کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
لينك سفرنامه ٢٠١٥ آنكارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-page-2.html
موفق باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: mel ، Mahboy ، mrb ، farrokh1675
سلام کسی‌ هست هفته اول فوریه مصاحبه داشته باشه و از تور مها جرسرا استفاده کرده باشه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من انکارا هستم و واسه مدیکال رفتم که متاسفانه مشکل داشت و باید دو ماه صبر کنم ولی هنوز ایمیل تایید مدارک رو دریافت نکردم ودوشنبه مصاحبه دارم ی کار کنم تو dhl بستم رسیده ولی ایمیل تایید رو نگرفتم به سفارت یه هفته قبل ایمیل ردم جوابی نگرفتم چه کار کنم
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 18:30)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من انکارا هستم و واسه مدیکال رفتم که متاسفانه مشکل داشت و باید دو ماه صبر کنم ولی هنوز ایمیل تایید مدارک رو دریافت نکردم ودوشنبه مصاحبه دارم ی کار کنم تو dhl بستم رسیده ولی ایمیل تایید رو نگرفتم به سفارت یه هفته قبل ایمیل ردم جوابی نگرفتم چه کار کنم
مشکل مدیکال داشتین ؟ نگران نباشید بسته رسیده اگر چیزی بود حتما ایمیل میزدن بهتون.
تشکر کنندگان: fatan57
(2015-01-07 ساعت 18:41)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 18:30)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من انکارا هستم و واسه مدیکال رفتم که متاسفانه مشکل داشت و باید دو ماه صبر کنم ولی هنوز ایمیل تایید مدارک رو دریافت نکردم ودوشنبه مصاحبه دارم ی کار کنم تو dhl بستم رسیده ولی ایمیل تایید رو نگرفتم به سفارت یه هفته قبل ایمیل ردم جوابی نگرفتم چه کار کنم
مشکل مدیکال داشتین ؟ نگران نباشید بسته رسیده اگر چیزی بود حتما ایمیل میزدن بهتون.

اره متاسفانه دو هفته پیش سرمای بدی خورده بودم و مشکوک به عفونت ریه بودم ولی الان بهترم گفتند عکس سینتون مشکل داره و ما نمیتونیم بگیم به خاطر سرماست باید تست خلط واسه سل بدید و جوابش دو ماه دیگه به شما و سفارت اعلام میشهSad
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان: laleht ، m.ghoreishi
با عرض سلام
امروز برای ارسال مدارک با dhl تماس گرفتم گفت کدپستی سفارتو ازم خواست. کسی می دونه کدپستی سفارت آنکارا چنده؟ انایی که مدارکو پست کردن کدپستس هم خواستن؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 18:58)moj237 نوشته:  با عرض سلام
امروز برای ارسال مدارک با dhl تماس گرفتم گفت کدپستی سفارتو ازم خواست. کسی می دونه کدپستی سفارت آنکارا چنده؟ انایی که مدارکو پست کردن کدپستس هم خواستن؟

06100
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m.ghoreishi ، hilda60
(2015-01-07 ساعت 18:52)fatan57 نوشته:  

اره متاسفانه دو هفته پیش سرمای بدی خورده بودم و مشکوک به عفونت ریه بودم ولی الان بهترم گفتند عکس سینتون مشکل داره و ما نمیتونیم بگیم به خاطر سرماست باید تست خلط واسه سل بدید و جوابش دو ماه دیگه به شما و سفارت اعلام میشهSad

ای بابا مشکل خاصی نیست پس برید به امید خدا مصاحبه رو با انرژی انجام بدین.
تشکر کنندگان: R-AL ، fatan57 ، m.ghoreishi

دوست عزیز
اونا به سل خیلی حساسن ولی خودت که میدونی خدایی نکرده سل نداری چرا نگرانی؟ اصلا مشکلی نیست و با انرژی مصاحبتو برو. موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: fatan57
(2015-01-07 ساعت 21:35)m.ghoreishi نوشته:  

دوست عزیز
اونا به سل خیلی حساسن ولی خودت که میدونی خدایی نکرده سل نداری چرا نگرانی؟ اصلا مشکلی نیست و با انرژی مصاحبتو برو. موفق باشی

نه راستشو بخوایید با این سرمایی که خورده بودم وسرفه هایی که میکردم حدس میزدم عکسم نرمال نباشه خود دکتر اونگان هم گفت میتونی تست خلط ندی و بری یه ماه دیگه وقتی خوب شدی بیای دوباره ازت عکس بگیریم ویا میتونی الان تست خلط بدی ما جوبشوبهتون ایمیل میکنیم و میفرستیم سفارت منم گفتم تست میدم
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 19:14)fatan57 نوشته:  

06100
دوست عزیز dhl چقدر ازت پول خواسته ؟اگه بیشتر از ۶۵۰۰۰ تومنه برید پست منطقه ۱۴ بین فلکه اول و دوم صادقیه مدارکتون ۵ روزه میرسه آنکارا موفق باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: HERMES7
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای ارسال مدارک عکسی که باید بفرستیم باید پشت نویسی بشه ؟شامل اسم و کیس نامبر؟آیا اطلاعات دیگه ای هم باید نوشت؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-08 ساعت 00:49)paradisee نوشته:  دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای ارسال مدارک عکسی که باید بفرستیم باید پشت نویسی بشه ؟شامل اسم و کیس نامبر؟آیا اطلاعات دیگه ای هم باید نوشت؟

بله رو تمام مدارک کیس نامبر رو با مداد سمت چپ بالا بنویسید
یه فرم سفارت هست که contact sheet هست اونم باید پر کنید و بفرستید
تشکر کنندگان: paradisee ، m.ghoreishi ، satan

American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmasterankara@state.gov
(Postal code: 06100)
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: HERMES7 ، satan
(2015-01-08 ساعت 01:13)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 00:49)paradisee نوشته:  دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای ارسال مدارک عکسی که باید بفرستیم باید پشت نویسی بشه ؟شامل اسم و کیس نامبر؟آیا اطلاعات دیگه ای هم باید نوشت؟

بله رو تمام مدارک کیس نامبر رو با مداد سمت چپ بالا بنویسید
یه فرم سفارت هست که contact sheet هست اونم باید پر کنید و بفرستید
سلام دوست عزیز
تو فرم اطلاعات سفارت یا همون contact sheet منظور از local address آدرس ایران
یا آدرس ترکیه؟
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان