کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-10 ساعت 15:26)moj237 نوشته:  اگر مدارکو با dhl بفرستم چند روزه میرسه؟ مدارک باید 15 روز کاری قبل از مصاحبه برسه یا 15روز؟

معمولا بسته های پستی با دی اچ ال به مقصد انکارا بین 3 تا 5 روزه میرسن و اینکه شما باید مدارکتو طوری پست کنی که حداقل 15 الی 20 روز قبل از مصاحبه دستشون باشه. چند روز بیشتر از 15 روز اصلا مشکلی نداره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که هتل دمونتی رفتید آیا راضی بودید؟و اینکه مسافتش تا خیابان اصلی و مراکز خرید زیاد نبود؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 17:07)paradisee نوشته:  دوستان عزیزی که هتل دمونتی رفتید آیا راضی بودید؟و اینکه مسافتش تا خیابان اصلی و مراکز خرید زیاد نبود؟
دوست من از نظر من هتل خیلی خوب و تمیزی بود و تا خیابان اصلی 1 دقیقه تا مرکز خرید کیزیلای نهایت 5 دقیقه تا سفارت نهایت 5 دقیقه و تا دکتر نهایت 8 دقیقه فاصله داره در ضمن صبحانه خوب و اینترنت خوبی هم داره
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: afrand ، paradisee ، soruosh ، mehrdad_latery ، goliii
(2015-01-10 ساعت 17:37)aghamilad نوشته:  
(2015-01-10 ساعت 17:07)paradisee نوشته:  دوستان عزیزی که هتل دمونتی رفتید آیا راضی بودید؟و اینکه مسافتش تا خیابان اصلی و مراکز خرید زیاد نبود؟
دوست من از نظر من هتل خیلی خوب و تمیزی بود و تا خیابان اصلی 1 دقیقه تا مرکز خرید کیزیلای نهایت 5 دقیقه تا سفارت نهایت 5 دقیقه و تا دکتر نهایت 8 دقیقه فاصله داره در ضمن صبحانه خوب و اینترنت خوبی هم داره
===========
منهم با آقا میلاد کاملا موافقم ضمن اینکه از میدان کیزلای به اکثر مراکز خرید خوب دسترسی دارید . سفرنامه من را مطالعه نمایید.
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: aghamilad ، paradisee
(2015-01-10 ساعت 15:26)moj237 نوشته:  اگر مدارکو با dhl بفرستم چند روزه میرسه؟ مدارک باید 15 روز کاری قبل از مصاحبه برسه یا 15روز؟
با سلام دوست عزیز ما یک ماه قبل از مصاحبه (چون مدارک آماده بود) با پستی که با dhl قرار داد داشت فرستادیم حدود ۶۵۰۰۰تومان وحدود ۵روزه رسید سفارت اگه تهران هستید پست منطقه۱۴ بین فلکه اول و دوم صادقیه پست بزرگی است میتونید از اونجا بفرستید یک کد رهگیری هم بهتون میده شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان

1-ایا به نظرتون میشه به پرواز چارتری اطمینان کرد ؟
2- اگر رفت بلیط ترکیش بگیریم بریم انکارا . ایا کسی میدونه میشه برگشت رو با اتوبوسی یا قطاری اومد ایران ؟ آدرسی برای تهیه بلیط اتوبوس یا قطار تو ترکیه سراغ نداره کسی ؟

ممنون

تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 18:41)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 18:30)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من انکارا هستم و واسه مدیکال رفتم که متاسفانه مشکل داشت و باید دو ماه صبر کنم ولی هنوز ایمیل تایید مدارک رو دریافت نکردم ودوشنبه مصاحبه دارم ی کار کنم تو dhl بستم رسیده ولی ایمیل تایید رو نگرفتم به سفارت یه هفته قبل ایمیل ردم جوابی نگرفتم چه کار کنم
مشکل مدیکال داشتین ؟ نگران نباشید بسته رسیده اگر چیزی بود حتما ایمیل میزدن بهتون.

سلام من با پست ارامکس فرستاده بودم چندروز پیش بهم پفتن که رسیده ولی منم ازسفارت ایمیل تایید نیومده برام Sad
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان:
(2015-01-11 ساعت 12:08)آی تک نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 18:30)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من انکارا هستم و واسه مدیکال رفتم که متاسفانه مشکل داشت و باید دو ماه صبر کنم ولی هنوز ایمیل تایید مدارک رو دریافت نکردم ودوشنبه مصاحبه دارم ی کار کنم تو dhl بستم رسیده ولی ایمیل تایید رو نگرفتم به سفارت یه هفته قبل ایمیل ردم جوابی نگرفتم چه کار کنم
مشکل مدیکال داشتین ؟ نگران نباشید بسته رسیده اگر چیزی بود حتما ایمیل میزدن بهتون.

سلام من با پست ارامکس فرستاده بودم چندروز پیش بهم پفتن که رسیده ولی منم ازسفارت ایمیل تایید نیومده برام Sad

اصلا نگران نباشید. اگر شرکت پست میگه رسیده، مطمئن باشید رسیده. سفارت نامه تایید دریافت مدارک نمی فرسته خودتون رو اذیت نکنید.
تشکر کنندگان: bogey
همراه مدارک ارسالی پرینت فرم DS-260 هم باید باشه؟ در ضمن روی بسته های پستی چیز خاصی باید نوشته بشه غیر از آدرس که نشون بده برای لاتاری هست؟
تشکر کنندگان:
سلام

پرینت تاییدیه ارسال رو بزارید
روی بسته ادرس سفارت رو بنویسید و خواستید بنویسید DV Lottery 2015.
روی مدارک سمت چپ بالا هم با مداد کیس نامبر رو بنویسید.
تشکر کنندگان: hilda60 ، AliReza.Sh
(2015-01-11 ساعت 20:48)رضا2015 نوشته:  سلام

آقا رضا توی امضاتون نوشتید جمع هزینه ها۱۸۳.۵ تا اینجا منظورتون چه هزینه ای بوده
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان:
(2015-01-11 ساعت 21:06)someonelikeyou نوشته:  
(2015-01-11 ساعت 20:48)رضا2015 نوشته:  سلام

آقا رضا توی امضاتون نوشتید جمع هزینه ها۱۸۳.۵ تا اینجا منظورتون چه هزینه ای بوده

واکسن و ترجمه و هزینه های دیگه
مثلا من ممنژیت زدم که نیازی نبود و ۱۰۰ تومن دادم هلال احمر

(2015-01-11 ساعت 20:52)neda733 نوشته:  اقا رضا شما که هنوز اینجایی?!

کجا باید باشمBig Grin
تشکر کنندگان:
(2015-01-11 ساعت 09:45)bogey نوشته:  سلام
دوستان

1-ایا به نظرتون میشه به پرواز چارتری اطمینان کرد ؟
2- اگر رفت بلیط ترکیش بگیریم بریم انکارا . ایا کسی میدونه میشه برگشت رو با اتوبوسی یا قطاری اومد ایران ؟ آدرسی برای تهیه بلیط اتوبوس یا قطار تو ترکیه سراغ نداره کسی ؟

ممنون
با سلام دوست عزیز میتونید از ایران با پرواز یک طرفه برید آنکاراودر برگشت با اتوبوس و یا قطار برگردید ولی چند نکته رو خدمتتون میگم بعد تصمیم بگیرید؛
۱- بلیط یک طرفه گرونتر در میاد یعنی مثلا اگر دو طرفه ۷۰۰ تومان باشه یک طرفه بیشتر از ۳۵۰ تومان میشود
۲-قطار تهران به استانبول فقط یک روز در هفته اون هم روز های چهار شنبه از تهرا ن حرکت میکنه و برعکس آن از استانبول به تهران فکر کنم فقط دوشنبه ها باشه البته دقیق نمیدونم و شما بخواهی از آنکارا سوار شوید همون قیمت استانبول رو ازتون میگیره
۳-فکر دو شب و سه روز تو قطار رو هم در نظر بگیرید در ضمن وقتی دریاچه وان ازقطار ترکیه پیاده میشید و منتظر قطار ایران میشید معمولا چند ساعتی تاخیر داره که رو اعصاب میره
۴-با اتوبوس هم تو این زمستونی و سرما و مسافت طولانی ....
اگر تابستون بود بهتون توصیه میکردم ... سفر با نشاطی رو براتون آرزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: bogey ، babisondes ، asher ، m.ghoreishi
(2015-01-11 ساعت 14:18)mick نوشته:  
(2015-01-11 ساعت 12:08)آی تک نوشته:  

وای مرسی،فقط فرم ds260 رو هم باید میفرستادیم؟چون من نفرستادم....

اصلا نگران نباشید. اگر شرکت پست میگه رسیده، مطمئن باشید رسیده. سفارت نامه تایید دریافت مدارک نمی فرسته خودتون رو اذیت نکنید.
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان: Mahboy
سلام....
دوستان نمیخوام نااميدتون کنم ولی امسال خیلی سخت میگیره سفارت آمریکا.من تازه سه روزه از آنکارا برگشتم و اینهمه هزینه کردیم و آخرشم هیچ.ریجکت شديم.اونم به علت یه چیز مسخره.گفتن شغل شما مبهمه.من یه سفر کاری به آفریقا داشتم اونم از طرف یه شرکت خصوصی بازم کیسم رد شد.روز سه شنبه هفته پیش مصاحبه ام بود.هیچ شخصی اون روز ویزا نگرفت.من و یه آقایی که با خانواده اومده بود جفتمون کیسمون رد شد.اون بنده خدا ديپلم 12 ساله برای 30 سال پیش داشت ولی بازم دیپلمش رو قبول نکردند.منم که شغلم از نظر اونا مبهم بود و حتی قبول نکردند که منو چک کنند.خیلی جالبه وقتی میگه کیس شما مورد قبول نیست دیگه اجازه هیچ توضیحی نمیدن و فقط میگن خداحافظ.بقیه هم اون روز کیلرنس شدند.به هیچ ایرانیی دیگه یه ضرب ویزا نمیدن.نمیخوام ناامید بشید ولی خیلی شرایط واسه ایرانی ها سخت شده.من و خانمم که از سه شنبه به اینور دپرس شدیم.خیلی زور داره اینهمه زمان و هزینه و وقت و امید اخرش بشه ریجکت....من سفرنامه ننوشتم فقط خواستم یه توضیح کوچیک بدم که بدونید هیچ احتمالی برای گرفتن ویزا نیست.حتی اونایی که تمام مدارکشون کامله و هیچ نقصی نداره.فقط و فقط به آفیسر بستگی داره.فقط خودم اون روز شاهد بودم که 5 نفر ترک همون روز ویزا گرفتند ولی هیچ ایرانیی نگرفت.امیدوارم این اتفاقی که برای من افتاد واسه هیچ هموطنی نیفته...
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، soruosh ، Abdorrezaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان