کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-19 ساعت 20:27)laleht نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 20:15)farrokh33 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجر سرایی
دو سه روزه از آنکارا برگشتم وپسرم که درلاتاری ۲۰۱۵ قبول شده بود رو فرستادم آمریکا و خودم برگشتم ایران من با نام کاربری farrokh1675 با دوستان خوب مهاجرسرایی روزها و شب های بسیار شاد و گاهی پر استرسی رو گذروندم فکر میکردم بعد از رفتن پسرم تا مدتها به اینجا سر نمیزنم ولی وقتی رسیدم ایران احساس کردم چیزی رو گم کردم وامروز تقریبا خستگی ۱۲ روز سفر رو پشت سر گذاشتم و اومدم اینجا تا به دوستان سری بزنم واگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم و تجربیات خودم رو به دوستان منتقل کنم من خودم رو مدیون دوستان مهاجر سرایی میدونم چون در فراز و فرود ها همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکردم حالا هم که تجربیاتی بدست اورده ام دوست دارم اونا رو در اختیار دوستان کم تجربه تر قرار بدم .چون خودم برای لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کرده ام فکر کنم تا ماه می که نتایج مشخص میشه اینجا باشم .نام کاربری جدید من farrokh33هست .نمیخواستم از نام کاربری قبلی که امضا ش مشخصات پسرم بود استفاده کنم چون پرونده اون بسته شد و رفت آمریکا .شاد باشید

تبريك ميگم جاى آقا زاده سبزه
ايشالا موفق و شاد كام باشن و شما هم ايشالا قبول ميشين ميرين پيش دو تا دسته گل تون در امريكا
خسته نباشين و دلتون شاد
باسلام .ممنون از محبت شما. کاشکی میتونستم همگی شما ها رو با دست خودم میفرستادم آمریکا . آرزو میکنم به همین زودی همگی ویزا بگیرید و بریداونجا و یک زندگی جدیدی رو تجربه کنید .شاد باشید
تشکر کنندگان: armin831 ، shahin2737 ، laleht ، Samia ، fa15 ، afrand ، Alex 2014 ، kuwait
(2015-02-19 ساعت 20:50)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 20:15)farrokh33 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجر سرایی
دو سه روزه از آنکارا برگشتم وپسرم که درلاتاری ۲۰۱۵ قبول شده بود رو فرستادم آمریکا و خودم برگشتم ایران من با نام کاربری farrokh1675 با دوستان خوب مهاجرسرایی روزها و شب های بسیار شاد و گاهی پر استرسی رو گذروندم فکر میکردم بعد از رفتن پسرم تا مدتها به اینجا سر نمیزنم ولی وقتی رسیدم ایران احساس کردم چیزی رو گم کردم وامروز تقریبا خستگی ۱۲ روز سفر رو پشت سر گذاشتم و اومدم اینجا تا به دوستان سری بزنم واگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم و تجربیات خودم رو به دوستان منتقل کنم من خودم رو مدیون دوستان مهاجر سرایی میدونم چون در فراز و فرود ها همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکردم حالا هم که تجربیاتی بدست اورده ام دوست دارم اونا رو در اختیار دوستان کم تجربه تر قرار بدم .چون خودم برای لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کرده ام فکر کنم تا ماه می که نتایج مشخص میشه اینجا باشم .نام کاربری جدید من farrokh33هست .نمیخواستم از نام کاربری قبلی که امضا ش مشخصات پسرم بود استفاده کنم چون پرونده اون بسته شد و رفت آمریکا .شاد باشید

فرخ خان
هم تبریک عرض میکنم برا ویزای اقازادتون و هم اینکه دعا میکنم خودت جزء برندگان 2016 باشی. اولین رتبه رو هم تقدیمت میکنم انشالا خیر باشه واست
ممنون دوست عزیزم آرزو میکنم بهمین زودی ها خبرهای خوبی از شما بشنوم.همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، بابراس ، Samia ، miyu
سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی‌ در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی‌ برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی‌ از دوستام میگفت باید میزدی yes. می‌شه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی‌ استرس گرفتم.
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-02-21 ساعت 11:03)mohammad384 نوشته:  سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی‌ در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی‌ برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی‌ از دوستام میگفت باید میزدی yes. می‌شه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی‌ استرس گرفتم.
ممنون

ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ولی دوست عزیز شما که هم مدرک تحصیلی عوضی زدی هم سربازی ...... چطور اینقدر خونسرد دادین به کسی که از نظر من تو باغ نبوده واسه پر کردن این فرم.
و چرا حالا دم مصاحبه چک کردین .............
میدونم گفتن این حرفا الان جز ناراحتی چیزی نداره ولی یا به مدیران فروم پیام خصوصی بدین و راهکار بپرسین یا با پرواز سبز آرزو تماس بگیرین چون راستش سوالاتتون رو هم دایم دارین توی تاپیک های نامربوط میپرسین و اینطوری جواب درست نمیگیرین.
ایشالا که مشکلی پیش نمی یاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: HERMES7
(2015-02-21 ساعت 11:51)laleht نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 11:03)mohammad384 نوشته:  سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی‌ در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی‌ برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی‌ از دوستام میگفت باید میزدی yes. می‌شه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی‌ استرس گرفتم.
ممنون

ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ولی دوست عزیز شما که هم مدرک تحصیلی عوضی زدی هم سربازی ...... چطور اینقدر خونسرد دادین به کسی که از نظر من تو باغ نبوده واسه پر کردن این فرم.
میدونم گفتن این حرفا الان جز ناراحتی چیزی نداره ولی یا به مدیران فروم پیام خصوصی بدین و راهکار بپرسین یا با پرواز سبز آرزو تماس بگیرین چون راستش سوالاتتون رو هم دایم دارین توی تاپیک های نامربوط میپرسین و اینطوری جواب درست نمیگیرین.

من بی نهایت شرمنده شما دوستان هستم. ولی به خدا استرس شدیدی گرفتم. باز هم شرمنده. ببخشید
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو باخودتون به مصاحبه بیارید. هیچی دیگه کلی استرس دارم. امروز دوباره یه ایمیل زدم براشون و کانفیرمیشن دی اچ ال وامضای مهمت تورک رو براشون فرستادم.
-به نظرتون آقای مهمت تورک تحویل گیرنده نامه هاست وآیا کسی میشناسه ایشون رو؟
-اینم پاسخشون
We have not yet received your documents. As soon as we receive your documents, your case will be processed and you will receive a separate e-mail containing the documents you need to bring to the interview.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
تاازه اخرشم منو ارجاع داده به این سایت که قبل از ارسال درخواست ، اینجاروچک کن.
کسی ازدوستان همچین مورد مشابهی داشته؟؟؟؟
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته:  سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
دوست عزیز DHL تراکینگ داره که در هر لحظه نشون میده نامه و بسته شما کجاست به نظرم به دی اچ ال می توانید اعتماد کنید. می توانید از دی اچ ال ایران هم برای اطمینان سئوال بپرسید خیلی نگران نباشید. چون دی اچ ال در این زمینه ها خیلی دقیق است و احتمال اشتباه در آن بسیار پائین.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: mohammad.1011

دوست عزیز نگران نباشید، اکثرا با DHL میفرستن و کمتر از شش روز بعد هم همین آقای محمد ترک تحویل میگیره و تو سایت dhl جزییات نوشته میشه. برا من و خیلیای دیگه هم ایمیل تحویل مدارک نیومد. شما همهء مدارک لازم بهمراه تاییدیه پستی+ یک رزومه بهمراه خودت ببر. خیلی اگه بخوان سخت بگیرن میگن مدارکو بده برو فردا بیا.
تو ماشین ترنسفر فرودگاهی با پسری آشنا شدم که غیر از خودش و گذرنامه و کارت معافی تقریبا چیز دیگه ای نیاورده بود و حتی وقت دکترم نگرفته بود هیچیم زبان نه ترکی و نه انگلیسی بلد نبود. پیش خودم گفتم این چه دلخوشیه دیگه، خلاصه تو اون چند روز 3-4 بار به سفارت رفت آمد کرد و پروندش جریان داشت منتها چون اصل دیپلمش نبود دیگه اینو ازش قبول نکردن و گفتن برو ی روز دیگه بیا.
قضیه خیلی ساده و راحتتر از این حرفهاست به خودتون استرس ندید.
تشکر کنندگان: mohammad.1011 ، farrokh33
(2015-02-21 ساعت 17:44)MASTAN1 نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته:  سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

دوست عزیز DHL تراکینگ داره که در هر لحظه نشون میده نامه و بسته شما کجاست به نظرم به دی اچ ال می توانید اعتماد کنید. می توانید از دی اچ ال ایران هم برای اطمینان سئوال بپرسید خیلی نگران نباشید. چون دی اچ ال در این زمینه ها خیلی دقیق است و احتمال اشتباه در آن بسیار پائین.
ممنونازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیل نگران کرده.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیل نگران کرده.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیلی نگران کرده.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان:
برادر من نگران نباش. تاریخ ملاقات شما کی هست؟ سه چهار روز قبلش یه ایمیل به شما میفرستن و میگن که مدارک شما به دستشون رسیده و اگر کم و کسری هم داره، میگن که با خودتون ببرین. روال انجام مصاحبه هم توضیح داده و لیست اقلام ممنوع که نباید در سفارت با خودتون داشته باشین رو هم توضیح داده. به صلاحتون هست که یکم صبر و تحملتون رو تقویت کنید. چون اگر اینجوری پیش بره به وضعیت ما که برسین ( کلیرنس ) ، قبل از رسیدن به امریکا 20 سال پیر میشین.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، farrokh33 ، mohammad.1011 ، varchandi
(2015-02-21 ساعت 18:09)mohammad.1011 نوشته:  ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیلی نگران کرده.

دوست عزیز نگران نباش بسته شما رسیده و زیاد به این جواب ایمیلی سفارت توجه نکن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته:  سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو باخودتون به مصاحبه بیارید. هیچی دیگه کلی استرس دارم. امروز دوباره یه ایمیل زدم براشون و کانفیرمیشن دی اچ ال وامضای مهمت تورک رو براشون فرستادم.
-به نظرتون آقای مهمت تورک تحویل گیرنده نامه هاست وآیا کسی میشناسه ایشون رو؟
-اینم پاسخشون
We have not yet received your documents. As soon as we receive your documents, your case will be processed and you will receive a separate e-mail containing the documents you need to bring to the interview.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

با سلام دوست عزیز مدارک شما به سفارت رسیده چون مهمت ترک نماینده پست آنکارا در سفارت است وقتی مدارک شما رو تحویل گرفت دیگه جای نگرانی نیست سفارت معمولا چند روز قبل از مصاحبه ایمیلی به شما میزنه که چه مدارکی با خودتون ببرید سفارت .سفر خوبی داشته باشید
(2015-02-21 ساعت 13:37)mohammad384 نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 11:51)laleht نوشته:  
ممنون

من بی نهایت شرمنده شما دوستان هستم. ولی به خدا استرس شدیدی گرفتم. باز هم شرمنده. ببخشید

دوست عزیز بحث عذرخواهی نیست من کی هستم که شما شرمنده باشین
منظورم اینه که کمی به خودتون مسلط باشین و با تمرکز ببینین چکار باید کرد از مدیران سایت کمک بگیرین و با شرکت پرواز سبز آرزو مشورت کنین که به بهترین نحو عمل کنین و مشکلی پیش نیاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
جا داره یه تسلیت بگیم !!
به کسایی که میخوان تو ایام نوروز برن ترکیه و قراره کمرشون زیر بار مخارج له بشه !!!
:دی

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Abdorrezaa ، laleht ، varchandi
(2015-02-23 ساعت 13:30)rezasadeghi نوشته:  جا داره یه تسلیت بگیم !!
به کسایی که میخوان تو ایام نوروز برن ترکیه و قراره کمرشون زیر بار مخارج له بشه !!!
:دی

--> به امید ویزای یکضرب <--

داش رضا خدایی الان نامه دومت دستت بود و روز مصاحبت تو عید بود بازم همینو میگفتی؟ Cool منکه بشخصه حاضرم همین الان با دلار 5000 تومانی برم مصاحبه . Big GrinBig Grin (البته امیدوارم تا قبل از مصاحبه من توافق ه س ت ه ا ی به سرانجام برسه و با دلار 2000 تومانی برم )Tongue
از قدیم گفتن ارزو بر جوانان عیب نیستBig Grin
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، varchandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان