موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-13 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-13 ساعت 13:28 توسط laleht.)
(2015-01-13 ساعت 13:19)ashkan af نوشته: سلام....
دوستان نمیخوام نااميدتون کنم ولی امسال خیلی سخت میگیره سفارت آمریکا.من تازه سه روزه از آنکارا برگشتم و اینهمه هزینه کردیم و آخرشم هیچ.ریجکت شديم.اونم به علت یه چیز مسخره.گفتن شغل شما مبهمه.من یه سفر کاری به آفریقا داشتم اونم از طرف یه شرکت خصوصی بازم کیسم رد شد.روز سه شنبه هفته پیش مصاحبه ام بود.هیچایوایاون روز ویزا نگرفت.من و یه آقایی که با خانواده اومده بود جفتمون کیسمون رد شد.اون بنده خدا ديپلم 12 ساله برای 30 سال پیش داشت ولی بازم دیپلمش رو قبول نکردند.منم که شغلم از نظر اونا مبهم بود و حتی قبول نکردند که منو چک کنند.خیلی جالبه وقتی میگه کیس شما مورد قبول نیست دیگه اجازه هیچ توضیحی نمیدن و فقط میگن خداحافظ.بقیه هم اون روز کیلرنس شدند.به هیچ ایرانیی دیگه یه ضرب ویزا نمیدن.نمیخوام ناامید بشید ولی خیلی شرایط واسه ایرانی ها سخت شده.من و خانمم که از سه شنبه به اینور دپرس شدیم.خیلی زور داره اینهمه زمان و هزینه و وقت و امید اخرش بشه ریجکت....من سفرنامه ننوشتم فقط خواستم یه توضیح کوچیک بدم که بدونید هیچ احتمالی برای گرفتن ویزا نیست.حتی اونایی که تمام مدارکشون کامله و هیچ نقصی نداره.فقط و فقط به آفیسر بستگی داره.فقط خودم اون روز شاهد بودم که 5 نفر ترک همون روز ویزا گرفتند ولی هیچ ایرانیی نگرفت.امیدوارم این اتفاقی که برای من افتاد واسه هیچایواینیفته....
متاسفم واسه این نتیجه نامطلوب
ولی آخه یعنی چی که شغل مبهم هست !!!!!!!!! حتی فرم 9 سوالی هم ندادن؟ جسارتا امکانش هست رشته شما رو بدونم.البته میدونم الان دل و دماغ ندارین ولی اگه حوصله داشتین ممنون میشم یه توضیح بدین.
ایشالا تو مراحل دیگه زندگی موفق باشین و خداوند سرنوشت بهتری رو واستون رقم زده باشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من ١ساعتي هست از مصاحبه برگشتم. انكارا هستم، هتل دمونتي كه ١٠ دقيقه با سفارت و ٢٠ دقيقه با مركز مديكال فاصله داره. مصاحبه ساعت ٨ بود مه ٧:٣٠ اونجا بوديم چون سيستم اينطوري هست كه هر كي زود تر بره شماره نزديكتري ميگيره و خوب كمتر منتظر ميمونه. هيچ چيز فلزي با خودمون نبرديم غير از كمربند همسرم كه مشكلي پيش نياورد. گيشه اول مدارك خواستند( پاسپورت من و شوهرم، ديپلم من،كارت سربازي همسر، اصل شناسنامه، اصل سند ازدواج، پليس ركورد همسر چون ٣ ماه خارج از كشور دانشجو هست، رزومه از همسر چون دانشجو دكترا هست)، گيشه دوم انگشت نگاري دست بود، گيشه سوم مبلغ ٦٦٠$ جمعا پرداخت كرديم، گيشه چهارم مصاحبه ( ابتدا دست راست بالا براي قسم خوردن، از من پرسيد: مدرك تحصيلي؟ - فوق ليسانس ، شغل؟ - مدرس زبان انگليسي نيمه وقت، مدرسه يا دانشگاه؟ - موسسه زبان، همسر: شغل؟ -دانشجو دكترا، چي ميخوني؟ -عمران، سربازي كجا بودي؟ - شهرداري، چه كاري انجام ميدادي؟-كار مربوط به عمران قسمت فني مهندسي، ). در پايان هم كارت صورتي رو داد و گفت پروسه ٤ ماه طول ميكشه. والسلام.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 14:26)behnazrh نوشته: سلام. من ١ساعتي هست از مصاحبه برگشتم. انكارا هستم، هتل دمونتي كه ١٠ دقيقه با سفارت و ٢٠ دقيقه با مركز مديكال فاصله داره. مصاحبه ساعت ٨ بود مه ٧:٣٠ اونجا بوديم چون سيستم اينطوري هست كه هر كي زود تر بره شماره نزديكتري ميگيره و خوب كمتر منتظر ميمونه. هيچ چيز فلزي با خودمون نبرديم غير از كمربند همسرم كه مشكلي پيش نياورد. گيشه اول مدارك خواستند( پاسپورت من و شوهرم، ديپلم من،كارت سربازي همسر، اصل شناسنامه، اصل سند ازدواج، پليس ركورد همسر چون ٣ ماه خارج از كشور دانشجو هست، رزومه از همسر چون دانشجو دكترا هست)، گيشه دوم انگشت نگاري دست بود، گيشه سوم مبلغ ٦٦٠$ جمعا پرداخت كرديم، گيشه چهارم مصاحبه ( ابتدا دست راست بالا براي قسم خوردن، از من پرسيد: مدرك تحصيلي؟ - فوق ليسانس ، شغل؟ - مدرس زبان انگليسي نيمه وقت، مدرسه يا دانشگاه؟ - موسسه زبان، همسر: شغل؟ -دانشجو دكترا، چي ميخوني؟ -عمران، سربازي كجا بودي؟ - شهرداري، چه كاري انجام ميدادي؟-كار مربوط به عمران قسمت فني مهندسي، ). در پايان هم كارت صورتي رو داد و گفت پروسه ٤ ماه طول ميكشه. والسلام.
=============
بهناز جان به گروه کلیرانسهای 2015 خوش آمدید.
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 14:27)mohammad384 نوشته: سلام. ببخشید این اولین بار که پیغام میدم. تا دیروز هر کار میکردم عضو نمیتونستم بشم. منم این سری کارنت شدم. کلی استرس دارم. کسی هست تواین این کرنتیا با هم صحبت کنیم که اگه تواین ۱روز مسهبمون شد با هم بریم؟
توی تاپیک انتظار برای مصاحبه یه چرخی بزنین پیدا میکنین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه که سفارت روز تعطیل آخرهفتش یک روزه یا دوروز ؟ میخوام برای گرفتن ویزا و روزهای انتظار احتمالی برنامه ریزی کنم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 18:59)mkamyab نوشته: دوستان کسی میدونه که سفارت روز تعطیل آخرهفتش یک روزه یا دوروز ؟ میخوام برای گرفتن ویزا و روزهای انتظار احتمالی برنامه ریزی کنم
==========
دو روز
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون ار سایت بوکینگ رزرو کنیم یا از آژانس؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 18:59)mkamyab نوشته: دوستان کسی میدونه که سفارت روز تعطیل آخرهفتش یک روزه یا دوروز ؟ میخوام برای گرفتن ویزا و روزهای انتظار احتمالی برنامه ریزی کنم
سلام دوست عزیز سفارت در آنکارا روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است ولی معمولا روزهای جمعه هم با کسی مصاحبه نمیذارن و روز های پنج شنبه هم با تعداد کمی .من منظور شما را دقیقا متوجه نشدم تا بهتر راهنمایی کنم اگر منظورتون ...روزهای انتظار احتمالی... یعنی گرفتن پاسپورت با ویزای یک ضرب است که برخی پست ها روز شنبه هم باز هستند شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
داستان امسال چیه به سختی ویزا میدن
خیلیا برگه صورتی گرفتن
با تشکر مهرداد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-14 ساعت 23:18)mehrdad_latery نوشته: (2015-01-13 ساعت 13:27)laleht نوشته: (2015-01-13 ساعت 13:19)ashkan af نوشته: سلام....
دوستان نمیخوام نااميدتون کنم ولی امسال خیلی سخت میگیره سفارت آمریکا.من تازه سه روزه از آنکارا برگشتم و اینهمه هزینه کردیم و آخرشم هیچ.ریجکت شديم.اونم به علت یه چیز مسخره.گفتن شغل شما مبهمه.من یه سفر کاری به آفریقا داشتم اونم از طرف یه شرکت خصوصی بازم کیسم رد شد.روز سه شنبه هفته پیش مصاحبه ام بود.هیچایوایاون روز ویزا نگرفت.من و یه آقایی که با خانواده اومده بود جفتمون کیسمون رد شد.اون بنده خدا ديپلم 12 ساله برای 30 سال پیش داشت ولی بازم دیپلمش رو قبول نکردند.منم که شغلم از نظر اونا مبهم بود و حتی قبول نکردند که منو چک کنند.خیلی جالبه وقتی میگه کیس شما مورد قبول نیست دیگه اجازه هیچ توضیحی نمیدن و فقط میگن خداحافظ.بقیه هم اون روز کیلرنس شدند.به هیچ ایرانیی دیگه یه ضرب ویزا نمیدن.نمیخوام ناامید بشید ولی خیلی شرایط واسه ایرانی ها سخت شده.من و خانمم که از سه شنبه به اینور دپرس شدیم.خیلی زور داره اینهمه زمان و هزینه و وقت و امید اخرش بشه ریجکت....من سفرنامه ننوشتم فقط خواستم یه توضیح کوچیک بدم که بدونید هیچ احتمالی برای گرفتن ویزا نیست.حتی اونایی که تمام مدارکشون کامله و هیچ نقصی نداره.فقط و فقط به آفیسر بستگی داره.فقط خودم اون روز شاهد بودم که 5 نفر ترک همون روز ویزا گرفتند ولی هیچ ایرانیی نگرفت.امیدوارم این اتفاقی که برای من افتاد واسه هیچایواینیفته....
متاسفم واسه این نتیجه نامطلوب
ولی آخه یعنی چی که شغل مبهم هست !!!!!!!!! حتی فرم 9 سوالی هم ندادن؟ جسارتا امکانش هست رشته شما رو بدونم.البته میدونم الان دل و دماغ ندارین ولی اگه حوصله داشتین ممنون میشم یه توضیح بدین.
ایشالا تو مراحل دیگه زندگی موفق باشین و خداوند سرنوشت بهتری رو واستون رقم زده باشه
با سلام
دوست گلم ناراحت نباش . انشالله ویزاتو میگیری . واسه همه پیش امد . توکل کن به خدا
مهرداد عزیز این بنده خدا میگه ریجکت شدم شما میگی انشاالله ویزاتو میگیری ؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد