو گرفت؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی
دوست عزیز ترانسفر یعنی از قبل با هتل یا یک جایی هماهنگ کنید بیان دنبالتون فرودگاه. اغلب این ترانسفر گرونتره مگر اینکه هتل بصورت مجانی داشته باشه.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود