موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-18 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-18 ساعت 01:04 توسط farrokh1675.)
با سلام خدمت همگی دوستان خوبم اگرفرصتی شد سفر نامه را به همین زودی مینویسم ولی فعلا خیلی خلاصه و مختصر مطالب رو مینویسم اگه دوست عزیزی پرسشی داشت در خدمتم.....مشخصات:مجرد-دانشجوی کارشناسی-پسر-معافیت تحصیلی(۱۵میلیون وثیقه)-اولین سال شرکت درلاتاری و قبول شدم.
مهمترین مطالب:
روز مصاحبه:آفیسر:میخوای بری آمریکا چکار کنی؟...میخوام برم زندگی و کار کنم .آفیسر:پس درست رو نمیخوای ادامه بدی؟....چرا بعد از اینکه زبانم خوب شد دوست دارم درسم رو ادامه بدم.آفیسر:دیپلمت رو چه سالی گرفتی؟....سال شمسی اش رو میدونم .سال ++++ دیپلم گرفتم آفیسر:تا حالاکار کردی؟....خیر
برگه سفید که از قبل تو پرونده بود رو به من داد و گغت ۳تا۵ روز دیگه برو پست و پاسپورتت رو بگیر .
دو روز بعد سایت سیس رو چک کردم نوشته بود ایشود. فردایش رفتم پست و پاسپورت رو گرفتم همراه با ویزا که (اکسپایر آن هفته اول آگوست بود یعنی درست ۶ماه بعد از تاریخ مدیکال)
همان شب بلیط گرفتم وفردایش با پرواز آنکارا به استانبول به دوبی به دالاس (دو ستاپ) رفتم usa .
تو فرودگاه آمریکاازمن سوال کردن پیش کی میخوای بری ؟گفتم برادرم و سوال دیگه : میخوای تو آمریکاچکار کنی ؟همون سوال های تکراری و تشریفاتی سفارت.
بعد گفتن گرین کارتت سه هفته دیگه میاد به آدرسی که داده ای .آرزوی گرفتن ویزا برای همه ایرانیانی که در لاتاری 2015برنده شده اند رو دارم.تا فرصتی دیگر بدرود
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 01:01)farrokh1675 نوشته: با سلام خدمت همگی دوستان خوبم اگرفرصتی شد سفر نامه را به همین زودی مینویسم ولی فعلا خیلی خلاصه و مختصر مطالب رو مینویسم اگه دوست عزیزی پرسشی داشت در خدمتم....
فرخ جان برات ارزوی موفقیت میکنم .امیدوارم به همه ارزوهات برسی برا ماهم دعا کن این مراحل رو تجربه کنیم. میام دالاس میبینمت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکمو با پست آرامکس فرستادم ،بعد چند روز تو سایتش زده" Delivered - ELCILIK KASE ". چطوری مطمئن شم رسیده سفارت؟
کیس:***2، رویت قبولی: می، ارسال فرم 260: 18 اگوست، نامه دوم : 25 ژانویه، مصاحبه : 2 مارچ آنکارا،
تعداد نفرات : 2 نفر، وضعیت : کلیرنس، آپدیت : 2 و 4 و 6 و 10و11و 20 مارچ، 12 می (با ایمیل)، 15 جون شبانه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 12:50)omid_h نوشته: سلام دوستان
من مدارکمو با پست آرامکس فرستادم ،بعد چند روز تو سایتش زده" Delivered - ELCILIK KASE ". چطوری مطمئن شم رسیده سفارت؟
سلام
وقتى كلمه delivered رو نوشته يعنى تحويل سفارت شده و شما ميتونى جهت اطمينان بيشتر به وسيله ايميل از صحت اين موضوع مطمئن بشى
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سوال رو تو فروم ترجمه مدارک نوشتم جوابی از تجربه های قبلی نگرفتم
با اجازه مدیر این فروم اینجا می پرسم امیدوارم بتونم جوابی مبنی بر تجربه های قبلی پیدا کنم
و اما سوال:
من امروز متوجه شدم که شناسنامه خانومم چون المثنی است و توضیحات داره تو ترجمه توضیحات از حکم دادگاه برای صدور المثنی صحبت کرده.
آیا باید Court Certificate بگیرم برای این قضیه یا نیازی نیست؟
آیا کسی بوده مشکل مشابه من و داشته باشه و تجربه کرده باشه
ممنون میشم از پاسخاتون
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-02-19 ساعت 19:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-19 ساعت 20:00 توسط varchandi.)
(2015-02-18 ساعت 01:01)farrokh1675 نوشته: با سلام خدمت همگی دوستان خوبم اگرفرصتی شد سفر نامه را به همین زودی مینویسم ولی فعلا خیلی خلاصه و مختصر مطالب رو مینویسم اگه دوست عزیزی پرسشی داشت در خدمتم.....مشخصات:مجرد-دانشجوی کارشناسی-پسر-معافیت تحصیلی(۱۵میلیون وثیقه)-اولین سال شرکت درلاتاری و قبول شدم.
مهمترین مطالب:
روز مصاحبه:آفیسر:میخوای بری آمریکا چکار کنی؟...میخوام برم زندگی و کار کنم .آفیسر:پس درست رو نمیخوای ادامه بدی؟....چرا بعد از اینکه زبانم خوب شد دوست دارم درسم رو ادامه بدم.آفیسر:دیپلمت رو چه سالی گرفتی؟....سال شمسی اش رو میدونم .سال ++++ دیپلم گرفتم آفیسر:تا حالاکار کردی؟....خیر
برگه سفید که از قبل تو پرونده بود رو به من داد و گغت ۳تا۵ روز دیگه برو پست و پاسپورتت رو بگیر .
دو روز بعد سایت سیس رو چک کردم نوشته بود ایشود. فردایش رفتم پست و پاسپورت رو گرفتم همراه با ویزا که (اکسپایر آن هفته اول آگوست بود یعنی درست ۶ماه بعد از تاریخ مدیکال)
همان شب بلیط گرفتم وفردایش با پرواز آنکارا به استانبول به دوبی به دالاس (دو ستاپ) رفتم usa .
تو فرودگاه آمریکاازمن سوال کردن پیش کی میخوای بری ؟گفتم برادرم و سوال دیگه : میخوای تو آمریکاچکار کنی ؟همون سوال های تکراری و تشریفاتی سفارت.
بعد گفتن گرین کارتت سه هفته دیگه میاد به آدرسی که داده ای .آرزوی گرفتن ویزا برای همه ایرانیانی که در لاتاری 2015برنده شده اند رو دارم.تا فرصتی دیگر بدرود
مبارکت باشه فرخ جان
همه آرزوهای خوب در زندگی جدید را برات دارم
موفق باشی
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجر سرایی
دو سه روزه از آنکارا برگشتم وپسرم که درلاتاری ۲۰۱۵ قبول شده بود رو فرستادم آمریکا و خودم برگشتم ایران من با نام کاربری farrokh1675 با دوستان خوب مهاجرسرایی روزها و شب های بسیار شاد و گاهی پر استرسی رو گذروندم فکر میکردم بعد از رفتن پسرم تا مدتها به اینجا سر نمیزنم ولی وقتی رسیدم ایران احساس کردم چیزی رو گم کردم وامروز تقریبا خستگی ۱۲ روز سفر رو پشت سر گذاشتم و اومدم اینجا تا به دوستان سری بزنم واگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم و تجربیات خودم رو به دوستان منتقل کنم من خودم رو مدیون دوستان مهاجر سرایی میدونم چون در فراز و فرود ها همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکردم حالا هم که تجربیاتی بدست اورده ام دوست دارم اونا رو در اختیار دوستان کم تجربه تر قرار بدم .چون خودم برای لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کرده ام فکر کنم تا ماه می که نتایج مشخص میشه اینجا باشم .نام کاربری جدید من farrokh33هست .نمیخواستم از نام کاربری قبلی که امضا ش مشخصات پسرم بود استفاده کنم چون پرونده اون بسته شد و رفت آمریکا .شاد باشید
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-19 ساعت 20:15)farrokh33 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجر سرایی
دو سه روزه از آنکارا برگشتم وپسرم که درلاتاری ۲۰۱۵ قبول شده بود رو فرستادم آمریکا و خودم برگشتم ایران من با نام کاربری farrokh1675 با دوستان خوب مهاجرسرایی روزها و شب های بسیار شاد و گاهی پر استرسی رو گذروندم فکر میکردم بعد از رفتن پسرم تا مدتها به اینجا سر نمیزنم ولی وقتی رسیدم ایران احساس کردم چیزی رو گم کردم وامروز تقریبا خستگی ۱۲ روز سفر رو پشت سر گذاشتم و اومدم اینجا تا به دوستان سری بزنم واگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم و تجربیات خودم رو به دوستان منتقل کنم من خودم رو مدیون دوستان مهاجر سرایی میدونم چون در فراز و فرود ها همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکردم حالا هم که تجربیاتی بدست اورده ام دوست دارم اونا رو در اختیار دوستان کم تجربه تر قرار بدم .چون خودم برای لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کرده ام فکر کنم تا ماه می که نتایج مشخص میشه اینجا باشم .نام کاربری جدید من farrokh33هست .نمیخواستم از نام کاربری قبلی که امضا ش مشخصات پسرم بود استفاده کنم چون پرونده اون بسته شد و رفت آمریکا .شاد باشید
تبريك ميگم جاى آقا زاده سبزه
ايشالا موفق و شاد كام باشن و شما هم ايشالا قبول ميشين ميرين پيش دو تا دسته گل تون در امريكا
خسته نباشين و دلتون شاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود