کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-21 ساعت 04:01)آی تک نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 02:17)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 02:15)آی تک نوشته:  سلااام
بچه هاااا من یه ضرب گرفتم CoolCoolCool
به زودی سفرنامه رو میذارم Wink

بهتون تبریک میگم و منتظر سفرنامه هستیم.
مرسی، حتما، به محض اینکه رسیدم ایران میذارم...Wink

تبريك ميگم
خيلي خوشحال ميشيم بچه يه ضرب ميگيرن
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: sunn789 ، hrghoreshi
(2015-01-21 ساعت 08:57)p00ya2001 نوشته:  

تبريك ميگم
مبارک
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان: mrb
(2015-01-21 ساعت 10:26)nikoo2468 نوشته:  

تبريك ميگم
مبارک

مبارک باشه ، به امید موفقیت های بیشتر .
تشکر کنندگان:

تبريك ميگم
مرسی. خیلی ممنون. دیروز روز یه ضربیا بوود Smile))
مبارک

(2015-01-21 ساعت 11:06)آی تک نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 02:17)m.ghoreishi نوشته:  بهتون تبریک میگم و منتظر سفرنامه هستیم.

تبريك ميگم
مرسی. خیلی ممنون. دیروز روز یه ضربیا بوود Smile))
مبارک
مرسی انشالله قسمت شما Smile
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان: hilda60 ، afrand ، Death ‎Angel
(2015-01-20 ساعت 04:15)hrghoreshi نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 02:21)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 01:20)hamidreza60 نوشته:  سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالم رو سر جای مناسبش مطرح کردم یا خیر
.....
برنده خانم بنده هستش و ما این سری کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیومده . من شغلم راننده هستش. تو یه انبار خصوصی کالا، جنس های انبار رو به دست مشتری یا به بازار میرسونم ،تاکید میکنم که انبار خصوصی هستش و من نیز کارم خصوصی میباشد، و در فرم 260 عنوان شغلم رو other زدم و قسمت توضیحات مربوط به شغلم رو as a driver at entrepot نوشتم ( به معنی راننده انبار )
این شغل برای آفیسر موقع مصاحبه مبهمه؟ یا خیر تعریف شده هستش؟
توضیحات اضافه ای (در صورت درخواست آفیسر برای توضیح اضافه) که میتونم در مورد شغلم بدم چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...لطفا کامل

دوست عزیز اصلا ذهن خودت رو با این مسائل مشغول نکن. اولا مهم نفر اصلی کیس هستش که همسرتونن. ثانیآ افیسر از ما بهتر معنی شرکت خصوصی رو میدونه پس نیاز به توضیحات اضافی نداری. در ضمن توجه کن وقتی سوالی مطرح میکنی جوابت رو کی با چه میزان اطلاعاتی میده پس بخاطر همه جوابها استرس به خودت وارد نکن. موفق باشی

آقا محمد! درود بر شما. البته تجربیات افراد رو نمیشه از روی رتبه و تعداد تشکر ها و ستاره های این سایت سنجید و اطلاعات همه کسانی که اینجا فعالیت میکنند رو هیچ وقت نمیشه بعنوان یک منبع رسمی و مورد تایید حساب کرد. چون هیچایواینمیدونه که افسر سفارت بر چه اساسی اطلاعات رو طبقه بندی میکنه. اگر منظورتون در پست بالا جواب بنده هست، باید خدمتتون عرض کنم که در مورد کیس بنده هم برنده خانمم بود ولی اکثر سوالات در زمان مصاحبه، در مورد شغل بنده و جزئیاتش بود و فکر کردم نکاتی رو عرض کنم که ممکنه سودمند باشه البته کاملش رو می تونید در سفرنامه ما نیز مطالعه بفرمایید. در نهایت نیت من کمک به دوستانم در این سایت بود، همانطور که من نیز از نظرات دیگران در این سایت بسیار بهره بردم و به هیچ عنوان قصد استرس وارد کردن به کسی رو نداشتم و اگر همچین برداشتی شد من پوزش می طلبم. درود بر شما.
....
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من هنوز یکم هنگم و استرس دارم
کار من به هیچ عنوان دولتی نیست و هیچ نوع شرکتی هم نیست چون میدونم اگه بخوام عنوان شرکت رو بکار ببرم مسلما نام شرکت رو میپرسه در صورتیکه اصلا شرکت نیست و وجود نداره. بلکه یک انبار امانت داریه کالا هستش که کالاهای وارداتی میاد اونجا و این انبار برای پدربزرگ بنده هستش و من و دایی هام در این انبار کار میکنیم که کار من تحویل این کالاها به مغازه ها و بازار و فروشگاه هاس (بوسیله رانندگی ماشین)...این انبار هم نه به ارگانی وصله و نه به جایی وصله. حالا با این اوصاف و پرگویی بنده اگه در مورد کارم بپرسن همینا کافیه بگم؟ و چی بگم بهتره؟ ممنون میشم از راهنماییتون..
تشکر کنندگان:
(2015-01-22 ساعت 19:44)hamidreza60 نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 04:15)hrghoreshi نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 02:21)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 01:20)hamidreza60 نوشته:  سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالم رو سر جای مناسبش مطرح کردم یا خیر
.....
برنده خانم بنده هستش و ما این سری کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیومده . من شغلم راننده هستش. تو یه انبار خصوصی کالا، جنس های انبار رو به دست مشتری یا به بازار میرسونم ،تاکید میکنم که انبار خصوصی هستش و من نیز کارم خصوصی میباشد، و در فرم 260 عنوان شغلم رو other زدم و قسمت توضیحات مربوط به شغلم رو as a driver at entrepot نوشتم ( به معنی راننده انبار )
این شغل برای آفیسر موقع مصاحبه مبهمه؟ یا خیر تعریف شده هستش؟
توضیحات اضافه ای (در صورت درخواست آفیسر برای توضیح اضافه) که میتونم در مورد شغلم بدم چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...لطفا کامل

دوست عزیز اصلا ذهن خودت رو با این مسائل مشغول نکن. اولا مهم نفر اصلی کیس هستش که همسرتونن. ثانیآ افیسر از ما بهتر معنی شرکت خصوصی رو میدونه پس نیاز به توضیحات اضافی نداری. در ضمن توجه کن وقتی سوالی مطرح میکنی جوابت رو کی با چه میزان اطلاعاتی میده پس بخاطر همه جوابها استرس به خودت وارد نکن. موفق باشی

آقا محمد! درود بر شما. البته تجربیات افراد رو نمیشه از روی رتبه و تعداد تشکر ها و ستاره های این سایت سنجید و اطلاعات همه کسانی که اینجا فعالیت میکنند رو هیچ وقت نمیشه بعنوان یک منبع رسمی و مورد تایید حساب کرد. چون هیچایواینمیدونه که افسر سفارت بر چه اساسی اطلاعات رو طبقه بندی میکنه. اگر منظورتون در پست بالا جواب بنده هست، باید خدمتتون عرض کنم که در مورد کیس بنده هم برنده خانمم بود ولی اکثر سوالات در زمان مصاحبه، در مورد شغل بنده و جزئیاتش بود و فکر کردم نکاتی رو عرض کنم که ممکنه سودمند باشه البته کاملش رو می تونید در سفرنامه ما نیز مطالعه بفرمایید. در نهایت نیت من کمک به دوستانم در این سایت بود، همانطور که من نیز از نظرات دیگران در این سایت بسیار بهره بردم و به هیچ عنوان قصد استرس وارد کردن به کسی رو نداشتم و اگر همچین برداشتی شد من پوزش می طلبم. درود بر شما.
....
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من هنوز یکم هنگم و استرس دارم
کار من به هیچ عنوان دولتی نیست و هیچ نوع شرکتی هم نیست چون میدونم اگه بخوام عنوان شرکت رو بکار ببرم مسلما نام شرکت رو میپرسه در صورتیکه اصلا شرکت نیست و وجود نداره. بلکه یک انبار امانت داریه کالا هستش که کالاهای وارداتی میاد اونجا و این انبار برای پدربزرگ بنده هستش و من و دایی هام در این انبار کار میکنیم که کار من تحویل این کالاها به مغازه ها و بازار و فروشگاه هاس (بوسیله رانندگی ماشین)...این انبار هم نه به ارگانی وصله و نه به جایی وصله. حالا با این اوصاف و پرگویی بنده اگه در مورد کارم بپرسن همینا کافیه بگم؟ و چی بگم بهتره؟ ممنون میشم از راهنماییتون..

شما باید بگید در انبار مشترک کالا کار میکنید که انگلیسیش میشه share or common ware-hauses ,بعدم توضیح بدین همین که بالا گفتین
البته به نوع وسایل انبار هم اشاره کنید مثلا غذاییه پوشاکه
این کار در اونجا و مخصوصا اروپا رایج هست و اونا اطلاع دارند
تشکر کنندگان: hamidreza60

مبارکه خانم خیلی خوشحال شدیم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: vahid1432
با سلام دوستانی که در آنکارا مصاحبه داده اند لطفا پاسخ دهند:
۱-مبلغ۳۳۰ دلار رو میشه یک نفر از آمریکا با کردیت کارتش برای من قبل ازرفتن به سفارت پرداخت کند ؟
۲-ویا میشه ۳۳۰ دلار رو تو سفارت با کردیت کارت پرذاخت کرد ؟
۳-میشه بجای دلار مبلغ رو به یورو پرداخت کنیم؟
با سپاس از پاسختون
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ده روز قبل در انکارا مصاحبه داشتم و به علت شغل دولتی چک خوردم
شماره کیس: 2015AS00001xxx - تعداد افراد: 1 - مصاحبه:Ankara, 12 Jan - دریافت ویزا:کلیرنس،کلییر بعد از 92 روز - ورود به آمریکا:Jun - دریافت گرین کارت:Jul
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
دوستان عزیز من امروز نامه دومم رو گرفتم و واسه هفته اول مارچ آنکارا مصاحبه دارم.
من سفارتم رو ایروان انتخاب کرده بودم که خودشون به آنکارا تغییر دادن. الان هم هیچی از آنکارا نمیدونم چون خودمو واسه ایروان آماده کردم. اینجا هم مطالبش زیاد هست و استرس هم دارم. چون باید ۱۵ روز قبل از مصاحبه مدارک سفارت باشه.
میشه دوستان عزیز راهنمایی کنن که چه مدارکی رو باید بفرستم سفارت؟ اصل یا کپی؟
واسه دکتر اونجا چکار باید کنم؟؟
لطفا راهنماییم کنید. ممنونم

#استرس
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-01-23 ساعت 20:33)vahid1432 نوشته:  دوستان عزیز من امروز نامه دومم رو گرفتم و واسه هفته اول مارچ آنکارا مصاحبه دارم.
من سفارتم رو ایروان انتخاب کرده بودم که خودشون به آنکارا تغییر دادن. الان هم هیچی از آنکارا نمیدونم چون خودمو واسه ایروان آماده کردم. اینجا هم مطالبش زیاد هست و استرس هم دارم. چون باید ۱۵ روز قبل از مصاحبه مدارک سفارت باشه.

#استرس
سلام
اصلا استرس نداشته باش
مدارکی که بهتر با DHL پست کنی، 4-5 روزه هم می رسه.
1- کپی صفحه پاسپورت+ کپی ویزاهای قبلی
2- اصل ترجمه شناسنامه و کارت ملی
3- دو قطعه عکس
4- اصل ترجمه دیپلم- پیش دانشگاهی- لیسانس- ....
5- رسید CSC
6- پرینت نامه اول
7-پرینت نامه دوم
8-پرینت تاییدیه سابمیت فرم 260
9- پرینت کانتکت
10- اصل ترجمه سند ازدواج
11- در مورد سربازی نمی دونم
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
(2015-01-23 ساعت 21:26)nikoo2468 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 20:33)vahid1432 نوشته:  دوستان عزیز من امروز نامه دومم رو گرفتم و واسه هفته اول مارچ آنکارا مصاحبه دارم.

#استرس
سلام
اصلا استرس نداشته باش
3- دو قطعه عکس
5- رسید CSC
6- پرینت نامه اول
7-پرینت نامه دوم
9- پرینت کانتکت
10- اصل ترجمه سند ازدواج

مرسی دوستم
متوجه منظوزتون در شماره ۵ و ۹ نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان:
(2015-01-23 ساعت 22:24)vahid1432 نوشته:  

#استرس
سلام
اصلا استرس نداشته باش
3- دو قطعه عکس
5- رسید CSC
6- پرینت نامه اول
7-پرینت نامه دوم
9- پرینت کانتکت
10- اصل ترجمه سند ازدواج

مرسی دوستم
5-شما باید نام نویسی کنید در پست آنکارا و تاییدیه اون رو بفرستید
9- یک صفحه ای در سفارت آنکارا هست به نام صفحه contact که باید پر کنید اطلاعات خودتون و آدرس که آمریکا میرید .
120 روز انتظار
در مورد شماره 5 : توی انکارا سیستم اینطوریه که شما باید یه دفتر پستی رو انتخاب کنید تا زمانی که قراره واستون ویزا صادر بشه بعداز دادن پاس به سفارت برید و ویزاتون رو از اون دفتر پستی دریافت کنید . معمولا دوستان یک دفتر پستی رو که شنبه ها هم باز هستش رو انتخاب میکنن . لینک زیر رو بخون پست اولشو میفهمی.
فقط کافیه توی سایتش اداره پست ثبت نام کنی و فرمش رو پرینت بگیری
http://www.mohajersara.com/thread-7074.html
در مورد شماره 9 هم اگه اشتباه نکنم منظورشون برگه ای هستش که باید اطلاعات و ادرس ایران و ادرس ا م ر ی ک ا تونو توی اون بنویسید به ازای هر کیس و با مدارک بفرستین . که من الان دقیقا فایلشو پیدا نکردم دوستان اگه دم دست دارن بذارن واستون
خب فرم رو هم پیدا کردم صفحه اول همین تاپیک رو که نگاه کنین ضمیمه اولین پست اقا بهداد گذاشتن فرم رو
موفق باشین
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان: babak12 ، vahid1432 ، m.ghoreishi
(2015-01-23 ساعت 22:58)nikoo2468 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 22:24)vahid1432 نوشته:  

#استرس
سلام
اصلا استرس نداشته باش
3- دو قطعه عکس
5- رسید CSC
6- پرینت نامه اول
7-پرینت نامه دوم
9- پرینت کانتکت
10- اصل ترجمه سند ازدواج

مرسی دوستم
5-شما باید نام نویسی کنید در پست آنکارا و تاییدیه اون رو بفرستید
9- یک صفحه ای در سفارت آنکارا هست به نام صفحه contact که باید پر کنید اطلاعات خودتون و آدرس که آمریکا میرید .
میشه آدرس این سایت ها رو واسم بذارید؟
ایمیل هم میاد واسم که چکار کنم و کجا ثبت نام کنم؟؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان