موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی از دوستام میگفت باید میزدی yes. میشه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی استرس گرفتم.
ممنون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 11:03)mohammad384 نوشته: سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی از دوستام میگفت باید میزدی yes. میشه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی استرس گرفتم.
ممنون
ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ولی دوست عزیز شما که هم مدرک تحصیلی عوضی زدی هم سربازی ...... چطور اینقدر خونسرد دادین به کسی که از نظر من تو باغ نبوده واسه پر کردن این فرم.
و چرا حالا دم مصاحبه چک کردین .............
میدونم گفتن این حرفا الان جز ناراحتی چیزی نداره ولی یا به مدیران فروم پیام خصوصی بدین و راهکار بپرسین یا با پرواز سبز آرزو تماس بگیرین چون راستش سوالاتتون رو هم دایم دارین توی تاپیک های نامربوط میپرسین و اینطوری جواب درست نمیگیرین.
ایشالا که مشکلی پیش نمی یاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو باخودتون به مصاحبه بیارید. هیچی دیگه کلی استرس دارم. امروز دوباره یه ایمیل زدم براشون و کانفیرمیشن دی اچ ال وامضای مهمت تورک رو براشون فرستادم.
-به نظرتون آقای مهمت تورک تحویل گیرنده نامه هاست وآیا کسی میشناسه ایشون رو؟
-اینم پاسخشون
We have not yet received your documents. As soon as we receive your documents, your case will be processed and you will receive a separate e-mail containing the documents you need to bring to the interview.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
تاازه اخرشم منو ارجاع داده به این سایت که قبل از ارسال درخواست ، اینجاروچک کن.
کسی ازدوستان همچین مورد مشابهی داشته؟؟؟؟
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
دوست عزیز DHL تراکینگ داره که در هر لحظه نشون میده نامه و بسته شما کجاست به نظرم به دی اچ ال می توانید اعتماد کنید. می توانید از دی اچ ال ایران هم برای اطمینان سئوال بپرسید خیلی نگران نباشید. چون دی اچ ال در این زمینه ها خیلی دقیق است و احتمال اشتباه در آن بسیار پائین.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز نگران نباشید، اکثرا با DHL میفرستن و کمتر از شش روز بعد هم همین آقای محمد ترک تحویل میگیره و تو سایت dhl جزییات نوشته میشه. برا من و خیلیای دیگه هم ایمیل تحویل مدارک نیومد. شما همهء مدارک لازم بهمراه تاییدیه پستی+ یک رزومه بهمراه خودت ببر. خیلی اگه بخوان سخت بگیرن میگن مدارکو بده برو فردا بیا.
تو ماشین ترنسفر فرودگاهی با پسری آشنا شدم که غیر از خودش و گذرنامه و کارت معافی تقریبا چیز دیگه ای نیاورده بود و حتی وقت دکترم نگرفته بود هیچیم زبان نه ترکی و نه انگلیسی بلد نبود. پیش خودم گفتم این چه دلخوشیه دیگه، خلاصه تو اون چند روز 3-4 بار به سفارت رفت آمد کرد و پروندش جریان داشت منتها چون اصل دیپلمش نبود دیگه اینو ازش قبول نکردن و گفتن برو ی روز دیگه بیا.
قضیه خیلی ساده و راحتتر از این حرفهاست به خودتون استرس ندید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-21 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-21 ساعت 18:09 توسط mohammad.1011.)
(2015-02-21 ساعت 17:44)MASTAN1 نوشته: (2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوست عزیز DHL تراکینگ داره که در هر لحظه نشون میده نامه و بسته شما کجاست به نظرم به دی اچ ال می توانید اعتماد کنید. می توانید از دی اچ ال ایران هم برای اطمینان سئوال بپرسید خیلی نگران نباشید. چون دی اچ ال در این زمینه ها خیلی دقیق است و احتمال اشتباه در آن بسیار پائین.
ممنونازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیل نگران کرده.
(2015-02-21 ساعت 17:44)MASTAN1 نوشته: (2015-02-21 ساعت 17:38)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستان. حدود 10 روز پیش مدارک ما توسط پست دی اچ ال به دست آقایی به نام MEHMET TURK رسیده و امضا هم کرده. چهاررزو پیش به سفارت ایمیل زدم که ازرسیدن بسته مطمین شم ، دیروز جواب بهم دادن که ماهنوز بسته شمارو دریافت نکردیم و به محض دریافت بهتون میگیم که چه چیزایی رو
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیل نگران کرده.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیلی نگران کرده.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
برادر من نگران نباش. تاریخ ملاقات شما کی هست؟ سه چهار روز قبلش یه ایمیل به شما میفرستن و میگن که مدارک شما به دستشون رسیده و اگر کم و کسری هم داره، میگن که با خودتون ببرین. روال انجام مصاحبه هم توضیح داده و لیست اقلام ممنوع که نباید در سفارت با خودتون داشته باشین رو هم توضیح داده. به صلاحتون هست که یکم صبر و تحملتون رو تقویت کنید. چون اگر اینجوری پیش بره به وضعیت ما که برسین ( کلیرنس ) ، قبل از رسیدن به امریکا 20 سال پیر میشین.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 18:09)mohammad.1011 نوشته: ممنون ازشما. همونطوریکه توضیح دادم ترکینگش 11 روز پیش کامل شده و دست اقای مهمت تورک رسیده ولی ایمیل امروز منوخیلی نگران کرده.
دوست عزیز نگران نباش بسته شما رسیده و زیاد به این جواب ایمیلی سفارت توجه نکن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-21 ساعت 13:37)mohammad384 نوشته: (2015-02-21 ساعت 11:51)laleht نوشته: (2015-02-21 ساعت 11:03)mohammad384 نوشته: سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی از دوستام میگفت باید میزدی yes. میشه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی استرس گرفتم.
ممنون
ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ولی دوست عزیز شما که هم مدرک تحصیلی عوضی زدی هم سربازی ...... چطور اینقدر خونسرد دادین به کسی که از نظر من تو باغ نبوده واسه پر کردن این فرم.
و چرا حالا دم مصاحبه چک کردین .............
میدونم گفتن این حرفا الان جز ناراحتی چیزی نداره ولی یا به مدیران فروم پیام خصوصی بدین و راهکار بپرسین یا با پرواز سبز آرزو تماس بگیرین چون راستش سوالاتتون رو هم دایم دارین توی تاپیک های نامربوط میپرسین و اینطوری جواب درست نمیگیرین.
ایشالا که مشکلی پیش نمی یاد
من بی نهایت شرمنده شما دوستان هستم. ولی به خدا استرس شدیدی گرفتم. باز هم شرمنده. ببخشید
دوست عزیز بحث عذرخواهی نیست من کی هستم که شما شرمنده باشین
منظورم اینه که کمی به خودتون مسلط باشین و با تمرکز ببینین چکار باید کرد از مدیران سایت کمک بگیرین و با شرکت پرواز سبز آرزو مشورت کنین که به بهترین نحو عمل کنین و مشکلی پیش نیاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-23 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-23 ساعت 13:31 توسط rezasadeghi.)
جا داره یه تسلیت بگیم !!
به کسایی که میخوان تو ایام نوروز برن ترکیه و قراره کمرشون زیر بار مخارج له بشه !!!
:دی
--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال