کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-17 ساعت 21:53)moj237 نوشته:  کسایی که با dhl مدارک پست کردند می تونند راهنمایی کنند چجوری میشه مطمئن شد بسته درست رسیده؟ تحویل گیرنده تو سفارت کیه؟

دوست عزیز روی سایت خود dhl که بری . از قسمت پیگیری بسته ها با زدن شماره پیگیری که بهت دادن میتونی ببینی بسته در حال حاضر کجا هستش و به سفارت رسیده یا خیر. اگه رو سایت زده که رسیده مطمئن باش که رسیده نگران نباش
موفق باشی
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالم رو سر جای مناسبش مطرح کردم یا خیر
.....
برنده خانم بنده هستش و ما این سری کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیومده . من شغلم راننده هستش. تو یه انبار خصوصی کالا، جنس های انبار رو به دست مشتری یا به بازار میرسونم ،تاکید میکنم که انبار خصوصی هستش و من نیز کارم خصوصی میباشد، و در فرم 260 عنوان شغلم رو other زدم و قسمت توضیحات مربوط به شغلم رو as a driver at entrepot نوشتم ( به معنی راننده انبار )
این شغل برای آفیسر موقع مصاحبه مبهمه؟ یا خیر تعریف شده هستش؟
توضیحات اضافه ای (در صورت درخواست آفیسر برای توضیح اضافه) که میتونم در مورد شغلم بدم چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...لطفا کامل
(2015-01-18 ساعت 01:20)hamidreza60 نوشته:  سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالم رو سر جای مناسبش مطرح کردم یا خیر
.....
برنده خانم بنده هستش و ما این سری کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیومده . من شغلم راننده هستش. تو یه انبار خصوصی کالا، جنس های انبار رو به دست مشتری یا به بازار میرسونم ،تاکید میکنم که انبار خصوصی هستش و من نیز کارم خصوصی میباشد، و در فرم 260 عنوان شغلم رو other زدم و قسمت توضیحات مربوط به شغلم رو as a driver at entrepot نوشتم ( به معنی راننده انبار )
توضیحات اضافه ای (در صورت درخواست آفیسر برای توضیح اضافه) که میتونم در مورد شغلم بدم چیه؟

شما یک نکته ای که باید حواست باشه اینه که آقای کنسول ممکنه ازتون بپرسه که آیا کار شرکت شما خانوادگیه؟ یعنی منظورش اینه که شرکتی که شما کار میکنید خصوصیه یانه. اگر حواستون نباشه وجواب منفی بدید، به احتمال زیاد اون فکر میکنه که شما در یک ارگان دولتی کار میکنید و ممکنه که به همین خاطر یک ضرب به شما ندن و کیستون بره واسه کلیرنس. نکته بعدی اینکه از شما فقط می پرسه که حرفه اتون چیه؟ یعنی کلا چه کاری بلدی؟ یعنی اینکه میخاد بدونه که شما رمانی که رفتی عمه ریکا، میخای تو چه صنفی فعالیت کنی! موفق باشی.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
تشکر کنندگان: hamidreza60 ، Mahboy
(2015-01-18 ساعت 01:20)hamidreza60 نوشته:  سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالم رو سر جای مناسبش مطرح کردم یا خیر
.....

دوست عزیز اصلا ذهن خودت رو با این مسائل مشغول نکن. اولا مهم نفر اصلی کیس هستش که همسرتونن. ثانیآ افیسر از ما بهتر معنی شرکت خصوصی رو میدونه پس نیاز به توضیحات اضافی نداری. در ضمن توجه کن وقتی سوالی مطرح میکنی جوابت رو کی با چه میزان اطلاعاتی میده پس بخاطر همه جوابها استرس به خودت وارد نکن. موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، hamidreza60
(2015-01-18 ساعت 02:21)m.ghoreishi نوشته:  
.....

دوست عزیز اصلا ذهن خودت رو با این مسائل مشغول نکن. اولا مهم نفر اصلی کیس هستش که همسرتونن. ثانیآ افیسر از ما بهتر معنی شرکت خصوصی رو میدونه پس نیاز به توضیحات اضافی نداری. در ضمن توجه کن وقتی سوالی مطرح میکنی جوابت رو کی با چه میزان اطلاعاتی میده پس بخاطر همه جوابها استرس به خودت وارد نکن. موفق باشی
دقيقا همينطوره دوست عزيز
مهم برنده اصلي كه خانمتونه
فقط شرايط مدارك تحصيلي خانمتون كامل باشه

2015as34XX
4 نفر
آنكارا
رؤيت 8مي
ارسال فرمها22آگوست
كارنت 11 دسامبر
نامه دوم : مياد منتظرم
كليرنس : انشاءالله نميشيم
مقصد : آتلانتا جورجيا
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، hamidreza60
سلام خسته نباشید
من مدارکم رو هفته گذشته برای سفارت ارسال کردم و تاییدیه DHL برای رسیدن مدارکم به انکارا برام ایمیل شده ، اما از سفارت هیچ ایمیلی مبنی بر اینکه مدارکم بهشون رسیده یا نه برام ارسال نشده ، لازمه بهشون ایمیل بزنم ؟ اگز لازمه باید به چه ادرسی ایمیل بزنم ؟
ممنون
(2015-01-18 ساعت 21:46)somayeh1363 نوشته:  سلام خسته نباشید
من مدارکم رو هفته گذشته برای سفارت ارسال کردم و تاییدیه DHL برای رسیدن مدارکم به انکارا برام ایمیل شده ، اما از سفارت هیچ ایمیلی مبنی بر اینکه مدارکم بهشون رسیده یا نه برام ارسال نشده ، لازمه بهشون ایمیل بزنم ؟ اگز لازمه باید به چه ادرسی ایمیل بزنم ؟
ممنون
باسلام دوست عزیز وقتی dhl نوشته رسیده به دست mehmet turk حتما رسیده سفارت نگران نباشید چند روزی منتظر بمانید احتمالا از سفارت براتون ایمیل میاد مدارک من ۵ژانویه رسید سفارت ۱۲ از سفارت ایمیل اومد شما هم یک هفته صبر کنید بعد میتونید ایمیل بزنید شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: somayeh1363
ممنون

خير دوست عزيز فعلا لازم نيست، زيرا حتما در چند روز اينده ايميلى مبنى بر ياداورى زمان مصاحبه و مدارك مورد نياز به دستتون خواهد رسيد
تشکر کنندگان: ofrfar
(2015-01-18 ساعت 22:00)farrokh1675 نوشته:  
ممنون
باسلام دوست عزیز وقتی dhl نوشته رسیده به دست mehmet turk حتما رسیده سفارت نگران نباشید چند روزی منتظر بمانید احتمالا از سفارت براتون ایمیل میاد مدارک من ۵ژانویه رسید سفارت ۱۲ از سفارت ایمیل اومد شما هم یک هفته صبر کنید بعد میتونید ایمیل بزنید شاد باشید

درود دوست عزیز من هم بعداز یک هفته بهشون ایمیل زدم و جواب دادن نامه و ادرس ایمیل در امضا من هست استفاده کنید
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: Mahboy ، somayeh1363
(2015-01-18 ساعت 02:21)m.ghoreishi نوشته:  
.....

آقا محمد! درود بر شما. البته تجربیات افراد رو نمیشه از روی رتبه و تعداد تشکر ها و ستاره های این سایت سنجید و اطلاعات همه کسانی که اینجا فعالیت میکنند رو هیچ وقت نمیشه بعنوان یک منبع رسمی و مورد تایید حساب کرد. چون هیچ کس نمیدونه که افسر سفارت بر چه اساسی اطلاعات رو طبقه بندی میکنه. اگر منظورتون در پست بالا جواب بنده هست، باید خدمتتون عرض کنم که در مورد کیس بنده هم برنده خانمم بود ولی اکثر سوالات در زمان مصاحبه، در مورد شغل بنده و جزئیاتش بود و فکر کردم نکاتی رو عرض کنم که ممکنه سودمند باشه البته کاملش رو می تونید در سفرنامه ما نیز مطالعه بفرمایید. در نهایت نیت من کمک به دوستانم در این سایت بود، همانطور که من نیز از نظرات دیگران در این سایت بسیار بهره بردم و به هیچ عنوان قصد استرس وارد کردن به کسی رو نداشتم و اگر همچین برداشتی شد من پوزش می طلبم. درود بر شما.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
تشکر کنندگان: Mahboy ، behjat ، hilda60
(2015-01-20 ساعت 13:16)shahin2737 نوشته:  قریشی های عزیز امسال اینجارو قبضه کرده اند.با هم نسبتی دارین؟

ایشون دوست مهاجرسرایی بنده هستند و هیچ آشنایی با هم نداریم ولی ارادت داریم خدمتشون.در ضمن جمله حکیمانه ی شما در امضاتون بسیار آرامش بخش می باشد.
سفرنامه آنکارا:
تشکر کنندگان: shahin2737 ، m.ghoreishi
(2015-01-20 ساعت 13:38)hrghoreshi نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 13:16)shahin2737 نوشته:  قریشی های عزیز امسال اینجارو قبضه کرده اند.با هم نسبتی دارین؟

ایشون دوست مهاجرسرایی بنده هستند و هیچ آشنایی با هم نداریم ولی ارادت داریم خدمتشون.در ضمن جمله حکیمانه ی شما در امضاتون بسیار آرامش بخش می باشد.

عرض سلام و ادب خدمت شما و اقای قریشی عزیز .خوشحالم در جمعی دوستانه و صمیمی مثل مهاجرسرا با سایر دوستان تبادل اطلاعات میکنم.هدف فقط کمک به همقطاران هست و بس .موفق باشید
تشکر کنندگان: hrghoreshi ، shahin2737
سلااام
بچه هاااا من یه ضرب گرفتم CoolCoolCool
به زودی سفرنامه رو میذارم Wink
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان: behjat ، laleht ، rbrb-2015 ، HERMES7 ، satan ، babisondes ، afrand ، powermohsen ، farrokh1675 ، AliReza.Sh
(2015-01-21 ساعت 02:15)آی تک نوشته:  سلااام

بهتون تبریک میگم و منتظر سفرنامه هستیم.
تشکر کنندگان:
(2015-01-21 ساعت 02:17)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 02:15)آی تک نوشته:  سلااام

بهتون تبریک میگم و منتظر سفرنامه هستیم.