موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ماهم هفته اول فوریه بودیم و ap خوردیم ماجرای اپدیتها چیه؟یعنی اگر هرروز باشه زودتر کلییر میشن؟یا ارتباطی نداره؟
کسی از لحاظ,اماری میدونه سریعترین زمان کلییر چند وقته بوده؟
افیسر اصلا به ما نگفت چه مدت منتظر باشیم
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
شرایط شما چی بود دوست عزیز?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 11:43)sun2000 نوشته: سلام دوستان ماهم هفته اول فوریه بودیم و ap خوردیم ماجرای اپدیتها چیه؟یعنی اگر هرروز باشه زودتر کلییر میشن؟یا ارتباطی نداره؟
دوست عزیز فکرتو اصلا روی آپدیتها متمرکز نکن. من براشون ایمیل زدم که چرا کلیر نمیکنید. همون موقع که رفتند ببینند که وضعیت پروندم چجوریه یک آپدیت برام زدند. یعنی فقط آخرین آپدیت مهمه و اون هم از اونجا میشود فهمید که آخرینه که اسم شما بعنوان کلیر شده اعلام بشه. پس فقط سایت سفارتخانه ها را چک بکنید تا انشاء الله کلیر بشوید. آمار هم با توجه به تجربیاتی که از سالهای قبل منتقل شده نشاندهنده چیز قابل اطمینانی نیست. در ضمن دوست عزیز شما هنوز یک هفته از مصاحبتون نگذشته از الان نگران و چشم انتضار نباشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 11:42)reza.aa نوشته: [quote='rbrb-2015' pid='578960' dateline='1423551686']
[quote='bogey' pid='578954' dateline='1423550982']
سلام
دوستان من 4 فوریه مصاحبه داشتم
AP خوردم
و سایت ceas چک کردم فقط 5 و 6 فوریه آپدیت شد
لطفا نظر کارشناسی بدین
خدمت : ناجا
البته اون زمان که ما خدمت میکردیم خدمت 17 ماه بود منطقه محروم بودم شد تقریبا 14 ماه . افیسر هم پرسید همینو گفتم
شغل : برای خودم کار میکنم
امیدی هس ؟
یا بیخیال بشیم بریم دنبال زندگیمون . مردیم از پا در هوایی
استاد شما آخرشی شش روزه مصاحبه رفتی میگی پا در هوایی. دوست گرامی منتظرسرا برو ببین بنده خدا چهارماه و ده روزه کلیر نشده یا همین آقا رضا یک ماه دیگه چهارماهش را پر میکنه. از الان فکرشو نکن. سربازی که رفتی روی حداقل چهارماه حساب کن که اگر زودتر شد از خوشحالی بپری هوا. در ضمن معلومه امیدی هست چرا نباشه؟ قتل که نکردی سربازی زورکی رفتی یک سال و نیم عمرتو تلف کردی. اتفاقا این زمان خیلی ارزشمنده چون دیگه همچنین زمانی برای آمادگی مهاجرت گیرمان نمی آید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 11:11)MARY31 نوشته: و یه سوال دیگه...
میتونیم زمانی که معاینه ی پزشکی هنوز سه ماه اعتبار داره تمدیدش کنیم تا ویزامون همون شش ماهه باشه؟
بله چون اعتبار ویزا به اندازه اعتبار معاینه پزشکیه. ولی وقتی کلیر شدید اینکار را بکنید چون زمان کلیر شدن که معلوم نیست ممکنه باز مجبور بشوید بروید مدیکال. خود سفارت نیز به بعضی دوستان در ایمیل کلیر شدنشون توصیه کرده مدیکالشون را تمدید کنند
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به اینکه هر چه به سپتامبر نزدیکتر باشیم کلیرها سریعتر میشه این مساله شامل کسانی که سربازی رفتن هم میشه?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 12:17)neda733 نوشته: دوستان با توجه به اینکه هر چه به سپتامبر نزدیکتر باشیم کلیرها سریعتر میشه این مساله شامل کسانی که سربازی رفتن هم میشه?!
حالا که هنوز خیلی به سپتامبر مونده، این را برای سه چهارماه آخر میگن. معلومه شامل اونایی که سربازی رفتن هم میشه اصلا یک قسمت عمده ای از کلیرنس خورده ها فقط بخاطر سربازی رفتن کلیرنس خورده اند. در هرصورت مکانیسم کارشون و اینکه چجوری و کی کلیر میکنند معلوم نیست، در کلیرهای تا الان کسانی بوده اند که یکماهه یا دوماهه هم کلیر شده اند ولی فکر کنم نرمال چهارماه باشه و نزدیک سپتامبر شاید به دوماه هم تقلیل پیدا بکنه (البته با توجه به تجربیات سالهای قبل)
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 12:28)sun2000 نوشته: (2015-02-10 ساعت 11:58)Radwin نوشته: (2015-02-10 ساعت 11:43)sun2000 نوشته: سلام دوستان ماهم هفته اول فوریه بودیم و ap خوردیم ماجرای اپدیتها چیه؟یعنی اگر هرروز باشه زودتر کلییر میشن؟یا ارتباطی نداره؟
دوست عزیز فکرتو اصلا روی آپدیتها متمرکز نکن. من براشون ایمیل زدم که چرا کلیر نمیکنید. همون موقع که رفتند ببینند که وضعیت پروندم چجوریه یک آپدیت برام زدند. یعنی فقط آخرین آپدیت مهمه و اون هم از اونجا میشود فهمید که آخرینه که اسم شما بعنوان کلیر شده اعلام بشه. پس فقط سایت سفارتخانه ها را چک بکنید تا انشاء الله کلیر بشوید. آمار هم با توجه به تجربیاتی که از سالهای قبل منتقل شده نشاندهنده چیز قابل اطمینانی نیست. در ضمن دوست عزیز شما هنوز یک هفته از مصاحبتون نگذشته از الان نگران و چشم انتضار نباشید
نگران نیستم چون کلا اطلاعات کاملی نداشتم گفتم از دوستان بپرسم مشخصه که هنوز یک هفته نگذشته وانتظار کلییر ندارم فقط از لحاظ اماری میخواستم بدونم کمترین و بیشترین زمان کلییر چقدر بوده؟
اگر مثل پارسال باشه که تا اینجا ظاهرا نیست. که همه بالای پنج شش ماه بود ولی امسال گویا حول و حوش چهارماهه بعضی دوستان کمی کمتر و بعضی کمی بیشتر البته چیزی که تا الان نشون میده. البته چون تعداد کلیر شده ها خیلی کمه هنوز نمیتوان به دقت صحبت کرد باید منتظر بود و دید تعداد زیاد کلیر و پیاپی از کی شروع میشه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من به خاطر دو سال شغل دولتی اجباری در یک مرکز دولتی چک خوردم و آفیسر هم فقط در مورد شغل و محل کارم پرسید (تنها سوالی که پرسید)، به نظر دوستان ممکنه زودتر از چهار ماه کلییر شم (آفیسر گفت چهار ماه)؟
شماره کیس: 2015AS00001xxx - تعداد افراد: 1 - مصاحبه:Ankara, 12 Jan - دریافت ویزا:کلیرنس،کلییر بعد از 92 روز - ورود به آمریکا:Jun - دریافت گرین کارت:Jul
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 12:46)MARY31 نوشته: من به خاطر دو سال شغل دولتی اجباری در یک مرکز دولتی چک خوردم و آفیسر هم فقط در مورد شغل و محل کارم پرسید (تنها سوالی که پرسید)، به نظر دوستان ممکنه زودتر از چهار ماه کلییر شم (آفیسر گفت چهار ماه)؟
بهترين كسى كه ميتونه پيش بينى كنه كليير شدنش چقدر طول ميكشه خود شخصه چون سوابق شغلى و پرونده خودش رو ميدونه، شما هم اگر مشكل خاص و سوء سابقه اى نداشته باشين انشالا بزودى كليير خواهيد شد، تنها گفته افيسر ملاك نيست و ممكنه كمتر از ٤ ماه طول بكشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه