کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام من تازه رسیدم انکارا. فردا میرم واسه مدیکال... اینا رو خوندم نا امید شدم...یعنی چی اخه....
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان: goliii
سلام دوستان واسه دکتر چه مدارکی ببرم با خودم؟فردا وقت مدیکال دارم....
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
تشکر کنندگان:
(2015-01-15 ساعت 21:17)آی تک نوشته:  سلام دوستان واسه دکتر چه مدارکی ببرم با خودم؟فردا وقت مدیکال دارم....
با سلام دوست عزیز :
۱-پاسپورت
۲-کارت زرد پاستور
۳-پرینت نوبت دکتر+پرینت نامه دوم
۴-عکس (البته خودش عکس میگیره)
۵-مقداری دلار
با آرزوی ویزای یک ضرب
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: mfte.teacher
سلام، دوستان ، ما امروز مدیکال داشتیم ، جزئیات رو توی سفر نامه خواهیم نوشت اما قدر این مهاجر سرا رو بدونید ،فقط چند نکته ،
بلیط سفر رو از دفاتر خود خط هوایی بخیرید نه از دفاتر سطح شهر،
توی مطب دکتر نیاز به همراه ندارید ، هر چند بندگان خدا هم نیاز به امرار معاش دارند اما واقعاً هیچ نیازی به همراه که قرار باشد کمک کند ندارید . گاهی 50$ هزینه خواهد داشت
،واکسنها تون رو کامل بزنید و هر چه کامل تر بهتر، فقط در مورد ابله مرغان نیاز به استرس ندارید ، ما امروز 5تا کیس که بودیم همه ابله رو زد فقط یه نکته جالب این بود که خانم دکتر که میخواست به خانم من واکسن بزنه ، خانم من پرسید که چه واکسنی میخواهید بزنید گفت ابله ، گفت من قبلاً گرفتم که اون هم نوشت برای طبقه سوم بریم تست بدیم که شد 32 $ حالا منتظریم تا جواب تست ابله مرغان رو بگیریم ،
جالب دیگر اینکه یک کیس از عراق برای مدیکال اومد با 3 تا بچه و دو نفر اقا و خانم جمعاً 5 نفر ، هزینه فقط تست ها بدون عکس ریه شد 2600$ دلار ، خیلی نگرانشون شدم ، از یکی دیگه از همراهان ما که دو بچه کوچیک داشت شد 970 ، بدون عکس ریه از ما هم که چها نفر بودیم بدون عکس ریه و با تست ابله شد 800$
باز هم اگر بودین ما هستیم ، با ارزوی ویزای یک ضرب برای همه دوستان
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، rbrb-2015 ، p00ya2001 ، satan
(2015-01-16 ساعت 17:52)sunn789 نوشته:  جالب دیگر اینکه یک کیس از عراق برای مدیکال اومد با 3 تا بچه و دو نفر اقا و خانم جمعاً 5 نفر ، هزینه فقط تست ها بدون عکس ریه شد 2600$ دلار ، خیلی نگرانشون شدم ، از یکی دیگه از همراهان ما که دو بچه کوچیک داشت شد 970 ، بدون عکس ریه از ما هم که چها نفر بودیم بدون عکس ریه و با تست ابله شد 800$
این دکتر اونگان فکر کنم از میلیاردر های آنکارا شده تا حالا با این پولهایی که میگیره یا بهتر یگم میتیغه!
از بدبختی ما ایرونی هاست دیگه ,کسی هم نیست بدادمون برسه.وقتی واکسن ها رو اینجا زدی دیگه مگه بدن انسان کیت ازمایشگاست که فرط و فرط واکسن میزنه.
واکسن های بی مورد کلی عوارض داره .
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، asher
(2015-01-16 ساعت 17:52)sunn789 نوشته:  سلام، دوستان ، ما امروز مدیکال داشتیم ، جزئیات رو توی سفر نامه خواهیم نوشت اما قدر این مهاجر سرا رو بدونید ،فقط چند نکته ،
توی مطب دکتر نیاز به همراه ندارید ، هر چند بندگان خدا هم نیاز به امرار معاش دارند اما واقعاً هیچ نیازی به همراه که قرار باشد کمک کند ندارید . گاهی 50$ هزینه خواهد داشت
،واکسنها تون رو کامل بزنید و هر چه کامل تر بهتر، فقط در مورد ابله مرغان نیاز به استرس ندارید ، ما امروز 5تا کیس که بودیم همه ابله رو زد فقط یه نکته جالب این بود که خانم دکتر که میخواست به خانم من واکسن بزنه ، خانم من پرسید که چه واکسنی میخواهید بزنید گفت ابله ، گفت من قبلاً گرفتم که اون هم نوشت برای طبقه سوم بریم تست بدیم که شد 32 $ حالا منتظریم تا جواب تست ابله مرغان رو بگیریم ،
جالب دیگر اینکه یک کیس از عراق برای مدیکال اومد با 3 تا بچه و دو نفر اقا و خانم جمعاً 5 نفر ، هزینه فقط تست ها بدون عکس ریه شد 2600$ دلار ، خیلی نگرانشون شدم ، از یکی دیگه از همراهان ما که دو بچه کوچیک داشت شد 970 ، بدون عکس ریه از ما هم که چها نفر بودیم بدون عکس ریه و با تست ابله شد 800$
سلام
شما بجه هاتون نياز به تست توبركولين داشتن؟
تست سل؟
چند روز زودتر رفتين؟

2015as34XX
4 نفر
آنكارا
رؤيت 8مي
ارسال فرمها22آگوست
كارنت 11 دسامبر
نامه دوم : مياد منتظرم
كليرنس : انشاءالله نميشيم
مقصد : آتلانتا جورجيا
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
دوستان بسته منو كسي به اسم Kase imzaگرفته آيا درسته ؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-17 ساعت 14:03)paradisee نوشته:  دوستان بسته منو كسي به اسم Kase imzaگرفته آيا درسته ؟

سلام
خواهش ميكنم يك بار دیگه به رسیدتان نگاه کنید ، بعد یه بار دیگه هم سوالتان را با دقت بخونید ، احتمالا خودتان جوابتان را پیدا میکنید !!!!!!!!!!
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
دوستان اون مرکز پستی که تو میدان کیزل آی هست اسمش چیه؟ راست چه جوری میتونم واسه ptt اقدام کنم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-01-17 ساعت 14:23)mfte.teacher نوشته:  دوستان اون مرکز پستی که تو میدان کیزل آی هست اسمش چیه؟ راست چه جوری میتونم واسه ptt اقدام کنم.

http://www.mohajersara.com/thread-7074.html
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان:
کسایی که با dhl مدارک پست کردند می تونند راهنمایی کنند چجوری میشه مطمئن شد بسته درست رسیده؟ تحویل گیرنده تو سفارت کیه؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-17 ساعت 14:12)Aghaman نوشته:  
(2015-01-17 ساعت 14:03)paradisee نوشته:  دوستان بسته منو كسي به اسم Kase imzaگرفته آيا درسته ؟

سلام
خواهش ميكنم يك بار دیگه به رسیدتان نگاه کنید ، بعد یه بار دیگه هم سوالتان را با دقت بخونید ، احتمالا خودتان جوابتان را پیدا میکنید !!!!!!!!!!

دوست عزیز Kase imza به معنی مهر سفارت هست. خیالتون راحت باشه مدارکتون تحویل سفارت شده
تشکر کنندگان: paradisee
(2015-01-17 ساعت 14:23)mfte.teacher نوشته:  دوستان اون مرکز پستی که تو میدان کیزل آی هست اسمش چیه؟ راست چه جوری میتونم واسه ptt اقدام کنم.

با سلام دوست عزیز اگه تاپیک اول :ثبت نام در cscرو بخونی کاملا توضیح داده و میتونی قدم به قدم با راهنمای ثبت نام بری جلو و ثبت نام کنی و بعد یک پرینت از ثبت نام رو داشته باشی فکر نکنم به مشکل بر بخوری ولی اگه مشکلی بود رو من حساب کنید . شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: mfte.teacher
کسایی که با dhl مدارک پست کردند می تونند راهنمایی کنند چجوری میشه مطمئن شد بسته درست رسیده؟ تحویل گیرنده تو سفارت کیه؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-17 ساعت 12:17)p00ya2001 نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 17:52)sunn789 نوشته:  سلام، دوستان ، ما امروز مدیکال داشتیم ، جزئیات رو توی سفر نامه خواهیم نوشت اما قدر این مهاجر سرا رو بدونید ،فقط چند نکته ،
سلام
شما بجه هاتون نياز به تست توبركولين داشتن؟
تست سل؟
چند روز زودتر رفتين؟

2015as34XX
4 نفر
آنكارا
رؤيت 8مي
ارسال فرمها22آگوست
كارنت 11 دسامبر
نامه دوم : مياد منتظرم
كليرنس : انشاءالله نميشيم
مقصد : آتلانتا جورجيا
سلام
بله برای بچه ها ما رفتیم مدیکال ، اخر هفته دیگه مصاحبه داریم اما ریسک اینکه یکشنبه تعطیل باشه و 4 روز کاری به مصاحبه نرسیم ما پنجشنبه امدیم انکارا تقریباً یک هفته زود تر
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان