2015-05-09 ساعت 13:35
(2015-05-02 ساعت 16:30)may3am نوشته: دوستان سلام
دیدم تاپیک ارمنستان خیلی خلوته گفتم یه چیزی بنویسم
هر چی گشتم نتونستم امضاء رو درست کنم
شماره کیس من 58xx بود و محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کرده بودم که محل مصاحبه رو تغییر دادن به ایروان که کلا همه چیز رو تغییر داد و برنامه ما رو عوض کرد .
کیس من ۳ نفر هست ، خودم و همسرم و پسرم که ۴ سالشه
تاریخ مصاحبه رو برای 11june ساعت ۲ مشخص کردن
خوشحال میشم اگر کسی تو مهاجر سرا باشه که تو اون تاریخ مصاحبه داشته باشه و اونجا ببینیم
کاراهایی که تا الان انجام دادیم :
هنوز ترجمه مدارک رو انجام ندادم چون فکر نمیکنم زمان ببره ولی تا آخر ماه انجام میدم و نامه تمکن مالی رو هم تا آخر ماه میگیرم
در مورد پزشکی و آزمایشات تمام مراحل رو انجام دادیم یعنی آنتی بادی و کارت های پاستور رو اوکی کردیم فقط در مورد بچه ۴ ساله تست آنتی بادی رو پاستور گفت که نمی تونه انجام بده و مجبور شدیم تو یک آزمایشگاه دیگه انجام بدیم و پاستور اونو تایید کنه
البته دکتر های پاستور گفتند که دکترهای ارمنستان کلا زیاد گیر نیستن و حرف شما رو قبول میکنن ولی ما مدارک رو کامل کردیم
بعد از اومدن نامه دوم یه ایمیل به دکتر کریستین زدم و افراد کیس رو معرفی و تاریخ مصاحبه رو گفتم
که دکتر در اولین تاریخ گفت که ۹ ام june اونجا باشم
ولی بعد دوباره به دکتر ایمیل زدم که چون من یه بچه ۴ ساله دارم نباید زودتر بیام ؟
این مکاتبات رو تو تاپیک پزشکی کامل نوشتم میتونین اونجا متن ها رو بخونین
که بعد دکتر دوباره برام جواب فرستاد که میتونی همون موقع یعنی ۹ ام بیای و جواب رو بعد از مصاحبه بگیری یا اینکه ۵ ام بیا و روز مصاحبه جواب هات رو با خودت ببری
و این انتخاب رو به عهده خودم گذاشت ولی گفت که باید به من اوکی روزی که میخای بیای رو بدی
بعد از این به منشی فارسی زبان دکتر کریستین زنگ زدم و ایشون هم همین توضیحات رو داد
جواب دقیق ایشون پشت تلفن به من این بود :
چون شما بچه ۴ ساله دارید دکتر پس از تزریق آمپول سل باید 72 ساعت بعد محل تزریق رو چک کنه برای همین شما باید 72 ساعت بعد از تزریق دوباره بیایید
برای همین امر شما میتونید ۵ ام هم بیایید و هم میتونید ۹ ام بیایید ولی باید جواب مدیکال رو به صندوق سفارت بندازید
در کل من به این نتیجه رسیدم که همون ۵ ام برم برای مدیکال ولی خوب زمان زیادی رو باید تو ایروان باشم
البته دوستان هم پیشنهاد دادن که همون ۹ ام برو و بعدش بمون و جواب رو تحویل سفارت بده
یکم خودم هنوز مردد هستم و در این مورد شک دارم و ممنون میشم یکم راهنماییم کنین
در حال حاضر کار دیگه ای انجام ندادم بجز اینا که گفتم ببخشید یکم زیاد شد ولی گفتم که در جریان باشید شاید یه کمکی به کسی شده باشد و یا مشابه اتفاقات برایایوایدیگه ای هم افتاده باشه و خوشحال میشم تجربیاتش رو با من درمیون بزاره .
با تشکر
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
آقای may3am سلام،
من هم به همراه همسر و دخترم روز 11 june ساعت ۲ مصاحبه داریم.
برای روز ۷ june پرواز ماهان را گرفتم و ۹ june هم وقت مدیکال گرفتم.
برای دریافت ویزا اگر خیلی خوش شانس باشیم باید تا چهرشنبه بعد صبر کنیم.
به نظر من هم تاریخ ۸ june برای امدن شما بهتره.
به امید ویزای یک ضرب برای شما وهم برای ماSmileSmileSmile