موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ماهم امروز حضوری به اکثر دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن تبریک گفتیم و برای اونایی هم که کلیرنس خوردن ارزوی هرچه زودتر ویزا گرفتنو داریم
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سپیده جان ممنون از تبریکتون وهمینطور از رتبه های دوستان همتون موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 21:27)mel نوشته: سلام دوستان عزيزم منم يكضرب گرفتم شكر خدا ، امروز تو سفارت ٨ تا كيس لاتاري ايراني و ٤ كيس خانوادگي بودن كه ٥ نفر از لاتاري ها يكضرب گرفتن و ٣ تا از دوستاي خوبمون كليرنس خوردن و تقريبا حال ما هم گرفته شد و لذت كافي رو از اين يكضربي نبرديم، براي هر سه دوست خوبمون ارزوي كلير شدن سريع ميكنم كه براشون هورااااا بكشم همونطوري كه به من دلگرمي دادن و برام هورا كشيدن. از مديران گروه ، جناب قريشي ، اقا كيوان ، نيلگون عزيز ، فرناز جان، سپهر وبقيه دوستان كه تو اين تاپيك از راهنمايي ها و كمكاشون استفاده كردم بينهايت سپاسگزارم.
هوررررااااااااااااااااااااااااااااا واسه دوست خوبم mel
امیدوارم پله های ترقی رو همچنان طی کنی. خوشحالم که با گرفتن ویزای یکضرب تمام استرسها و نگرانیهات تمام شد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه